Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 6 mai 2010

Potopul după Băselu'


Nu m-ar mira dacă mâine Băsescu ne-ar povesti despre cum a fost vizitat de Duhul Sfânt, la el acolo la Cotroceni, care i-a spus ce și cum să facă ca să scăpăm de criză. Omu' pe care l-am ales președinte și-a regăsit, sunt sigur, credința... acum la destul timp după alegeri și în toiul crizei, perioadă în care a meditat adânc și a stat cuminte la Palat.

Adevărul e că Băsescul a produs panica și a făcut asta premeditat. Presedintele Romaniei a iesit triumfator si ne-a spus, noua celor care l-am ales - indiferent de simpatii si de votul real asta a fost rezultatul, ca suntem in rahat si ca din doua solutii a ales Guvernul, adica Basescu, solutia salvatoare. Nu crestem deci TVA la 24%, nici nu crestem impozitul pe profit la 20% in schimb reducem salariile din sectorul bugetar cu 25%, inclusiv salariul minim și reducem și pensiile cu 15%.


Pe Boc nu l-am vazut, dar mai ca l-as intreba unde maica-sa sunt investitiile in economie din ultimele 4 Guverne pe care le-a condus sub bagheta Basescului? De ce am ajuns mai Guvernantule in situatia de a alege intre 2 rele? Pentru ca ti-ai facut tu alegeri? Pentru ca ti-ai numit directori si demnitari peste aia nedemisi? Pentru ca n-ai fost in stare sa cheltui bani de investitii? Pentru ca ai furat? Pentru ca ai fost incompetent?


Nu m-ar mira așadar să-i văd pe indivizii în discuție dându-se iar și iar dăruiți cu har și cu știință în timp ce ne spun exact lucrurile care erau imposibile acum ceva timp și mai găsesc și vinovatul în "bugetarul de 200 de kile care stă în spatele celui de 50 de kile", vorba lu' Băse. Dar, oare Băse' și ai lui, cu tonele de minciuni și prostii în spatele cui stau?

Mai jos aveti o parte din declaratia presedintelui jucator, alte informatii gasiti in toata presa. HotNews a relatat pe larg. Asteptam reactia economiei, a sindicatelor si poate, cand afla despre ce vrea Băsescu, a Guvernului.

PS. NU VA FI REMANIAT NICIUN MINISTRU. Băse' zice că asta e varianta încrederii, așa cum la începuturi Coaliția aia contra naturii era... pentru România. Chiar suntem proști? Chiar uităm toate minciunile? Și, ce ai de hlizit și arătat cu deștu' măi președintele crizei?

16 comentarii:

un gras spunea...

Asteptăm? Ce să asteptăm? Huginn, nu-mi place să aud că asteptăm. E vremea pentru actiune. Una rapidă, fermă, generalizată. Boc trebuie să plece, iar Băsescu să se acopere de oprobriu. Ne trebuie un Isărescu. Nu avem încredere în acest guvern. L-am răbdat destul. Proteste în toată tara!!!

Anonim spunea...

Cu cata placere o sa "lustreze" acum unii lustrabili pe functionari publici fara "spate"... tara de rahat! Chiar daca nu ne incalzeste prea tare - felicitari Huginn, felicitari Penifest pentru atitudine!

ईगल संघ spunea...

Octavian Paler despre boc
http://www.youtube.com/watch?v=bx_EFCAHCiY&feature=related

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Catre,

………………………………….

Revenim la abuzurile directorului penitenciarului Craiova Becheanu Adrian de a suspenda dreptul la asistenta medicala si medicamente gratuite .
In data de 05 mai 2010 a fost intrunit din nou consiliul de conducere in cadrul penitenciarului Craiova .
Directorul penitenciarului a inceput discutia din nou cu precizarea ca nu mai exista fonduri pentru medicamente si nu mai poate inregistra cheltuieli in afara fondurilor.
Dar pentru p.p.l. cum inregistrati domnule inginer Becheanu Adrian ??? Sa plateasca si p.p.l. cu bani proprii medicamente dupa care le decontati d-voastra sumele !!!
Decizie este un abuz deoarece sunt incalcate prevederile Art. 36 litera C din Legea 293 si prevederile Art.1 din punctul 1 din HG 1996 din 2004.
.Art. 36 litera C din Legea 293
-functionarii publici cu statut special din ANP au dreptul la uniformă şi echipament specific, alocaţii pentru hrană, asistenţă medicală şi psihologică, medicamente, proteze stomatologice şi dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau funcţionale, în mod gratuit, în condiţiile stabilite prin hotărâre a Guvernului***) şi ale respectării dispoziţiilor legale privind plata contribuţiei pentru asigurările sociale de sănătate;
Art.1 din punctul 1 din HG 1996 din 2004.
- Functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, denumiti în continuare functionari publici, în activitate sau pensionari, precum si sotul ori sotia si copiii aflati în întretinerea acestora beneficiază în mod gratuit de servicii de asistentă medicală, medicamente si proteze, în cadrul sistemului deasigurări sociale de sănătate, potrivit legii.
Incalcarea prevederilor legale constituie abatere disciplinara si abuzurile comise de juristul penitenciarului Craiova Vulpe Victoria care este primul functionar care trebuie sa respecte legea.
Juristul a considerat ca gratuitate poate fi si prin plata medicamentelor de catre functionar dupa care se deconteaza contravaluarea lor.

Conform dex doamna jurist :
GRATUÍT, -Ă, gratuiți, -te, adj. Care nu costă nimic, care este dat sau primit fără nici o plată.
Sa va fie rusine doamna Vulpe.
D-l inginer Becheanu Adrian nu citeste legea, legea pentru el inseamna practica altor penitenciare ca exemplu PMT Craiova sau Pelendava.D-le inginer activitatea se desfasoara dupa prevederi legale .Daca tot exemplificati practica altor penitenciare de ce d-le inginer nu ati copiat practica penitenciarelor sus mentionate privind decontarea transportului la si de la serviciu a cadrelor care faca naveta in alte localitati???De ce doamna Vulpe ???
In eventualitatea luarii unei decizii de acest gen va fi sesizat Parchetul prin plangere penala pentru abuz in serviciu pentru Directorul Penitenciarului Becheanu Adrian si juristul Vulpe Victoria, vor fi informate si mijloacele mass media.
In acelasi consiliu de conducere directorul a informat membrii ca sa amenajat o camera speciala pentru persoanele private de libertate pentru a folosii calculatoare primite prin sectorul vizita.
Intr-un cuvant suspend functionarilor medicamentele iar p.p.l. pot consuma curent sa se joace la calculator.

Anonim spunea...

PROSTESTE!!! ACUM!!! PROTESTE!!!

Anonim spunea...

eeeeeeeee acum unde sunt sindicatele şi membri acestora? ce mai aşteaptă românul de rând?

Anonim spunea...

am ajuns de tot rahatul!!!!!!!!o sa muncim ca vietnamezi pe 200 USD

Anonim spunea...

VAI DE MAMA NOASTRA!OR SA NE GASEASCA DRACII!!!!!!

Anonim spunea...

Urgent!!! Un avion pentru Basescu si guvern. Acum cu toata puterea spre Smolensk!

Anonim spunea...

ASTIA ORI NE CRED PROSTI ORI ASA SINTEM UN POPOR DE PROSTI!AM URMARIT INTERVIUL LUI BASE ,CICA SCADE SALARIILE LA BUGETARI SI PENSIILE SA TERMINE DRUMURILE SI SA INCURAJEZE FIRMELE PARTICULARE IN CONTRACT CU STATU! CARE FIRME?????????? BAI NENE SINT CUMVA ALE MELE????/ALE CUI SINT FIRMELE??????????SIGUR NU SE STIE???????BAI BASE DE CE NU VINZI TARA CU TOT CU LOCUITORI CA POATE OM AVEA NOROC SI NE CUMPARAPOATE NEMTII,ENGLEZII,FRANCEZII SAU ORICARE CA SINCER NU-MI PASA CINE ATITA TIMP CIT VOM AVEA CE MINCA,SI NU VOR MAI MURI OAMENI DE FOAME,SAU CARE SE SPINZURA TOT DE FOAME.PS: REGRET CA SUNT ROMAN SI CA M-AM NASCUT IN TARA ASTA DE KKAT!!!!!ASTA E SINGURA SOLUTIE DE IESIRE DIN CRIZA

Anonim spunea...

SI EU CRED CA A VENIT TIMPUL SA SPUNEM AJUNGE...CIND ERAM MIC SI PARINTII MEI AVEAU GRIJA DE MINE MA GINDEAM CA VA VENI TIMPUL CIND VOI AVEA SI EU GRIJA DE EI SI IATA CA AM AJUNS ACUM ACELE TIMPURI SI DESI MA STRADUIESC IN FEL SI CHIP SA SUPRAVIETUESC NU REUSESC SA AM GRIJA MACAR DE COPIII MEI DARMITE SA MA MAI GINDESC LA PARINTI SI CU TOATE ACESTEA TOT EI SARACII VIN CU CE POT SI EI TAIND DIN MIZERA PENSIE...COLAC PESTE PUPAZA APARE SI MARELE SALVATOR AL NATIEI CARE DUPA CE SI-A BATUT JOC DE NOI CISTIGIND ALEGERILE PRIN TOT FELUL DE STRATEGII SUBTERANE PE CARE TIMPUL LE VA SCOATE LA IVEALA , VINE SI MAI ARE PUTIN SA NE SPUNA CA DECAT O PENSIE MICA E MAI BUNA UNA SI MAI MICA SI CA DACA NICI ACEASTA NU REZOLVA LUCRURILE NU MAI IEFTIN AR FI UN GLONT? SINCER EU UNUL MAM CAM SATURAT TREBUIE MASURI CONCRETE...A CAM TRECUT TIMPUL PICHETARILOR FACUTE DE SINDICATE DE CARE GUVERNANTILOR NU LE PASA...PROBABIL CIND VAD OAMENI DISPERATI ADUNATI IN FATA LOR SE GINDESC CA IAR AU VENIT SARANTOCII ASTIA SI TREBUIE SA CHEME PE CEI DELA REBU DUPA EI...CU CE NE-A AJUTAT SAMITUL NATO UNDE SAU CHELTUIT SUME COLOSALE SAU MAI RECENT SAMITUL PROCURORILOR UNDE AU VENIT NISTE INVITATI DE PRIN COCOTIERI SI DUPA ATITA INBUIBARE SE SCARPINAU PRIN PARTILE DORSALE...SPER CA CINE ARE DE AUZIT SA AUDA DAR SA SI FACA CEVA CACI SINCER NE CAM AJUNGE SI SINCER IMI ESTE RUSINE SA-MI PRIVSC PARINTII DE CARE NUMAI MIE IMI PASA IN OCHI SI SA CITESC PE CHIPUL COPIILOR MEI FARA NICI UN VIITOR DISPERAREA...

Anonim spunea...

Vorbim mult si nu facem nimic.
La unguri cand premierul i-a mintit a luat foc Budapesta. Noi suntem mintiti si luati in ras zi de zi, an dupa an; si cu toate astea ce facem?
Nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Vorbim mult si nu facem nimic.
La unguri cand premierul i-a mintit a luat foc Budapesta. Noi suntem mintiti si luati in ras zi de zi, an dupa an; si cu toate astea ce facem?
Nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

VOI CARE L-ATI VOTAT PE MARINAR SI PE SMECHERII LUI ,,SA TRAITI BINE SI SA FITI FERICITI,,

Anonim spunea...

TARA SE SCUFUNDA MARINARUL SE SALVEAZA.NU-I DORESC NIMIC DE BINE.