Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

luni, 24 mai 2010

Patronatele nu mai sprijina Guvernul

"Nu vom sustine o forma a memorandumului care nu este negociata cu sindicatele, pentru ca ne este frica de miscarile de strada si de greva care vor urma in urma masurilor de austeritate" Cezar Corâci - președinte UGIR 1903.


Conducerea UGIR-1903 si CONPIROM au decis sa nu mai sustina memorandumul cu FMI si sa se abtina marti de la vot in Consiliul Economic si Social (CES), considerand ca nu este problema patronatelor sa decida reducerea salariilor din sectorul public si a pensiilor, informeaza Mediafax.

"Nu sustinem memorandumul in forma actuala. Pe de alta parte, nu cred ca este treaba patronatelor sa decida asupra scaderii salariilor bugetare si a pensiilor", a spus Ioan Cezar Coraci, presedintele UGIR-1903, intr-o conferinta de presa.

Continuarea in Ziarul Financiar

2 comentarii:

Anonim spunea...

Liderii sindicali de la centru incurca borcanele. Se trezesc ei sa incurce itele acum. Am inteles ca greva generala e pe termen nelimitat. Acum vin ei si schimba data grevei, apoi, ca sa o dreaga, spun ca e vorba despre doua greve. Pai cum doua, daca greva e pe termen nelimitat? Ce-i cu astia? Sunt zapaciti sau rau intentionati? De ce baga lumea in ceata? Poate ne lamuriti dvs., domnule Huginn. Multumesc.

Huginn spunea...

Asa e, sunt unii care se ocupa cu incetosarea.Dnul Marica face rating si atat.

Domnul Marica, nu este o voce reprezentativa pentru cele 5 confederatii sindicale care au decis calendarul actiunilor si care au avut o pozitie concreta nu doar la televiziunile de stiri.

Greva incepe pe 31.05.2010, si poate tine o zi sau mai multe. Depinde de Guvern.