Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 17 decembrie 2008

Există Escape

Escape există deja de 3 luni şi scrie despre penitenciare. Am citit câteva articole. Merită vizitat.

Escape

Penifest - Ieri am descoperit un nou blog fain pe tematica ce se abordeaza si aici. Mi s-a parut genial sa mai existe cineva care sa abordeze expres acest subiect. Bine... lasand la o parte ca acest blog e ceva mai de multicel fata de cel de pe care citesti acum!

Oricum, personal ma bucur enorm ca mai exista o sursa potential "izvor de informatii" :D! Si pentru ca mi-a placut tare de tot munca lor, ma gandeam sa le acord un post individualizat. So ... watch them (ca-s mai multi) on: http://penifest.blogspot.com (sursa: link)

De câteva zile am văzut că şi Penitenciarul Vaslui are blog. Sunt la început, abia şi-au făcut mâna cu ceva postări scurte, unele preluate de la noi. Deocamdată nu i-am introdus în listă, dar mai trecem prin zonă şi vă ţinem la curent, dacă apare ceva interesant.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am inteles ca astazi este ultima sedinta de guvern(MOLICEANU),poate o sa ne dea o veste buna privind primele de 1 decembrie!!!

Anonim spunea...

A fost sedinta si se da Multa Munca Moliceanu.

Anonim spunea...

Am inteles!!!3M(M--- M-- M---)De capu lor si al familiilor respectivilor ........

Crime, Justice, and Peace spunea...

Multumesc frumos pentru acest post! Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme. Oricum niciodata nu e prea tarziu! Mult succes caci sunteti faini!!! Numai bine