Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 5 septembrie 2008

ANP despre scurgerea de informatii de la Penitenciarul Jilava

ANP s-a simţit dator să emită ieri un comunicat de presă referitor la verificările care se fac în legătură cu scurgerea de informatii clasificate de la Penitenciarul Jilava.
.
"Situaţia este foarte gravă şi, după soluţionarea anchetei, voi dispune toate măsurile ca aceste scăpări să nu mai fie posibile" declara Ioan Băla, directorul general al ANP, într-un interviu acordat cotidianului Ring (!?). Aşa se face că acest Ring a produs articolul Dosare secrete au ajuns pe internet.
.
Interesantă precizarea referitoare la natura informaţiilor conţinute de documentele copiate voluntar, şi transmise involuntar (aşa spune învinuitu') de către Ştefan Andrei, fost lucrător la Serviciul Evidenţă Deţinuţi din Penitenciarul Jilava, în prezent detaşat pe la Ministerul Justiţiei.
.
"Totodată, menţionăm că documentele la care se referă articolul de presă sunt cu caracter intern şi nu conţin date sau elemente privind persoanele private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Bucureşti – Jilava” (sursa: link).
.
Au dreptate. Informaţiile nu se referă la deţinuţi, dar... ar putea să-i intereseze.
.
Link-uri utile:

PS Scăpaţi fraţilor de "totodată" ăsta. În ultimele 10 de comunicate apare de 20 de ori.

15 comentarii:

Anonim spunea...

,,Totodata,, e marca inregistrata Alina concurspecoltdemasa Georgescu pe care de fapt o cheama Maria Elena Georgescu Totodata.

Anonim spunea...

Alina concurspecoltdemasa Georgescu hahahahahaha vrei sa spui alina ingenunchi georgescu ...intentionat am scris cu litere mici la inceput

Anonim spunea...

aaaa, mai avem si alte domnite de acest fel in sistem? Credeam ca numai la noi sunt, dar se numesc concurspecoltdemiriste si concursinvagondetren.

Anonim spunea...

Caministeanu sa fie dat afara.El este raspunzator de aceste scurgeri de informatii clasificate.El era ofiterul de securitate a Penitenciarului Jilava.

Anonim spunea...

Caministeanu nu a fost destituit.Incearca sa scape de raspundere cerand transferul, tot pe o functie de conducere, la Penitenciarul Rahova.

Anonim spunea...

Asteptam rezultatele anchetei si masurile luate disciplinar impotriva celor vinovati.

Anonim spunea...

Acum vom vedea daca acest Caministeanu, dupa ce a fost protejat de Iosif si Spaic, va fi protejat de dl.Bala.

Anonim spunea...

Huginn, esti intr-o plictisitoare pana de idei.

Anonim spunea...

Numai piese la Jilava asta . De o dansatoarepemese Cornelia ati auzit ? Aaaaaa !

Huginn spunea...

Pentru anonim 05.09.2008 20:36:00 et co

Dacă aveţi idei mai bune şi doriţi să vă implicaţi vă stau la dispoziţie.

Anonim spunea...

Salut!Te rog sa soliciti A.N.P.sa-ti comunice cum au fost rezolvate sesizarile comisiei de disciplina pe 2008.Unele sesizari se vor judeca prin anul 3000.

Anonim spunea...

Sesizarile impotriva abuzurilor comise de Comunisteanu, unele dintre ele putand fi incadrate ca infractiuni, au fost clasate de Spaiuc. Trimiteti jigodia mai repede la Rahova ca deabia il asteapta baietii si faca botezul, sau mai are de predat telefoane mobile, lanturi Bvlgari, tenesi, ciorapi, chiloti purtati pe/o parte... si nu le mai gaseste?

Anonim spunea...

Gresit:"deabia", "tenesi",
Corect: "de abia", "tenisi".

Anonim spunea...

Pe Stefan Adrian de la Jilava l/au dat afara, de fapt si/a cerut el demisia in schimb pe Comunisteanu l/au mutat tot pe o functie de conducere la Rahova. Intreb si eu cine e mai vinovat, adrian ca a luat planul de alarmare acasa si din greseala l/a tr4imis unor prieteni sau Comunisteanu, ofiter responsabil cu protectia informatiilor clasificate, ca i l/a dat sa/l scrie, pentru ca el este un incapabil?

Anonim spunea...

Rotirea cadrelor. Cu domnul Bala avem avantaje si dezavantaje. Omul e ca pestele in apa, cunoaste mediul, poate fi prietenos, rapitor, hotarat, flexibil etc., dar nu se poate dezbara de sistemul de cunostinte, pile, relatii. Nu are cum. In acest sistem a crescut, in acesta si-a facut prieteni si aici a obtinut rezultate foarte bune. Rezultatele pentru care noi l-am asteptat atata timp sa vina la conducerea ANP.