Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 11 iunie 2010

La noi e cald și bine

Nu prea mai sunt bani pentru primele de vacanță, pentru decontarea transportului și pentru decontarea chiriei. Nu se fac actualizările salariilor în funcție de modificările survenite în cursul anului 2010 chiar și așa raportat la decembrie 2009. 

Mai jos aveți lista cu directorii care primesc 50% prima pentru - zice ANP - lucrări excepționale și misiuni speciale. Cum vi se pare faptul că majoritatea directorilor (70% aduncții, 80% directorii de penitenciare, 100% directorii din ANP) sunt excepționali și speciali, iar ceilalți ofițeri și agenți în proporție de sub 5%?
Prima 50% penitenciare - directori si directori adjuncti - mai 2010

14 comentarii:

Anonim spunea...

Ce merite exceptionale sunt in dreptul directoarei de la Tichilesti ? De trei ani angajata in sistem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rusine clientelismului penitenciar !

Anonim spunea...

SA VA FIE RUSINE HOTILOR

Anonim spunea...

Ce merite deosebite poate sa aiba Directoarea de la Penit Spital Tg Ocna care vine la servici la noua si pleaca la doua in restul timpului find ocupata cu clientii de la cabinetul de stomatologie particular,unde esti indrumat atunci cand ceri o consultatie la servici.

Anonim spunea...

Pt Huginn

Te-am ruga in functie de posibilitati, sa specificati si la directorii de penitenciare care sunt imputerniciti acest lucru.De asemenea nu la toti ati specificat faptul ca sunt imputerniciti . Intelegem si credem ca asa a fost facuta adresa (poate intentionat poate nu )care a intrat in posesia d-voastra, dar este un aspect foarte important din punct de vedere financiar.
Deoarece am putea face o analiza economica financiara din care sa rezulte cam care ar fi suma de bani pe care o cheltuie ANP-ul si implicit statul cu functionarii imputerniciti, care in afara ca beneficiaza de drepturile salariale ale functiilor pe care au fost imputerniciti mai beneficiaza si de sporul de 50%.pentru lucrarile de exceptie numai de ei cunoscute.
Vrem sa stabilim care este eficienta cheltuirii banilor.Care sunt rezultatele obtinute in urma imputernicirilor.
Un calcul scurt, un functionar cu functie de executie imputernicit intr-o functie de conducere de exemplu director pe penitenciar beneficiaza in plus la salariu de aproximativ ( 1500-2500 Ron) plus 50% pentru lucrari de exceptie aproximativ ( 1000-1500 Ron ) rezulta undeva la 2500-4000 Ron / luna pentru un imputernicit sa nu mai punem faptul ca daca este detasat si beneficiaza de chirie conform legii mai sunt inca 2000 sau chiar mai mult Ron.
Deci o fi eficient sa cheltui cu un angajat atatia bani??? Statul isi permite???Care sunt rezultatele???

Se pare ca rezultatele sunt zero si modul in care se joaca unii cu banii statului scoate in evidenta incompetenta care exista la nivelul conducerii ANP

Anonim spunea...

merite exceptionale la snap? ma faceti sa rad

Anonim spunea...

in dreptul doamnei dir de la tichilesti sta profesionalismul, de care tu nu ai auzit si nu-ti este cunoscut, pentru ca, spre deosebire de tine, care ai fost angajata pe pile doamna Ardelean a dat un concurs pe care si-a permis sa-l promoveze.
Fata de tine,care esti veterana sistemului in imbarligaturi, pe dinsa o duce capu,profeional vorbind.

Anonim spunea...

cum de nu sunteti obosnuiti cu asta? toti directorii din sistem sunt niste oameni deosebiti care fac lucrari exceptionale.

Anonim spunea...

Felicitari domnule director Cuzic, bine a zis ca cine seamana se aduna. Meritati 50% pentru cafelutele servite cu duduia Tonica (apropo va duce dorul) la financiar. Sau multe succesuri sa-i uram fratelui broscoiului, jr Alin. Cum da, cum face, tot la birou a ajuns. Cu sprijinul domniei voastre desigur. Ce praduieli o fi facut de ati dat asa incredere smecherasului cu cercel in urechi?

Anonim spunea...

RUSINE ! RUSINE! RUSINE ! De trei ori rusine ! Mizeria este la ea acasa . Daca la nivel central asistam la tot felul de mizerii , la ce ne-am putea astepta la nivelul ANP-ului si al unitatilor subordonate ? Incompetenta si clientelismul sunt la inaltime . Da Doamne oamenilor puterea sa-i nimiceasca pe cei rai !

Anonim spunea...

observati ca toti care au trecut prin anp sunt aici si toti cei ce au o legatura cu bala! cumetria e la ea acasa!

Anonim spunea...

Anonimule de la 20:00 !!!

Dupa felul in care scrii se prea poate sa te caracterizezi prin a fi un/o analfabet/a ce faci umbra degeaba sistemului. In primul rand, profesionalismul Geaninei din Tichilesti nu s-a demonstrat decat prin plantarea unor floricele si bineinteles prin limbajul ei "deosebit". Daca o asculti vorbind nu cred ca ai considera altceva decat ca a fost educata intr-un mod total nefiresc in raport cu a ei conditie de femeie. Rusinos ! Dar are tupeu...as spune tupeu ordinar !
In privinta doamnei Ardeleanu, imi permit sa o numesc doamna pentru ca isi merita aceasta calitate. Intr-adevar a castigat un concurs si o respectam pentru asta. In rest, imputernicitii fac obiectul mutarilor disciplinare daca nu stiai. Tichilestiul, de la plecarea domnului Sarau, nu este altceva decat o baza experimentala pentru imputerniciti. Oricum, pe rand isi vor etala incompetenta si vor pleca si ei cu o mare coada intre picioare.

Anonim spunea...

Apropo de Politia concediilor medicale.Va oferim un caz clasic de coruptie de la Snap tirgu ocna ,care poate fi verificat cu documente care exista. Actualul nostru director a dat concurs la Bucuresti pentru functia ce inca o ocupa ,fiind, nu-i asa ,in concediu medical ,ca doar isi terminase concediul de odihna.Credem ca e foarte interesant de vazut si de ce afectiune "suferea". Va multumim

Anonim spunea...

Apropo de Politia concediilor medicale.Va oferim un caz clasic de coruptie de la Snap tirgu ocna ,care poate fi verificat cu documente care exista. Actualul nostru director a dat concurs la Bucuresti pentru functia ce inca o ocupa ,fiind, nu-i asa ,in concediu medical ,ca doar isi terminase concediul de odihna.Credem ca e foarte interesant de vazut si de ce afectiune "suferea". Va multumim

Tora ! Tora ! Tora ! spunea...

Pt 19:31
Ce ziceti de cei care ,prin decizie zilnica,duc sarcini de sefi, nefiind imputerniciti?
Probabil ca se compenseaza ...undeva...in bugetul A.N.P.,si in timp!
Sau poate sunt putini si cu un nivel de constinta anormal pentru tara in care traiesc dar cu o speranta idealista. Cati oare suntem in aceasta situatie? Se pare ca densitatea apei este mult mai mica decat a uleiului,in tara noastra!
Doamne,ocroteste-i pe romani!