Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 25 august 2010

Ce se-aude? Se mai dă ceva?

Primim pe mail... poate că cei 2 - 3 care-o ţin langa cu "marţea" şi cu "minciunile" mai iau o pauză.
Subject: Fonduri echipament
From: "Ioana Serban"
Date: Wed, August 25, 2010 8:34 am
To: x
Cc: x

Stimati colegi,

Avand in vedere numeroasele intrebari legate de alocarea fondurilor privind echipamentul aferent anului 2009, am primit asigurari din partea reprezentantilor Ministerului Finantelor Publice ca ne vor acorda aceste drepturi pana cel tarziu 10 septembrie 2010. Este foarte posibil sa primim acesti bani si pana la data de 31 august 2010.

Va rog sa aveti toata documentatia pregatita in vederea achitarii acestor drepturi.

Cu stima,
Ioana SERBAN
Director DEA

17 comentarii:

Anonim spunea...

sa ne dea odata banii pe echipament ca vreau sa-i transform in euro si sa plec naibii peste hotare sa-mi incerc norocul.

Anonim spunea...

me too.vreau sa ma fac gunoier in marea britanie.mai bine strang gunoaie decat sa pazesc hoti in tara asta de 2 lei.inainte aveai motivatia salariului dar acum a disparut si asta.eu nu mai cred ca se transmite de la esaloanele superioare cu privire la acordarea drepturilor salariale.am sa cred cand ii vad in cont si am sa ii scot din "perete" .

Anonim spunea...

Doamne ajuta...o sa-mi cumpar de ei doua canistre de benzina si o sa-mi dau foc pe M.Ghiculeasa...

Anonim spunea...

Ma fac avocatul diavolului si incerc sa vad cum ar fi daca as fi de partea cealalta a baricadei....Pai, in primul rand, as lungi termenul pentru plata aferenta echipamentului pana la calendele grecesti, deoarece stiu ca pe la sfarsitul anului lumea va intra din nou in foame si va uita de acesti bani. Atunci, cand copilasii se vor strange in jurul bradului gol-golut iar sindicatele vor fugi din calea lui Mos Craciun, se va lasa din nou cu scandal si murmure in front. De asemenea, dupa acordarea acestor drepturi, cam peste vreo luna, prin trimestrul IV, vom lansa un zvonulet ca s-ar putea sa se mai dea ceva. Ca sa aiba fpss-ul timpul ocupat si sa nu ii treaca prin cap ganduri neregulamentare. In acelasi timp, as trimite catre sindicate scrisorele cu inalta consideratie, cu sperante in aceeasi buna colaborare, sanatate si 50 la suta, la anul si la muloti ani. Important este ca mamaliga sa nu explodeze la noi in curte. Oricum, tot e bine ca se va da si nu se ia, nu-i asa ?

Anonim spunea...

e pe bune????????????

Anonim spunea...

Trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Si pentru ca cineva trebuia sa o faca si pe asta, am tras cu urechea la sedinta Consiliului de Conducere al ANP de ieri si va spun si voua. S-au discutat aspecte referitoare la incheierea Acordului Colectiv si acordarea primelor de 50 %. Dezbaterile, de aceasta data, mi s-au parut mult mai pertinente si profesioniste. Dl. S.D. a punctat foarte bine, decisiv chiar, si a fost mai serios decat de obicei. Referitor la acordarea primei de exceptie au fost anulate propunerile facute de penitenciare cum ar fi Galati, PMT Craiova, Jilava etc. urmand a fi redistribuite. Aici nu au fost respectate prevederile Deciziei Dir.Gen. De rasul curcilor au fost din nou motivatiile pentru acordarea primelor. S-au incheiat conventii cu agenti economici, s-au coordonat operatiunile de reparatii ziduri, directorul a dus unitatea in spate, ba chiar au fost aduse doua ambulante, s-au coordonat la Tichilesti festivitatile de incheiere a anului scolar. Exceptional. Noroc ca era pe acolo si dl. Dumitrascu ca altfel se canta imnul martirilor, se ridicau steagurile, se acordau medalii si se ordonau focuri de artificii. De data asta, dl. Soprin a taiat entuziasmul si chiar a dat dovada de o mare echidistanta. Corect. Fara gluma. Exemplu :SORIN"...A coordonat un chef in afara unitatii, ce a facut ?" "Raspuns repr. ANP: "E foarte bun directorul, a coordonat si activitati educative, rezultatele exista etc. etc." (nota noastra: este vorba despre o alta pila la varf provenita din pepiniera de la Galati, o tanara director aparuta de nicaieri si nu se stie cum, poate ne explica pe larg nea GIGI, o unitate din care tocmai un angajat a fost arestat preventiv pentru 29 de zile)... EXCEPTIONAL, EXTRAORDINAR. DE EXCEPTIE. monşer...Toti suntem o MARE exceptie. Halal. Daca nu ar trebui sa izbucnim in hohote, cred ca ar trebui sa arucam o sfoara peste grinda de sus...

Anonim spunea...

frustratule!
hai ca-ti dam si tie....50%

Anonim spunea...

Eu imi iau 3 luni de concediu fara plata si ma duc sa-mi incerc norocul in alta parte

Anonim spunea...

Cuuuuuuuuuuuuuuum? A avut cineva curaj sa se opuna meritelor meritoasei Gianina????

Anonim spunea...

pt. 13.34
pun pariu ca,adunat, tot IQ-ul celor din satul in care te-ai nascut(inclusiv al tau)nu face cat al fetei asteia.Daca ramanea la Galati sunt sigur ca nu ne scaldam in mocirla asta.

Anonim spunea...

25.08.2010, 14:50:00
Alo, domnu', mai usor cu pianu' pe scari ca nenorocim bunatate de investitie de exceptie. Chiar ar trebui sa spunem tot ?Ca dl. Sorin a avut, din intamplare, dreptate ?Ca s-a coordonat un chef in afara unitatii, dar nu de catre Geanina IQ-ista ci de prefectul de Braila, sot de psiholog de penitenciar, coleg cu Geanina ?Ca, in contrapartida, Geanina a fost de curand nuna mare, cu sau fara IQ, drept pentru care a invitat si coordonat, la nunta respectiva, problema cu darul si invitatii din partea ei, respectiv personalitati din ANP plus, bineinteles, si psihologul din subordine cu prefectul aferent, cu tot ?Nu dorim sa taram in mocirla IQ-ul domnisoarei, dar nici sa fim luati de papagali de Orinoco ot Dunarea veche...Asadar, dl. Sorin a avut dreptate in speta. Cat despre IQ-uri, ar fi interesanta o competitie la nivel de intreg ANP, cu aceasta tema...Aviz amatorilor care incercati sa va dati mai jupini decat sunteti, dezinteresat, desigur. Apropo, prima de 50 la suta se acorda pentru LUCRARI DE EXCEPTIE, nu pentru organizari nunti, botezuri, sindrofii si intalniri de taina, cu sau fara subordonati afiliati, plus-minus coordonari si puneri in scena de mici-mari piese de teatru de interese de grup...

Anonim spunea...

Domnule Bala ,opriti jaful gu 50%!

Anonim spunea...

@ 25.08.2010, 15:29:00

Hai, nu zau! Te da desteptaciunea afara, mai, gura bogata? Sazi bland, materie cenusie (sau cenusa materializata?), ca nu ai de a face doar cu militieni leat cu Gica Petrescu. Sau ti se zbate neuronul a paguba, patinand pe scoarta?

Anonim spunea...

25.08.2010, 16:32:00
Nu cumva neuronul tau se plictiseste si da pe-afara? Sau tanjeste si el dupa un post de directoras pe undeva, dupa doar 2-3 anisori de practica penitenciarista?? Si aia la secretariat??

Anonim spunea...

25.08.2010, 12:18:00 colegule se spune : da-mi mie ce-i al meu si da-i si cezarului ceva acolo .

Anonim spunea...

Discutii constructive...

Anonim spunea...

se poate lua concediu fara plata 3 luni si sa plecam sa muncim afara fara sa ne intrebe nimeni nimic?