Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 29 iunie 2010

Ziua personalului din penitenciare

***
De Ziua lucrătorilor din penitenciare vă urez să aveți parte de bucurii tuturor celor care lucrați în acest domeniu: funcționari publici cu statut special și personal civil, agenți și ofițeri, șefi și neșefi, cu prima de 50% și fără.
Să fiți fericiți și... să trecem cu bine criza!
***

8 comentarii:

Anonim spunea...

De "Ziua personalului din penitenciare" "profitorii de partid" au comandat cu acordul domnului Bala, ca prin corpul de control sa distruga linistea, greu instalata, la PSPA.
De cate ori vine controlul profitorii de partid incep sa traga sfori si spun ei "sa investeasca inviitorul lor".
Se urmareste scoaterea, de data asta, a functiei de sef pe paza la mezat.Cel vizat, Ailincai, unul dintre putinii pazisti cu mare experienta care au mai ramas in sistem sau poate doar atunci cand ANP-ul cauta specialisti pentru concursuri (oare dl Bala nu-l cunoaste?)? Profitorii, Chioveanu si Anton, doi dintre cei mai imorali lucratori, apropiati de mentalitatea detinutilor, ei avand doar meritul de a nu fi prinsi (stiu ei "cu tigarile" "cu SRI-ul" cu spagile). Bine coordonati de o anumita "doamna" fac valuri ca doar controlul nu vine in fiecare zi "sa-i folosim". Ne intrebam, cand s-a dat concurs pe functii de ce nu au participat? Pentru ca nu stiu carte, eipot doar sa fie numiti.
Domnule director general luati cateii de pe noi. Oricum, situatia se pote inflama oricand. Nu este nevoie de "tactul pazistelor" din corpul de control. Poate seful corpului de control nu stie!

Anonim spunea...

Felicitari colegilor de la sectorul socio-educativ din P.M.T.Tichilesti pentru expozitia realizata cu ocazia Sf Petru si Pavel. Cred ca le-a trebuit multi ani sa realizeze asemenea lucrari.

Anonim spunea...

La Multi Ani, angajati ai penitenciarelor! La Multi Ani, Petru, Petra, Pavel, Paul, Paula!

Imhotep spunea...

O revista "mult asteptata" in sistemul penitenciar romanesc si lansata chiar in data de 29 IUNIE..., sper sa nu-i faca concurenta "Cronicutei penitenciare de Bistrita"... :) :) ... oare domnisoara Georgescu consilier personal (sic) al domnului director general a avut o contributie in aceasta revista? ...ca pe la Bistrita era foarte ACTIVA din punct de vedere al redactarii articolelor... :) :) ...iar acum, de cand este pe la nu stiu ce etaj in ANP, mai trimite cate un articolas ca si corespondent (??)....

LA MULTI ANI (fara reducere de 25%)...tuturor iubitilor nostri colegi din toate penitenciarele patriei !

Anonim spunea...

Margineni-se vorbeste ca de ziua noastra ati prins un "coleg" infractor care tocmai baga telefoane. Stie cineva mai multe?

Anonim spunea...

Mai lasa-ne frate cu controlul ANP. O gasca de presiune care nu ajutat cu nimic la imbunatatirea sistemului. Nu dau solutii ci pe unde trec lasa numai propuneri de sesizari de comisii. Unde mai pui ca au fost selectionati specialisti din unitati si acum au uitat de unde au plecat, niste "familisti" care cu greu se desprind de familiile lor sa se sacrifice pe altarul deplasarilor in teritoriu si al spriturilor prin restaurante de lux si al cazarilor single pe bugetul auster al ANP. Unelte BAL-oase care la Gherla au fost de trei ori intr-o luna ca sa-l determine pe Pop sa se pensioneze. Eficienta frateee.

Anonim spunea...

Imhotep ce vrei sa spui de Geogescu cu "consilier personal"?
Mie mi se pare o profesionista si cred ca ai dreptate e ACTIVA. Apropo e la etajul I intre Ion si Horia cu o usoara inclinatie spre stanga. Parerea mea ca misto cu observatia ca e din neam cu Latareata (Maria).

Anonim spunea...

@ 18:52 Prin "consilier personal" vrea sa spuna ca "profesionista" - aici nu te contrazic doar ca am alte referinte despre duduia cu pricina, ocupa una din cele 3 functii de consilier existente in schema Serviciului Cabinet.