Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 23 august 2010

Contestarea încheierilor judecătorului delegat

Proiect de decizie pentru aprobarea Metodologiei privind contestarea de către administraţia penitenciarului a înche...

24 comentarii:

Anonim spunea...

alta manufactura pe genunchi a lui ilie constantin. scapati domnilor sistemul de parvenitul asta care nu stie altceva decat registre de termene si scotociri prin sertare dupa citatii neopisate in dosar. mars la pensie plotonere.

Anonim spunea...

Salutara si ideea asta! felicitari!
La anu mai intra si codurile noi in vigoare....o sa facem hartii fara esenta si fond, nu treaba....ce mai conteaza?
Cat despte Ilie Constantin, nu-ti dau dreptate colega...e singurul care mai stie evidenta din anp. Restul impusca avioane pe cerul patriei! Nu cred ca el e autorul, mai degraba cel cu literele (cunoscatorii stiu de ce!).

Anonim spunea...

Foarte buna initiativa, numai sa se puna in aplicare. In felul acesta nu mai suntem bataia de joc a detinutilor pe baza hotararilor judecatorilor delegati care dau crezare tuturor lichelelor recidiviste care ne rad in nas.
Din pacate e singura masura care ne poate apara in fata lor si e prea putin pe langa ce drepturi absurde au "domnii" detinuti.

Dan spunea...

Birocratia!Judecatorul delegat este marioneta ppl-ilor cu influenta sociala si binenteles bani!Cati dintre ppl-ei si-au facut partea de pedeapsa intr-un regim?Au fost trecuti in alt regim cu mult mai repede,ba chiar si cu 8ani mai devreme.Sunt buni si ei la ceva!PAPA BANI GRAMADA!!!

Anonim spunea...

Acum aproximativ trei saptamani cei din ANP au facut un studiu privind oportunitatea mentinerii functiilor de juristi in unitatile penitenciare care se vehicula ca trebuie restructurate.Cate procese au pe rol raportat la castigul lunar mediu de aproximativ 4500 Ron /luna.Pt juristi anual ANP-ul cheltuie aproximativ 20 miliarde de lei vechi o suma foarte mare in conditiile in care procesele sunt putine si pot fi sustinute cu contracte de presatri servicii cu avocati.
Mai mult juristii sub pretextul ca au procese pe rol parasesc unitatile si se plimba prin oras la cumparaturi ,etc.Nu se justifica posturile de juristi.
Posibilitatea contestarii incheierii judecatorului este o inventie pentru a da de munca juristilor.
As fi curos ce castiga sistemul ANP din acesta procedura.NIMIC!!!Doar satisfactia unora dintre militieni ca ppl-ul x este inclusa in regim de maxima si nu in inchis cum a hotarat judecatorul.Sau ppl-ul este sanctionata cu izolare si nu cu avertisment cum a hotarat judecatorul.

Un mare ZERO asta este eficienta acestori proceduri alte hartii consumate nervi,timp, etc, in loc sa simplificam activitatea zilnic o ingreunam, dara am rezolvat problema juristilor care "muncesc de dau in gropi"

Suntem Romani

Anonim spunea...

Pt. 23.08.2010, 20:55:00

"As fi curos ce castiga"

Cum ai fi, ma? Curos?!? Si ce castigi din asta, domnule cur(r)os?

Anonim spunea...

@ 23.08.2010, 20:55:00

Meseriasu', vezi ca de cand ai terminat tu scoala profesionala s-au inventat si virgulele. Una ai "pus-o", dar si aia... prost.

Stii vorba aia romaneasca care spune ca potaia moare de drum lung...? Ia de te hodineste, ca ar fi pacat de tine pe asemenea criza... Nu de alta, da' ti-o fi fost zgarda scumpa...

Anonim spunea...

AFARA CU JURISTII!

Anonim spunea...

Da, da, chiar asa. Afara cu ei! Afara cu ei, din sistem, din tara, ba chiar si din Europa! Mama lor!... Da' despre cine-i vorba? :)

Si, apropo, banii pe haine cand se dau? :)

Anonim spunea...

Domnule Huginn de ce nu fac sindicatele demersuri sa ne putem lua banii pe echipament,daca zici ca mai e nevie doar de-o semnatura de la finante?
Sa va spun eu,pt ca nu-i intereseaza,liderii de sindicat sunt mana-n mana cu conducerile,iar cand esti abonat luna de luna la 50 %,nu te mai intereseaza de gura de oxigen care ar fi banii pe echipament,de sacderile salariilor,iar cu cei 50% luna de luna parca nici criza nu te fecteaza asa tare,pt ca liderii de sindicat inca nu o simt

Huginn spunea...

@11:21
Banii de echipament se vor da tocmai pentru ca sindicatele fac demersuri in acest sens. E o problema care se discuta de 2 luni si s-au facut toate demersurile. Din punct de vedere tehnic la Ministerul de Finante este o problema de trimestrializare a sumelor din buget in raport cu rectificarile.

Anonim spunea...

Intr-adevar, am si eu o intrebare la obiect pentru ca vine toamna si nu am cu ce sa ma imbrac, copiii incep scoala si nici ei nu au cu ce sa se imbrace. Nu mai zic de rate. De aia intreb: banii pe echipament cand se dau, stie cineva sa ne lamureasca cum vine cu trimestrele astea ?Poate intr-o marti, prin octombrie, cumva ?

Anonim spunea...

tocmai liderii mei de sindicat imi spun ca n-ar tr sa mai sper la acei baii,pt ca nu or sa se mai dea...si printre randuri lor nu le trbuie ca dupa o luna cu 50%,vine logic si firesc alta

Anonim spunea...

CE BANII SA NE MAI DEA CAND LA RECTIFICAREA BUGETARA AU LUAT DE LA JUSTITIE, EU UNUL NU MAI SPER LA ASA CEVA SI N-AR TR SA O MAI FACETI NICI VOI...MARE DREPTATE SI CU LIDERII DE SINDICAT

Anonim spunea...

o problema tehnica d-le huginn care dureaza de 2 luni,hai ca ma-ti facut sa rad...e o alta vrajeala care dureaza de luni si-o sa mai dureze la infinit pt cei creduli

Huginn spunea...

@ 11:55
Da. Traim in Romania si nimic nu e simplu. Simplu e doart sa ai pretentii si sa te miri. Mai greu e cand incerci sa si rezolvi problema. Dar, stiu, asta va intereseaza mai putin.

Anonim spunea...

MINISTERLUL FINANTELOR THE LAST FRONTIER
TARAM INTERZIS SAU NEPASAREA LIDERILOR DE SINDICAT????

Anonim spunea...

pentru asta ne-am ales lideri de sindicat,pt asta le platim diurnele,deplasarile,telefoanele mobile... pentru a incerca sa rezolve problema

Anonim spunea...

Totu-i pana la banii,si asta ne doare cel mai tare.
Avem de primit,in care marti? Nu se stie,intr-o marti dupa luni,anul si luna nu se stiu niciodata

Anonim spunea...

Monitorul Oficial nr. 0596 din 23 August 2010
Actul nr. 1942/C din 30 Iulie 2010
Emitent: Ministerul Justiției
Ordin privind modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului justiţiei şi libertăţilor cetăţeneşti nr. 1.558/C/2009 pentru aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi a Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de absolvire a cursurilor cu durata de un an la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna

Anonim spunea...

Juristi din penitenciar nu au obiectul munci nu se justifica salarizarea lor.Daca sar face o evaluare a activitati lor pe fiecare zi cum s-au facut la paza sau la vizita eu nu cred ca ar scrie ceva pe hirtie referitor la activitatea lor.Daca prin absurd sar face disponibilizari primi ar trebui sa fie ei.

Anonim spunea...

@ 12:42:00 şi nu numai.

De agramaţi s-a cam săturat lumea. Mai învăţaţi să mai puneţi virgule, cratime şi să vorbiţi, în general.

Vedeţi-vă de echipament şi de p.p.l.-ii din dotare şi nu vă mai băgaţi în seamă cu tâmpenii de genul celor elaborate şi aruncate pe blog.

Un coleg.

Anonim spunea...

ori de cate ori liderii de sindicat spun ca se fac demersuri mereu se taraganeaza treaba. va mai amintiti cand la un 1 decenbrie liderii de sindicat spuneau ca 99% se vor da preme? 1% a fost mai puternic decat 99% atunci.asa ca nu mai am incredere in liderii de sindicat.

Ghici cine... spunea...

pt 14.53
Laurica ,nu fi mama frustrata! Acum cateva saptamani erai neagra pana te-ai dumirit cu adresa aia anp-ista, in care va cereau veniturile salariale, ca nu avea treaba cu posturile voastre de adevarati avocati ,mai ceva ca avocatii!Zau, papati banii statului degeaba cu doua hartii-o hartie facute in 5-3 saptamani! Tu ai vazut macar o data sala de judecata decand reprezinti, cu onor, puscaria?