Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 17 decembrie 2008

Unul din cele...

Rog specialiştii în limba română să mă ajute cu un sfat. Căutam pe site-ul Penitenciarului Giurgiu ceva informaţie utilă. Prima pagină m-a întâmpinat dilematic. N-am înţeles dacă penitenciarul e fată, băiat sau undeva pe la mijloc. E posibil să fiu în eroare, dar cred că intrumentu' de public relation are o problemă de scriitură.

Penitenciarul Giurgiu este unul din cele mai noi şi moderne instituţii de acest gen din ţară, construirea acestuia ţinând cont de normele europene la care România a început să se alinieze după anul 1990, finalizarea fiind admiterea ţării noastre la 01.01.2007 ca stat membru cu drepturi depline la Uniunea Europeana. (sursa: link)

În rest site-ul pare ok. Cu cititorii stă cam prost. 10 - 20 pe zi nu e mare lucru, nici măcar nu merită efortul. Poate d'aia au lăsat şi corecturile pe altă dată.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Asta este rezultatul , daca Dicu isi pune credinciosii sa se ocupe de toate treburile unitatii. Respomsabil de imaginea Penitenciarului Giurgiu este acelasi caine credincios Stanica Florin care este si jurist si purtator de cuvant si membru in comisia de disciplina si.... multe altele .Ce salt ametitor. De la calusar sa obtii atatea responsabilitati intr-o institutie importanta a statului.Mai datii ca duce. Dar vedeti rezultatele.
PENIBILI!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

e ... bine ca ati gasit site-ul nou... mai e unul vechi... si e in uz cu prevederi abrogate...si ce traba are un jurist fata de siteul prezentat de institutie... e ca nu aveti de cine sa va luati....

Anonim spunea...

Ii cunosc foarte bine pe cei doi fpss care lucreaza la comp. informatica, sunt adevarati profesionisti, dar faptul ca pe internet imaginea Penitenciarului Giurgiu este cel mai bine prezentata de penifest ii face pe cei din conducerea penitenciarului sa nu mai dispuna actualizarea site-lui. Oricum orice postare pe site-ul Pnt. Gr. trebuie dispusa de proprietarul penitenciarului "procuror Dick-u" si realizata de super dance-manul, spot trainerul si purtatorul de cu-vint Stanica.

Anonim spunea...

Asta cu blogu'...ia-te si de site-uri XXX daca tot n-ai ce face...lol

Anonim spunea...

Pai Stanica are timp de imaginea penitenciarului? El se ocupa de imaginea lui Dicu iar cand nu , mai strange banii pentru chefuri cand Cutus nu este in birou. Trebuie suplimentat staful de organizarea al chefurilor pt. ca sunt saptamanal.
Agonia din naintea mortii.
Muscalule postul 4 te asteapta.