Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 9 iunie 2010

Păzea, ANP caută manageri!

Criză, necriză ANP se apucă de treabă. Deocamdată se face o selecție pentru tineri cu potențial. Există și un set e criterii, propunerea o face evident directorul. Aici se cam rupe filmul.
Adresa ANP - dezvoltarea capacitatilor manageriale

11 comentarii:

Anonim spunea...

Pai pe cine voiai sa intrebe? Persoanele care vin la vizita? Cred ca intrebarea corecta este "Cine face aprecierea?"...

Anonim spunea...

Eu zic sa se faca selectia conform concursului de gradinita CEL MAI BUN X, CEL MAI BUN Y. Ca tot am votat de zor. In mod normal, trebuia sa avem paine si circ pentru a fi fericiti. In curand vom ramane numai cu circul!

Anonim spunea...

Nu am inteles gluma, daca s-o fi vrut a fi vreo gluma. Adica, de cine pazea, de ce pazea ?Nu este bine ca se cauta, in sfarsit, manageri printre noi ?Nu este bine sa se mai improspateze rezerva de cadre, de manageri proveniti de jos ?Va e frica, cumva, ca printre acestia sa nu se infiltreze si impostori ?Ati fi putut trata altfel, in acest caz, bancul creat de dvs., dle corb Huginn. Ati fi putut spune, de exemplu :"Atentie, se cauta impostori !" sau "Atentie, noi nu suntem impostori, mai ales eu, dar cei selectati de ANP vor fi, cu siguranta !". In alta ordine de idei, ma tot uit in jur de catva timp si nu vad nicio greva. Dvs. stiti ceva despre asa ceva ?Mi s-a parut mie sau ati scris, saptamana trecuta, o alta gluma despre o asa zisa greva ?

Anonim spunea...

HUG, stii ceva de prima de vacanta, de ce nu se mai plateste si cand incepe din nou sa se plateasca?

Anonim spunea...

Tara arde si BALA IOAN se piaptana.

Anp-ul a expediat o adresa prin care sa se stabileasca in unitati prin vot cel mai bun agent de la compartiemntul x, cel mai bun ofiter de la compartimentul y, cel mai bun.................cu ocazia zilei de 29 iunie ziua penitenciarelor.
Domnule Bala interesati va sa vedeti ca unitatile au o situatie financiara dezastruoasa , stopati imputernicirile si sporurile de 50% asa se reduc cheltuielile nu cu aiurerile pe care le propune-ti prin adrese.
Stopati abuzurile si actele de discrimnare .
Guvernul solicita sa fim solidari si d-voastra ............................

Am vrea totusi sa stim cum votam cel mai bun jurist din unitate??? Ca este doar unul si ala este pe locul 2.

Anonim spunea...

Nu peste tot directori decid, Huggin. sint puscarii unde decid sefi de la paza si reeducare...

Anonim spunea...

Huggin, stii ceva de prima de vacanta, de ce nu se mai plateste si cand incepe din nou sa se plateasca?

Huginn spunea...

@19:10

Prima de vacanta nu se plateste pentru ca s-au terminat banii disponibili pe acest trimestru. ceva de genul plafonului la medicamente. In trimestrul urmator se va plati in ordine inregistrarii.

Anonim spunea...

Vorbim sa treaca timpul si ei tot ce stiu fac.Ar trebui sa le crape obrazul de rusine vinovati suntem si noi cei care acceptam simulacru care ne dezbina, toti muncim nu putem face nimic unii fara altii.
Probabil acestea sunt masurile care vor rezolva problemele financiare, de asta le arde lor de sarbatorit "Sf Petru si Pavel"au si dece pe "EI"nu-i afecteaza ar trebui sa se numeasca Administratia "La famiglia"Nationala a Penitenciarelor nu ca le-ar pasa de vorbele noastre cine sa-i traga la raspundere?

Anonim spunea...

Oare cati directori de penitenciare indeplinesc aceste criterii care sunt solicitate acum pentru un manager? Nu stiu cum se face dar intotdeauna criteriile sunt doar pe baza de pupincurism,incompetenta multa dar relatii in partid, s.a.
Daca ne gandim ca sta la mana directorilor pe cine sa propuna ne putem da seama ce pupincuristi de nivelul 2/3 vor fi trimisi la aceste cursuri.

Anonim spunea...

Asta s-o crezi tu Huginn ca va acorda conducereea de la Craiova Becheanu prima de vacanta in ordinea cererilor