Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 9 august 2010

50%, încă o încercare

50%

23 comentarii:

Anonim spunea...

oricum e numai pt pilosi,pupincuristi,rude si alte specimene asemanatoare

Anonim spunea...

Este revoltator ceea ce se intampla! Azi mi-a venit sa plang, vazandu-mi salariul. Nu am rate foarte mari sau probleme deosebite insa nedreptatea intrece orice limita a bunului simt pe care un om de buna credinta ar putea sa o suporte. Astia vor sa ne innebuneasca, trimit adresa referitoare la prime in ziua de salarii, si nu orice salarii...

Anonim spunea...

In curand subiectul cu 50% va fi analizat si la un post de televiziune.Atunci e interesant de vazut cum vor scoate camasa bala si ai lui!!

Anonim spunea...

E doar o compensatie data celor ce ne conduc destinele- oare e vreun penitenciar ,in care toata stabaraia conducatoare, fie ei imputerniciti sa nu ia 50%? - pentru a tine sub control nemultumirea celorlalti si de a nu pactiza,nici macar in gand cu acestia, la vremurile de criza! Oare veti avea ocazia sa publicati in articolele Penifest-ului, propunerile din penitenciare, sa vedem si noi maretele lucrari de exceptie premiate cu 50%!? Asa doar ca sa furam si noi patentul si secretul prin care se pot obtine acestea!

Anonim spunea...

Pt. 09.08.2010, 22:27:00

In "penetenciare" se fura patentul de la atelierul de lacatuserie.

Anonim spunea...

"In curand subiectul cu 50% va fi analizat si la un post de televiziune.Atunci e interesant de vazut cum vor scoate camasa bala si ai lui!"...

Drepturile salariale sunt conform Curtii Constitutionale: CONFIDENTIALE!...deci si prima de 50%...sunt curios sa vad cine prezinta situatia la "un post de televiziune"...ca tot vor sa faca disponibilizari in sistem!...

Anonim spunea...

50% se acorda tuturor angajatilor din teritoriu care stiu sa danseze astfel:

http://www.youtube.com/watch?v=62nA-2oBJ3Q&feature=related


in fata sefilor de la ANP!

SAU cu dedicatie pentru Directorul Motociclis-BECHEANU DIN OLTENIA:

http://www.youtube.com/watch?v=KSVYf2V7HGY&feature=related

Anonim spunea...

Chiar nu aveti pic de ruusine domnilor, cand un agent pierde la salar 7 milioane,voi cu nerusinare vreti sa luati 50%,ba rusine,ca oameni care ar trebui sa dati exemplu.

Anonim spunea...

Pentru 23:10:Ai rabdare! Tu sigur esti unul din cei cu "lucrari de exceptie"!

Anonim spunea...

@ 09.08.2010 23:10:00 Abonatule,plingi daca se scoate sporul de sifoneala(50%).psssssssssss!!!!!!!!

Anonim spunea...

@ Anonim 09.08.2010, 23:10:00

Nu te culca pe urechea aia. Nu vorbim despre suma ci despre un drept care nu este imperios necesar sa se acorde in aceste vremuri. Mai ales ca misiunile de exceptie pentru care se acorda sunt cam de "cacao". Ei, dar m-ai speriat tare cu disponibilizarile. Sugestia ta: "ciocu mic!". Am inteles sefu'. Tac pentru ca mata sa beneficiezi in continuare.
Te-am pacalit. Nu tac! :)

Anonim spunea...

Cine iese pe post?
Dl. Huginn care nu acorda nici prezumtia legala de nevinovatie, colegilor de la Galati?...si care a fost la conducere si a beneficiat de 50%...
Hai sa fim seriosi!
Nu vedeti cine va reprezinta interesele si cine intretine starea conflictuala intre compartimente si intre cadre?
Si o precizare, am lucrat in sistem si nu am beneficiat de 50%, am demisionat si acum lucrez in cadrul unei firme de avocatura, nu plang dupa niciun avantaj!...
Pe cei care va credeti prea buni pentru sistemul penitenciar, va astept in privat!

Anonim spunea...

Huggin susține acordarea în continuare a sporului de 50%. Calmați-vă fraierilor.

Anonim spunea...

Azi am primit lefurile ciopartite.Pentru cei cu 50%,adica pupincuristii,se atenueaza.Pana cand?

Huginn spunea...

@22:01
Nu. Nu sustina acordarea primei de 50%. Dimpotriva, cred ca este doar o sursa de certuri. Decizia apartine ANP, subsemnatul poate doar sa o accepte sau nu.

Anonim spunea...

Toata treaba cu 50% si alte prostii gen: piturca&becali sunt diversiuni ale anp si guvern pentru a baga discordia intre cadre, public si privat si a abate atentia de la lucruri cu adevarat importante: scaderile salariale, disponibilizarile. Iar noi, care suntem mase proaste de manevra, punem botul. Asa ne trebuie, minerii cand au o nemultumire cat de mica stiu sa arate ca sunt o forta pe cand noi suntem un mare FASSSSSS..., cu toti inteligentii si specialistii care sunt in sistem. Acum cand salariile ne sunt taiate, ca de obicei, ne barfim si atacam intre noi, cand trebuia sa iesim in strada ne-a fost teama ca ne vad sefii la tv sau pierdem la salar'. Ne meritam soarta! si noi si politistii si jandarmii si toti cei de care au tacut sperand ca nu se va intampla!
Dar sa nu disperam... din ianuarie ne vor creste salariile cu 10 %, nu fiti tristi!, o sa ne revenim! sau nu! De fapt cine are nevoie de noi? Hotu'?!

Anonim spunea...

ptr.11.08.2010, 09:20:00
NU cresc salariile, se diminueaza scaderea de la 25% la 15%! Ai inteles?...pe intelesul tau: scaderea RAMANE, dar nu in proportie de 25%...doar de 15%...raportata la salariul din iunie 2010

Anonim spunea...

S-au inchis directorii in birouri vreo trei ore ca le-a dat tema de gandire iar anp.Dar tot i-au "facut".Te pui cu mintea odihnita a adjunctilor???Au trecut ca misiuni speciale/exceptionale toate activitatile curente, adica tot fisa postului dumnealor...da, da si ei au fisa postului!!E drept ca nu o citesc si nu ii intreaba nimeni, de-aia li se pare exceptional tot ceeea ce fac!
Dupa trei ore de munceala - un zambet larg si relaxare...au invins "sistemul" si de aceasta data!

Anonim spunea...

Opriti jaful cu 50%!!

Anonim spunea...

Nu am picior de A.N.P-ist sa mai calce prin unitati,despre directorii locali ce sa mai spui,ramai stupefiat,si-au "tras"prime de 50% in fiecare luna!!!!!deci baietii destepti si-au acoperit gaura din buget.
Ma intreb cum se pot uita in ochii colegilor,cum pot dormi linistiti?
Daca dadea-ti dovada de solidaritate va dadea-ti demisia din functie D-le Bala si d-lor directori,nici nu mai aveti curaj sa iesiti din birouri,nu ne mai reprezentati nu mai aveti ce cauta in fruntea noastra.Chiar credeti ca nu veti plati?

Anonim spunea...

Nesimtire fara margini la un penitenciar din Oltenia. Directorul pazei imputernicit propune pe directorul reeducarii tot imputernicit la 50% in consiliul de conducere. Asta de la reeducare si-a gasit alt stapin de il pupa acum in fund.
Felicitari dragi colegi, sunteti nu buni ci exceptionali.

Anonim spunea...

Opriti jaful cu 50%!

Anonim spunea...

Sunt penitenciare in care, in fiecare luna, directorul si directorii adjuncti sunt propusi pentru sporul de 50%, votandu-se intre ei, restul sumelor acordandu-se pentru restul plebei...Si motivatiile acordarii primelor sunt aceleasi in fiecare luna, aceleasi performante care "chipurile" ii mentin in top in fata celor care intr-adevar muncesc si nu cartesc, nu se vaita, desi au salariile diminuate si rate de platit...Rusine celor care promoveaza un astfel de management, care nu renunta la prime in favorarea executantilor...ca doar creierele "luminate" ale conducatorilor se incing in fiecare luna pentru "binele" poporului! Rusine, rusine, rusine...