Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 15 decembrie 2008

"Dragă Stolo" s-a răzgândit. Nu mai vrea prim ministru.

Mai ciudat de atât nu se putea. După ce semnară ieri, cu surle şi trâmbiţe, pateneriatu' lu' peşte, Theodor Solojan nu mai vrea să fie prim ministru. O să avem o conferinţă de presă pe la 12.30, pregătiţi-vă cei slabi de îngeri. După ora 13.00 partidele politice sunt chemate la Cotroceni pentru discuţii.

"Am decis sa-mi depun mandatul de prim-ministru desemnat la presedintia Romaniei", a declarat, luni, Theodor Stolojan. Surse HotNews.ro au afirmat ca motivele retragerii sale sunt legate de prezenta in Guvern a PSD.

Potrivit surselor, presedintele Traian Basescu ar vrea sa-l nominalizeze pe Emil Boc in fruntea Executivului, insa acesta nu doreste sa preia aceasta functie. Liderii partidelor parlamentare au fost chemati la Cotroceni la ora 13, urmand ca seful statului sa faca lterior o declaratie de presa. (sursa: HotNews)

Pe marginea terenului de joc se încălzeşte Emil Boc, indicat de presă ca succesor la nominalizare. Uite că cine credea că Stolojan nu va fi prim ministru şi că e plimbat drept ţintă falsă avea dreptate. Se anunţă un spectacol interesant. Din păcate biletele le plătim noi, şi le plătim la suprapreţ.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Despre premierele de 1 decembrie nu se mai aude nimic pe ANP?

Huginn spunea...

În continuare se aşteaptă aprobarea de la Ministerul Finanţelor. Tot lipsa de lichidităţi.

Prisonworker spunea...

Propun infiintarea Partidului Luptei Angajatilor din Penitenciare (Umanist si Mercantil) de Acordare a primelor de 1 Decembrie (PLAPUMA)

Anonim spunea...

"Din păcate biletele le plătim la suprapreţ."... dar mai tarziu...

Anonim spunea...

La noi a venit directorul dimineata la sala si le-a spus escortelor ca nu vom primi prime pt 1 decembrie. A zis ca el vrea, ANP-ul vrea, MJ-ul vrea dar nu vor finantele.
Va trebui sa ne obisnuim cu ideea nu? Ideea de a munci un an de zile in conditii nu tocmai usoare, in schimbul doar a unor zambete care ne vor umple masa de sarbatori.

Daca directorul nostru este mai informat decat tine Huggins, ar fi bine sa le zici oamenilor cruntul adevar cu privire la prime. Vor scrasni din dinti, vor spune in soapta cateva vorbe de duh, dar il vor accepta pana la urma si vor munci mai departe asa cum au facut de atatea ori. Pacat.

Craciun Fericit!

Anonim spunea...

acest fapt este un obicei in casa celor de la PD-L acum lacrimile au curs pe fesele lui Geoana,ricosate din lentilele lui Boc.NOAPTE BUNA romania!

Anonim spunea...

...feneii vegheaza...