Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 10 decembrie 2008

Noua organigramă a ANP

Ordin al ministrului justiţiei nr. 3028/C/2008 privind aprobarea structurii organizatorice a Administrației Naționale a Penitenciarelor

MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA I, Nr. 824/8.XII.2008


Link util:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mr. Huggin...
In sfarsit. Credeam ca ai intrat intr-un fel de "amorteala spirituala" creatoare de valori perene ale literaturii de alcov (ca sa nu zic de sertar, na!). Ei, acum ca tot ai fost primul care ai publicat OUG, desi credeam ca nu se va mai intampla, desi noi ti-am trimis-o pe "surse" de acum cateva zile, desi ANP,SNLP,FSANP tac in continuare precum zburatoarele care au salvat Roma in lemne, asteptam motivari si comentarii. De exemplu, noi stim cum a disparut articolul 74.1 din forma postata pe site-ul SNLP si discutata cu Celebra Comisie Paritara si mai putin celebrii subsecretari de stat si ministri in functie sau nu. Sa vedem ce ne va spune sindicatul de pe ramura (dez)interesata si factorii in drept. Speram sa nu auzim placa aceea cu "incorsetarile bugetare ne-au obligat la a...". Observati si cine a semnat aceasta OUG, inainte de a fi publicata in M.Of. Desi nu are, acum, relevanta, va avea in curand. Asteptam concluzii in limbaj de lemn pentru a putea sa actionam si noi butoanele de alarma la incendiu. Asta pana cand, conform noii OUG, sistemul nostru nu se va umple de urgenta cu functionari publici cu statut special din SRI, Politie, Spp,fosti si actuali prieteni din SIPA, Armata,Pompieri,Vama etc.

Huginn spunea...

O să avem şi o rundă de articole pe tema asta. Dacă aveţi deja ceva pregătit vă stau la dispoziţie.

Anonim spunea...

Va este teama de "functionari publici cu statut special din SRI, Politie, Spp,fosti si actuali prieteni din SIPA, Armata,Pompieri,Vama etc."?

Anonim spunea...

Nu teama, lehamite, ca avem destui in unitate si sint toti de rusine.
Padure fara uscaturi nu exista, dar armata ne a dar numai uscaturi.

Anonim spunea...

Multi MApN-isti au venit si lucra la noi, si desi au inceput cu paza, acum doar unul a mai ramas si acela vrea sa ajunga la reeducare. Ceilalti au rupt randurile demult, iar acum sunt pe la logistica sau in alte sectoare unde nu au contact cu detinutul. Si mai spunem ca nu-i duce capu!