Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 18 decembrie 2008

ANP: concurs pentru civili

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă scoaterea la concurs a două posturi de personal civil contractual (inspector de specialitate, gradul I A), unul în cadrul Compartimentului Consilieri, celălalt la Serviciul de Formare Profesională - Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". Concursul va avea loc în luna ianuarie, datele desfăşurării probelor urmând a fi anunţate cu două zile înainte.

Iniţial nu văzusem anexa. Condiţiile pentru participare sunt 15 ani vechime în sistem şi şcoala de ofiţeri de penitenciare sau Academia de Poliţie - specializarea drept - arma penitenciare. Tinerii pensionari, care n-au prins Consiliul Consultativ, se înscriu de minune în condiţiile de studii şi vechime, iar bibliografia este mai mult decât rezonabilă. Un viitor admis este, probabil, generalul (rez.) Bădiţoiu. Cine o fi cel de-al doilea?



Link-uri utile:

7 comentarii:

Anonim spunea...

Hahahahaha ! Mi se pare corect, d-le Huggin. Noi chiar asteptam o ppozitie legata de aceasta problema, cunoscuta de dl. director general si sindicatul pe ramura. Adica, pe intelesul nostru: ma, nu va linistiti? acum va demonstram ca noi facem in asa fel incat voi sa existati in ciuda Codului Muncii, in ciuda noastra si a Ministerului Justitiei, in ciuda proceselor pe rol, in ciuda politicii caestui Guvern si a Sindicatului Vostru, uite asa.... daca va demonstram ca existati cu acte in regula, dupa dorinta dvs. de a participa la concurs, ca aveti aceleasi atributii legate de paza, contact direct si indrumare a ppl-ului ca si functionarul PSS respectiv cu studii respective, in acest caz inseamna ca nu mai puteti spune ca nu existati ca entitati separate. Asteptam sa se termine si procesele pe rol, dupa care va putem executa (bugetul) in liniste. lol. Asta este o dovada de disperare. Nu ne intereseaza speta. Vom demonstra ca sunteti implicati in toate acestea, ba si in altele, bre.... P.S. Ati fi putut sa fi scos macar 3 posturi la concurs, 2 e jenant si penibil (va recunoasteti implicarea) hiha....scris astazi,19,12.2008., va conta si data aceasta, hiho

Anonim spunea...

Baditoiu pentru ANP si Vizitiu pentru Academia de Politie, ce nu se stie? Intrebati conducerea ANP...........

Anonim spunea...

Chiar nu va dati seama pentru cine se pregateste al -II-lea post?...E vorba de faimosul MARTINIUC!

Anonim spunea...

Martiniuc ala de numara cartofii la Valu lui Traian? Ala care suna prin uitati de sarbatori (la paza) si intreba daca s-au copt strugurii? Buuun merita, competent,

Anonim spunea...

Si Baditoiu si Vizitiu sunt doi tarsalosi, au plecat cu coada intre vine si acum vor sa fie profesori, sa predea altora conduita in ANP. NU-s barbati au sters pe jos cu ei si Stanisor si Binisor si Iosif (uite pe cine dau eu exemple , nici nu merita).

Anonim spunea...

concurs sursa externa?

Anonim spunea...

Un functionar spunea; Mare i stina Domnului!...a tunat si i a adunat, cum de n au cerut criteru de inscriere la aceasta farsa de concurs gradul de gneral sau colonel in rezerva,sa fi fost sef al seviciului sau directiei paza s au de ce nu ,sa poarte chiar numele unuia din fosti sefi ai celor ce in prezent taie si spinzura in A.N.P. Dar de ce or fi cerut o bibligrafie asa de obositoare de invatat si mai ales marea OPERA a genralului de trisa amintire Chis. La concursul de promovare a agentilor in functii bibliografia a fost de zece ori mai bogata.Dar cei doi candidati ce trebuie sa devina profesori respectiv consilieri sunt oameni obositi de cite sfori au tras in A.N.P.si nu merita un efort in plus.RUSINE,RUSINE.DE MAI AVETI SIMTUL RUSINEI.dar baremi uitativa in oglinda si ginditiva ce o r sa spuna colgii vostri,subordonatii vostri sau chiar copii vostri, cind o r afla cum a ti readus MAFIA in sistem.