Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 24 august 2010

Pentru instanță...

Acum ceva timp am postat documentele necesare pentru acțiunile în instanță împotriva măsurilor de reducere a salariilor cu 25%. În funcție de competențele de resurse umane actul administrativ atacat va fi altul. 

La nivel de directori exista OMJ 1869/2010 la nivel de funcții de conducere exista o Decizie a directorului general nr. 4545/2010. Pentru functiile de executie in fiecare unitate exista, sau ar trebui sa existe, o decizie similara.

PS. Multumesc pentru 'intelegere' colegilor nerabdatori sa-si primeasca "banii de echipament".
Decizia ANP 4545/2010 - reducerea drepturilor salariale cu 25%


OMJ 1869/2010 - reducerea drepturilor salariale cu 25%

12 comentarii:

Anonim spunea...

Huginn,''intelegerea'' asta cu banii de echipament,nu intelegi cat de tare ne doare,chiar avem nevoie de banii astia,lumea a ajuns la disperare

Anonim spunea...

Nimeni nu spune ca nu sint importante aceste modele de actiuni in instanta. Este vorba despre dreptul nostru. Cu toate acestea, mai important este acum sa vedem ce facem, momentan, cu drepturile astea pe echipament. Si ce face sindicatul, in acest sens. Sau , sa intelegem ca si-au facut datoria in speta si nu ne mai ramane altceva decat sa asteptam pina marti ?In acest caz, o sa facem si noi ce a facut tata. Adica, a plecat pe jos pentru ca smecherii i-au furat calul.

Anonim spunea...

VOM ASTEPTA PANA MARTI SA NE INTRE BANII PE ECHIPAMENT,DAR SA NU UITAM CA MARTI E IN FIECARE SAPTAMANA,LUNA DE LUNA,AN DUPA AN

Anonim spunea...

ca tot e vb de banii de echipament,cand? ca-mi incep copii scoala sii trimit descult

Anonim spunea...

Banii pentru echipament nu sunt pentru incaltat copiii ! Si oricum, analfabeti ca tine nu ar trebui sa faca copii, pentru ca in acest fel nu s-ar mai perpetua prostia !

Burebista_ spunea...

Coleg 16.43,

Fie vorba intre noi, banii pe echipament sunt totusi pentru incaltat copiii. Eu sincer ii astept pentru a cumpara medicamente la copiii mei care sunt bolnavi. (Iti jur asta pe sanatatea lor). Banii astia sunt si pentru plata intretinerii, analize medicale, mancare, datorii facute din reducerea de salariu. Sa nu-si inchipuie cineva ca-mi voi cumpara haine pentru serviciu neglijandu-mi familia.
Din intamplare cunosc tipul de lucrator ca tine. Am si eu colegi la aproape 40 de ani care stau cu chirie platita de sistem la "verisoara lui mama", care are masina scumpa, care umbla noapte de noapte in cluburi cheltuind banii cu "puicutele" si care nu pot lega doua cuvinte atunci cand sunt antrenati intr-o discutie.
Probabil banii pe echipament tu ii socotesti in altceva (vodca cu red-bull, numar de prostituate, kilometri la masina, haine scumpe luate din bazar sau dedicatii la lautari).
Nu am nimic cu tine, sa fii sanatos, dar lasa tupeul asta golanesc de a te lua de ceilalti. Si ca sa-ti argumentez in modul cel mai simplu iti spun o singura vorba: "eu ca tine am fost, tu ca mine nu..."

Anonim spunea...

Ar trebui sa realizati ca acest blog nu este destinat injuriilor, apostrofarilor si platitului de polite.Colegul de la 16:43, revizuiti propozitia despre copii, e amara o astfel de remarca!
Scrieti ce va doare, unde se procedeaza gresit si cum vedeti solutii de schimbare a situatiei. Daca nu intelegeti asta, veti ramane la nivelul apostrofarilor si atat!

Anonim spunea...

ne doare banii de echipament care trebuiau sa se dea -conform spuselor liderilor de sindicat- cam odata cu banii.cum ii cheltuim e treaba noastra: curve sau medicamente este alegerea noastra cum ii cheltuim.
colegule nu te jura ca te credem pe cuvant.eu unul vreau sa ii dau pe droguri si alcool.e bine sau trebuie sa ma jur pe ceva?

Anonim spunea...

daca se va da echipament in loc de bani ce ati mai zice????

Anonim spunea...

bun si ala.dar daca e mai bine bani ca momentan am ce imbraca.regulamentar.

Anonim spunea...

Bai pacatosule adevarat vorbesti. Normal ca dupa curve dai bani si pe medicamente, la ce te astepti?

cime_ro spunea...

Ma indoiesc de faptul ca se poate face ceva!