Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 10 iulie 2010

Timișoara: gheneralu' face percheziție

Gheneralu' dă alarme

Tov. Ioan 'Nelu' Băla, chestor - doctor, a dispus o percheziție în Petencialu' Timișoara... că-l supără ăla pe care l-a lăsat în loc și că nu 'vrea' băieții lui să-și facă singuri perchezițiile.

Gheneralu' a alarmat Deva, Arad si Oradea in creierii nopții ca să facă, ați ghicit, percheziția lu' pește. Rezultatul a fost destul de slab, deși peste 100 de oameni au fost folosiți pentru aceasta misiune.

Pare-se că Alexeev a aflat că vine 'tati' de la Bucale și l-a așteptat pregătit. Ieri pe vremea prânzului se știa deja despre măreața acțiune secretă.

Deținuții transmit live percheziția

Imediat după percheziție un deținut a sunat la un radio local la un jurnal și a anunțat asaltul nereușit al gheneralului. Ar fi de râs dacă n-am fi noi de râs. La ora asta colegii alarmați ca să-și facă gheneralu' hatârul așteaptă în fața porților ca să afle dacă pot pleca sau nu.

Ce pot sa fac pariu, e ca de data asta nu va fi o conferinta de presa? Cel mult un comunicat, si multa liniste. Eventual Alexeev, inlocuitorul de Băla, va fi deportat după câteva cuvenite șuturi... pentru probleme mai vechi.

36 comentarii:

Anonim spunea...

Inca un exercitiu de imagine nereusit al domnlui doctor, oare la ce ne mai putem astepta in urmatoarea perioada din partea domniei sale? Sa inteleg ca fara prezenta dumnealui domnii directori din unitati nu-si fac treaba? Unii directori chiar au fost ajutati de domnul doctor sa ocupe confortabilele lor jilturi!

Anonim spunea...

Sunteti penibili...perchezitia chiar a fost o reusita.Cu seful de oaste in frunte,mutam muntii.Va deplang pentru rautatea de care faceti dovada.

Anonim spunea...

Dle Huggin,probabil ca daca o vipera v-ar musca ar muri pe loc dupa cat venin aveti....poate va deranjeaza ca in sfarsit avem un director general care este din sistem si cunoaste problemele cu care ne confruntam cu totii.Cat despre dl.Alexeev,ar fi bine daca macar 25% din directorii din sistem ar cunoaste meserie cat el...spuneti ca hotul a dat interviu live..greu de crezut...lasa Timisoara in pace, e mai bine pentru toti.

Anonim spunea...

Dle. Huggin de multe ori ma intreb de care parte a baricadei va aflati.....va roade rau cand lucrurile merg bine...asa e? Doare rau?

Anonim spunea...

Caprarie ordinara

Inca ne aflam cu acest sistem undeva la periferia societatii sub influienta medicamentului comunist care facea minuni prin anii 70-80 numit caprarie ordinara.
Nimeni nu ia in calcul urmarile , nimeni nu este dispus sa acccepte contrariul,nimeni nu isi asuma riscul nereusitei toate acestea pentru ca asa vrea el maria sa caporalul........
Pai daca s-a ajuns ca ppl sa sune la televiziune sau la redactia ziarelor si sa anunte rezultatele perchezitiei ordonate de mai marii ANP-ului atunci e jale frate ne meritam soarta si din pacate asa vom ramane si in urmatorii 100 de ani, un sistem corupt,un sistem infect pastorit de caprari comunisti deghizati in generali cu 7 stele care continua sa joace un teatru scurt atat cat tine,un sistem greu de schimbat din cauza mentalitatilor invechite si a nepotismelor de cumetrie, peticit totusi cu ceva materiale mai fine dar care nu pot scoate capul din cauza mizeriilor din turma.

Anonim spunea...

Apreciem profesionalismul si disciplina de care au dat dovada colegii de la Arad,Oradea si Deva.

Huginn spunea...

@ 13:07
Si in ce anume consta reusita? Ca a mai fost una ieri? Nu-mi purtați de grijă, mă descurc. Poate că meditați și la chestiunea credulității extreme. Nu e și asta o formă de prostie?

@ 13:35
Avem un drector general asa cum am avut pana acum. Nici o scofala. Un fanfaron inutil cu aceiasi clica de pupincuristi.

@ 14:13
Eu ma intreb daca dumneavoastra traiti pe pamant, in Republica Romania sau daca aveti habar despre sistemul penitenciar.

Ce merge oare bine? S-a facut un rahat de perchezitie fara rezultate? Asta inseamna ca merge bine?

Anonim spunea...

Pai, cat mai sta dl. Bala la ANP, mai ies de la Timisoara niste ofiteri....
pe cand urmatorul "concurs"?
Ca la ultimul, cei mai multi care au castigat concursul, au fost de la Timisoara.

Anonim spunea...

@ 10.07.2010, 13:07:00
Penibil esti tu (oricine ai fi tu)aplauda-cule care esti, tu vezi ce scrii la tastele acelea sau scrii la dictare? Poti sa plangi la nesfarsit, daca directorii nu stiu sa-si faca treaba fiind nevoie sa-si faca aparitia mai marele nabab in unitati si sa impuna "o noua ordine" care de fapt este antica : daca si-ar face fiecare treaba (ofiter si agent)unitatile ar merge ok, fara sa fie nevoie de interventia chirurgicala a domnului doctor ptr. a extirpa raul din unele unitati, dar atata timp cat directorasii acestia nu stiu sa-si pastoreasca subordonatii ( a se vedea colegi)si promoveaza in posturi nepotii si pupincuristii in detrimentul profesionalismului, nu vei vedea mari schimbari in acest sistem. Asa ca nu mai deplange tu pe nimeni, fa-ti munca conform fisei postului, ajuta-ti aproapele si da dovada ca esti un bun samaritean! Poti plange ca ti-au taiat 25% din leafa, banuiesc ca nu ai fost pe la mitinguri si nu ti-ai strigat nemultumirile in gura mare, ca de : te ia sefutul la ochi si adio prime, adio post caldut! Inchide-te in colivia ta si arunca-ti tastatura ca esti PENIBIL. Doctorul s-a dus prin unitati si-a dat alarme crezand ca poate iese vreo misiune speciala care sa fie incondeiata pe-o hartie ptr. un spor de 50%, ca nea Ragea a avut 10 la botanica si mai are o calitate: semneaza ca si primarul!

Anonim spunea...

@ 10.07.2010, 13:35:00

"lasa Timisoara in pace, e mai bine pentru toti"

...sper sa nu fie ca la revolutie: azi in Timisoara maine in toata tara!

...ti-a fost dor de taticul tau, te-a tinut de mic pe genunchi, ti-a dat functie, ti-a dat prime si acum ai devenit nostalgic la vederea lui, pervers mic ce esti!

...pacat de colegii nostri din Timisoara care muncesc pe branci si nimeni nu-i vede din pricina celor cu buze moi si atingeri fine.

Anonim spunea...

@ 10.07.2010, 16:41:00

Dreptate ai colega, dar ai uitat de Gherla (the best) care a dat cel mai bun om (profesionist) de la resurse umane : Nea Gigi (Iftinca ptr. necunoscatori), ai uitat de Bistrita, care a dat cel mai competent director al inspectiei penitenciare : Ioanitoaia zis Costica, care se aude ca i se pregateste biroul lui Nea Nelu care tocmai a plecat la pensiuca, saracutul de el,lista poate continua cu alti asa zisi profesionisti apropiati ai domnului doctor chestor Ioan Bala !

Anonim spunea...

E plin de baieti buni.....

Anonim spunea...

HUGGIN=Human Urban Gunoi Gunoi Infect Naparca.Ptiu,ma duc sa scuip......

Huginn spunea...

@ 18:31
Notez faptul că preferați să scuipați nicidecum să înghițiți când simțiți un gust neplacut. Cred că știu la ce vă referiți, dar cu voia dumneavoastra voi respinge celelalte insulte.

Ultima data cand am mai respins insultele unui pupincurel feroce s-a nascut un blog siparezofil. Cine stie, poate ca dumneavoastra veti fi atat de motivat/-a ca veti ajunge un mare scriitor...

Anonim spunea...

10.07.2010, 16:50:00
10.07.2010, 17:00:00
10.07.2010, 17:11:00

Suferi groaznic colega. E greu să trăiești în lume. Mai ales când ești nevoit să respecți regulile, și ele sunt făcute de alții. Sunteți unii care nu faceți altceva decât să vă închipuiți tot felul de scenarii. Mai bine v-ați canaliza energiile pentru ținerea căruței în mișcare, să puneți osul la treabă, nu să vă pierdeți vremea cu personaje ca alde Huggin și alți frustrați din jurul lui. De la el nu veți primi salariul niciodată și nici nu va lupta pentru voi. Singura lui luptă este pentru el însuși.

Anonim spunea...

Daca are tupeu dom gheneral sa ne spuna cine sa ia grupa speciala de munca si cine nu????? ,sa ne spuna cine sa ia pericol dgp si dispozitiv de lupta si cine nu????,sa fie cinstit si sa spuna cu cit cheluim mai mult cu regionalizarea????, sa ne spuna de ce s-au desfiintat unele G.A.Z.-uri fara motiv????
Daca are justificare jos palaria ,sa ne-o spuna si noua celor multi sa nu murim prosti.

Anonim spunea...

Sa umplut ANP de ardeleni, deh cum e Boc siANP cu alti boci

Anonim spunea...

Pentru anonimii de la 13:35 si 14:13
Voi sunteti vuvuzelele lui Bala ? Ce a facut acest om pentru sistemul penitenciar, pentru cei aproape 12000 de lucratori ? Nimic. In afara ca si-a tras grade si titluri academice, voi stiti sa fi facut si altceva pentru noi ? Asa ca lasati toc- tocurile aplicate prin dosuri si nu incercati sa negati nulitatea lui Bala.

Palmasul

Anonim spunea...

Si cand ma gandesc ca "aia" de la Timisoara pareau mai... asezati, ma cutremut tot (ca sa nu spun ca ma revolt)... :) Acum, dupa douazeci de ani, imi dau seama ca-s doar mai usor de manipulat.

Huginn spunea...

@ 18:54
Bine domnule, fiți dumneavoastră pupincurei destoinici, că noi ceilalți - niște frustrați - nu-l vedem nicidecum pe Băla extraordinar și fulminant. E doar un milițian mai spălat.

Poate încercați ceva deștept din specia argumentului, poate dați exemple din 'reușitele' lui Băla. Nu știu, ceva ieșit din comun. Ceva care să arate că nu sunteți din specia gâsculițelor inamorate de zâmbetul lu' dom' doctor.

Hai, curaj! Scuipați, nu înghițiți destoinici luptători în armata lu' gheneralu' varză!

unu de la bârcea spunea...

Mai mare rusiea....atâta forță de agenți de la deva oradea si arad si s-au gasit doar 4 telefoane....ce mai actiune....fara nici un rezultat ...oare nu cumva au fost anuntati ppl din timp despre actiunea care va avea loc?????Am fost la actiunea cu pricina si tare dezamagit sunt....

Anonim spunea...

Dar daca nu s-au gasit telefoane, poate ca nu erau... Asta presupune ca nu tu militieni corupti, nu tu lipsa de vigilenta-n supraveghere. Deci, e de bine. :)

Dar daca nu erau telefoane (si nici nu au fost avertizati), oare cum si de pe ce o fi sunat "hotu" la postul de radio? O fi avand implantat vreun cip in cap? Ca eu nu cred sa "se" existe cadre corupte in sistemul nostru. Nuuu! Nu, dom'le, fugi de aici ca nu cred!

Fpss de la Giurgiu spunea...

Inca o dovada a neputintei. Prin aceasta actiune s-a pus la indoiala capacitatile manageriale ale celor trei directori cat si buna credinta a lucratorilor din cele trei penitenciare. La Penitenciarul Giurgiu zilnic se descopera obiecte interzise, fara sa fie nevoie de intreventia gheneralilor din ANP; de fapt cred ca ne-ar incurca mai mult. Ce rezultate credeti ca se obtin cu niste oameni treziti in puterea noptii? Nu credeti ca perchezitia se va face superficial? Parerea mea este ca s-a vizat cel putin doua obiective:
a) cel putin un director din cele trei penitenciare a deranjat si s-a instrumentat aceasta actiune pt. a oferi un argument pt. destituire(nu s-a concentrat pe un singur penit. pt. a nu da de banuit);
b) s-a bifat o misiune speciala pt. nea Bala ca motivare a primei de 50%.
Om vedea !

Anonim spunea...

pt 10.07 19:19:00 intreaba-l pe huggin et cocum e cu timisoreni...si cu ...paradoxurile despre timisoara... ca penifestu a atentionat ...dar...deh...am fost pacaliti...

Anonim spunea...

@10.07-19:12
As fi bucuros daca ardelenii ``sar`` separa de mitici si moldoveni,sa va lase pe voi sa va conduceti singuri.....

Anonim spunea...

@ 10.07.2010, 21:33:00

Replica asta ai gandit-o si ai scris-o singurel? Ca a fost cam prea rapida reactia pentru un ardelean... :) Sau o fi din cauza... bucuriei?!

Anonim spunea...

FELICITARI DOMNULEDIRECTOR GENERAL! Stiti sa alegeti oameni buni pe langa Dvs. Ardelenii sunt cinstiti, garnici, corecti,au toate calitatile pe care treuie sa le aiba in prezent cei caer conduc ANP-UL. Sa va dea Dumnezeu puterea de a ganditi tot asa ! Nu se poate sa adunati restul "natiilor" fiecare la locul lui, adica > oltenii - la olteni, muntenii la munteni, ardelenii PESTE TOT UNDE E NEVOIE DE CEI MAI BUNI OAMENI !!!??? E randul ardelenilor acum ! Oltenii ne-au condus destul !!

Anonim spunea...

@ 10.07.2010, 21:28:00

Om fi fost pacaliti, nu zic nu. Dar daca am fi stiut, ce am fi putut face? Ca doar "digeii" nu sunt alesi ca... presedintii. Ca la astia ne pricepem, nu? :)

Anonim spunea...

”Imediat după percheziție un deținut a sunat la un radio local la un jurnal și a anunțat asaltul nereușit al gheneralului.”

Ceva dovezi sunt?
Un link sau altceva?
Ori totul e din nou numai garbage, ca de obicei.

Anonim spunea...

@21,33, Foarte bine ba dibolee abia asa sa scapam de Boc, Blaga si alti ardeleni care au nenorocit tara...Si nu uita ca cei mai vrednici ardeleni au plecat in strainatate..au ramas scursurile!!!Separati-va ..nu mai avem nevoie de voi!!!

Anonim spunea...

Decat sa blamati o perchezitie facuta in pezenta lui Bala , mai bine ati intreba liderii de sindicat si pe el ce se intampla cu reorganizarea. Se zvoneste prin unitati ca se lucreaza cu patura in cap la reorganizare.
Cica se lucreaza la noile state. Poate la venirea din concedii ne trezim unii dintre noi pe lista de disponibilizari. Huggin ce stii de toate astea?

Anonim spunea...

@06:32
Din pacate pentru ``neardeleni`` de la voi nu a avut cine sa plece in strainatate :)
Ati fi avut o sansa acum cu cupa mondiala la fotbal si poate v-ati fi stabilit pe continentul unde va este locul...banane multe...munca putina....trai neneaca!!!!!

Anonim spunea...

Am citit pe indelete toate comentariile, sunt OK! De aceea ne-am castigat LIBERTATEA DE EXPRIMARE...sa ne exprimam LIBER ! Dar am sesizat un lucru care m-a dezamagit : se spunea la un moment dat ca ardeleanu-i mai ardelean, ca olteanu-i mai oltean si moldoveanu-i mai moldovean..., nu cred ca este cazul sa ETICHETAM niste oameni, niste unitati, niste ardeleni,niste olteni sau niste moldoveni pentru actiunile neinspirate ale unor personaje de prin ANP si sa aruncam cu noroi in cine : in colegii nostri, care in mare majoritate muncesc, isi vad de treaba...trebuie sa invatam sa ne respectam reciproc doar suntem cu totii colegi ce naiba?! Cei care fac greseli, cei care sunt neprofesionisti, cei care isi bat joc de propriul personal sunt perfect de acord sa-i demascam..., dar hai inca odata sa nu etichetam tot personalul pentru actiunile altora....

Anonim spunea...

Nu avem noi multe calitati dar, la una, nu ne intrece nimeni: CONSECVENTA.Orice subiect abordeaza Huggin & comp.,noi ajungem, invariabil, la usa cortului :invective, improscat cu noroi,ba pe-a ma-ti etc.
Am participat la marea actiune de la Timisoara.Parerea mea este asemanatoare cu cea a lui Huggin: a fost fara rost;ce am facut noi puteau sa faca cei de acolo, de la Timisoara.Eu (probabil si colegii mei) am realizat ca eforturile facute zi de zi ptr. ca lucrurile sa mearga bine in unitatea noastra nu sunt in zadar si nu am primit degeaba titlul de "cel mai bun penitenciar"(aveam unele indoieli dar imi lipsea temenul de comparatie).
Un oradean.

Anonim spunea...

daca tot va laudati pupincuristii din toata tara a venit timpul sa-l laud si eu pe cel mai cel de la Bacau SIFONUL de POPESCu care sufoca conducerea cea noua .Daca gresesc rog sa fiu corectat sau aprobat.

Anonim spunea...

A postat cineva o intrebare desteapta, da n-a raspuns nimeni: se lucreaza cu patura in cap la noile state??? Ne trezim dincolo de gard cand venim din concedii, sau cu coeficientii mici si arsi de soare? Hugine, ce stii de reorganizare si de noile state?