Sondajul referitor la "cel mai potrivit pentru ANP", s-a încheiat exact în ziua în care se anunţau rezultatele la proba scrisă. S-a votat timp de 2 săptămâni fiind exprimate 987 de voturi. Mai jos aveţi clasamentul rezultat.
- Ionel Cel Mare 252 (25%)
- Marian Stancovici 185 (18%)
- Tiberiu Ungureanu 171 (17%)
- Claudiu Bejan 167 (16%)
- Adrian Blidaru 162 (16%)
- Tiberiu Bărăian 146 (14%)
- Cristian Burea 129 (13%)
- Constantin Ioaniţoaia 118 (11%)
- Zinica Trandafirescu 100 (10%)
- Niculae Tănase 96 (9%)
- Gheorghe Iftinca 88 (8%)
- Florin Rădulescu 57 (5%)
- Cristina Hoblea 55 (5%)
- George Oltean 24 (2%)
Cum spuneam, clasamentul nu este perfect, fiind unul de percepţie şi având în vedere că instrumentul uzitat poate fi păcălit cu un ip variabil sau votând intensiv de pe mai multe calculatoare. Dar, presupunând că nimeni nu s-a obosit să alerge pe la diverse calculatoare sau să profite de ip-ul variabil, câteva concluzii sunt totuşi posibile:
- nici un candidat n-a înregistrat peste 25% popularitate;
- persoanele cu expunere profesională şi vechime în sistem au obţinut rezultate foarte bune;
- popularitatea nu înseamnă succes profesional, dar, în general, ajută;
- candidaţii au continuat să obţină voturi, şi după ce au părăsit concursul pentru funcţiile de conducere.
6 comentarii:
Je m*en fiche de cei alesi Atâta timp cât treburile merg tot aşa...
Puteţi să-l cenzuraţi dacă vreţi, dar acesta e adevărul. Sunt scârbit. Să dea Domnul să apuc pensia.
Toti cei care trebuiau sa iasa au iesit. Fara exceptie!
Ce-ar mai fi de spus? O noua victorie a promiscuitatii, lipsei de profesionalism si murdariei. Decat niste "examene" masluite pe fata, mai bine ati legifera numirile directe. Macar nu ne-am mai face sperante, nu ne-am mai amagi cu notiuni abstracte precum profesionalism, cariera, corectitudine, cinste etc. Bataie de joc, desconsiderare si ignorare ale celor mai elementare notiuni de corectitudine sunt elementele care au caracterizat telenovela pseudo-concursurilor la care am fost martori.
Bogdan Găurean nu este un nume cunoscut în politica românească. Are doar 27 de ani, este director adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi, bineînţeles, liberal. Deşi nu este în prima linie a partidului, Găurean e mai "tăricean" decât mulţi colegi de partid, după cum el însuşi declara în urmă cu câteva luni, într-o discuţie pe Messenger, ajunsă în presă. "Cât e Tăriceanu premier, nimeni nu mă poate schimba", declara, sigur pe el, Găurean, semn că-l are la mână pe liderul PNL.
Nu e greu de presupus cu ce-l are la mână Găurean pe premier, atâta vreme cât toată lumea ştie că tânărul liberal a fost în comisia care i-a acordat Ioanei Tăriceanu titlul de notar, contribuind astfel la bunăstarea familiei întâiului liberal al ţării.
Aşa se explică şi tupeul inexplicabil al lui Găurean, care taie şi spânzură în ONRC, fără ca nimeni să-l întrebe de sănătate, deşi există un vraf de reclamaţii strânse pe numele lui pe biroul ministrului justiţiei, Cătălin Predoiu, şeful său direct.
Numit de Chiuariu în conducerea ONRC, Găurean este protejat în continuare de ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, deşi există zeci de plângeri şi memorii în care este descrisă atitudinea discreţionară a tânărului liberal în relaţiile cu subordonaţii.
Potrivit mai multor surse, din ziua instalării sale la ONRC prioritatea absolută a lui Găurean ar fi devenit schimbarea vechilor directori. Prin două mecanisme: întâi, numirea unor interimari, cunoştinţe şi colegi de partid; apoi, concursuri pentru ocuparea definitivă a posturilor, schimbând însă regulamentul de desfăşurare a acestora în avantajul candidaţilor preferaţi.Aceasta smecherie parca va este cunoscuta dragi lucratori din ANP, se spune ca unul dintre candidatii la directoriada ANP ar avea sotia bine infiltrata in MJ , si pretena cu BG , domnul HUGGIN stie...podiumul
Oricum clasamentul nu reflectă mare lucru. Cu IP dinamic de pe o staţie se putea vota practic de nenumărate ori. Era necesară doar oprirea pc-ului şi ştergerea cookie-urilor. Lucru care s-a şi întâmplat. Acel procedeu complicat descris de "muncitor" a fost de fapt înlocuit cu unul foarte simplu. Acest clasament nu se poate legitima în nici un fel, eventual poate fi încadrat ca o nouă tentativă de manipulare.
De altfel, el exprimă opţiunea unui grup mic de cititori ai blogului, poate chiar a autorilor, dar exercitată în mod repetat.
O realitate deformată.
Da tibi, iar ai dreptate. Asta scrie si in articol, n-ai descoperit nimic nou.
Clasament ....concursuri...locuri cu placute de inmatriculare....
final asteptat si nedorit de majoritatea plebeilor.
Ce ti doresc ei tie....scumpa ANP?
De ce s a retras dnul RAGEA din comisii?
Cine ne va raspunde la intrebare ,stie viitorul ANP.
Trimiteți un comentariu