Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 25 august 2010

Salarizare, proiecte noi

Lege de salarizare a personalului platit din fonduri publice (noua) v 24.08.2010

Lege de implementare a legii cadru de salarizare pentru 2011 v24.08.2010
Anexa VII cap I

9 comentarii:

Soldatul spunea...

Buna Huggine!
De ce nu exista si anexele cu coeficientii de salarizare ale militarilor, fpss si politistilor in textul legii?

Huginn spunea...

@ 17:48
Pentru ca nu sunt gata din cate inteleg. este doar faza de proiect incipient, vor mai aparea destule modificari. Anexele le gasiti pe profilul de Scribd al subsemnatului.

Mai am un singur dor... spunea...

Scuze Huggine!te rog sa le primesti de la cel cu ,,minciunile,,! Poate ne dai si cateva numere norocoase la Loto,esti bun la preziceri! Bafta, sa fi iubit!

Anonim spunea...

Ce sa faceti cu coeficientii ???
Salariile in 2011 vor fi plafonate la valoarea din 31.12.2010, - care sunt diminuate cu 25% - la care se vor adauga coeficientii de corectie.
In 2011 nu se acorda al 13 salariu, nu se mai acorda prima de vacanta, valoarea echipamentului ramane diminuata cu 25%, norma de hrana diminuata tot cu 25%, medicamente, chirii diminuate, dar ne apilca coeficienti de corectie de 1% si ne va creste salariu cu 30 de lei.
Aceasta este realitatea din 2011.

Anonim spunea...

ESte dezastru salariile in 2011 vor fi la fel ca acum cu reducerile de 25 %.
Conform Art.2 litera C si D din Legea privind aplicarea in anul 2011 a legii cadru privind salarizarea unitara, salariile din 2011 celor din ordine publica siguranta nationala va fi plafonat la valoare din anul decembrie 2010 redus cu 25%.

Avand in vedere faptul ca actualmente este un proiect in dezbatere publica Propunem Liderilor de Sindicat din ANP sa solicite aplicarea coeficientilor din proiectul Legii cadru privind salarizarea unitara si nu aplicarea unei alte Legii care reglementeaza aplicarea Legii cadru care este facuta strict numai pentru ordine publica si siguranta nationala.

Mai pe scurt Proiectul de Lege privind aplicarea legii cadru privind salarizarea unitara este facut numai pentru ordine publica.

kabul spunea...

Propun Guvernului Boc sa aplice inca o reducere de cel putin 15% a salariului.

Ar fi un demers firesc datorita obedientei afisata de natia romaneasca in fata tupeului (Cotroceni) si incompetentei (Victoria). Moarte usoara dragi romani si pastrati-va trairile ascultand imnul vostru national : "Desteapta-te romane!". Poate cine stie, dupa secole de "Capul plecat, sabia nu-l taie" veti reusi intr-un final sa va luati inima in dinti sa mai spuneti si "NU, asa nu se mai poate".

Anonim spunea...

Nu stiu daca ai fost la miting Kabul dar era jale. Din 12.000 de angajati in piata nu erau cateva sute. NU ERAU.
1. Ce rezolv daca merg la miting?
2. Nu merg ca mi-e frica de sefi.
3. Lasa sa mearga prostii ca daca pica ceva pt.ei pica si pt. noi.
PANA NU IESE LUMEA IN STRADA SA RAMANA ACOLO ZILE INTREGI NU SE VA REZOLVA NIMIC. Cu 4 ore de strigaturi nu facem nimic.Oare de ce a zis Petre Tutea ca a facut 13 ani de puscarie pt. un popor de idioti?

Anonim spunea...

25.08.2010, 22:39:00 Raspuns la pct4: DA.Si daca nu crezi mergi putin pe strada sau stai intr-un loc, mananca un covrig si studiaza lumea.Vei ramane uimit.

Anonim spunea...

In noua lege a salarizarii cei care au pierdut anul acesta la gradatia de vechime ,la grad sau la fidelitate vor ramine in continuare cu pierderea, vor munci in aceleasi conditii ca alti colegi dar vor lua bani mai putini, la fel se va intimpla si cu cei care lucreaza pe tura de noapte, neavind voie sa depaseasca 30% valoarea sporurilor.