Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 14 mai 2010

ANP - despre criza si greutati

Daca cumva nu cititi niciodata site-ul oficial al ANP, mai jos aveti reactia la actiunile sindicale. Un gest frumos chiar daca ANP nu poate face prea multe ca sa ne ajute.

Având în vedere că în perioada următoare reprezentanţii sindicatelor din sistemul penitenciar s-au alăturat acţiunilor de protest organizate la nivel naţional, Biroul Relaţii Publice şi Mass-media este împuternicit să prezinte următoarele:

- Administraţia Naţională a Penitenciarelor înţelege greutăţile şi specificul muncii cadrelor din sistem şi, în acest sens asigură întreg personalul din unităţi că depune toate eforturile, astfel încât greutăţile inerente unei perioade de criză să fie cât mai puţin resimţite de angajaţi, iar condiţiile de detenţie ale persoanelor condamnate să nu fie afectate.

- Administraţia Naţională a Penitenciarelor menţine contactul cu reprezentanţii principalelor organizaţii sindicale în vederea identificării unor soluţii echilibrate şi realiste la problemele ridicate de angajaţii din sistemul penitenciar.

- Echipa managerială a ANP va lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că activitatea angajaţilor ANP se desfăşoară în conformitate cu dispoziţiile legale. (sursa: ANP)

11 comentarii:

Anonim spunea...

...sa i arda focul si pe ei si pe basescu...

Anonim spunea...

,,Echipa managerială a ANP va lua toate măsurile necesare,,! Din acesta echipa face parte si marele UNGUREANU,vedeti sa nu ia masuri ca in cazul Penitenciarului Pelendava sau al reprofilarii penitenciarelor cand consumul de carburant a crescut de 3 ori!

pata de culoare spunea...

un gand sincer si trist pentru colega noastra Anamaria Stoia, un suflet pe care pur si simplu nu il poti uita.... Sincere condoleante familiei....

Anonim spunea...

Exista, intr-adevar, o avalansa de cereri de pensionare in sistem. Acest fapt nu este legat, insa, de interzicerea pensionarilor anticipate dupa 1 iunie. Este vorba despre ceva mult mai tare. Se pregateste o ordonanta de urgenta prin care, tot dupa 1 iunie, se taie salariile compensatorii la pensionare. Mai mult, calculul pensiei se va face dupa legea civila in vigoare, dupa cat a cotizat fiecare de-a lungul carierei. Aici este o problema, insa. FPSS au cotizat cu 5% iar civilii cu 10,5% din brut. Statul nu prea ar dori sa acopere diferenta de fonduri lipsa . Se va lua , totusi, o masura ca sa nu supere prea tare acesti viitori oropsiti ai sortii carora li s-a dat grupa ca sa mai se acopere ceva din ceea ce va urma. Acum mai sustineti iesirea la pensie la 55 de ani ?Chiar va rog sa incercati sa iesiti la pensie, cei care erati atat de vocali pe aici, in perioada 1 iunie-31 decembrie. Sindicatele stiu mai multe in acest sens.-L'ochio magico-

Anonim spunea...

CRED CA ANP PUTIN NE POATE AJUTA ASA CA TRBUIE SA NE AJUTAM SINGURI.
AS DORI SA VAD DIN PARTEA LIDERILOR DE SINDICAT O STRATEGIE IN CEIA CE PRIVESTE ACTINILE VIITOARE A SINDDICATELOR DIN PENITENCIARE .
- CHIAR CU INTRRUPEREA PROGRAMULUI DE LUCRU .
-CU OPRIREA TRNFERURILOR PPL
-BLOCAREA TUTUROR ACTITATILOR DIN PENITENCIARE.
IN CONCLUZIE CEVA PALPABIL PENTRU CA DACA PANA ACUM A FOST LUPTA SINDICALA DOAR DE AMAI OBTINE CATE CEVA ,ACUM TOTUL ESTE FOARTE SERIOS PENTRU CA NE PIERDEM SALARIILE, LOCURILE DE MUNCA , SI ALTE DREPTURI.
ASA CA RUGAM CONDUCERILE SINDICATELOR SA-LE DEA DUMNEZEU MULTA INTELEPCIUNE SI SA AIBA PUTEREA DE A REZOLVA PROBLEMELE CU TACT SI CU FERMITATE
DUMNEZEU SA NE AJUTE

Anonim spunea...

Povesti, stimati domni,ANP-ul face ceva numai cind focul sindicatului ii arde la degete.

un coleg de la satu mare spunea...

A căutat libertatea într-un mediu ostil, a oferit încrederea într-un mediu al neîncredereii, a predat iubirea într-o mare a agresivităţii.

Dumnezeu să o odihnească pe Ana, un suflet deosebit!

Anonim spunea...

PRAF IN OCHI...NU STIU DECAT SA FACA ECELEASI SI ACELEASI CONTROALE NESIMTITE UNDE ITI CAUTA NOD IN PAPURA NUMAI SA TE PRINDA PE DEFECT...IN TIMP CE TU IARNA STAI CU UN RESOUL INTRE PICIOARE PRIN SECTII SI FOISOARE IAR VARA TE SUFOCI SI TE MANINCA GINDACII EI NU MAI POT DE BINE FIECARE CU BIROASUL SAU CU AER CONDITIONAT ...NU SUNT IN STARE BAREM SA-TI ASIGURE MACAR DREPTUL DE EHIPAMENT LA TIMP, ANI LA RIND RAMININD CU RESTANTE SI GASIND SOLUTII PRECUM GUVERNUL DOAR SA-TI MAI TAIE...VIN NUMAI CU PROPUNERI CARE IN LOC SA REZOLVE CRIZA O AMPLIFICA VEZI FAZA CU ASEZAREA PENITENCIARELOR PE CATEGORII ACUM AVEM CURSE APROPE ZILNIC...PE MINE UNU SINCER NICI CAT NEGRU SUB UNGHIE NU M-AU INPRESIONAT...SINGURUL LUCRU CARE IMI VINE IN MINTE ESTE CUVANTUL RESTRUCTURARE...MAI SCHIMBAM INPRESII LA MITING ...APROPO I-AM PREGATIT UN AVION CU SENILE DOMNULUI BOC...

Anonim spunea...

Oamenii lui base sint in anp,sute de oameni de care sistemul acesta de doi bani nu are nevoie.

Anonim spunea...

Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe fosta colega de la SATU MARE Anamaria STOIA, a fost o fata minunata, o fata care a facut tot ce i s-a dat si uneori poate peste puterile ei, nu a rezistat si a plecat, nu toti rezista acestui sistem, iar multi care rezista sunt marcati cu ceva sau pleaca prea devreme... insa pe nimnei nu intereseaza oamenii tineri din sistem care se dedica cu sufeltul ptr. aceasta munca, desi nu merita, platesc prea devreme cu viata. PREA MULTI OAMEN TINERI OBOSESC IN ACEST SISTEM, POATE PENTRU CA MUNCESC MAI MULT DECAT O FAC ALTII , ORI MUNCESC SI IN LOCUL ALTORA CARE NU OBOSESC NICIODATA SI CARE ISI DORESC SA LUCREZE SI DUPA PENSIONARE DACA SE POATE! Oare nu se intreaba chiar nimeni de ce obosesc cei tineri? Sistemul se pare ca nu are nevoie de oameni capabili, ci doar de oameni epuizati moral, fizic, etc...SI UITE ASA - SE DUC PREA DEVREME TINERII.

Anonim spunea...

Aflati la Centrul de reeducare de la Tirgu Ocna de ce vor oamenii pensionare anticipata.
Cum ne chinuie tiranul de director cun note explicative,comisii de disciplina pentru te miri ce. Cum ne ameninta cu deportarea la Miercurea Ciuc si cu parchetul .
Cum sprijina abuzurile sefei SEAP care a destramat atitea familii de-si cresc bietele femei copiii fara tata si pe noi ne trateaza ca pe niste animale de povara.
Cum da recomandari ilegal cu complicitatea directorului adjunct ,,doctor.,, si le da tot felul de facilitati profesorilor cu salarii de ministri ,bibliotecarei reclamagioaice ,secretarei semianalfabete pe spagi si alte servicii sub ochiul interesat al antiprotectiei si coruptiei.
Cum acopera neregurile de la paza si cite altele care sunt musamalizate cu ,,ajutor,, de sus