Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 17 decembrie 2008

Ză Diku megastar

Eram sigur că domnul Diku e un om extraordinar. Chiar dacă i-am altotit tot felul de scatoalce virtuale, şi noi şi ceva presă, tot şugubăţ a rămas. Nici măcar directorul general, foarte interesat de faptul că grupa de intervenţie a Penitenciarului Giurgiu organizează răpiri din serai şi de la nunţi, n-a reuşit să-i strice buna dispoziţie. Cum a terminat cu explicaţiile scrise, obligatorii în astfel de situaţii, a pus de-o farsă.

Şi, ce mai farsă dom'le! Cultă, nu din aia la care 'râde proştii'. A comandat subordonaţilor de bine un chestionar de opinie care să-i dezvăluie starea de spirit şi credinţele tuturor anagajaţilor pe care, cu detaşare, îi păstoreşte. Un fel de lecţie despre cum să manipulăm opinia subordonaţilor cu întrebări, crede Diku, meşteşugite.

'Chestionarul' are vreo 15 întrebări care se întrec în genialitate şi-n iscusinţă. De departe cele care vor să demonstreze că dumnealui, directorul, este bun şi omenos, iar sindicatul este răul întruchipat, fac diferenţa. Uite aşa, domnul Diku va pune pe masa directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) dovada finală şi irefutabilă că este iubit şi respectat şi că sincicaliştii 'ie răi'.

Şi Ceauşescu, bietul, credea că e sarea pământului, şi tată bun, câteodată chiar unchi de departe, pentru poporul român. Peste o săptămână se fac 19 ani de când a descoperit că sondajele de opinie făcute de Securitate, Miliţie şi Partid sunt 'uşor optimiste'. Poate că şi Diku ar trebui să încerece nişte sloganuri reconfortate gen: "Diku şi puşcăria, zeghea şi sangria!" sau "Diku apare, soarele răsare!". Pardon, asta e de la un fost dictator actualmente în viaţă. Să ne trăieşti, preamărite!

Link-uri utile:

19 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ştiu care este situaţia la Penitenciarul Giurgiu însă să ştiţi că un sondaj de opinie în rândul angajaţilor este o bună oportunitate de a măsura gradul de satisfacţie profesională, calitatea managementului şi alte aspecte ce se vor a fi măsurate la nivelul instituţiei. Nu vreau să fiu răutăcios dar aş vrea să văd câţi din directorii de unităţi s-au gândit la astfel de metode moderne de evaluare înstituţională?
În ceea ce priveşte conceperea chestionarului sunt multe de spus se vede că nu e construit de un sociolog întrucât amestecă "merele cu perele", însă lăudabil este că directorul s-a gândit la acest lucru. Ştie cineva dacă mai există o unitate unde să se aplice chestionare de evaluare angajaţilor.

Anonim spunea...

SURSA:SNLP

Stefan



Data înscrierii: 15/Iul/2007
Mesaje: 435


MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 12:22 am Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)


Stefan



Data înscrierii: 15/Iul/2007
Mesaje: 435


MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 8:31 am Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Situatia primelor este neschimbata fata de ultimele informari, cu mici diferente.
La Ministerul Ecunomiei si Finantelor se fac calcule in functie de lichiditatile acumulate de la o zi la alta, astfel incat sa se identifice sumele necesare pentru premiere. Nu este vorba doar despre ANP. Probabil, daca era vorba doar despre cele 23 mil. pentru ANP, situatia ar fi fost rezolvata pana acum. Contrar informarii initiale, conform careia catre MApN s-au virat primele, MEF sustine ca nu a virat fonduri pentru premiere la niciun minister sau institutie. Nici pentru angajatii MEF nu au fost identificate fonduri (iar acesta pare sa fie un reper care indica cu adevarat gravitatea situatiei).

Nu trebuie sa apreciem ca ar fi bine sa ne luam adio de la prime, sanse sunt in continuare, dar, pe masura ce trec zilele si ne apropiem de data limita pana la care lucreaza trezoreriile (inca nu s-a stabilit ziua finala) sansele se diminueaza.

Voi reveni.
Mesaj catre liderii SNLP - 12.12.2008
Citat:


DESPRE PRIME

Azi am vorbit atat cu dl. Ragea - subsecretar de stat MJ, cat si cu sefa DEA din ANP si am primit cateva informatii usor contradictorii din care am concluzionat urmatoarele:

In sedinta de Guvern de joia trecuta a fost aprobata o adresa a MJ prin care se solicita depasirea limitei aprobate de MEF pentru luna decembrie 2008, cu suma de 22,9 mil - necesara pentru plata primelor de 1 Decembrie. Adresa a fost avizata de MEF cu precizarea „in limita disponibilitatilor”.

In continuare, s-au asteptat demersurile MJ care nu au fost, insa, foarte clare, avand in vedere ca ieri s-a descoperit ca adresa respectiva era inca la Secretariatul General al Guvernului.

Din tot dialogul zilelor anterioare purtat de noi cu MJ reiesea ca se fac tot felul de solicitari, telefoane, alte presiuni sau rugaminti de la MJ catre MEF dar nu se primeau raspunsuri concrete decat orientate pe lipsa de lichiditati. In lumina noilor detalii aflate, nu stiu ce fel de demersuri se faceau in realitate, daca adresa respectiva era inca la SGG (?!?)

ANP, prin eforturi proprii, a reusit deblocarea adresei care a fost ulterior trimisa catre MJ, facilitand solicitarea sumelor de la finante.

Nu m-as angaja in pronosticuri deosebit de incurajatoare, dar fata de ultimul mesaj pe care vi l-am trimis, sansele de obtinere a primelor au crescut putin, cu atat mai mult cu cat MApN a reusit sa obtina sumele necesare pentru premiere. ANP si MIRA sunt inca in asteptare dar parerea mea este ca nu trebuie sa ne resemnam. Pe de alta parte apreciez ca nu este tocmai etic fata de membri sa propagam genul de zvonuri care au fost dezvoltate astazi prin ANP si care sigur vor ajunge si in unitati, conform carora luni se vor da primele. As zice ca mai sunt niste hopuri de depasit. In legatura cu aceste zvonuri, sefa DEA a spus ca sunt nefondate si ca, pana in prezent nu s-au primit confirmari clare cu privire la aprobarile asteptate de la MEF.

Fiind deja vineri este evident ca pana luni situatia va ramane neschimbata, de aceea voi reveni cu alte detalii luni.

Anonim spunea...

nu-l cunosc pe acest Diku, nu stiu cu ce a gresit si cui, dar e clar ca a facut-o, din punctul dvs. de vedere; mie mi se pare admirabil ca reuseste sa-si pastreze umorul avand in vedere ca preocuparea de baza in acest sistem e "cum sa fac sa-i fie celui de langa mine, mai rau de cat ii este deja?"
cred ca tonul, la tot ceea ce s-a intamplat la acea petrecere,a fost dat de o tema stabilita de comun acord de catre toti functionarii de la acea unitate si nu cred ca vina, in cazul in care exista asa ceva, o are doar el;pe de alta parte, nu vad cu nimic mai "dezonoranta" actiunea lor fata de a altora, care se imbata, si se tin de dupa gat in timp ce canta "Pusca si curaua lata, ce barbat eram odata!"

Prisonworker spunea...

Pentru autorul chestionarului, cu prietenie

La intrebarile C si D, scala trebuia sa fie urmatoarea
1.in f mica masura
2.in mica masura
3. in mare masura
4. in f mare masura

La intrebarea E, scala ar fi trebuit sa arate asa
1. f prost
2. prost
3. bine
4. f bine

La F se puteau da note de la 1 la 10 pentru gradul de multumire (sau e la 1 la 5)

La intrebarea K, trebuia solicitat acordul (de la "in f mica masura" la "in f mare masura") cu afirmatiile enumerate.

Intrebarea M contine de fapt doua intrebari (Giurgiu / sistem) - trebuiau defalcate

E buna intrebarea N.

Felicitari pt initiativa. Asteptam rezultatele.

Anonim spunea...

Cred ca aceasta initiativa ar fi laudabila daca nu ar exista insa cateva lucruri importante:

1. Intrebarea J, care este clar o imixtiune in activitatea sindicala si care nu avea ce sa caute aici.

2. Modul in care s-a completat formularul, sefii directi obligandu-i pe subordonati sa se completeze, pe baza de semnatura intr-un tabel.

3. Aceasta chestionare trebuia efectuata de cineva specializat si neimplicat aici. Cei care strang aceste chestionare pot oricand inlocui chestionarele completate cu altele care sa contina bifate casutele pe care le doresc ei.

4. Faptul ca acest chestionar apare pe fondul conflictului existent in unitate, in conditiile in care se pare ca directorul general al ANP, Bala Ioan, urmare a rezultatelor controalelor efectuate, a cerut astazi CSM incetarea detasarii procurorului Dicu, iar acest chestionar care nu are relevanta prin prisma modului in care a fost completat si cine a organizat centralizarea, se doreste o proba in aparare a acestuia cand il vor "trage de urechi" cei de la CSM.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 17.12.2008 17:48:00

Citeste link-urile din subsolul articolului si o sa vezi cel putin 3 abuzuri in serviciu ale lui Dicu.

Al dreaq umor cu grupa de interventie si LST-ii din serviciu.

Si apropo te faci ca nu stii ce a facut Dicu, ca nu-l cunosti, dar se pare ca stii de balul mascat care "era doar un umor". Ia-i apararea pe fata, nu asa, ca nu tine.

Anonim spunea...

Este clar ca prin aplicarea acestui chestionar , in acest moment(sa nu uitam ca domnul Dicu este director la Giurgiu de peste 2 ani si nu a facut nimic in sprijinul angajatilor in afara de chefuri cu grupuri restranse pe care domnia sa le agrea)incearca sa dea o lovitura sindicalistilor sugerandu-le angajatilor ideea unei "lovituri de stat". Atrag atentia domului Dicu ca sondajele de opinie se fac de institute abilitate si nu de oricine are chef .Daca domnia sa poftea de ce nu a angajat un astfel de organ abilitat care este in masura sa aplice si sa interpreteze rezultatele. Dar de ce mai intreb doar dansul se pricepe la toate, mai putin la acordarea drepturilor angajatilor. Cand vine vorba de acordarea drepturilor angajatilor nu mai gaseste solutii pt. ca legea este ambigua si greu de inteles.
Deasemenea vreau sa intreb ce cauta in chestionar intrebari legate de sindicat ? Nu cumva va depasiti limitele competentei? Pardon. Care competenta? Este clar ca prin forma "sondajului de opinie"domnul Dicu urmareste creerea unuei "dovezi" cu care doreste sa se prezinte in fata MARII ADUNARI NATIONALE, si tot odata crede domnia sa ca va asmutii personalul impotriva liderilor de sindicat. Domnule Director binevoitor de ce nu initiati un sondaj de opinie avand intrebari de genul:
1. Sunteti de acord sa efectuati ore suplimentare si sa primiti banii o luna da una nu?
2. Ce parere aveti despre initiativa mea si a domnului Muscalu de a fura mirese cu grupa de interventie?
3. Ce parere aveti tot despre initiativa mea si tot a domnului Muscalu de a organiza bal mascat si la care sa folosim oameni din timpul serviciului pentru deliciul audientei?
4. Ce parere aveti daca va terfelim un pic pe reprezentantii vostri?
5.Sunteti de acord sa va vanam in preajma primelor pt. a creste bugetul altora?
6.Sunteti de acord ca salariile de merit de 50% sa le impartim intre noi in Consiliul de Conducere?
Intrebarile sunt multiple la fel ca si drepturile oamenilor pe care le terfeliti pur si simplu.
Nu ma mira ca in urma aplicarii testului sa iesiti cel mai frumos , cel mai destept, chiar daca sondajul spune altceva ,doar dumneavoastra interpretati rezultatele din moment ce l-ati intocmit si l-ati distribuit etc...si totusi pe zi ce trece deveniti tot mai penibil.
Stiti ca pentru aplicarea unui chestionar in prealabil trebuie obtinut acordul scris al functionarului? Sigur ca nu, dar ce mai conteaza obiectivul final este cel mai important, chiar daca mai incalcati si de aceasta data o lege. Ce mai conteaza inca o lege?
Vreau sa va anunt ca stiu despre intalnirea pe care ati avut-o in aceasta dupaamiaza cu cainele credincios "juristul" Stanica Florin si stiu ca ati planuit decapitarea liderului de sindicat domnul Comoreanu Adrian ,stiu deasemenea ca tot in aceasta dupaamiaza l-ati amenintat si pe domul director adj. Antonescu.Oare cand ii bagati pe reprezentantii oamenilor in comisia de disciplina?
Rog A.N.P. sa verifice si incadrarea domnului Stanica Florinel.Prin unitate circula vorba ca la angajarea ar fi avut unele probleme. Vechimea cerut ar fi fost dovedita cu o adeverinta cam naspa, dar data diplomei de licenta il da de gol. Se pare ca ultimele zvonuri de pe sait s-au cam adeverit .Poate si zvonul asta scoate ceva la iveala.M-am intrebat intotdeauna de ce domnul Stanica a fost incadrat subinspector timp de doua luni, apoi schimbat in subinspector sef si apoi inspector principal. Oare domnul Cutus Marius l-a dus de mana pe la usile fostilor sefi din ANP?Sa se stabileasca odata gradul acestui om ca sa stim si noi cum sa ne adresam.
Domule director Adrian Dicu sindicatul se pregateste pentru sarbatorile de iarna (sambata la Teatrul Valah orele 15 unde va asteptam alaturi de familiile noastre si de copii nostrii)si nu are timp de discordiile pe care le insinuati prin chestionarul si prin toate demersurile dumneavoastra.Credeam ca atributul unui manager este de a oferi stabilitate unitatii si nu un climat conflictual . Dar iar vorbesc de manageri. Care manageri?Care scoli de management? Toti se convertesc pentru asa sume primite drept leafa.
Avand in vedere ca nu mai raspundeti nici la Buna Ziua va doresc pe aceasta cale SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi!
(poate nu ne mai intalnim).

Anonim spunea...

Nu ne lasa nea Bala! Ura!Vivat!Aveti incredere in el! Si in Sfanta Treime din ANP! Pana una, alta sa vedem care-i Tata si care Sf.Duh. Sperante, fratilor, sperante! Tre` sa manaca si gura noastra ceva. Ma rog la ingerasu` meu pt.prime. Ca Mos Niku ne-a dat .....

Anonim spunea...

ASTEPTAM MASURI SI CU PRIVIRE LA MUSCALU FLORENTIN . SIGUR A MERS COT LA COT CU DICU. CRED CA ESTE MAI VINOVAT DECAT DICU DAR LA BAGAT PE ACESTA LA INAINTARE CREZAND CA BENEFICIAZA DE IMUNITATEA DE MAGISTRAT . BRAVO PENTRU MISCARE MUSCALU. ESTI TARE DAR TE URMARESTE TRECUTUL.
OARE AI PUS UMARUL LA DESTITUIREA LUI DICU CA SA II EI LOCUL? SE AUDE CA ZILELE ACESTEA AI CAM STAT PE LA A.N.P. SI CA TI S-A PROMIS VIITOR FRUMOS DACA IL VINZI PE DICU.
ATENTIE DOMNULE DICU DOMNITORII ROMANIEI AU FOST VANDUTI DE ASTFEL DE OAMENI. PACAT CA INCEPUSEI FRUMOS MANDATUL LA GIURGIU.SE PARE CA MARUL STRICAT LE STRICA SI PE CELELALTE.

Anonim spunea...

" Economie
Varujan Vosganian: Am lăsat peste un miliard de lei în Trezoreria statului
Varujan Vosganian: Am lăsat peste un miliard de lei în Trezoreria statului
Astazi, ora 19:34


Varujan Vosganian: Am lăsat peste un miliard de lei în Trezoreria statului


Noul guvern are, în prezent, în Trezoreria statului, peste un miliard de lei pentru cheltuieli, în condiţiile în care cheltuielile bugetare au fost reduse începând cu noiembrie, a declarat ministrul economiei şi finanţelor, Varujan Vosganian.
Foto (1)
Vezi Galerie Articol
"De la sfârşitul lui octombrie, veniturile la buget au început să scadă, iar din noiembrie am trecut pe varianta de avarie şi am redus cât s-a putut cheltuielile bugetare, însă dacă veniturile bugetare vor continua să scadă, deficitul s-ar putea duce undeva între 3 şi 4% din PIB", a mai spus Vosganian.

El se aşteaptă la un grad de realizare de 93 - 94% a veniturilor bugetare în 2008, comparativ cu nivelul estimat iniţial, în condiţiile în care acestea au scăzut "cu aproximativ cinci miliarde lei în octombrie şi noiembrie".

Vosganian a adăugat că, în decembrie, MEF a asigurat finanţarea deficitul bugetar.

Ministrul economiei şi finanţelor a declarat, marţi, că, în ultimile trei luni, încasările la bugetul de stat au fost mai mici cu aproape 2 miliarde euro faţă de istoricul aceleiaşi perioade din ultimii ani. el se aşteaptă ca, mergând pe această tendinţă, încasările să fie mai mici în 2009 cu circa 3 miliarde euro.

Vosganian mai estimează că deficitul bugetar al României s-ar putea adânci la 3-4% din produsul intern brut (PIB) în 2008, în funcţie de veniturile la buget din noiembrie şi decembrie, în condiţiile în care Guvernul ţintea iniţial un deficit de 2,3% din PIB.


Sursa: NewsIn"
Cred ca nu o sa mai vedem prime!!!

Anonim spunea...

Era bun de aplicat un chestionar pe bune la inceputul mandatului dumneavoastra domnule Dicu in Penitenciarul Giurgiu si reaplicat periodic pentru a vedea de la ce stadiu ati preluat unitatea si undea ati dus-o.Este clar ca in acest chestionar obiectivul dumneavoastra principal este lovirea in liderii sindicali.M-ar fi bucurat enorm daca aveati buna credinta in aplicarea acestui chetionar in conditii normale si facut de profesionisti; astfel aveati relatata starea normala sau anormala in care se afla unitatea dumneavoastra. Deasemenea am inteles modul deficitar de aplicare a testului. Rezultatele nu vor fi cele reale atata timp cat angajatul stie ca este monitorizat si identificat. Cred ca nu era cazul sa introduceti intrebari malitioase si sugestionabile la adresa liderilor de sindicat ,in acest fel ati compromis rezultatul testului. Este posibil sa aveti surprize.Astept cu nerabdare finalitatea. Sper sa nu va mintiti singur.

Anonim spunea...

Domnu Administrator ceva noutati in privinta primelor,nu ati aflat nimic nou,mai este vreo sansa daca pana astazi nu s-a miscat nimic?,la noi in unitate astazi s-au dat banii pe echipamentul din 2007,si am inteles ca au mai ramas niste bani,despre care ANP-ul a spus celor de la unitate sa ii mai pastreze pana vineri.

Anonim spunea...

"Mesaj catre liderii SNLP - 12.12.2008
Citat:


DESPRE PRIME

Azi am vorbit atat cu dl. Ragea - subsecretar de stat MJ, cat si cu sefa DEA din ANP si am primit cateva informatii usor contradictorii din care am concluzionat urmatoarele:

In sedinta de Guvern de joia trecuta a fost aprobata o adresa a MJ prin care se solicita depasirea limitei aprobate de MEF pentru luna decembrie 2008, cu suma de 22,9 mil - necesara pentru plata primelor de 1 Decembrie. Adresa a fost avizata de MEF cu precizarea „in limita disponibilitatilor”.

In continuare, s-au asteptat demersurile MJ care nu au fost, insa, foarte clare, avand in vedere ca ieri s-a descoperit ca adresa respectiva era inca la Secretariatul General al Guvernului.

Din tot dialogul zilelor anterioare purtat de noi cu MJ reiesea ca se fac tot felul de solicitari, telefoane, alte presiuni sau rugaminti de la MJ catre MEF dar nu se primeau raspunsuri concrete decat orientate pe lipsa de lichiditati. In lumina noilor detalii aflate, nu stiu ce fel de demersuri se faceau in realitate, daca adresa respectiva era inca la SGG (?!?)

ANP, prin eforturi proprii, a reusit deblocarea adresei care a fost ulterior trimisa catre MJ, facilitand solicitarea sumelor de la finante.

Nu m-as angaja in pronosticuri deosebit de incurajatoare, dar fata de ultimul mesaj pe care vi l-am trimis, sansele de obtinere a primelor au crescut putin, cu atat mai mult cu cat MApN a reusit sa obtina sumele necesare pentru premiere. ANP si MIRA sunt inca in asteptare dar parerea mea este ca nu trebuie sa ne resemnam. Pe de alta parte apreciez ca nu este tocmai etic fata de membri sa propagam genul de zvonuri care au fost dezvoltate astazi prin ANP si care sigur vor ajunge si in unitati, conform carora luni se vor da primele. As zice ca mai sunt niste hopuri de depasit. In legatura cu aceste zvonuri, sefa DEA a spus ca sunt nefondate si ca, pana in prezent nu s-au primit confirmari clare cu privire la aprobarile asteptate de la MEF.

Fiind deja vineri este evident ca pana luni situatia va ramane neschimbata, de aceea voi reveni cu alte detalii luni."
Din cele anterior relatate se pare ca nici la MIRA nu s-au dat primele de 1 decembrie,exceptie facand MAPN.

Anonim spunea...

"Multumim" directorului Dicu pentru ca azi nu ne-a permis depozitarea in penitenciar a cadourilor pentru copii personalului. Unic in istoria penitenciarului Giurgiu ve-ti ramane in amintirea noastra pentru decizile tampite pe care le-ati luat. Sunt vinovati copii functionarilor penitenciarului pentru disputele pe care le aveti cu liderii de sindicat sau dovediti inca o data ca Penitenciarul Giurgiu a fost privatizat .Camionul cu cadouri a stat in poarta penitenciarului de la ora 9 pana la orele 13 dupa care s-a gasit un spatiu de depozitare in oras.
Am mai auzit , tot azi , ca deja i-ati ticluit dosar penal liderului de sindicat Comoreanu , impreuna cu sfertul ala de jurist Stanica.Este angajatul dumneavoastra personal sau al institutiei? In reprezentarea penitenciarului nu a castigat nici un proces ; poate acum isi va da toata silinta, doar doar il ve-ti vedea mai bine.
Nea Adi cred ca o sa ai probleme . Dicu este procuror deci a facut multe dosare si stie "meserie" plus sfertul ala de jurist ...probleme!!!

Anonim spunea...

multumiti-va doar cu atat, un sondaj de opinie e oricand binevenit in alte state conducerea isi trimite subordonatii directi ...da, in padure.. sa se descurce si obisnuiasca cu greutati reale... la noi e mai simplu.... traim in padure cu #fiare# sindicale, muscale diceale, antonesciene, rroome... etc

Anonim spunea...

Cine este meserias? DICU ?Este varza . Am mers la el cu o speta cu un p.p.l.cu mandat de executare european si sa-l intrebam cum ,cand etc il punem in aplicare. Ne-a cerut sa-l lasam 15 minute sa se gandeasca.Dupa 10 minute vine raspunsul PROCURORULUI . Mai are afaceri judiciare la noi? Daca nu puneti-l pe cursa la Rahova.
VARZAAAAA.Ma intreb ce i-o trebuii lui Stanica ? Dicu maine , poimaine pleaca. Stanica cum va da ochii cu oamenii din unitate ca este si el dintr-un satuc de langa oras. Rusine sa-ti fie STANICA VIOREL pentru ca te-ai convertit in sluga lui DICU si Muscalu. Ai uitat cand te-a tras teapa Muscalu cu salariu de merit si te-a si dat afara din birou atunci te-ai plans la sindicat si acum lovesti in ei .Fraieri astia de la sindicat ca te baga in seama .Pardon . Fraieri suntem noi ca iti mai dam buna ziua la ce hahalera esti.
Poate sefii tai de la A.N.P. te va intreba si pe tine pentru ce iti iei leafa si daca este OK cu ce te ocupi.
Apropo ii multumim si lui DICU pentru ca organizeaza saptamanal chefuri asa ca sa le faca in ciuda celor de la A.N.P.Ce el se sperie de o stropeala. Noutate acum pe 23 i-a invitat si pe cei de la tura. Intoarcerea imparatului la popor. Serios iti cunosti toti angajatii. Sigur ca nu , doar ce cei din anturajul tau ca sa nu-i uiti la prime si la salarii de merit.
PENIBIL.
Felicitari MUSCALU. Mergi pe burta poate se uita de tine.Ai bagat discordie in oameni si acum te-ai retras frumos doar este Dicu la inaintare.

Anonim spunea...

DACA DICU NU A LASAT CAMIONUL CU DARURI PENTRU COPII SA INTRE IN UNITATE SA-I FIE RUSINE; SI SA NE LASE CA DE CAND A VENIT LA GIURGIU NUMAI IN TENSIUNE NE TINE.

Anonim spunea...

Lasati-l pe dl. MUSCALU in pace!Este cu adevarat profesionist,capabil,inteligent,diplomat,respectuos!Strange mana tuturor!Respecta pe toata lumea!Isi face datoria!Ce Dumnezeu aveti cu acest om care este intr-adevar capabil!Nu va este rusine?!

Anonim spunea...

Muscalu trebuie intradevar lasat in pace (ha!ha!ha!)tzapa'.
- este profesionist - da la manevrat turela
- este capabil - da de a face rau
- este inteligent - da dar inteligenta o foloseste cu prostie
- diplomat, poate tort
- respectos - cu cei care ii sapa gradina, ii fac menaj in casa, ii faciliteaza obtinerea de terenuri si din cauza inteligentei si cu ceilalti
- stringe miina tuturor - celor mai multi in menghina
- isi face datoria - isi face datorii incercind sa musamalizeze abaterile lui si ale mult prea iubitului conducator al pnt. Gr. sau jucand rolul lui Iuda, incercind de al da in primire pe acesta din urma in speranta ca-i va fi demn urmasi.
- este intradevar capabil - da este capabil chiar sa sa muste si miina care l-a hranit in ultiul an si jumatate.
- nu va este rusine - NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!