Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 7 aprilie 2010

Sentințele executorii, cu tabel și procente

Până vedem cum rămâne treaba cu numele de meserie, ANP ne povestește cam când o să pună în plată sentințele executorii. Sunt vreo 6 milioane de lei (RON), nu e mare lucru chiar daca se mai adauga si cele proaspăt investite cu titlu executoriu.
Raspuns ANP - Plata sentintelor executorii

24 comentarii:

Anonim spunea...

CEI DE LA DEVA II POT MULTUMI INFIMULUI DE BOTA SI MARA,AU RAMAS DOAR CU FATA IN FORMA DE SEMNUL EXCLAMARII!!!
NU II POT ACUZA NUMAI PE CEI DOI,O CONTRIBUTIE OBSTEASCA AU AVUT SI ALTE FETITE,DEH SA NU DEA RAU IN FATA SEFILOR CA DUPA AIA NU MAI IAU 50%!!!
CINE SUNT FETITELE?CHIAR NU STITI?
-SEEFII DEE TUURAAA!CEI CARORA FOAIA DE STARE A PAZEI LE-O INTOCMESTE AGENTUL DESEMNAT DIN P.C.-2 TOT ACESTA FACE SI SPORURILE!!!UN LUCRU NEDESCOPERIT DE CONTROLUL DE FOND!!!D-LE IOANITOAIA SE POATE?
ACUM ATI NOMINALIZAT SI SEFI DE SECTIE PE CARE II VEZI PE SECTIE DOAR LA APEL SI POATE INCA O DATA DACA AI NOROC!!!D-LE IOANITOAIA IARA???SE POATE???

Anonim spunea...

Din aceasta lista lipsesc mai multe penitenciare .
Ma intreb de ce lipsesc totusi?

Huginn spunea...

@ 07.04.2010, 20:40:00

Poate nu au sentinte executorii de pus in plata. E posibil.

Anonim spunea...

Ar fi mai bine sa ni se spuna JANDARMI DE PENITENCIARE deoarce aceasta titulatura cred ca ar fi mai curata si ne scapa de acele denumiri cu trecut dubios.

Anonim spunea...

Domnule Huginn vin cu o speta la DVS si va rog sai-mi iertati indrazneala ,la P.SP.T.O. s-au tot schimbat directorii, iar acum unul dintre eii a ajuns putin mai mic si pe zi ce trece acesta lucreaza numai pe invers ,de fapt tot timpul cauta sa saboteze prin orce mijloce actuala conducere ,asta nu ar fi o mare problema dar ne deruteaza si pe noi ceilalti,intrun cuvant nu merge treaba bine ,atunci eu va intreb ce am putea face pentru ca noi cei mici vrem sa ne facem treaba bine,iar lupta dintre fostii si actualii se da in surdina si cu ceva croseie.

Huginn spunea...

@ 07.04.2010, 21:04:00

Ma tem ca nu am un raspuns. Daca asa se intampla inseamna ca ne pastram naravurile.

Anonim spunea...

Veniti cu noutati d-le Huginn,aceste lucruri le stia toata lumea la ce va mai obositi sa le puneti pe hirtie si sa solicitati raspuns cand acest OUG a scandalizat pe toata lumea,alte sindicate adevarate,presa,opinia publica iar meteahna e mai veche si se va repeta si in 2010.Faceti ceva sa nu mai apara alta.

Anonim spunea...

Se poate,Huginn,sa se prezinte persoanele care beneficiaza de spor de pana la 50%din penitenciare?Am vazut ca la Giurgiu s-a putut(ptr. transparenta).Multumesc.

Anonim spunea...

Am ceva ani in sistem si am crezut ca libertatea de a spune lucrurilor pe nume,starea normala, se va instaura si in rindul lucratorilor de penitenciare,dar constat ca tocmai cei ce nu prea au de-a face in direct cu ppl.,iau hotarari,stabilesc la fel de injust ca inainte,cine sa beneficieze de 50%...
Avei din partea mea,stimati conducatori si cu parerea datatori,tot oprobiul si va spun ca mi-e greata tare...

Huginn spunea...

@ 08.04.2010, 10:28:00

Pentru ce e in competenta directorilor de unitati nu cred ca va fi prea usor.

Anonim spunea...

Şi la Galaţi s-a putut.
Persoanele propuse de şefii ierarhici şi persoanele care vor beneficia au fost afişate la avizierul unităţii.
Transparenţă totală.

Anonim spunea...

Consiliul de administratie al penitenciarului Galati,a afisat la avizierul unitatii,lucratorii care beneficiaza de prima lunara,pe cele trei luni.In opinia mea de lucrator ,cu vechi state de servicii,indiferent cui se va acorda aceasta nenorocita de prima lunara discutii neprincipiale,tot vor aparea. MULTA SANATATE LA TOTI LUCRATORII, DE LA UN ALT LUCRATOR, CARE NU A BENEFICIAT DE PRIMA LUNARA PINA IN PREZENT,DAR CARE TOT VA DORESTE SI MAI ACCENTUAT-MULTA SANATATE-

Anonim spunea...

@Huginn
Pe site-ul Sindicatului Giurgiu-Fraternitatea-nu cred ca a fost de competenta directorului o asemenea decizie(de nominalizare a cadrelor care beneficiaza de spor de pana la 50%)ci mai mult a celor implicati in activitatea sindicala!
Dorim transparenta in ceea ce se decide in aceste"consilii de administratie"-citat de la un comentariu de mai sus.

Huginn spunea...

@ 08.04.2010, 14:21:00

Transparentizarea e responsabilitatea managementului nu a blogurilor. Acolo unde putem si avem materiale dam informatia, nu putem insa lua decizii in locul directorilor de unitati.

Anonim spunea...

DACA ARE CINEVA CURAJUL SAU COMPETENTA DE LA SEVERIN SA PUBLICE LISTELE CU 50%CA AM INTELES CA ABONATII DE ANUL TRECUT APROX 50%DIN EI SINT SI ANUL ACESTA,S-AU PASTRAT SI ,,CUMETRIILE,, DOAR AU TRANSPIRAT DE CIT EFORT SI CITE GILCI AU FACUT!!!!!!! PT ANUL 2011 LE RECOMAND SA PASTREZE LISTELE DE ANUL ACESTA DOAR SA STEARGA CU PASTA CORECTOARE SI SA SCHIMBE ANUL CA DOAR NASU TOT NAS RAMINE,MULTA ,,BAFTA,,VA DORESC!!

Anonim spunea...

toata stima pt d-ul GEORGESCU pe ei!! pe ei!!!MARINICA!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Gresita idee...nu Consiliul a afisat...ci din ordinul lui Burlibasa s-au afisat cei care vor lua 50% pentru ca cei de la sindicat stateau la panda sa afiseze ei rezultatele. Ideea cu transparenta a fost insusita dupa ce au aparut amenintari voalate ca la avizierul sindicatului vor aparea nume...
DE LA UN LUCRATOR SAID

Anonim spunea...

@ 08.04.2010, 10:41:00

Da cu zeama de lamaie, poate-ti trece...

Deci, dupa mintea ta, doar daca stai cu pepeleiul poti decide ce si cum. Fraticule, si statul prea mult in preajma "gazduitilor" nostri poate dauna grav conduitei si constiintei. Ciocu' mic si las-o mai moale, ca de-ar da pe goarna pepeleii... cred ca ni s-ar injumatatii randurile. Si asta, asa, la o prima "strigare"...

Anonim spunea...

Dragi colegi , cine poate sa ne spuna si noua celor de la P.Targsor care este procedura de alimentare cu cardurile ?
ca Bulibasa nostru [ trandafir ] nu se lasa de paraprazlacuri . vrem sa stim si noi care e procedura ca el tot de la butoi vrea sa ne dea cu masura lui pe care daca VLAD TEPES , L-AR FI PRINS ERA DUS DEMULT . Asteptam un raspuns daca se poate .

Bobby Fischer spunea...

@ 08.04.2010, 20:06:00

Masura (ocaua) era a lui Cuza, Tepes doar ii tragea in "cardul" ascutit, dar si asta doar pe baza de contract de achizitie publica si cu respectarea unor proceduri bine stabilite intre el, "boieri" si "turci", curiosule.

Si cand ma gandesc ca la lovilutie il ciuruira pe dictator si pentru ca rationalizase la cartela produsele... Si acum unii se bat pe cartele/carduri si pe promotionale gratuite... Uff! Cine sa ne mai inteleaga? :)

Anonim spunea...

stai linistit ca tot sistemul are contract cu LUKOIL

Anonim spunea...

Domnule Huginn poate ne puteti spune ceva despre primele de vacanta pe anul 2010,pentru ca se apropie concediile.
Va multumesc

Anonim spunea...

eu am papat prima pe 2010 de mult.

Anonim spunea...

19:51:00
Un lucru e clar vizibil la tine!
Te-a invatat sistemul asta sa vorbesti frumos!!
S-o faci insa in limba romana sa intelegem si noi ce vrei sa spui,iar daca tu ai cioc,croncane mai rar...