Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 2 decembrie 2008

News Alert: Se dau prime...

Surse din Administraţia Naţionlă a Penitenciarelor (ANP) ne informează că sumele prevăzute în bugetul instituţiei ca fond de premiere, vor putea fi cheltuite. Se pare că s-au găsit ceva lichidităţi, şi, drept urmare, vor fi primele vor fi date până în sărbătorile de iarnă. Încă nu e chiar 100% sigur, pentru că mai sunt de luat câteva semnături, dar sunt şanse destul de mari.
.
Care va fi cuantumul, ce alte plăţi se amână şi care este data acordării primelor sunt întrebări care-şi vor găsi probabil răspuns în zilele următoare. Dacă mai apar noutăţi, vă ţinem la curent.
***
MandateAlegeri. Biroul Electoral Central, rezultate aproape finale, marti 02.12.2008, ora 10:00:
  • Camera Deputaţilor: Alianţa PSD-PC 33,09%, PD-L 32,36% , PNL 18,57%, UDMR 6,17%.
  • Senat PSD-PC 34,16%, PDL 33,57%, PNL 18,74%, UDMR 6,39%

UPDATE 02.12.2008 ora 18.30

S-au împărţit şi mandatele. Mandatele partidelor politice dupa etapa a doua a redistribuirii voturilor:

  • Camera Deputatilor - PD-L 115, PSD-PC 114, PNL 65, UDMR 22.
  • Senat - PD-L 51, PSD-PC 49, PNL 28, UDMR 9. (sursa: HotNews)

36 comentarii:

Anonim spunea...

din umilele mele cunostiinte despre bugetele care se mai aloca la unele institutii publice, in momentul cind se aloca banii de salarii se aloca si banii pentru cele 2 prime din an bugetul de premiere fiind procent din fondul de salarii.poate ma insel. sper sa nu.cine stie mai bine mecanismul sa ne lumineze si pe noi astia de traim in intuneric si ignoranta.

Anonim spunea...

PArobarea bugetului e una. Într-adevăr, la acel moment sau, daca e cazul, la retificari se prevăd cheltuielile de salarii cu tot ce înseamnă asta, inclusiv prime.

Execuţia bugetara e alta. Chiar daca ai bani prevazuti in buget, se fac trimestrializări pentru necesarul de credite bugetare, după care fiecare deschidere lunară se aprobă de Ministerul Finantelor. De aici problema cu lichiditatile.

Anonim spunea...

Să vedem cu ce prime vor fi recompensaţi Prostea că a fost pedepsit şi de soartă şi de Pătraşcu că nu mai putea de treabă corectitudine şi de loialitate. Coafeza care pe lîngă faptul că a stat mai mult cu arabii ei decît la servici a indus în eroare şefii prin prostia şi nepregătirea de care a dat dovadă. Ea nu este influienţabilă dar interpretează Legea după cum simte ea în punctul G aflat la ea în locul hipofizei. Poate şefii de compartimente vor ţine cont de procentaj pentru cei ce duc greul cu ppl-ii, de cei expuşi ce se expun. Atenţie dacă respectăm procentul la fenacear ia Elodia tot că nu ea a pus pe jar toată instituţia. Ia şi de la ANP ia şi şpagă ia tot că sînteţi fricoşi şi inferiori ei după cum spune

Anonim spunea...

inseamna ca se aloca banii dar nu e obligatoriu sa se dea preme din ei. ptr anonimul de la 13:16.

Anonim spunea...

La pspa daca vrei bani de haine spui ca nu ai gasit marimea ta sau, eventual gradul,ca oricum restul li se va"baga pe gat plebeilor".Tot bani, si multi inca, se dau la cei ce lucreaza la birouri(sporuri mai mari decat ale celor din interior, prime grase, probabil dupa gabarit!).Prostimea din interior, cea care lucreaza cu ppl-ii, trebuie sa inghita si sa " pupe mana care le da papa!"

Anonim spunea...

Hotnews:

BACAU
Camera Deputatilor
Colegiul 1: Tudor Chiuariu (PNL)

Fara cuvinte!

Anonim spunea...

si cei 1% care se opresc salariatilor bugetari...din salariile lunare,unde-s...

Anonim spunea...

Intotdeauna in acest sistem au luat ofiterii prime cel putin duble decit agentii si tot de cind sunt puscarii in Romania cel mai mult lucraza in contact cu ppl agentii,face si asta parte din OBISNUINTA DE A FI ROMAN.

Anonim spunea...

mizeria sociala in care se zbat cei de la paza este unica in lume ,daca si financiaru si cei care lucreaza in A.N.P. au aceiasi grupa de munca ca si cei din paza este discriminare pe fata ,nu se platesc simbetele si duminicile dublu ,altii sunt platiti dublu simbata si duminica care lucreaza la administrativ ,la vizita .Cei care lucreaza la paza dupa 20 de ani de ture de noapte dupa esirea la pensie au mari probleme de sanatate ,unde este sindicatul ? ,,probabil incearca sa obtina avantaje personale si functii cu facultati terminate la 1x2 , de ce atita zbatere pentru a putea ocupa agentii functtii de conducere la sesiunea unica ?,nicaieri in lume nu se intimpla asa ceva ,evolutia umana nu a facut nici odata ca un copil sa ajunga ca un intelept de 80 de ani

Anonim spunea...

La VASLUI lupta nu sa terminat ,Brinza ataca in continuare pe Poinescu ,care se pare ca este sustinut de ALIN POPESCU si de VULPE DE LA IASI ,resursele umane fac cartile cu posturile libere scoase la sesiunea unica ,deja se cam stie cine o sa ocupe locurile scoase la concurs .Liderul de sindicat este de partea directorului ,a renuntat la a mai apara drepturile sindicatului.Nici Poinescu nici Brinza nu au calitati de lider .La cina de taina s-au adunat si lingaii si unele nulitati care decid soarta prostimii.Ne-am saturat de promovari pe criterii clientelare si politice, vrem oameni de valoare care sa ne conduca .

Anonim spunea...

Acum citeva luni scriam la comentarii la un anumit articol de diferenta intre paza si administrativ, care in opinia mea, opinie de atunci dar si de acum, ca este discriminatorie. Am fost injurat si criticat dar opinia mea mi-o mentin dar si o argumentez.
Inainte de a lucra la penitenciar am lucrat in minerit. In minerit, la vremea respectiva se platea foarte bine, dar aveam si sporuri mari. Sporurile nu erau la fel la toti angajatii din minerit ci diferentiat. Respectiv :
toti care lucrau subteran aveau grupa 1 ;
toti cei care lucrau la mina dar nu subteran si aveau o legatura cu procesul de productie aveau grupa 2(uzina de preparare ,culbutori, atelierul mecanic, laboratoarele etc)
toti cei care lucrau la birouri administrativ grupa 3(financiar,contabilitate,zugravii etc).
Toti cei care lucrau subteran ,mineri, maistrii,inginerii, muncitorii topografi, aeraj, si muncitorii geologi luau sporul de 100% subteran deoarece se considera ca acolo isi desfasoara activitatea zilnic.
Sefii de sector minier, sefii topografi ,tehnicienii topografi, sefii ingineri electromecanici , liniorii si atelierul de reparat vagoaneti etc aveau 75% subteran deoarece se considera ca ca in subteran nu au locul permanent de munca. De administrativ nici nu se punea problema .
La sporuri la fel erau in avantaj cei care lucrau efectiv subteran.
La puscarie cei care nu vad hotii la fata i-au sporuri mai multe decit cei care isi desfasoara activitatea cu banditii.
Exemplu: financiarul, achizitiile, cadristii, diverse magazii etc. si sunt convins ca si dumneavoastra domnilor stiti si vedeti. Mi se pare o anomalie ca ,compartimentele enumerate mai sus si nu numai ,sa primeasca sporuri cum ar fi un exemplu: Pericol ANP. Ce pericol domnilor? sa nusi dea cu pixul in ochi? sau sa se curenteze la aerul conditionat?
Eu imi pun o alta intrebare :de ce avem nevoie de functionari publici cu statut special la birouri? La interventie nu intra ca nu sunt competenti si nici la perchezitii pentru ca fac parte din alt sector ,sectorul administrativ si nu au treaba cu paza ,fiecare sa-si faca treaba.(asa mi-a raspuns directorul cind i-am sugerat sa aduca si administrativul simbata si duminica pentru ca cei din paza cu multe ore suplimentare sa-si mai ia libere).
Stau si ma uit la fluturasul de salar, salar care e mai mic decit cu al unuia de la birouri venit la penitenciar odata cu mine, eu ars de soare si de vint de la escorte ,plin de noroi etc iar el fumeaza ,la costum si-mi ride in fata spunindu-mi: degeabai ai studii superioare ca tuica mea si mierea data unde trebuie ma fac sa o duc bine la puscarie!...
Ma intreb " oare pina cind omai tine tot asa"

Anonim spunea...

Domnu Administrator,ce se mai aude in legatura cu primele?Multumesc.

Terminator spunea...

Pentru ANONIMUL de la 14:13 : Care sunt motivele tale (intemeiate,concrete)pentru care iti dai cu parerea despre liderul de sindicat?Ce drepturi ale Sindicatului(ale tale daca esti membru)nu a aparat?De curiozitate ANONIMULE :Care este numele sindicatului de la vaslui si cum se traduce el?Daca mai ai amici cu gandiri pozitive, asa ca tine,te rog frumos vorbeste cu ei,retrageti-va din actualul sindicat,faceti-va sindicatul vostru si faceti mai mult decat actualul sindicat.

Anonim spunea...

Mare dreptate ai anonimul de la ora16:14,eu sunt asistent lucrez in ture,consultatiile se fac 80% de catre noi asistentii,in week-end doar noi servim patria,de platit nu putem fi platiti pentru ca nu s-a abrogat ord.MJ 399 ,spor de confidentialitate nu ni se da ca domnul director nu-si asuma riscul[desi in tara sunt cel putin 5 penitenciare care acorda acest spor si medicalului],spor de praf nu se da la medical ca ....si uite asa eu imi maninc sanatatea,noptile si sarbatorile la serviciu si iau in ziua de salar mai putin decit un birocrat care are week-end liber ,craciun liber etc.

Anonim spunea...

Am auzit si eu de varianta acordarii primelor in locul banilor pe echipamentul restant,dar in mod cert nu va fi vorba de aceiasi suma,pentru ca fondul de premiere era initial de 10% din fondul de salarii adica 22,5 de milioane iar fondul pentru echipament de 7 milioane.Oricum operativul sa se astepte la ce-i mai rau;acolo sunt cei mai multi sanctionati,iar acestia nu iau prima de loc.Asta ar fi o prima chestiune.A doua problema este ca fondul de premiere se aplica pentru fondul de salarii al intregii unitati,dar cei din op. au salarii mai mari datorate sporurilor pentru conditii deosebite,asadar, de ce fondul de premiere nu se aplica diferentiat pe sectoare in mod corespunzator.Practic ceilalti primesc prime cu fractii din fondul de salarii din op.iar in situatia asta cei de la administrativ ajung sa ia prime mai mari.

Anonim spunea...

In atentia frustratu ...pardon, domnului de la 14.13, ala de are o problema cu tot ce misca la Vaslui si ii musca de cu.., pardon, ii apostrofeaza pe Poinescu, pe Branza, pe liderul de sindicat si pe cine mai gaseste prin preajma, ii transmitem urmatoarele: ma caragh..., pardon, stimate domnule, ma nefericitule, bai tovarase, daca esti asa de bun , daca iti pute tot prin preajma , daca esti mereu nemultumit, vino, ba, si condu tu puscaria. Sau ti-e teama ca ai sa-ti demonstrezi neputina? N-ai fost in stare sa realizezi mare lucru pana acum dar ai impresia, nu-i asa, ca ai putea sa faci totul mai bine ca toti.
Prietene, tu nici macar in gluma sa nu te compari cu Branza sau cu Pionescu . Lasa-i pe ei sa se certe, nu-ti face griji, au fost colegi si isi permit, mai ales ca se cearta pe probleme si pe obiective de dezvoltare si nu pe ciolanul la care visezi tu in clipele de euforie. De bine de rau, puscaria merge si va merge din ce in ce mai bine daca tot a plecat Pintilescu. Va convine sau nu, lucrurile incep sa se inchege. Aia ca dumneata ar prefera sa vada mereu sange si scrasnit din dinti printre colegi, sa aveti ce barfi si rade pe la colturi, numai ca n-o sa mai aveti prilejul. Iar cei care isi doresc sa vada ca lucrurile se impotmolesc vor avea o crunta dezamagire.

Anonim spunea...

Se dau prime sau nu se dau? Aceasta-i intrebarea?
(Are legatura cu subiectul? Are.
Este scris politicos? Este. Este citet, lizibil, inofensiv? Este. Am injurat, am amenintat, am discrimintat? Nu. Atunci publicati-l, domnilor, macar pe asta, ca altfel ma trec la cursul ala de Yogini de ne infrateste cu universul; daca tot ne cenzurati atat o sa ramaneti singurei pe blog).

Anonim spunea...

Ce informatii mai aveti in ceea ce priveste ordonanata de modificare a legii 293?
Ma intereseaza daca si personalul contractual care are aceleasi atributii cu cel cu statut special ,poate dobandi acst statut .

Anonim spunea...

In atentia frustratu ...pardon, domnului de la 14.13, ala de are o problema cu tot ce misca la Vaslui si ii musca de cu.., pardon, ii apostrofeaza pe Poinescu, pe Branza, pe liderul de sindicat si pe cine mai gaseste prin preajma, ii transmitem urmatoarele: ma caragh..., pardon, stimate domnule, ma nefericitule, bai tovarase, daca esti asa de bun , daca iti pute tot prin preajma , daca esti mereu nemultumit, vino, ba, si condu tu puscaria. Sau ti-e teama ca ai sa-ti demonstrezi neputina? N-ai fost in stare sa realizezi mare lucru pana acum dar ai impresia, nu-i asa, ca ai putea sa faci totul mai bine ca toti.
Prietene, tu nici macar in gluma sa nu te compari cu Branza sau cu Pionescu . Lasa-i pe ei sa se certe, nu-ti face griji, au fost colegi si isi permit, mai ales ca se cearta pe probleme si pe obiective de dezvoltare si nu pe ciolanul la care visezi tu in clipele de euforie. De bine de rau, puscaria merge si va merge din ce in ce mai bine daca tot a plecat Pintilescu. Va convine sau nu, lucrurile incep sa se inchege. Aia ca dumneata ar prefera sa vada mereu sange si scrasnit din dinti printre colegi, sa aveti ce barfi si rade pe la colturi, numai ca n-o sa mai aveti prilejul. Iar cei care isi doresc sa vada ca lucrurile se impotmolesc vor avea o crunta dezamagire.

Anonim spunea...

Pt anonimul de la ora 16.14
La puscarie cei care nu vad hotii la fata i-au sporuri mai multe decit cei care isi desfasoara activitatea cu banditii???
Nu lucrez la birou dar trebuie sa intelegi ca fiecare functionar are meseria lui tu sa pazesti hotii si sa-i vezi la fata ,ala de la birou sa stea cu pixul in mana si sa faca acte.
Esti cam frustrat .
PArticipa la concurs si dute la birou.
Sincer din experienta acumulata de mine timp de 16 ani fiecare isi face treaba unde este incadrat dar sincer cred ca unele functii de birou sunt mult mai grele decat cele din paza ( exemplu financiar,contabilitate in comparatie cu escorte sau insotire,vizita,puncte de lucru interioare),dar militianul de puscarie in lipsa de altceva se vaita de munca multa.As vrea sa te vad vreo doua trei zile lucrand la birou intr-o functie cum spui tu finaciar ,achizitii,contabilitate etc nu cred ca ai mai vrea sa lucrezi la birou.
Iti dau un sfat la primul concurs dute si participa pe o functie de birou ,daca nu ai studii iti dau alt sfat dute si fa studii,daca nu iese nici una nici alta iti dau alt sfat vezi de treaba ta nu de capra vecinului.

Anonim spunea...

Are dreptate anonimul de la ora 22.06
Pai baiatule avea dreptate colegul cand ti-a spus fiecare sa-si faca treaba .Hai sa o luam logic .
De cate ori ai facut tu sau alt agent de la sectorul paza treaba celor de la birou ex achizitii,financiar etc ????Probabil niciodata,eu nu cunosc astfel de cazuri cand cei de la paza au fost chemati sa faca treaba celor de la birou.
Asa ca dupa cum spui este discriminatoriu bla bla bla .......ei ,ce spui! unde este discriminarea ?Sa-i chemi pe cei de la birou sa faca treaba la paza sau invers.
Sa-si vada fiecare de particica lui si totul va merge bine .
Un exemplu.
La CRAIOVA aceiasi gandire ingusta ca a ta .Directorul a dispus sa faca perchezitie la punctele de lucru agentii de la birouri .Motivul atentie " in randul agentilor de la paza exista o monotonie cand se efectueaza perchezitie si nu o mai fac bine ".
Eu ma intreb De ce nu trimite agentii de la paza sa faca treaba celor de la birouri ????
Concluzia "GANDIRE INGUSTA RAU DE TOT ".

Anonim spunea...

Observ ca in sistemul penitenciar s-a dezvoltat o agresivitate de casta, fiecare serviciu se plange de volumul de munca, iar sefii devin din ce in ce mai intoleranti cu punctele de vedere diferite de ale lor. Oare vom putea sa ne respectam vreodata, sa ne sustinem civilizat opiniile si sa colaboram, indiferent de serviciul din care facem parte? Nu cred, pentru ca se propaga un curent de dezbinare in cadrul unitatilor, probabil pe principiul "dezbina si cucereste". Chiar meritam aceste prime, pentru simplul motiv ca ne consumam nervos in fiecare zi sa facem fata tuturor provocarilor muncii. Si pentru ca in penitenciare se munceste. Nu prea suntem sustinuti de cei care ne conduc, dar daca nu ne-am face treaba bine ar fi un haos in sistem.Si nu este.Iar salariile sunt oricum prea mici daca luam in calcul gradul de risc...

Anonim spunea...

Bravo 16.14! Ai spus lucrurilor pe nume! Din pacate, lucram la puscarie si nu in minerit, iar la puscarie, nu conteaza adevarul si dreptatea. Mentalitatea unor colegi ai nostri seamana bine cu cea a ppl-lor. "Mie sa-mi fie bine, de ceilalti nu ma intereseaza!" O avea timp cel din paza de cafele si tigari cum au timp cei din administrativ?
Domnilor anonimi de la 22.06 si 22.36, de ce nu veniti in paza sa vedeti cum este? Sau daca ati lucrat in paza, de ce ati plecat?
CEL MAI DIFICIL SECTOR DE MUNCA IN PUSCARIE ESTE PAZA. ESTE ECHIVALENTUL MUNCII DIN SUBTERAN IN MINERIT.ESTE MOTIVUL PENTRU CARE CEI MAI MULTI PLEACA DIN PAZA CATRE ADMINISTRATIV. Si atunci, de ce paza sa nu fie platita mai bine decat administrativul?

Anonim spunea...

La PSPA să nu uitaţi să daţi prime şi la ăia care stau mai mult pe acasă sau care pleacă zilnic mai devreme şi vin mai greu. Manichiurista, Elodia, aşa după efrtul şi valoarea lor...

Anonim spunea...

Lasa-ti nu va ingrijorati ca-i spune nadrag d-nei Greaca cu-i si cat merita sa ia ..apropo cand va intoarceti domn nadrag?ca aveti multe polite de platit ..va asteptam sa intrEgim FAMILIA..SI daca tot o sfatuiti pe d-na dir spunetii sa mai taie din premierele celor de la birouri ca i-ati umflat d-voastra anul trecut ..pacat ca Adriana este in concediu..si nu-i mai acordati suma cea mare ..ca si muncea ..si nu uitati pupincuristii..se stiu ei bine..LA MULTI ANI ..

Anonim spunea...

PTR.ANONIM 3.12 ORA.22.36
INSEAMNA CA TU PREA IUBITE ANONIM FACI PARTE DIN ACEI ''BIROCRATI'',CARE ATUNCI CAND AU INTRAT IN SISTEM AI VENIT CU SCAUNUL DE ACASA SI ''PROPTELELE''DE LA GARD GATA INTARITE,
PAI DACA CEI DE LA PAZA NU STIU MUNCA DE BIROU DE CE NU VA SCOATETI SINGURI ppl LA COMISIILE DE MUNCA,LA COMISIILE DE INDIVIDUALIZARE,LA RAPORT LA TOTI FACTORII DE DECIZIE DIN PENIT.?????
DE CE?????BAIETILOR....IAR CHESTIA CU PERCHEZITIA NU APARTINE DIRECTORULUI,CI CHIAR SUBSEMNATULUI
NU PTR.MOTIVUL CA SA INSTAURAT MONOTONIA CI PTR.A SPULBERA ODATA PTR.TODEAUNA CONVINGEREA CA PE LA INSTANTE SAU PL.SE INTRODUC ANUMITE ''OBIECTE INTERZISE''(TELEFOANE,BAUTURI ALCOOLICE)
SI TOTUSI ACESTEA CONTINUA SA SE GASEASCA.......
POATE NE SPUI MATALE ANONIMULE DE LA BIROU,PE UNDE SE MAI INTRODUC CACI VAD CA ESTI FOARTE PERSPICAC..........

Anonim spunea...

Pentru Saracul Vasile - prietene dute si te interneaza.Tu ai mari probleme cu capusorul tau micut.

Anonim spunea...

pai stati fratilor de la SPPA ne batem in coafeze si manichiuriste acum? Stiam ca noi avem una buna si suspusa ,dar si voi???? ne uimiti.Stati sa vedeti si la Poarta Alba prime ce se vor da.Nu uitati de rude,cei ce cotizeaza,cei ce sifoneaza,si daca mai ajunge si pentru noi ceva,doamne ajuta.Am ajuns ca milogii la poarta noua ceilalti ce nu facemparte din aceste categorii.Sarbatori fericite sefilor.

Anonim spunea...

PT MOTOC
1.ESTI PROST INFORMAT SI PROBABIL UNUL DIN P…..STI LUI BALA.
PAI UNDE AI VAZUT TU MOTOC CA IN ATRIBUTIILE FUNCTIONARILOR CARE FAC PARTE DIN COMISIA DE MUNCA ,INDIVIDUALIZARE,SAU A FACTORILOR DE DECIZIE SCRIE SA INSOTEASCA P.P.L.
P.P.L SUNT INSOTITI DE FUNCTIONARII CARE BENEFICIAZA DE SPOR DE PAZA ,ESCORTARE ,SUPRAVEGHERE SI CONFORM ATRIBUTIILOR TREBUIE SA PAZEASCA,SUPRAVEGHEZE,ESCORTEZE.
2.DECIZIA NU ARE CUM SA-TI APARTINA PROBABIL TU AI PROPUS SI DIRECTORUL A APROBAT.NU ERA NEVOIE SA NE MAI SPUI SI TU CA BALA ESTE O MARIONETA SI ORICE PROPUNERE A VOASTRA A P…….STILOR ESTE APROBATA.
3.CUM NAIBA AI SPULBERAT CONVIGEREA CA PE LA INSTANTE SAU PL SE INTRODUC “OBIECTE INTERZISE” .MA FACI SA RAD ,CE ISTET ESTI,CE MINTE LUMINATA………….!!!!CUNOASTEM DE ASEMENEA CA BALA NU ESTE IMPARTIAL.
4.NU CUNOSC PE UNDE SE MAI INTRODUC OBIECTE INTERZISE ,EU SUNT PLATIT PT ALTCEVA SI IMI FAC TREABA MEA NU SUNT INTERESAT DE CAPRA VECINULUI.

Anonim spunea...

SI PANA LA URMA SE DAU PRIME SAU BANI PE HAINE ..CEVA?AZI E AJUNUL MOS NICOLAE ..NU VINE CU NIMIC?PACAT D-LOR DIR CA NOI AM MUNCIT SI MERITAM SI NOI CEVA..

Anonim spunea...

pentru anonimul analfabet de la 13.52. Cred că pe Nădrag nu-l mai interesează analfabeţi ca tine şi Elodia dar e clar că vă treziţi transpiraţi noaptea.
Acum în schimb ne interesează pe noi şi orice mişcare în afara regululor facem note la doamna Director inclusiv pentru tine traficantule. Ciocu mic şi osu la treabă. Aveţi funcţii de colonei şi minte de caralii. Ruşineee

Anonim spunea...

Pentru cel de-ntreabă de prime. Se dau bă frate da-s de merit!

Anonim spunea...

PTR.ANONIM.4.12 ORA 22.24
PTR.CA NU IMI PLACE CONTRADICTIA SI ANTURAJUL CURVELOR,PINA IMI BEAU TOIUL CU TUICA AM SA-TI RASPUND SCURT SI LA OBIECT:
1).NU FAC PARTE DIN PUPI.....LUI BALA;
2).PAI DACA NU AVETI ACESTE ATRIBUTIUNI SPECIFICATE IN FISA POSTULUI(CE REPEDE AI LUAT LEGEA IN BRATE,BAIETIA DIN TINE SAU SCAUNUL ROTATIV......HA HA HA)NU ITI ESTE RUSINE SA BAGI CARDUL PE 12 SI SA RIDICI SALARIUL CU TOATE SPORURILE LA MAXIM(PTR. CE LUATI SPORUL,,PERICOL ANP''IN CUANTUM DE 30%,PTR.CA VA IMPUSCATI PE JOCURILE DIN CALCULATOR CARE LE AVETI NUMAI VOI BIROCRATI.
3).PE NOI PAZISTI NU NE INTERESEAZA CAPRA VECINULUI,CI CAND MOARE VECINUL SA-I LUAM CAPRA(ACUM CA A VENIT BALA,SI NU MAI PUTETI IESI DIN UNITATE SA FACE-TI PIATA,SA PLATITI FACTURI ETC.VA RECOMAND SA CITITI SUPLIMENTUL ZIARULUI ,,LIBERTATEA" DE VINERI,POZITII 69 CA SA SIMTITI LIBERTATEA EXPRIMARII)
4).TE ASTEPT CU O NOUA REPLICA DUPA ORA 22.CAND AI APROBARE SA IESI DE DUPA USA SAU DE SUB PRES!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

PTR 16 52.CE CIOC MIC AVEAI INAINTE SI STATEAI ASCUNS ACUM TI-A VENIT APA LA MOARA ..SE INTOARCE ROATA CA DEAIA e rotunda..

Anonim spunea...

Domnu Admin,trageti un semnal de alarma pt.sefii de la ANP ca iese rau domle,daca ne trag teapa ca acum cativa ani de 29 iunie.Dl.Bala "a inabusit revolta la ppl-ei",dar cu militienii au cam dat gres.O sa cheme iar jandarmii,sau ce o sa ne faca?Domle,nu se mai poate am ajuns de rasul distribuitorilor de tigari si al femeilor de servici,4,04 tot anu,la cat au crescut preturile?Nu faceti decit sa incurajati militieni sa se combine cu ppl-ei,ca de si militienii au familii de hranit,nu!?Domnu Bala,daca faceti greseala sa ne sariti din prime si celelalte restante care trebuie sa le platiti angajatior,va spun ca o sa va coste!!!Multumesc

Anonim spunea...

chiar ma raule? minte de ocnas ce dezvolti. salariul ti lai luat, banii pe eventualele ore suplimentare leai luat, cica unii prin tara sunt platiti pe 13 ore pe tura-bravos spre dif. de alti prosti, haine tiai luat, credite tiai luat, ce primai asta ca se da la 99% din oameni? cica a cotizat din salar, dar alai impozitul statului nu mai e al tau... astai nivelul, dar ia ginditiva dacar scrie cei care nu le au cu PC...mr. bean e mic copil