Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 23 august 2010

La Târgu Ocna, Spitalul Penitenciar sta pe un butoi cu pulbere

Sursa: http://infotrotus.ro/
Situatia extrem de tensionata de la Spitalul Penitenciar din orasul de la poalele Muntelui Magura pare sa fi ajuns la o situatie limita. Incordarea maxima dintre cei care isi desfasoara activitatea acolo si conducerea respectivei institutii ameninta sa explodeze in orice moment.

Mai multi angajati ai Spitalului Penitenciar Târgu Ocna ne-au sesizat, sub protectia anonimatului, faptul ca acolo se petrec o serie de nereguli. 

De altfel acestia si-au relatat, pe larg, problemele si pe www.penifest.blogspot.com, un blog dedicat sistemului penitenciar românesc. 

Dat fiind faptul ca pâna in prezent nu s-a luat nicio masura in vederea remedierii problemelor existente, acestia sunt decisi sa nu lase lucrurile asa, fiind la un pas de a iesi si a protesta in strada.

“Directoarea, numita politic”



Principala nemultumire a unor angajati ai institutiei militare, oameni cu vechi state in acest sistem inchis, este data de faptul ca un medic stomatolog a ajuns sa fie “numita politic”, nu intelege sa respecte rigoarea in care isi desfasoara activitatea sistemul penitenciarelor. 

Un exemplu in acest sens este faptul ca proaspatul director adjunct, Constantin Nastasa “exercita atributiile de planificare a personalului, incalcând astfel disciplina de stat. Personalul nu este nici consultat si nici informat … Saptamâna trecuta, fara sa cunoasca reglementarile în vigoare si fara a discuta în prealabil cu agentul care înlocuieste seful biroului evidenta, directorul Nastasa a scos pe poarta 5 persoane private de libertate pentru munca voluntara. 

Sunt nenumarate situatiile când se iau decizii de mutare a persoanelor private de libertate dintr-un loc de munca în altul fara anuntarea sefului biroului evidenta si organizarea muncii”. Ba mai mult faptul ca actualul director Ileana Aurica Cozma a fost numita in functie dupa ce a fost respinsa de doua ori la concursurile pentru ocuparea functiei de sef al institutiei este un indicator clar ce reflecta performanta managementului acesteia. 

Argumentele forte ale acesteia sunt “tonul ridicat”, tehnica intimidarii si abuzarea de functia ocupata sunt principalele argumente ale directoarei, medicul stomatolog Ileana Aurica Cozma.

Angajari pe criterii de prietenie

Ca si cum nu ar fi de ajuns, directorul Spitalului Penitenciar Ileana Aurica Cozma, angajeaza la unitatea pe care o conduce medicul de familie. „Desi schema de personal este ocupata in proportie de 90%, lipsesc specialisti in medicina care sa asigure functionarea in bune conditii a Penitenciarului Spital prin nerezolvarea cu rea-credinta a unor cereri depuse de medici specialisti catre unitatea noastra, în vederea încheierii unor contracte de colaborare. 

Nu uitati abuzul facut de directorul unitatii împreuna cu directorul adjunct medical si seful de birou resurse umane care au întreprins demersuri de a angaja pentru linia de garda un medic de familie cu cabinet individual (medicul de familie al directoarei Cozma), facându-se planificarea în serviciu si urmând sa fie dat la plata în financiar fara avizul sefei biroului financiar. 

În acest sens s-au facut presiuni asupra juristei unitatii si a sefei biroului financiar pentru a gasi cu orice pret modalitatea de angajare a medicului”, ne-au spus cei de la Spitalul Penitenciar.

Tehnica “pumnului in gura”

Trio ‘formidabilii’ care s-a instituit la conducerea Spitalului Penitenciar si format din director Ileana Aurica Cozma, Gheorghe Gutas, seful comartimentului de resurse umane si Constantin Nastasa, director adjunct pentru siguranta detinerii si regim penitenciar se pare ca sunt ghidati dupa tehnica “pumnului in gura”. “Conducerea unitatii dovedeste slabe calitati manageriale, are o imagine negativa si este reactiva in relatia cu personalul din subordine. 

Lipsesc abilitati elementare de comunicare, tonul este ridicat iar argumentele sunt absente, facându-se uz de pozitie pentru a se elimina opiniile contrare. Directorul unitatii nu respecta programul de lucru desfasurând activitati la cabinetul medical de stomatologie pe care-l detine in Onesti. 

Gheorghe Gutas este acuzat de indolenta si de reavointa in exercitarea atributiilor de serviciu având in vedere ca refuza fara motiv sa elaboreze, sa transmita sau – dupa caz – sa avizeze documente de resurse umane. Constatin Nastasa a initiat o procedura de organizare a activitatii ce implica incalcarea grava a disciplinei de stat aducând astfel prejudicii salariatilor”.

Directorul Cozma neaga acuzatiile

Am contactat-o telefonic pe directorul Ileana Aurica Cozma pentru a afla ce parere are despre situatia, extrem de tensionata, de la Spitalul Penitenciar Târgu Ocna. “Eu acum sunt in concediu, dar din punctul meu de vedere pot afirma ca avem o buna colaborare cu intreg personalul din cadrul institutiei. Eu nu am fost numita politic, deci nu-i inteleg pe care afirma acest lucru si nici nu mi-am angajat medicul de familie in cadrul unitatii, iar asta chiar se poate cerceta. 

Spuneti ca functioneaza tehnica pumnului in masa, nu este adevarat pentru ca puteti verifica procesele verbale ale intâlnirilor. Dar repet acum sunt in concediu si am vorbit si asa prea mult, dar daca credeti ca mai aveti intrebari asteptati pâna vin din concediu sau luati legatura cu purtatorul de cuvânt”, ne-a spus directoarea Cozma.

In loc de epilog

Paradoxala afirmatia directorului Cozma ca se intelege foarte bine cu oamenii in conditiile in care acestia au apelat la noi pentru a face publice neregulile de acolo. De altfel, când am intrebat-o pe directorul Cozma de valul de nemultimiri postate de catre angajatii unitatii pe site-ul www.penifest.blogspot.com a preferat sa incheie orice discutie, pretextând ca este in concediu. (sursa: link)

28 comentarii:

Anonim spunea...

de multa vreme e situatia asta la tg. ocna. au mai scris si plans oamenii, dar cine sa-i auda? poate acum se aude si la anp si se schimba oamenii si lucrurile.de disperare au ajuns oamenii sa-si dea numele pe blog si cazurile concrete, punctual!!! pana cand o sa mai continue situatia asta? directoarea nu recunoaste nimic si spune daca e intrebata ca lucrurile sunt foarte bune, situatia merge ca pe roate. ne prosteste de la ochi, ce tupeu!

Anonim spunea...

Si la SNAP directorul este numit politic.Nu credeti? Uitati-va cu cat a luat "examenul"!!!

Anonim spunea...

care anp?nu vezi ce fac ei?sunt cu TIRANU?putem plange cat vrem noi dar ei sunt in afara realitatii!!!

Anonim spunea...

Cati directori in tara nu incearca (unii chiar reusesc se vede din articol)sa recurga la "bagatul pumnului in gura", asa au fost instruiti de ilustrul si prea-maritul conducator al ANP-ului.Inainte de toate trebuie intervenit la CAP ca de-acolo se IMPUTE pestele.

Anonim spunea...

si fara bani de echipament si cu bataia de joc a conducatorilor.asta e sistemul penitenciar.

Anonim spunea...

Nimeni nu face nimic!Este un haos general in tot sistemul.Pacat ca cei de la ANP nu fac nimic.Oare ce aveti de gand cu noi cei din teritoriu? Uitati-va ce se intampla la Spitalul Tg Ocna, Galati ,Craiova,Severin etc.Totul dar totul porneste de la management.
Sindicatele de ce nu trag un semnal de alarma? De ce nu iau atitudine ? Pacat, mare pacat, ca nu suntem uniti!

Anonim spunea...

vreau sa adaug pe lista si ARADUL unde munca comisiilor de disciplina te sanctioneaza la ordin si daca clipesti fara sa ti se de-a voie.. nu se face nimic s-au relatiile sunt foarte intortocheate

Anonim spunea...

Bună ziua tuturor,
Sunt un fpss, îmi este jenă să-mi spun gradul (ofițer superior la maxim), nu am crezut că voi ajunge să scriu vreodată ceva pe acest blog, dar viața ne oferă multe surprize. O întâlnire întâmplătoare cu un vechi cunoscut care locuia cu chirie într-o casă vecină acum 10 ani, m-a făcut să îmi fie rușine de ceea ce sunt. Eu am 22(douăzeci și doi) de ani de studii, 23 de ani de carieră militară și 7 de fpss iar fostul vecin are două clase. Îmi făcea diferite lucrări prin curte contra unui pahar cu băutură. În urmă cu 7 ani a plecat în Franța, anul acesta a revenit în țară și a achiziționat o casă mai mare ca a mea și cu banii lui, nu ca mine cu bani scoși de la bancă. El câștigă 1300 euro pe lună, ca angajat legal, la o firmă de construcții (măturător), soția lui câștigă 2000 de euro ca menajeră, eu câștig cu aproape jumătate mai puțin decât el având o funcție de conducere cu foarte mare răspundere și foarte mult stres. Mi-a fost rușine să-i spun cât câștig, recunoscând totuși că mai puțin ca el. Mi-a făcut o propunere pentru un loc de muncă tot ca măturător pentru aceeași sumă 1300 euro, cu posibilitatea de a avansa până la 2500 euro pentru că am mai multă școală. Am suferit un șoc, îmi revin greu. Pentru ce muncim sau pentru cine, cine își bate joc de noi, este o rușine să fii măturător în Franța? - nu mai înțeleg nimic …………….
Cu deosebită considerație.

Anonim spunea...

Daca si dealul Magura, din judetul Bacau, a ajuns munte...

Anonim spunea...

Ca tot veni vorba de management: asta nu e management, astia nu sunt manageri. Se incurca in decizii, ba nu cunosc legea, ba nu stiu sa planifice. Si mai cate. Astia "e" educati la scoala vietii unde au invatat ca daca racnesc tare, cineva se sperie. Numai la forma tin, ca de fond, vai mama lui, e un gol mare acolo. Dar nesimtitii tin de scaune!

Anonim spunea...

mai bine maturator in franta decat in subordinea unora ca gutas, cozma sau ciurea de la tg. ocna. astia au mari probleme, din toate punctele de vedere. ca sa-l cunoasteti mai bine pe gutas - in scurtul timp cat a fost presedinte, a pus denumirea sindicatului de la spital tg. ocna EGO !!!! e tragi-comic ce se intampla aici. daca li s-ar da un test de inteligenta astora trei, eu cred ca nu le-ar iesi niciun fel de IQ.
vazand articolul aparut in ziar, am capatat din nou speranta. faceti ceva cu astia ca ne desfiinteaza la propriu.

Anonim spunea...

Pentru 23.08.2010, 17:57:00

Regret mâhnirea ta, nu ştiu cât contează pentru tine ceea ce spun, dar poate aprecierea colegilor pentru ceea ce eşti, pentru acei 23de ani de carieră, pentru modul în care ştii să relaţionezi cu toate compartimentele din unitatea în care lucrezi, pentru caracterul tău, poate că toate acestea valorează mai mult decât discrepanţa nedreaptă pe care ne-ai etalat-o în comentariul tău şi care, din nefericire, e reală.

Un coleg de suferinţă şi de comisii - de luni până joi :) -posibil viitor măturător ca şi tine. :)

Anonim spunea...

Nu pot alege variantele de mai sus. Cea cu maturatorul nu pt ca am prea multe studii si nu ma primesc aia.
Cea cu a fi condus de cozma, ciurea, gutas si nastase iar nu pt ca impreuna nu fac la capitolui omenie si caracter cat un OM!
Am nevasta, copii si rate la banca, precum toti colegii din tara, si tre' sa stau chiar daca uniforma e zdrente si mi-e rusine s-o port, chiar daca banii de echipament nu mai vin, chiar daca am luat salariul ciuntit si o sa-l mai iau pana cand o sa iasa lumea in strada si o sa-i dea jos pe guvernanti. "Chiar daca" a lui Chilian.
Trio pacific astia de la tg. ocna sa spele putina ca o sa-i linseze oamenii, ca i-au adus in pragul disperarii. Au impresia ca daca mai fac unele "concesii" la presiunea sindicatului si a ziarelor, vor putea ramane in continuare pe functii? O sa-i huiduie lumea in fata, cum a fost la sedinta din iulie. Sa-si caute de treaba in alta parte, ca nu mai au loc printre noi astia care ducem greul! AFARA! SPALATI PUTINA!

Si cum va spuneam... spunea...

Aiurica,Stapana inelului (lll)
Am sperat ca , atunci cand ma voi uita la articolul de fata, sa gasesc gigabiti de informatii ,pareri si comentarii! Gust de fiere! Va meritati conducatorii psp-istilor! Pe strada nu va mai ajunge nimeni cu prajina de c... la nas,in interior, sunteti ca bocitoarele de pe la colturi!
De fapt nu sunteti decat adunatura care va matrasit SFPPA (actualul SNPAP)la infiintare ei si a voastra ca si spital, si nu ati stiut decat sa va aduceti in curte decat tembeli si profitori! Auzit-ati de un :
Matei ce...
- purta pistolul in misiune la pantalonii scurti?
- ca agent dormea in foisor si s-a trezit ,pe timp de furtuna, fara acoperis si nu realiza de ce vede stele in loc de nori?
- dadea alarme programate prin carciumi, rodul unor pariuri facute printe aburii de alcool?
- care s-a inconjurat de lichele precum Vraciu, Hazaparu si alte otrepe si scursuri care au facut si fac viata imposibila celor din paza?
Gutzash -pompierul celfaradetulumba:
- infantele matrasit la un momentdat de ANP pentru crasa incompententa si care a gasit o bresa in sistemul judiciar care l-a repus in drepturi?
- eternul imputernicit, incapabil sa inteleaga munca de resurse ,dar neomologata limbutza cu glasspaper al zbamghiei Aiurica cu care o satisface in clipele in care ii pune sub nas la semnare dosare de pensii prost intocmite , situatii re-re-retrimise de ANP spre re-re-recorectare?
Ciurea- doctorasul securisto- sereisto-obezist:
-Chirii de zeci de milioane pe luna decontate ilegal ?
- Acte ,decizii- ilegale, actiuni, depasire de atributii si competenta?
Ba fratilor, e de jale cu voi, dar cum va spuneam, pe strada parca sunteti printzii dese(rt)urilor! Imi pare rau pentru voi,dar vi-i meritati!Numai ca ,-cum e turcul e si pistolul! Nu mai radeti de sefi, ca nu sunteti departe de ei( sa ma scuze exceptiile!).

Anonim spunea...

Te scuzam. De aceea incercam sa ne facem auziti, pt ca nu se mai poate!

Anonim spunea...

Si cum ne spuneai...... Prietene da cine vrei tu sa reactioneze cand cei mai multi sunt nepoti, nu au functiile pentru care fac treaba da iau bistarii de pe sectiile TBC I si TBC II. Ce crezi ca forma asta de mita- lasa ca te pun eu in loc bun ca sa taci- nu functioneaza? Ba merge tata si inca foarte bine. Mai mult chiar crezi ca ciolanul se arunca asa usor iar nominalizatii de mai sus vor demisiona? Nici vorba!
Conform principiului- agentul sa stea in p...a mamii lui ca unde il pun eu ii e bine ca oricum nu merita mai mult- nu se respecta incadrarea pe functii a nimanui si se mituiesc fostii, actualii sau viitorii pupincuristi. Ca pana la urma e vorba de bani. De aia nepotii lu Vraciu de pe cele doua sectii TBC se zbat sa fie unsi supraveghetori ca ei sunt agenti paza si lucreaza pe sectie in timp ce supraveghetorii din schimb lucreaza pe gard. De aia marele lor sef de schimb, ca si altii de fapt e supraveghetor da ii e greata de sectie ca acolo e si munca, nu multa da tot te mai injura hotu. A si se practica tampitul obicei de a selectiona supraveghetori care pupa hotii in fund si pe sefi da numai sa fie liniste. Stau agatati in gratii ca muhaielele si lasa toate panaramele sa faca schimburi de obiecte, bunuri s.a.m.d. dar e bine ca e liniste. Colegului nostru care a avut curajul sa isi dea numele intr-o zi iau spus ca nu are experienta da din cate imi amintesc nu prea am vazut dintre cei cu experienta care sa intre singuri cu hotii in cabinet si sa discute ca toti cer grupa de interventie si alte cacaturi ca nu se descurca singuri. Da daca a fost siparez nasol acu o trage.
Nastase, Aurica, Gutas plecati ma! Oricum nu sunteti buni de nimic!

Anonim spunea...

Mai, mai, uite cum scoase si exceptia capu'... scuzator! Si se pare ca e... mai multi. :)

Anonim spunea...

Nu ne asteptam sa reactioneze pupincuristii. Sa reactioneze cei care pot schimba situatia, adica sindicatul, anp-ul.Faptele conteaza, restul sunt vorbe. Cred ca sunt si ei constienti ca nu mai au ce cauta pe functiile astea si ca de acum incolo lumea le va sari in cap daca mai ridica tonul. Ce crede Nastase, ca daca i-a luat la intrebari pe agenti de ce s-au plans de abuzurile lui (auzi ce tupeu!!!) oamenii se vor opri? O sa ajunga sa-i strige in fata adevarul!
Putin mai lipseste pentru foc cu valvataie! Si o sa arda, da n-o sa le sara nimeni in ajutor.

Anonim spunea...

Dragilor,nici in Franta,nu sunt cainii cu covrigi in coada.., chiar daca au salariul de doua ,trei ori cat noi, ganditi-va, ca poate vremurile, se schimba... daca stam stramb si judecam drept, chiar cu un salariu mic poti avea un serviciu siugur cati dint-re romani, pot sa sa stea 24/h , la serviciu , cati dint-re noi au curaj sa mearga pe strada fara sa fie ampuscati , noi , fata de ei avem libertatea vietii, la ei majoritatea cartierelor sunt controlate de traficanti de droguri, daca, tu vrei o viata mai buna de ce sa risti dreptul la viata,omul cand are ceva an mana nu stie sa pretuiasca,... acel ceva se rezuma la siguranta, la viata, nu e chiar usor anafara. Am coleg de clasa care ar da toti banii adunati in afar pentru un post sigur , realitatea e dura , mentalitatea trebuie sa ne fie la fel.. o seara buna

Si cum va spuneam... spunea...

Stapanii inelului IV
Romania sufera! Suferinta, istorica de altfel, este singura caracteristica a acestui neam!Institutiile ei,croite pe un sistem mafiot a secatuit-o de toate energiile.ANP-ul are acelasi calapod:sa nu va mire faptul ca va contrazic in ceea ce priveste incompetenta conducatorilor nostrii.Puteti sa ii invinovatiti de orice numai de asta nu! Isi cunosc interesul si si-l implinesc.Coborand pe scara ierarhica,atat in strucura administrativa centrala dar si in teritoriu, lucrurile se schimba un pic.Aici putem vorbi intradevar de incompetenta, indolenta ,neimplicare si rareori de indeplinirea unor idealuri personale
(de unde sa mai existe resurse si pentru asta?)..Aici gasim directorasi cu examene luate la limita,2,3,care mai misca ceva si grosul de imputerniciti care cotizand si ei ceva catre cineva, au fost numiti pentru a-si recupera pretul linsului de dosuri.Din 1990, INELUL a fost rupt,sistemul a fost invadat de asa zisii parveniti,nevazuti cu ochi buni de cei din interior. Acestia s-au remarcat rapid si de multe ori erau si sunt mai catolici decat papa: s-au vazut militari si sunt mai ceva ca mareshalii.Multi au penetrat stucturile administrative de comanda,au preluat din mers linsul dosului de sef si s-au trezit peste noapte mari strategi. De aici s-au nascut marile strategii de dezvoltare ANP avand ca rezultat final, ruina ce domneste astazi in sistem! O Aiurica,medic stomatolog,un Guthash,fomfist resursist de 2 bani( cum mama dracului sa pui un pompier mare resursit-astia nu se nasc nici peste noapte nici din tulumbe),un Ciurea- hot si evazionist( deconturi de chirii),un Grozescu la fel de sanatos ca si taica-su,dar nu un bun practician ca si acesta,un Vraciu plin de sine dar analfabet total(oare face facultate? ha,ha,ha!), un....un...un....!Ce rost mai are sa insiri toti acesti indivizii, caricaturi ai unui sitem brownian ce supravietuieste datorita unei inertii abjecte care nu atrage atentia nimanui si de care nimeni nu este interesat sa-l relanseze! Mai vorrbim!

un clarvazator.... spunea...

pt.21.41
Tu crezi ca de ce il mai tin pe Gutas pe acolo? e pompier, sa le stinga dosurile in flacari! Tare il mai vad carne de tun!

Anonim spunea...

Si dl Bala este numit politic, numai ca el schimba politica dupa partidul la putere. Mare om, mare caracter acest Bala. Boc reduce salariile angajatilor, dar nu stie ca Bala pentru 25 milioane cheltuiti cu detinutii nici nu-i hraneste nici nu-i reeduca. El ar vrea dar nu este capabil. La diploma de militian a mai cumparat vreo doua fara sa invete.Daca s-ar uita in oglinda sau si-ar aduce aminte cum i s-a dat examenul?!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 23.08.2010 ora 22.31.00
Dragul meu te afli într-o gravă eroare, postul de măturător este foarte sigur iar mafia cartierelor nu afectează oamenii simpli, nu are treabă cu măturătorii și câinii din Franța mănâncă covrigii nu-i poartă în coadă.
Respectul meu, mai puțin pentru scris și exprimare.

Anonim spunea...

Episodul 1
Situatia "speciala" de la Spitalul Penitenciar Tg Ocna dainuie de foarte multi ani. Daca cineva dintre "militenii sefi" de la ANP ar fi fost interesati ca lucrurile sa mearga bine, cu siguranta ca s-ar fi transat cazul...Dar cum sefii mici de la TG Ocna sunt mina in mina cu cei mari de la Bucuresti, cum naiba sa iasa bine treburile in Romanica?! Poate ar fi trebuit un control inca de la dr orelist Ionescu incoace, cel care a prosperat pe vremea cind era director aici, si cind si-a bagat consoarta la impins hirtii aici, si cind a fost cea mai buna perioada de ghisefturi din toate timpurile. S-au spalat bani la greu si acum investitiile zac in magaziile de la Tg Ocna.
Aiurica, cea care din pricina ochilor "picior peste picior" a luat un copac in bot, a ajuns directoare prin stilul pupincurist de care s-a pricopisit inca de cind era Ionescu orelistul si care de fapt a si cooptat-o in echipa de la Tg. Ocna. Abila, mercantila, plina de ifose nascute din "frustari si prestari anterioare", fata batrina cu pretentii de fecioara, Aurica Ileana Cozma, si-a dorit cu orice chip tronul de directoare. Tocmai pt ca viata nu i-a oferit nimic bun in plan strict personal. Parvenita cu ifose de lady, si-a cumparat si un titlu nobiliar, acela de doctor in stiinte... "stomatologice", obtinut contra-cost de la Danubiana, pardon Danubius, cutezind sa stea pe podium alaturi de personalitati importante. Aici, profilul de mare sefa se potriveste cu cel al marelui Bala, care a trecut prin toate partidele de dragul sfintului post. Si tot de dragul postului a reusit sa-si cumpere diplome, precum Aiurica noastra. Impingind in Dreapta apoi in Stinga, cadouri copioase, Aiurica ajunge in fruntea spitalului penitenciar de la Tg Ocna, gata sa dovedeasca ce nu are, adica abilitati de manager. 7 ani i-au cam trebuit doctoritei "doctor in...dinti si proteze" sa invete mersurile si cum se deschid usile in pozitia ghiocelului. Cam mult am spune noi, avind in vedere ca i-a trebuit doar o vara sa insele ANP-ul ca ea este "capabila", dupa ce a luat toate trei examenele cu primele cifre ale notarii sovietice (adica de la 1 la 5)
DINTE PT DINTE

Anonim spunea...

Episodul 2
Gurile rele mai spun ca isi face concediile doar in locuri exotice, precum Egiptul sau de fitze, cum ar fi: Paris, Veneti, pentru ca Aiuricai i se apleaca de Romanica, dar si pentru ca face bani buni la spital si la cabinetul personal de la Onesti. Tot gurile rele spun ca a petrecut o vacanta de vis in Grecia cu pompierul sef Gutas, cu care acum imparte pe dindoua postul de director la Tg Ocna. Cum nu stii niciodata la ce priveste directoarea de la Tg Ocna, ba la Stinga, ba la Dreapta, si-a pus repede secretara "purtatoare de cuvint". Nimic nu este intimplator, cu postul secretarei, tinind cont ca este nevasta viceprimarului PSD-PC, Nutu Costantin, fost militian sef in zona... Cine spunea ca Aiurica nu se orienteaza?! Daca iese PSD la PUTERE, Aiurica este gata sa mai prosteasca o tura cu stiinta sa de nota 3 si pe cei roşii, cum i-a prostit pe cei portocalii…Se aude prin curtea spitalului cum ca directoarea cu cabinet de lux la Onesti si unde practica tot din lacomie cele mai mari scoruri, fuge de orice responsabilitate, lasind pe altii sa decida si sa semneze in locul ei. Servila, ostila si gata sa pupe inelul sefului de la Bucuresti, Aiurica incearca sa-i faca acestuia piata de desfacere locala, la niste produse farmaceutice de provienienta "Bala", pt a ingrosa astfel buzunarul bossului si a fi "cotata" cu calificative FB de prea-maritul conducator al ANP-ului. Cum mizeriile de la Tg Ocna incep sa apara, Aiurica Cozma s-a fofilat, si-a luat "preventiv" concediu de odihna, lasind pe cei doi si purtatoarea de vorbe sa se descurce in lipsa ei. Probabil are nevoie sa faca bani, sa care in acolo si incoace, de aceea s-a pus pe scos dinti la cabinetul de la Onesti. Cit il priveste pe domnul securist specialist in deconturi chirii, directorul ingrijiri medicale... si cel care o sfatuieste la ceas de taina pe Aiurita sefa, nu prea ii convine ca managera nu-i da sporurile cuvenite... Bomba de la Tg. Ocna, gata sa explodeze, va reusi pina la urma sa convinga mai marii de la Bucuresti sa inteleaga ca directoarea Aurica Ileana Cozma, Gutas Gheorghe si Nastasa Constantin, sunt... cu pluta pe Trotus.
DINTE PT DINTE

Anonim spunea...

Unii sunt gelosi pe domnul Bala!

Anonim spunea...

Strigator la cer ...
Este strigator la cer si dovedeste o inconstienta crasa atunci cand un director, fie si unul sau una numita politic numesc/ung o secretara in functia de purtator de cuvant. Cat de prostanac sa fii incat sa apreciezi ca imaginea si promovarea in media o poate face o secretara ... Ceea ce a facut acest directoras-ajuns efemer in aceasta functie dovedeste lipsa de interes fata de institutia pe care o conduce ...

Anonim spunea...

@ 25.08.2010, 02:08:00

Hai, ma !? Zi ca tu esti cel/cea mai nimerit(a) si te cred.