Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 20 iunie 2010

Protest Rap - BUG Mafia (+18)

Atenție, conținut recomandat exclusiv peste 18 ani! Ascultați pe proprie răspundere.



PS. Merită. Versurile sunt de excepție dacă nu vă oripilează genul. De ascultat înainte de ziua de salariu, plata ratelor etc. Merge și luni dimineața la muncă.

Salutăm pe Imhotep de Bistrița. Să ne trăiască și să ne încânte!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Trebuia sa public in alta parte acest comentariu, dar sper sa fie primit si aici.
Referitor la criteriile de disponibilizare pe care ni le-a prezentat Hugin, ele nu reprezinta decat o noua victoria a celor care ne conduc, ma refer la criteriul ultimul venit primul plecat. Asta inseamna ca vechii securisti stau ffff linistiti pt ca nu - i deranjeaza nimeni, pe cand tinerii care au schimbat sau macar au incercat sa faca ceva pentu schimbarea acestui sistem vor fi infranti si inca cum, cu excuderea din sistem. Printre acesti ultimi veniti sunt si dinte cei care au militat pentru libertatea sindicalismului in acest sistem sunt cei care au fost solidari la tot ceea ce inseamna binele comun Domnule Hugin dumneata cu nonsalanta dai de inteles ca este mai la indemana indepartatea acestor oameni, fara de care dumenata nu prea mai erai auzit in sistem din pozitia in care te afli, in favoarea mentinerii dinozaurilor acestui sistem. Nu cred ca si pentru aceasta pozitie a dumitale sunt de vina cei care nu intra in greva sau nu ies la pichetarea parlamentului. Reactia dumitale normala ar fi de a face demersurile instituirii ca si criteriu primordial pensionarea anticipata a celor care inca mai pot sa se pensioneze, adica a celor care au o alternativa viabila,asa cum s-a intamplat cand s-au facut restructurarile la MAp.N nu sa ne dai explicatii cat de costisitoare ar fi aceasta varianta.

Huginn spunea...

@20:21 Stimate domn, n-am facut decat sa va transmit ce se vehiculeaza, pentru ca asta am fost intrebat.

De vina nu este mesagerul, de vina este cel care face, zice, etc. Ori eu sunt mesagerul si atat.

Daca nu aveti chef sa cititi, nu cititi. Si, mai mult, daca nu vreti raspunsuri nu intrebati..

Anonim spunea...

FELICITARI 20:21:00 JOS CU CROCODILII BATRINI !!!!FELICITARI HUGIN PT MELODIE FOARTE ADEVARATA!

si totusi spunea...

Ne merităm soarta. Aruncă cineva o vorbă si penitenciaristii încep să se certe. "Să plece noii veniti!" "Ba să plece bătrânii!" Oameni buni! V-ati pierdut mintile? Noi trebuie să LUPTĂM ca să nu plece nimeni. Oricum, schema e subdimensionată. Voi ati si hotărât cine să plece: altii. Nu stiti că si voi sunteti "altii" pentru ceilalti?

Anonim spunea...

Melodia se incadreaza perfect la situatia in care ne aflam in prezent.Felicitari haiducului Huginn!

Anonim spunea...

ia vedeti ca au mai postat-o si altii in alte articola mai vechi.