Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 27 august 2010

Proiectul salarizarii - sectiunea aparare, ordine publica si siguranta publica

Poiect salarizare - sectiunea aparare, ordine publica si siguranta nationala
Anexa - Poiect salarizare - sectiunea aparare, ordine publica si siguranta nationala

34 comentarii:

Anonim spunea...

Zero comentarii, zero interes!

Anonim spunea...

dupa cum era previzibil anp-istii vor beneficia in continuare de multi mai multi bani decat cei care lucreaza in contact direct cu detinutul.

Anonim spunea...

Se va pastra sporul de studii superioare,sau nu?
Conform noii legi, salarizarea se stabileste si in functie de pregatire ori la coeficienti nu se vede nicio diferenta.

Anonim spunea...

Asa, si ? Nu e nici o problema daca acesti coeficienti nu reflecta munca adevarata de penitenciar. Ce crezi tu ca se mai poate face in asemenea situatie ? (ma refer la cel ce spune ca anp-istii vor castiga mai mult)
Nu doresc a insirui o intreaga motivatie pentru care am ajuns in aceasta postura ingrata muncind in acest sistem. Tot ce vreau, e sa-ti aplic un pumn zdravan intre ochi pe motiv ca nu te-am regasit inversunat la acea greva care ar fi putut schimba ceva in tara asta. Iti doresc o moarte usoara !

Sa ramana numai ei... spunea...

Cine poate sti valoarea coeficientului de ierarhizare corespunzator clasei 1 de salarizare, sa imi trag un calcul al salariului si sa vad daca mai e de stat in Romanica! Pe 19 am urlat degeaba in Bucale,acum sunt in pragul de a lua o mare hotarare: ori ii bag in PM, ori ii bag!

Anonim spunea...

Decit sa ne certam inutil mai bine sa fim uniti mai dureaza mult pina vom vedea ceva concret acest guvern este o varza totala

Anonim spunea...

Ne zbatem in van. ANP-ul, apendicele MJ, ne pregateste o surpriza cu scoaterea la concurs a posturilor vacante, inclusiv a celor de conducere, conform noii organigrame.Ati auzit bine: NOUA ORGANIGRAMA. Organigrama aia contestata vehement de sindicate. Semn ca nici in cot nu-i doare pe alde bala, iftinca si alti trepadusi de parerea noastra. Pericolul vine dintr-un motiv simplu si eficient(in mintea lor): vine noua organigrama,se ocupa prin redistribuire toate posturile prevazute acolo, chipurile se realizeaza o reducere de functii de conducere, aia care raman pe dinafara sunt dati afara ca la ISU-Pompieri si tovarasul Ragea poate raporta linistit in locul lui Cătă restructurarea din ministerul justitiei.

Anonim spunea...

la voi ce se aude de concediul fara plată? în sud-estul ţării ori ne prostesc ca de obicei, ori, cam ce se aude se şi adevereşte. se zvoneşte de câte 5 zile pe lună începând cu luna octombrie şi se ia 5% din confidenţialitate.

Anonim spunea...

Dedicatie pentru toti angajatii sistemului penitenciar:

http://www.youtube.com/watch?v=5Q4cxaJx9Ok&feature=related

Anonim spunea...

Noua organigrama mai prevede postul de director economico-administrativ in unitate?

Huginn spunea...

@12:29
Noua organigrama e cea care se tot discuta de prin prilie 2009. Da prevede.

Anonim spunea...

Multumesc colegului care a postat interviul cu Petre Tutea. Foarte frumos! Mai sunt colegi care asculta asa ceva?

L-as intreba:cum e mai bine sa fim? Oameni utili sau oameni comozi?

Anonim spunea...

Huggine, e adevarat ca anp-ul vrea sa aplice organigrama din primavara, aceea pe care au contestat-o sindicatele? Parca atunci sindicatul a dat in judecata anp-ul pt ca nu aveau temei legal pt organigrama. Acum au? Sau presiunile sunt atat de mari incat se permite orice si le iese jocul? Asta pe fondul salariilor reduse si a vantului de disponibilizari care la inceput doar adia si acum mai ca-l simtim pe la ureche! Chiar se discuta la anp aplicarea grilei?

Huginn spunea...

@ 16:31
E adevarat ca ANP-ul vrea, la fel de adevarat e ca nu poate. Nu au temei legal si nici nu cred ca si-ar asuma riscul acum, mai ales avand in vedere ce se intampla pe la alte ministere.

Anonim spunea...

Pt. 29.08.2010, 13:50:00

1. Cu placere. :)
2. Mai sunt...
3. Frumosi (nu ne iese tot timpul)

fpss-ul obosit spunea...

Ba eu cred ca vor putea. Deja se aduna informatii din unitati legate de posturile de conducere din noua organigrama. Ce rost ar avea daca ar sti ca nu pot face ce si-au propus? Foarte probabil ca vor initia o actiune in regim de urgenta - ma refer la concurs pentru posturile vacante de conducere si nu numai-invocand principiul ca in situatii de exceptie se permit masuri exceptionale. Si dupa aia nici macar sindicatele nu mai au ce sa le faca. Sau da?

Huginn spunea...

@18:39
Aveti dreptate. Cu putin tupeu ANP poate face orice, dupa cum nici Guvernul nu e prea impresionat de masa amorfa de plangareti care-și zice popor.

Situatia posturilor de conducere este solicitata cu un alt scop. ANP va scoate la concurs la solicitarea sindicatelor tot ce se poate scoate, adica imputerniciri si 15% din vacantari. Am postat deja informarea facuta de ANP in acest sens acumcateva saptamani.

Sigur, va dura... dar asta e alta discutie. :)

Anonim spunea...

se vede clar că ăștia pregătesc reorganizarea. nu ne mai prosti cu concursurile tale.

Huginn spunea...

@20:19
Daca stiti atat de bien atunci poate ne dati si ceva detalii. N-ar strica...

Huginn spunea...

@20:19 Asta informeaza ANP, dar daca stiti mai bine - repet - orice alte informatii valide sunt bine venite...
http://www.scribd.com/doc/35993166/Raspuns-ANP-ocupare-posturi-vacante-17-08-2010

Anonim spunea...

Suntem putini cei care am pierdut cu schimbarea gradatiei de vechime, a gradului sau a fidelitatii, dar oare in 2011 vom pierde in continuare?????, pentru munca in aceleasi conditii sa fim platiti mai prost ,oare nu inseamna ca se incalca constitutia????????

Huginn spunea...

@21:02
Daca vom fi la fel de inerti este foarte posibil sa mai avem si alte surprize neplacute. Deocamdata ne ramn actiunile in instanta si amaraciunea ca lasam niste cretini pe care i-am ales - e drept - sa-si bata joc.

Anonim spunea...

An noua organigrama,dispeceratele au functii prevazute de ofiter, sau se unesc cu secretariatele?

Huginn spunea...

@22:09
Nici una nici alta. Raman asa cum au fost.

Anonim spunea...

Adresa DMRU 47486 din 11.08.2010:

"...a initiat demersurile necesare in vederea analizarii posibilitatilor de scoatere la concurs..."

"a functiilor vacante de ofiteri de conducere"

Exprimare tipica domnului Iftinca!

Anonim spunea...

@ 29.08.2010, 22:23:00

Dar de unde stii tu... romane?

Anonim spunea...

Teoretic,pentru dispecerate accesul la informatii nivel de secret de stat, nato , servci nu se elaboreaza an functie de nivelul de studii?, sau se poate ca si un agent fara studii si cu vechime an munca sa beneficieze de acces, doar pentru ca o comisie este alcatuita dintr-un ofiter, paza, subofiter ru, aceste functii nu se "contrazic", legal atunci cand ambele sotii sunt an dispecerat si li se dau acces la informatii alt nivel , decat cel de servici iar membrii comisiei sunt: secretar x, sot, secretarx director adjunct,sub care incident intra? nu am nimic cu nimeni, nu ma intereseaza , sunt contrariat ca ar trebuisa se tina seama de studii si nu de pile,totusi ca si speta : trei agenti fara studii ,unul cu studiile terminate, cei fara studii acces la secrete nivel superior: cei cu studii de servici. Doresc sa stiu an ce baza, iar daca ami veti spune an baza posturilor, sau asa a dispus comisia, va contrazic, atat timp cat e vorba de moralitate indoielnica, acest raspuns al astep de la domnul, moderator.

Anonim spunea...

Este ilegal si c.f si reducerea salariilor cu 25%, s-a dat legea de reducere tocmai pentru a nu se mai tine cont de cele 5 zile fara plata: si poa si hot an acelasi timp nu poti!!!

Anonim spunea...

@ 30.08.2010, 12:15:00

Ce sa-ti raspunda "domnul, moderator"? Ca bati campii incoerent, agramat si, mai ales, "dezinteresat"?

Bai, nene, tu chiar nu realizezi cat esti de penibil in frustrarea ta lipsita de orice urma de bun simt si de logica? Tu chiar nu realizezi ca la modul tau de exprimare, gandire si scriere, trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu dai cu bata dupa oi pe campuri?

Baiete, trezeste-te, spala-te pe ochii si baga-ti mintile in cap!

Anonim spunea...

ocial democratul Ciprian Nica susţine că Executivul pregăteşte un nou concediu fără plată pentru bugetari pentru cinci zile.

"PDL pregăteşte noi măsuri de austeritate care îi vor afecta, încă o dată, pe profesori, cadre medicale, poliţişti şi alţi bugetari. Este vorba despre o nouă rundă de cinci zile de concedii fără plată pe care guvernul PDL le-ar putea pregăti pentru această toamnă pentru tot sectorul bugetar. Toţi bugetarii vor fi din nou trimişi acasă ca urmare a faptului că Boc nu vrea să îi disponibilizeze pe clienţii politici angajaţi în ministere, în ultimul an!", susţine Nica, într-un comunicat de presă, potrivit ziare.com.

Deputatul PSD apreciază că reforma administrativă la nivel local se reduce doar la demiterea din funcţii a celor care nu sunt agreaţi de către actuala putere. "Spre exemplu, în judeţul Vrancea, la Casa de Pensii, directorul PDL a comis un abuz atunci când a disponibilizat un funcţionar public aflat în concediu medical a cărui singură «vină» este aceea că este rudă de gradul I cu un membru PSD. Iar lista cu abuzuri pe care reprezentanţii PDL le fac în numele «reformei» este mult mai mare", se arată în comunicatul lui Nica.

Pesedistul acuză actualul guvern că subordonează necesitatea reformelor intereselor de partid astfel încât clientela politică a PDL să nu fie afectată de constrângerile bugetare actuale. "Trimiterea bugetarilor într-un nou concediu fără plată, de cinci zile, nu reprezintă altceva decât preţul pe care câteva sute de mii de oameni, a căror angajator este statul, vor fi sacrificaţi pentru câteva mii de clienţi politici din ministere, de care guvernul PDL nu se poate dispensa", spune Nica.
SA TRITI BINE.....

Anonim spunea...

5 zile fara plata ,inseamna 1/4 din numarul de zile lucratoare a unei luni si deci inseamna ca vom avea o reducere de apraope 50%.

Anonim spunea...

STIMATI DOMNI SI DOAMNE. IN URMA CONTROLULUI CARE A AVUT LOC LA P.S.P. TG.OCNA NOUA FRAIERILOR DE AGENTI NU NI S-A COMUNICAT NIMIC.DE CE OARE?.CE SA INTELEGEM DE AICI?,CA NU II INTERESEAZA PAREREA NOASTRA A AGENTILOR?.

Anonim spunea...

01.09.2010, 00:02:00 oare cand a contat parerea agentilor?

Anonim spunea...

PT 01.09.2010, 00:02:00
VEZI PE "SHARED"/SINDICAT: TRIMITEREA CELOR TREI LA COMISIA DE DISCIPLINA ANP. FAC ACUM PE MATELE BLANDE, SI-AU RAMAS FARA GRAI, DAR AR FACE EXACT LA FEL DACA AR MAI PUTEA! SA VEDEM CINE-I MAI SALUTA DUPA CE SE INCHEIE TOATA POVESTEA. CONTROLUL DE FOND VA SCOATE SI ALTE BUBE LA SUPRAFATA.