Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 27 august 2008

'Directoriada' ANP începe

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat în această seară scoaterea la concurs a 2 funcţii de director general adjunct şi a 8 funcţii de director în cadrul aparatului central.
.
'Directoriada' începe aşadar cu scoaterea la concurs a celor mai înalte funcţii din ANP. Deja sunt semnalate 'greşeli' privind tipul şi durata studiilor de specialitate. Funcţia ocupată de Şpaiuc, tot temporar, nu este scoasă la concurs.
.
Posturile vacante de directori de penitenciare şi celelalte posturi de conducere din ANP urmează a fi scoase la concurs ulterior.
.
Link util:

48 comentarii:

Anonim spunea...

Putem face deja calculele. Cine sunt aceia care indeplinesc conditiile de vechime ???!!!!

Anonim spunea...

BĂTRÂNII. Dor bătrânii. Am scăpat de magistraţi şi vom da de miliţienii bătrâni.

Anonim spunea...

Nu e asa. Se cere vechime de doar 3ani pentru ofiteri.Cam putin totusi pentru asemenea functii.

Anonim spunea...

7 ani in specialitatea studiilor aboslvite plus cei 3 ani ihn categorie pentru ofiteri. citeste si prima pagina.

Anonim spunea...

Eu plec in concediu. Aveti grija cum scrieti la examene si pe blog! Sa nu fiti suparati pe mine! Poate ca am fost cam cicalitor. Cu bine!

Anonim spunea...

7 ani in specialitate, din care minim 3 ani ofiter.

Anonim spunea...

Nu vechimea
Nu "militienii"
ARANJAMENTELE care se itesc de sub conditiile impuse,sunt amenintari pentru curatenia sistemului.
Sunt specialisti buni in sistem care nu vor participa la concurs ...din mult bun simt.

Anonim spunea...

Sunte-ti nebuni daca credeti ca aceste examene vor fi corecte, astept cu nerabdare examenul pentru postul de director de la Craiova, unde actualul director (Bala Constantin - nu are legatura cu directorul general)care este la a patra numire ca director !!!(PMT Craiova, Severin, Tg Jiu, Craiova ) va candida fara indoiala pt acest post si sunt convins ca va lua, doar este capabila (persoana din spatele lui), asa ca .....

condeescu spunea...

Oricat de nesuferit a fost Prutenu (eu personal cred ca este o blasfemie la adresa marelui PRUTEANU), care pleaca in concediu, profitati de lipsa domniei sale.
- "sunte-ti nebuni" - este scris gresit;
- "sunteti nebuni" - pentru ca este vorba de verbul "a fi", tu esti...voi sunteti.
Iarta-ma colega, dar ma doare sa ne vada altii greselile, macar sa fiti mai atenti de acum...nu ai nici o scuza, nu e o litera lipsa din graba, este o gresala.
gramaticala. Fara suparare!
Apropo, nu-mi place sa fac asta, dar este necesar!
Acum altceva: Daca erau numiti direct in functii de conducere, gaseati rautati, acum se dau concursuri, pt. voi tot nu este bine...cred ca nu stiti ce vreti oameni buni! Nu stie nimeni cum sa va pice in voie! Dumnezeu sa va dea ganduri bune, pentru ca energia negativa acumulata ne face rau tuturor!

Anonim spunea...

Ti-ai cerut scuze de n'spe ori condeescule. Spune ce ai de spus si basta. Micutul tau complex nu intereseaza pe nimeni. I-ai luat locul lui Pruteanu si ai gresit la ortografie din prima fraza. Te gasesti sfatuitor, dar de fapt nu prea ai pe ce sa-ti dai cu parerea. Esti din categoria aia care spune toata ziua prin unitati ca nu e bine sa te pui cu sistemu. Pace tie fratele meu "rautacist" si pozitiv!

condeescu spunea...

Mai Aripele,in primul rand eu nu prea fac greseli gramaticale, in al doilea rand, eu am un nume, tu esti doar un alt anonim, care da din aripi fara rost!
Daca ai avea capacitatea de a selecta din articole, ti-ai da seama ca am dreptate, voi (acum noi)scrieti mesaje care in realitate nu spun nimic. Imi spun si eu parerea ca oricare altul, dar se pare ca ceva te irita rau de tot, daca la prima interventie ai ce comenta...si am dreptate, pe voi nimic nu va multumeste, pentru tot ce va nemultumeste, sistemul este vinovat! Oare sistemul nu suntem noi? Indiferent cine ne conduce nu are implinirile asteptate, pentru ca existam noi! Hai, acum aveti motive sa aruncati cu pietre, voi care sunteti perfecti! Oare ceva creativ, o idee care sa scoata sistemul din intuneric nu ai? Haideti, in speranta ca cineva citeste, sa venim cu idei noi. Spiritul autocritic nu ne-ar strica multora!
Succes la prestatie!

Anonim spunea...

Aripel, ratacitule, ai pierdut doua virgulite. Vai de mine! M-am molipsit.

Anonim spunea...

Mai condeescule, ma bucur ca tu ai un nume. Esti foarte ciudat prietene. Tocmai talica care te enervezi pe critica rea esti in favoarea criticii bune, si mai stii si care cume e. Mare om, mare deontolog.

Tu daca ai acuzat primu ai impresia ca tie nu ti se aplica. D-aia esti nashpa fratele meu pozitiv. Te dai mare, te dai pazitorul moralei si al bunului simt doar pentru ca ai apucat sa zbieri primul ca unele critici nu e bune ca nu-ti place tie. Multumeste-te tu usor, daca asta te auto-satisface. N-ai chef de discutii vezi de treaba ta. Ai chef discuta, da nu te mai da rotund. Pace tie pozitivule.

Anonim spunea...

Concediu placut, Pruteanule. Il meriti.

Anonim spunea...

Aripel, profiti ca a plecat Pruteanu si te dai in stamba? Esti agramat rau, baietel.

Anonim spunea...

Concediu placut, Prutene!

Anonim spunea...

Maaaamaaaaaaaaa am pierdut virgulele. Ce tare esti! Si? Le-ai gasit tu?

Pai de ce sunt agramat mai baiatu anonimu? Ca nu sunt pe valu lu condeescu si anonimii lui? Asta e frate. Scriu si eu cum ma pricep. Ce eu sunt destept ca voi sa stiu toate alea? Nu e toti meseriasi ca voi. Mai e si din astialaltii care mai scapa cate niste dezacoarde. Ce sa-i faci, se intimpla. Bravo ca aveti ochi si creeeer personal.

Anonim spunea...

De ce esti agramat? Pentru ca la scoala mancai seminte in loc sa inveti.

Anonim spunea...

Tu esti aripel ala cu care se sterge cotofana la fund?

Anonim spunea...

Condeescu, "gresala" e ceea ce ai scris tu, bai, condeiu' lu' peste.

Anonim spunea...

Acum au iesit din carapace toti frustratii si agramatii. Unde v-ati ascuns, amaratilor, pana acum? Va enerva Pruteanu si acum va dati toti pruteni. Sunteti de foarte proasta calitate si ar trebui sa va luati de mana cu Ninosu. Ai inteles, Condeescule, ai inteles Aripel?

Anonim spunea...

Atacurile astea ale voastre sunt chiar gratuite. Voi va contrati doar de dragul de a va balacari. Calmati-va! Directoriada e un eveniment important si ne priveste. Pentru mine este important sa stiu cine ma va conduce de acum incolo. E pozitiv faptul ca se da concurs, ca nu se mai fac numiri. Asta ne va aduce stabilitate. Un ce masura acest concurs va fi "pe bune", in ce masura va scoate in evidenta competentele candidatilor... Aici avem multiple probleme. Si ramane intrebarea: cine e competent sa organizeze astfel de concursuri? Dupa cum am vazut, totul se face cam pe genunchi. Asa a fost si in 2006-2007 si se vede ce oameni ne conduc acum (cu exceptiile de rigoare).

Anonim spunea...

Ninosico, unde esti? Pe unde te ascunzi? Musti si fugi? Pai (vorba "prietenului" tau, IQ 51)se poate sa dispari ca magarusa in ceata?

Anonim spunea...

Catre "pai," 51 IQ:

Ai dat bir cu fugitii?

Anonim spunea...

asteptam cu interes inscrierea competentilor din sistemul penitenciar (care nu lipsesc, din cate am inteles de pe blog). numai ca magistratii i-au impiedicat pana acum sa se afirme. daca nu se inscriu si vin tot meseriasi, atunci nu mai e vina lui Iosif, fratilor, ci a voastra ca va tot plangeti, dar nu faceti nimic si asteptati sa va conduca unii care nici nu stiu ce inseamna ala penitenciar. bafta si curaj!

Anonim spunea...

Se zice ca cineva a mers odata in vizita in Iad. Cei ajunsi acolo erau repartizati in cazane pe popoare. Din fiecare cazan cate un om se straduia sa iasa, dar un diavol il impingea la loc. Cand a ajuns omul nostru in dreptul cazanului destinat romanilor, a observat ca niciun diavol nu era de paza. "De ce nu e niciun diavol aici? Niciun roman nu se straduieste sa se ridice?" "Ba da", a raspuns un diavol, "dar cum se ridica unul, cum sar alti cativa sa-l traga inapoi". Invidia este un semn al micimii sufletesti. Cine are urechi de auzit, sa auda!

Anonim spunea...

Zvon: Pruteanu s-a inscris la concurs pentru un post de director.

Anonim spunea...

Da mai anonimule ai dreptate acum e momentul ca angajatii din penitenciare sa arate ca sunt in stare. Dar nu te simti vreun superior ca ai descoperit ca ne palngem. Si tu te plangi ca noi ne plangem. Deci ne lasa cu filozofiile ieftine. Spune-le la bere prietenilor tai sau du-te la concurs si fi tu ala care ne conduce. Esti destept si nu te plangi de nimic ca un erou necunoscut. Meriti sa ajungi mare printre temniceri.

Anonim spunea...

Condeescule unde ai disparut tati? Te-ai retras sa reflectezi si sa mai dai una din preputul gandirii? Cred ca ar fi trebuit sa-ti spui pixulescu sau tastatorescu cel mai bine. Puteai sa pui si dublu e, asa de sanchi, ca sa pari cultivat.

Anonim spunea...

mihai v. da-mi te rog o adresa de email sa iti spun o multime de lucruri. Esti tare rau vorbit si stii tu de cine. Poate facem o asociatie.

Anonim spunea...

Pai crezi tu ca ar putea fi vorbit altfel Ninosel asta? Cum scoate ceva pe gura, cum iti vine sa i-o umpli cu ceva.

Anonim spunea...

Adresa mea este:

ninosu_coltosu@yahoo.com

Sa n-o mai dai nimanui! O.K.? Astept injuriile si toate lucrurile adevarate pe care le spun altii despre mine. Imi placeee sa auuud.

Anonim spunea...

pentru anonimul din 28.08.2008 ora 09.23 cred ca tie nu iti place sa aplici legea acolo unde lucrezi vrei sa mergi tot cum ai mers pina acum e cu domnul Bala nu o sa-ti mai mearga ori aplici legea ori parasesti sistemul.Ce bine ar fi fost sa ramina la Tg-jiu, oameni ca dinsul ne trebuie la conducerea penitenciarelor

Fox spunea...

" Aripel spunea...
Mai condeescule, ma bucur ca tu ai un nume. Esti foarte ciudat prietene. Tocmai [talica care] te..."

Tocmai ai facut o cacofonie prietene (si sunt sigur ca nu le stii pe cele 3 care sunt admise in limba romana)

Anonim spunea...

1. biserica catolica;
2. tactica cavalereasca;
3. Ion Luca Caragiale.

Ei, ce spuneti?

Anonim spunea...

pt, fox....
sunt 3 cacofonii permise dar ...se pare ca a aparut si s-a acceptat si a 4-a "banCA COmerciala romana ...pe langa :
- biseriCA CAtolica
-tactiCA CAvaleriei
- ion luCA CAragiale
daca cea cu banca nu a fost contestaTA...CRED CA ESTE ACCEPTATA TACIT ..CE ZICI?!

Anonim spunea...

Aripel a aflat in patru ore care sunt cacofoniile acceptate. Bravo, bravo...

Anonim spunea...

Aripel, "talica care" nu e, ma? Sigur? Phaaai!

Anonim spunea...

Ai observat Admin. d c ii roade grija? Pui un subiect beton pe blog si p ei tot grija de virgule si orto......ii doare.Unii scriu intentionat asa. Chiar sub anonimat le este teama. Ne meritam soarta. Mereti baieti la Academia Romana. DA-TI(intentionat am scris asa k sa aveti ce manca si voi pe blog) pe afara.

Anonim spunea...

Paraciosule! Lasa ca vine Admin si ne cearta. Nu plange, agramatule!

Anonim spunea...

de-abia acum inteleg de ce si prietenul meu care lucreaza cu voi,insalubrilor,vorbeste asa.mai oameni buni a-ti scapat din celule si hotii sunt post de paznici.cum dracu va educati copii?daca ar fi sa fac puscarie imi doresc ca judecatorul sa ma trimita in varful muntelui cu ciobanii,ca am ce invata de la oamenii aia.dupa cum va laudati unii pe altii,cat de buni sunteti in toate cele,eu la-s pune pe BECALI seful vostru.salut oligofrenilor!

Anonim spunea...

Un site dedicat sistemului gramatical si prezentarii ultimelor evenimente din Cavitatea Bucala a Penitenciaristilor!:)))))

Anonim spunea...

Prietenul tau putea sa-si gaseasca una mai buna, ca de agramate cred ca s-a saturat. Sunt destule si in sistem. Sau poate ca nu-si da seama? O fi oligofren, cum il caracterizezi tu? Daca n-ar fi asa poate ca te-ar vedea asa cum esti. Mai bine nu. Crede-ma.

Anonim spunea...

Pun pariu ca habar n-ai ce e aia cavitate bucala. Deschide repede dictionarul! Te faci de minune.

Anonim spunea...

dragule de la 09:34,pe langa faptul ca ai o gandire ca si sensul giratoriu,mai esti si frustrat sexual.tu nu ai prieteni sa inteleg si de sex masculin?sau asta in mintea voastra bolnava, ar insemna sa fi pe invers?sunteti niste parveniti din toate cotloanele industriei,care afara ati dat de greu si sunteti acum mari militieni,de numai incape camasa pe voi.va veni ziua ca si in alte state,sa dati socoteala ptr banii contribuabililor din care va lafaiti voi acum cu salarile voastre.aveti in voi un orgoliu tampit,si o minte bolnava iar pe acest blog sunteti tari in clanta,ca femeia la telefon.si pe cei care incearca sa va invete cate ceva,si sunt de ai vostri,ati fi in stare sa le puneti dinamita in gura.aveti colegi pe care nu-i meritati.si raman la parerea mea:SUNTETI NISTE OLIGOFRENI!!!RATATII SOCIETATII CA CEI PE CARE II PAZITI.NISTE PAZNICI PUTIN MAI CULTI CA CEI DIN 1940.DOAR NU VA CREDETI AGENTI FBI?!?!

Anonim spunea...

Scuze, n-am stiut ca sunteti gay.

Anonim spunea...

pt. 16.12 BRAVO!!!! "pe cei care incearca sa va invete cate ceva,si sunt de ai vostri,ati fi in stare sa le puneti dinamita in gura.aveti colegi pe care nu-i meritati". IN SFARSIT UN COMENTARIU DESTEPT.

Anonim spunea...

Erai atat de posesiv(a) incat nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi o relatie de prietenie. E clar ca nici nu e. Ce naspa!