Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 30 iulie 2010

Banii pe echipament

Urmare a solicitarilor repetate ale sindicatelor ANP va cere in zilele urmatoare fonduri pentru acordarea restantei pe echipament pentru anul 2009. Din cate s-a discutat cu contabilii șefi norma de echipare pe 2009 nu se va diminua cu 25%. Intentia este ca banii sa fie acordati in jurul datei de 10 august 2010, integral.

15 comentarii:

sorin spunea...

trebuie sa recunoastem ca ar fi o gura de oxigen pt majoritatea dintre noi.urmeaza sa vedem si in ce masura vom primi aceste drepturi banesti.insa mai exista o problema asupra careia as dori ca d-l dumitrascu sorin sa se aplece sa faca o analiza si sa ne transmita in teritoriu rezultatele si masurile pe care le putem lua pt inlaturarea efectelor pe termen scurt si mediu..aceea a plecarilor in masa a colegilor nostri din sistem. din cite stiu la nivel de unitati sunt cereri de ordinul sutelor....(pe buna dreptate).

kabul spunea...

In primul rand, este un drept de echipare nu de obtinere a unor fonduri banesti. Daca ar da echipament fiecaruia, presupun ca acea gura de oxigen la care facea referire antepospatorul meu nu va "incarca" plamanii nimanui.

Daca vi s-ar impune cumpararea echipamentului de acei bani, ce ati face ? Sincer.

Anonim spunea...

Mai bine ne dadea cate o frunza, am auzit ca sunt scumpe, rau.

ADIO, PICA FRUNZA ? (text aproape popular)
——————————————–
Mi-am pus frunzulita-n par,mai
Sa pot avea,turism,ceva
Sa fiu ochioasa,nabadaioasa
Sa se-mbulzeasca si sa ma iubeasca chinezii..

Mai frunzulita,mai, nu fi rea,
Ca am bagat in tine multa para,of,of,of

Mi-am pus frunzulita-n plata,mai
Optsute mii,vreau ca sa stii
Sa ma mangaie si sa ne spuie,
Care e brandu’,c-am pierdut landu’, mai,mai
Mai frunzulita,mai ramurel
Io cred ,ca asta-i mai frumusel…

Ca zice lumea ori si ce,
Poate sa spuna ,ca sunt nebuna
Ca-i o prostie,fatarnicie
Pai zice lumea ori si ce,
Io tot cred in frunza me…

Pai,mi-am pus si o frunza a la Eva,
Sa-l traienesc,pa-l de-l iubesc
Sa-si uite casa,sa-si uite masa
Si cu tot dragu’,pe seara sa-mi treaca el pragu’
Mai frunzulita ,stii ca-i zbanghiu,
Adu-l pe seara si tine-l tarziu,of,of,of

P.S. Cat despre cuvintele adiacente, respectiv sloganul, ce sa comentez ? “Explore the Carpathian Garden” este titlul unui filmulet de pe youtube, despre zona Baiut-Maramures, publicat de acum 6 luni !!!

Anonim spunea...

pentru anonim 16.40
poezia ta este plagiat ca si fruza
brandului pentru tata.
asa ne-am invatat toti sa copiem.

Anonim spunea...

am citit cu interes propunerile pentru modificarea legii 293 si am constatat ca din nou s-a strecurat o eroare care in mod sigur ne va trimite in instante.La art.43 se arata ca prevederile art.42 sunt aplicabile numai daca efectuarea orelor suplimentare s-a dispus in scris de catre seful ierarhic.Atentie stimati colegi , este o mare eroare invocarea art.42 in art.43.Acesta trebuie sa dispara de acolo daca urmarim aplicarea legii 330 si anume plata orelor efectuate in zilele de repaus saptamanal ,sarbatori legale.Art. respectiv trebuie trecut exact ca in legea 330 care este foarta clara la acest art. si nu lasa loc de nici un fel de interpretare a nimanui sau dupa bunul plac al cuiva.Daca va trece asa vor fi iar si iar probleme si va fi numai in folosul celor din administrativ , deoarece asa cum suna art.respectiv daca un angajat care lucreaza 8 are de luni pina vineri si vine o simbata la serviciu , acesta pentru orele lucrate ,ca fiind suplimentare in cazul in care nu s-au recuperat , va fi platit cu 100%.
Total eronat.In conform. cu 330 orele lucrate in cadrul schimbului normal de lucru in zilele de repaus sau sarbatori se platesc cu 100% fara a putea fi considerate sau interpretate ca fiind ore suplimentare.

Anonim spunea...

CU DRAG PENTRU COLEGUL CU FRUNZA..
Esti tare colega mi-ai descretit fruncea si m-ai relaxat enorm...
Felicitari si ..pe curind

Anonim spunea...

ptr colegul de la 20.46. Citeste si intelege codul muncii cu privire la programul desfasurat in ture.Nu o sa mai ceri ore platite cu ...% orele desfasurate sambata sau dumminica! ATENTIE!!!

Anonim spunea...

trebuie sa-mi dau ID pt a putea fi publicate comentariile mele?

Anonim spunea...

In septembrie ce mai da?
Mai bine dadea banii ptr. echipament impartiti pe doua sau trei luni si acoperea golul lasat de reducerea de 25%.E bine si acum dar in septembrie ce facem sau octombrie?

Anonim spunea...

colegule nu e obligatoriu sa cheltuiesti toti banii odata.poti lasa o suma si pentru septembrie.care e problema?

Anonim spunea...

Pentru ce tot cereți bani de echipament? Eu solicit echipament, nu bani, nu am cu ce intra în serviciu.

Anonim spunea...

Pt. 31.07.2010, 23:38:00

Pai, banuiesc ca in cererea formulata ai precizat ce articole de echipament soliciti. VEi primi ace;e articole plus diferenta in bani. NU?

Anonim spunea...

pana la urma se da ceva bani de echipament sau e doar o alta gusa aruncata aiurea-n tramvai?cei de la echipare primisera o adresa de la anp sa calculeze sumele cu 25% in minus.asta se intampla inainte de salariul din iulie.

Huginn spunea...

@ 19:40
ANP a anuntat ca va solicita banii. Exista deci intentia de a se da banii de echipament in august. Mai ramene sa se si intample.

Anonim spunea...

va solicita suma intreaga sau -25% asa cum au cerut sa se calculeze ultima data?