Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 24 februarie 2009

Catalin Predoiu vorbeste

Interviu Catalin Predoiu Ministrul justitiei, domnul Catalin Predoiu, a discutat ieri cu Dan Tapalaga despre justitie, servicii secrete, secretari de stat, acte normative si dialog social. Domnul ministru vorbeste, asta stim deja. E bine, nu zic nu. Dar, cand face ce spune ca face?

Imi place in special cum argumenteaza problema re-infiintarii unui serviciu de informatii la ministerul justitiei. Zice ca nu e un specialist, dar crede sincer ca trebuie si pentru asta se consulta deja cu CSM. De ce cu CSM?

Cat despre discutia cu Tariceanu, misterul persista. Orice risipire de energii pe zone neserioase dauneaza ministerului zice ministrul. Abia astept sa se risipeasca energetic pe zone serioase.

Redactia HotNews.ro

Luni, 23 februarie 2009, 19:00 Actualitate | Politic

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat la Discutia de luni, moderata de Dan Tapalaga, ca o comisie speciala discuta in aceste zile la minister posiblitatea infiintarii unui serviciu secret si ca nu s-a luat inca o decizie daca atributiile serviciului sa se limiteze la culegerea informatiilor din penitenciare sau sa se extinda la magistrati, functionarii si demnitarii din Ministerul Justitiei. O decizie despre care ministrul justitiei sustine ca va fi luata in cel mai scurt timp.

  • E adevarat ca am discutat cu fosti colaboratori ai Monicai Macovei sa vina la minister.
  • Lucram la un proiect de act normativ prin care sa dam procurorului general mai multa putere in sanctionarea procurorilor.
  • Ministerul Justitiei trebuie sa aiba un rol in inspectia judiciara.
  • Poate ar fi bine sa redactam mai repede proiectul de lege privind salarizarea in sistemul judiciar.
  • Decizia din 2008 de a cere revocarea lui Daniel Morar de la sefia DNA a fost inteleapta.

Continuarea:

7 comentarii:

Anonim spunea...

Domnilor sunt foarte curios de unde o sa gaseasca fonduri domnul ministru pentru infintarea unui nou serviciu cand dansul s-a multumit cu resturile de buget care au ramas de la masa coalitiei?
Daca cineva stie sa ma edifice si pe mine.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 10:34,
Stimate coleg,nu mai intreba de unde fonduri pentru infiintarea unui nou serviciu de informatii in M.J pentru ca s-au gasit resurse financiare la Vaslui. Scoatem la munca toti detinutii care au fost transferati de la Bacau, cei cu tentative de evadare, cei care fac parte din clanuri de interlopi, cei care cereau taxa de protectie si echilibram bugetul M.J. A, intrebi unde la munca? Ii scoatem la munca pe ruinele fostelor fabrici care au fost vandute la fier vechi, ca in alta parte nu sunt locuri de munca. Sau pe cei care mai ieri erau in regim de maxima siguranta ii trecem la regim deschis ii trimitem in oras sa lucreze si...poate ne trimit ceva euroi din Italia(ce mai conteaza cativa zeci de tigani pe langa miile ce sunt plecati).Ce zici, te-am lamurit de unde vin banii? Cu bine.

Anonim spunea...

vasluieni nu va mai pangeti toata ziua prin scris si mai treceti si la munca concreta.Ne-am saturat de atatea comentarii, mai lasati si pe altii poate au de spus ceva interesant.

Anonim spunea...

20:22 chiar nu ai scris nimic interesant!!dealtfel asa este si domnia ta!!si,nu ai dreptul sa vorbesti in numele altor cititori,decat numai in numele tau,dar probabil ca esti un e la puterea x :)

Anonim spunea...

pai spune 2022 ceva interesant.aud/? nimiiiiic. atunci stai deoparte daca nu ai nimic de spus,bagaciosule.uita-te la un fim,asculta muzica in concluzie daca nu-ti place ce anume se scrie nu citi.simplu.mai bine ne-ai ajuta decit ne-ai injura.vox populi, vox dei

Anonim spunea...

probabil ca se gandeste la un serviciu secret,pentru al duce pe el intr-un loc la fel ca serviciul.serviciul de prevenire si combatere este normal ca nu este eficace pentru ca nu este compus din profesionisti(in teritoriu ma refer)nu stiu sa-si promoveze serviciul si tocmai de aceea sunt o nulitate absoluta,in schimb daca ii vezi cu ce aere umbla(zeppelinul este un balon de sapun)si ce importanta isi dau iti dai seama ca iti pierzi timpul.

Anonim spunea...

Personal cred ca Predoiu nu stie cu ce se manaca SIPA si cu ce se ocupa in trecut aceasta grupare,a fost creata de Stoica pentru un scop nobil MJ sa aiba oarece serviciu secret care sa fie in stare sa ofere date si informatii despre X in orice conditii de clima nemaifiind necesar folosirea si implicit accesarea bazei informative specifice a politiei si sri,numai ca specialistii care au fost angajati in cadrul acestei structuri desi nu aveau nici un fel de pregatire de specialitate sau autodepasit pe sine si la un moment dat cand inteligenta le-a depasit conturul caschetei dand pe afara au intrat cu picioarele peste altii sfidand colegii din sistem precum si personalul din instantele de judecata, sa nu uitam cazul de la Iasi cand au montat aparatura de inregistrare intr-un vechi aparat de radio aflat pe o masa intr-un birou de la Logistica,in unele unitati din teritoriu lucratorii acestei structuri au fost surprinsi in momentul in care distrugeau retele de inregistrare si ascultare( cand au fost desfiintati de Monica), in alte locuri au facut tot felul de potlogarii cu ppl, cu retele informative gen faimoasa securitate,cu jumatate de gura se poate afirma ca au facut si lucruru bunicele dar foarte putine in comparatie cu cele rele,cererea de reinfiintare a acestei entitati de sinistra amintire cred ca este ceruta insistent de cei cativa ciraci care mai supravetuiesc inca prin sistem in functii destul de mari (directori ANP)pentru mintea lor subtire si care inca mai decid pentru cei multi si slabi
Ai grija sa nu te arzi Predoiule cum s-au ars si altii!
Mai bine desecretizea-za arhiva SIPA sau spune-ne cate acte de coruptie GRAVA de la infiintare si pana la desfiintare a descoperit aceasta structura, o sa gasesti numai gainarii si aberatii dar tu sa nu tii cont de nimic si cu ajutorul lui BOC mai pune-o de inca o SIPA-NOUA-REVOPSITA si frumoasa foc

Afirmati-va baieti!
scuze pentru scris