Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 25 august 2010

50%, secțiunea directori

Motivările nu pot fi postate fiind dosite de ANP, unele au fost de-a dreptul ridicole. Mult mai puține decât în lunile trecute. De notat vioiciunea cu care unii directori își asumă meritele subordonaților. Pentru cei interesați, găsiți și înregistrarea ședinței aici.
Tabel prima 50% directori si directori adjuncti de penitenciare - iunie 2010

Tabel prime 50% directori si directori adjuncti de penitenciar - iulie 2010

12 comentarii:

Anonim spunea...

Fratilor ce v-am spus eu acum vre-o 2 luni? Ca vine madam Carefur sa imparta primele de 50%, si iata ca a fost acolo. Am avut dreptate.Se pare ca nu mai sunt baieti destepti prin ANP sa faca asta si le trebuia ajutoare.Va dau un sfat domnilor din ANP: detasati-o cateva luni in Maria Ghiculeasa poate se linisteste daca ii dati de lucru.Oricum aveti parte de un nou Stupu.Nu ma indoiesc ca stiti cum sa rezolvati situatia.Inca ceva:aveti grija in ce birou o repartizati ca ii pute gura........a trandafiri bineinteles.

Anonim spunea...

Apreciem faptul ca, in al 13-lea ceas, anp-ul si liderii de sindicat prezenti la sedinta au consimtit sa nu-si mai bata joc pana la lacrimi de lucratorii din penitenciare, si au mai taiat din minciunile gogonate ale directorilor vietasi din unitatile patriei!Chiar daca vor scoate flacari pe nari-considerand in IQ-ul lor ridicat ca li s-a luat ceva ce li se cuvenea! - poate vor intelege acum ce inseamna misiuni de EXCEPTIE.Sau poate ca nu.

Anonim spunea...

Cine a fost inainte de Ilie gabriel? Stiti de Popescu? La"examen"a luat punctaj de Guinnes Book. Tot in cartea recordurilor a fost si Scutaru Vasile care a luat 7 adica exact cat ia trebuit.Politica si mizerie!Din pacate astia ne conduc. Deocamdata! Peste putin timp vine de
contul!

Anonim spunea...

Lasati-l pe directorul nostru.In curand i se ia si ciocul.Prin unitate elevii ii spun Nicu Paleru!!!

Anonim spunea...

Sincer sa fiu, nu am mai scris demult pe acest blog. Aseara,tarziu,am intrat pe aici sa vad ce mai scriu colegii si am urmat link-ul sa ascult sedinta pentru acordarea primelor la directori. Am ramas inmarmurit, cred ca se zburlise parul pe mine si va marturisesc ca am visat urat, desi nu am mai facut-o demult. Parca si vedeam in fata ochilor o sedinta PCR de dare de seama si alegeri, cum au facut si au dres secretarii de partid.De fapt, se arogau niste merite, exact ca in comunism, ale celor de jos, ale anonimilor care vor ramane perpetuu nestiuti.Daca nu ar fi fost vocea aceea, cred ca a domnului Dumitrascu, as fi zis ca este o piesa radio de proasta calitate, cu realizarile de pe santierele lui Ceausescu.Jalnici suntem, am ajuns de unde am plecat, daca om fi plecat vreodata de acolo. Sint ingrozit si simt o lehamite care nici cu o mie de greve nu imi va mai fi anihilata. La revedere, dragi colegi !

Anonim spunea...

da cotofana pentru ce dumnezeu ia la giurgiu 50 la suta ...pentru ca ajuta hotii si pe subalterni ii face scarbe si nu creaza decat tensiune ....pe dicu lau dat repede jos ca omu stia cu ce se mananca ...vai de capu lor...

Anonim spunea...

Motivarea pentru neacordarea primei, pentru conducerile care nu au asteptat DECIZIA MARELUI DOCTOR imi pare a polita platita...e penibil!
E jalnica motivarea...mai puerila decat motivarea pentru directori care au primit prima!
Subalterni au primit prima la timp si pentru asta au pierdut conducerea???...E aberant, se recompenseaza DOCILITATEA!

Anonim spunea...

Ce frumos oare de ce a fost scos un comentariu la adresa directorului imputernicit Ilie Gabriel de la BAGR.
Probabil din prea multa agresivitate a colegului dar totusi erau aspecte adevarate in proportie de 90 %.
Ilie Gabriel a beneficiat de chirie in orasul Gaesti de 2000 Ron,in coditiile in care un apartament in Gaesti se inchiriaza cu 300 Ron Ilie .........................................vom revenii .......................................Ilie a..............

Anonim spunea...

Motivul de a nu acorda prima, celor de la conducerea unor penitenciare, care au dat celor din subordine prima, e de C---T...
"MARELE CONDUCATOR-GHESTOR, DOCTOR, ETC." ar trebui sa stie diferenta dintre o DECIZIE si un MAIL...Cum sa nu acorzi prima celor din conducere, justificad ca nu au respectat o cerere trimisa printr-un mail?
SUNT CONDUCERILE RESPECTIVE MAI REBELE, MAI GREU DE DISCIPLINAT?
Un militian cu vechime nu suporta insubordonarea, chiar daca ea, nu a adus niciun prejudiciu!

Anonim spunea...

Prejudiciu..,prejudiciu de imagine as putea spune,la adresa meseriei noastre , prejudiciu de imagine.., la adresa drepturilor si libertatilor umane,atata timp cat statutul nostru este prost aplicat, noi nu avem nici 0 sansa, legile sunt prost explicate: e pardon .. parola.. " eu cand vreau sa fluier, ... fluier" ca si la Francezi, degeaba se chinuie toate organizatiile sa implementeze ideea de a nu fi rasisti cu roomi, nu s-a tinut cont,caci :"ei cand au fluierat, au fluierat, chiar daca fluieratul, s-a transformat an tipat, nu au asurzit, au mers anainte! nu e o comparatie prea grozava dar scuze...,daca o sa va uitati la comparatiile primelor de luna tecuta si de luna asta se vor observa ceva modificari, nici "generalul", nu e chiar asa de ipocrit, si el depinde de altii.

Anonim spunea...

Interesant ce manageri buni avem...toti sunt "premiati"...ma intreb atunci cum de in realitate lucrurile merg asa de rau?

Anonim spunea...

Daca toti managerii or fi ca Becheanu de la Craiova.Care isi aduce un aport deosebit pentru cheltuirea banilor