Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 13 mai 2010

Scrisoare către un președinte jucător

Scrisoare către un președinte jucător

7 comentarii:

Anonim spunea...

Asta nu e presedinte-jucator. E presedinte-demolator! FMI nu a cerut scaderea salariilor si a pensiilor. A cerut reducerea cheltuielilor. Solutia asta e gasita de Basescu. Cum sa-i deranjeze pe cei care au cotizat in campanie! 120 de agentii in care sunt numai nepoti si donatori din campanie. Ne demoleaza pe noi, o natie de prosti care 20 de ani au platit si au tacut. Sa speram ca nu vom mai inghiti tot ce ne serveste statu` adica basescu. Ca el e in toate. Cenusa in cap ca l-am votat. Eu si alte 5 mil. de prosti.

Anonim spunea...

Este jucator , pentru ca s-a jucat cu noi cum a vrut ,,tenisul ,,lui .Lucram cu HOTI si ne conduc tot HOTII.

Anonim spunea...

@ 13.05.2010, 14:19:00

Jos palaria pentru unul care are puterea sa recunoasca, punandu-si cenusa-n cap, ca s-a lasat prostit de banditii si totodata de nevolnicii astia.

Anonim spunea...

PTR.18.50. Burlibasa nu are treaba cu arma penitenciare,stie munca de p.e.s. cit stiu si debutantii care sunt in practica.Ai uitat stimate coleg,ca distinsul judecator beneficiaza si sporul neuropsihotronic.El nu are treaba cu agentii,el discuta doar cu Varlam,Juristul, isi mai aduce aminte si de Ciuca pe care il manevreaza cum vrea muschii lui.La salariul pe care il are ,ar putea plati patru cdt. de penitenciare.Dar se va termina si aceasta aventura intr-o zi,sa vedem ce fac putinii catelusi care stau pe linga el.Oricum nu il inghite 85 la suta din efectiv.Sa ne uitam in gradina Brailei si vedem acolo cum este administrata unitatea.Ca manager,Burlibasa este catastrofal pentru Galati.Anp-ul ar trebui sa sesizeze acest lucru,oricum viata lunga la Galati nu aveti domnule director,va garanteaza postaciul de la ora la care scrie.Ultimul mohican din sistem trebuie sa se intoarca la meseria lui,altfel ne vor incaleca ppl-ii.

Anonim spunea...

Deranjeaza Burlibacea nu numai prin salarizarea sa ci si prin faptul ca pute...DA!!! Miroase,acum ca s-a incalzit deja pute....O cheta pentru sapun ca Prusu nu mai e ,sa iasa cu surplus la sapun!!!

Anonim spunea...

Iar va luati de Burlibasa mai fratilor? Chiar ati uitat ca omul a dat examen pentru functia pe care o ocupa? Din nefericire ceilalati "manageri" nu au fost mai capabili. Marea majoritate a cadrelor l-au asteptat ca pe un salvator de la dictatura unora. Mutarea cu Ciuca pus director adjunct a prins la public. Un public care a ramas cu gura deschisa si mai nou cu buzunarele goale. Greseli majore face orice angajat din sistem. Te poti inconjura de profesionisti, dar sa asculti numai "vrajeala" juristului, a psihologului, a contabilei si sa uiti de muritorii de pe "vale" este o mare greseala de management. Sa nu uitam ca respectivii sunt in sistem de 2-3 ani si nu prea stiu cu ce se mananca puscaria. Ultima mutare care a lasat un gust amar lucratorilor a fost neaprobarea imputernicirii fostului sef serviciu educatie Chicioroaga. A ramas Varlam cel mai tare sef. Strutocamila burlibasovarlaniana este cea mai tare din parcare!

Anonim spunea...

Domnule director Burlibasa,penit.Galati are mai multi lucratori,nu este format numai din lingai,care stau cu orele in biroul oval pe care il ocupati.Varlam, juristul-cana de ceai,Maxim care va face cadouri etc.Am crezut ca sunteti ptr.cadre,dar nu este asa.Va intereseaza doar salariul,in rest habar nu aveti ce se intimpla in unitate.Acest lucru va va costa in viitor,acordati mai multa atentie ppl-ilor,decit cadrelor,relatia cu autoritatile locale este nula.Probabil ca intr-o zi anp-ul va realiza ca sunteti un manager nepriceput.