Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 7 noiembrie 2008

Noi întrebăm, ursul merge

Motto:
„Cel care pune o întrebare poate fi prost 5 minute, cel care nu întreabă rămâne prost toată viaţa.” (proverb chinezesc)


De ce sunt atât de multe articole şi comentarii postate pe acest blog despre concursurile din anul de graţie 2008?

De ce învingătorii sunt „ei” şi perdanţii suntem „noi”?

De ce suntem „noi” consideraţi mulţi, dar proşti, iar „ei” – buni, dar puţini?

De ce „noi” avem (încă) speranţă şi bună-credinţă, iar „ei” au interese şi tupeu?

De ce „noi” vrem să muncim, iar „ei” vor doar să-şi încarce valizele cu bani?

De ce „noi” chiar ne folosim inteligenţa, iar „ei” doar au privirea inteligentă?

De ce am ajuns să discutăm despre „noi” şi „ei”, deşi (ar trebui să) aparţinem aceluiaşi sistem?

P.S. Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia - spuse rânjind Qariu-bufonul-regelui-Predoiu.

6 comentarii:

Anonim spunea...

In timpul iernii ursul nu merege deoarece hiberneaza.
Diferenta de 3 puncte intre nota initiala si cea finala la un "subiect al Penifestului" se datoreaza unei erori de inerpretare a comisiei de examinare, care a incurcat grilele de corectare.
Aceasta este o informatie adevarata.

Anonim spunea...

Buna ziua,imi cer scuze daca va deranjez,dar vreau sa va rog daca puteti supune discutiei pe forum cateva probleme referitoare la OMJ 2714 care inlocuieste OMJ 3042,si anume primirea/achizitionarea aparaturii audio -video,jocuri video,dvd playere,etc.de catre persoanele private de libertate.M-ar interesa si parerea altor penitenciaristi referitor la ceea ce am mentionat mai sus,deoarece mie imi pare un ordin dat in fuga,mai slab decit 3042,si care transforma dreptul la informare in divertisment,si care pe de alta parte ne pune intr-o situatie neplacuta deoarece initial le da speranta ppl-ilor ca au voie sa primeasca foarte multe bunuri,dar cand spun si conditiile care trebuie sa le indeplineasca bunurile respective s-a terminat totul,deoarece asa ceva nu se fabrica,sau asta este si ideea?
In speranta ca ma puteti ajuta,va multumesc anticipat.

Huginn spunea...

Da. Aşa o fi. Dar, au încurcat grila de corectare doar la un subiect? Cine a mai fost prin comisii de concurs ştie că e aproape imposibil. Dacă s-ar fi încurcat, ar fi fost toată grila greşită. Oricum comisia ar fi trebuit să-şi dea seama.

Anonim spunea...

Care-i treaba cu ursu mestere? Vorbesti in dodii.

Anonim spunea...

La BAGR au fost 2 candidanti: Popescu si pila domnului Bala, d-nul Padurariu(prietenii stiu ce spun).A trecut interviul, unde d-nul "prieten" a fost tras de perciuni cu sfortari la un 7,10 si a venit proba scrisa unde "prietenul" nu a putut scoate mai mult de un 4 (ca sa nu mai zic ca se aude in sat ca nota ar fi fost 2 si ceva).Pentru ca a fost asa de „bine” pregatit, dansul nici macar nu a sesizat ca in legea achizitiilor nu exista "principiile EXECUTARII bugetare" ci principii in executia bugetara (cei din achizitii stiu despre ce vorbesc). S-au dat notele si contracandidatul, care din cate am auzit este un om care stie cu ce se „mananca” achizitiile,a depus contestatia cu legea in spate sesizand ca raspunsul postat, nu este corespunzator.Lumea vorbeste ca la depunerea contestatiei ar fi fost sustinut si de cei din sindicat, care ar fi amenintat cu ziare si televiziune daca nu se corecteaza pe drept, conform legii. Asa ca, d-nul Bala s-a trezit la BAGR cu un comandant pe care nu-l vroia si cu un „prieten” foarte dezamagit.

Anonim spunea...

Buna seara!Pentru anonim16;30.Prietene anterior a mai fost un revoltat...zilele trecute.Suparati sunt de regula cei care lucreaza la vizite si mai ales cei din unitatile care nu au mai primit alimente prin sectorul vizite.Dar la noi ca la nimeni.Nu cerceta aceste legi ca nu e bine sa-n telegi".Sunt mai multe ipoteze...nu e cazul sa le discutam acum...e un ordin LIBERAL si cu iz ELECTORAL...facem haz de necaz...