Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 6 iunie 2010

Guvernul nu a acceptat niciun amendament de fond la legile de reducere a salariilor si pensiilor


Guvernul nu a acceptat niciun amendament de fond la proiectele de legi pentru care isi va angaja raspunderea si sustine in continuare masurile de reducere a cheltuielilor bugetare cu salariile si pensiile, precum si eliminarea pensiilor de lux, informeaza Mediafax.

"Guvernul nu a acceptat niciun amendament care sa modifice pe fond cele doua proiecte de legi pentru care isi va angaja raspunderea. Guvernul sustine in continuare masurile de reducere a cheltuielilor bugetare cu pensiile si salariile, precum si eliminarea pensiilor de lux", a declarat sambata seara, agentiei Mediafax, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

10 comentarii:

Anonim spunea...

SINGURA SOLUTIE O NOUA GREVA LA BUCURESTI.ASTEPTAM REACTIA SINDICATELOR,NUMAI ASA PUTEM SCAPA DE JIGODISMUL POLITIC!!!!!!!!

Anonim spunea...

In continuare retardul asta mic tine sa fie executat public impreuna cu bolnavul psihic de la Cotroceni !!!

Anonim spunea...

Nici nu cred ca si-au propus sa analizeze economic si eficient vreuna dintre masurile propuse de opozitie . Ceea ce fac ei este o simpla mascarada. Pacat , de cei multi care poate vor avea de suferit.Mai sper totusi, ca alesii carora alegatorii le-au acordat votul lor de incredere trimitandu-i direct in parlamentul tarii se vor trezi in acest ultim ceas, aratandu-si verticalitatea ( daca o au !!!!)

Anonim spunea...

Multe unitati incearca acum cu disperare sa scape de G.A.Z. dupa ce au fost aduse intr-o stare jalnica ,aici mentionez situatia dramatica de la SCOALA NATIONALA TG OCNA unde se intentioneaza ca G.A.Z. sa fie dat in intrbuintare SPITALULUI PENIT TG OCNA care este pus in situatia de a nu putea lucra acest G.A.Z datorita faptului ca ppl sunt bonlavi de TBC iar dotarea G.A.Z. cu utilaje invechite si neperformante.
ASA CONSIDERA UNII CARE AU ADUS ACESTE GAZ INTR-O SITIATIE DISPERATA CA DACA SCAPA DE ELE POATE SCAPA SI DE FAPTUL CUM AU FOST ADMINISTRATE ACESTE G.A.Z.
Mai pe inteles "MUTA BOBUL IN ALTA PARTE PENTRU A I-SE PIERDE URMA"

paula spunea...

DL DUMITRASCU solutia.care-i solutia ?/,trebuie da ne aratati calea , nu mai va pititi, calea , domnule DUMITRASCU ....alegeti....

Anonim spunea...

o noua greva la care sa se danseze din nou dansul pinguinului? sunt sigur ca vor rezolva la fel de multe ca si la cea de data trecuta.

Anonim spunea...

Singura solutie este sa facem o greva adevarata, nu ce a fost pe 31.05. sa lasam totul balta chiar si cu riscul revoltelor si a tot ce s-ar mai putea intampla. asa ar trebui sa faca toti bugetarii. daca am reactiona toti la fel nu ar avea ce sa ne faca, doar nu ne pot concedia pe toti. am inteles ca nu putem face greva nelimitat dar putem face greva in fiecare zi, adica sa incepem la 7 si sa terminam la 23.50, sa incepem urmatoarea greva la 7 si tot asa. Daca nu vom reactiona dur acum, va fi prea tarziu. Repetand greva din 31.05, nu vom impresiona pe nimeni. asa ca domnilor directori, lasati-ne libertatea de a face greva adevarata, fara nicio masura pe care sa o respectam, poate dumneavoastra nu simtiti diminuarea salariului dar noi suntem platitori de rate si intretinatori de familii...

Anonim spunea...

Catre,
D-l chestor IOAN BALA


La Craiova directorul Becheanu Adrian impreuna cu financiarul si Vocheasca acorda primele de vacanta discriminatoriu, de la inceputul anului pana in prezent sau acordat prime de vacanta numai pilosilor.
Nu se tine cont de cronologia cererilor.
Suntem mintiti ca nu sunt bani si unora li se acorda prima de concediu pe ascuns .

Va rugam sa verificati
Vom revenii cu alte abuzuri la ce presiuni sunt supusi functionarii

Huginn spunea...

@ 22:15

Dumneavoastră cu ce sunteți mai bun decât cei care încearcă indiferent că reușesc sau nu? Credeți că dacă vă scoateți în afara problemei aveți o idee mai bună decât struțul care-și bagă capul în pământ.

Greva n-a mișcat guvernul pentru că cei mai mulți s-au scos în afara problemei și nu a u participat. Cei mai mulți au fost anonim 22:15.

Că nu aveți curaj e de înțeles, dar că aveți pretenția ca alții să se bată pentru dumneavoastră și să-i mai și trageți superior la răspundere mi se pare greu de calificat într-un mod politicos.

Anonim spunea...

@ 22;15
ASTA PENTRU CA TU SI UNII CA TINE ATI PREFERAT CIRCIUMA ,ESTI GENUL DE JIGODIE CARE MERGE LA DOUA CAPETE. ITI DORESC SA FII PRIMUL DISPONIBILIZAT DIN SISTEM!!!APROPO DE DANSUL PINGUINULUI ITI PLACE SA STAI IN FATA??????? ESTI UN RATAT!!!!!