Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 22 aprilie 2010

Proiecte de acte normative aflate in lucru la MJ

Proiecte de acte normative in lucru la MJ

sursa: link

16 comentarii:

Anonim spunea...

Alo nene doctor Bala, alo, alo....se aude....,da trimite in teritoriu Nomenclatroul de functii ca "plebea" ar dorii sa stie si ea cu cat o sai binecuvanteze "preasfanta guvernare bocociana" cu noi coeficienti...iar tu "apostol, doctor s.a.m.d. cand o sa termini cu prostia de reorganizare a unitatilor de penitenciare? ...dupa ce s-au cheltuit bani cu deplasarile celor 47 de delegatii din penitenciare...s-a dezbatut si analizat problema reorganizarii pe toate partile...si nimic... menegement performant?!?!?. Tovarase, apostol, doctor..Bala ,cant v-a vrea sufletelul dvs. sa va face-ti cu adevarat treaba de meneger???!!...dvs. stiti ce coeficient aveti??...eu zic ca da...si nu va e rusine???..eu zic ca nu, da am vrea sa stim si noi ce coeficient avem, am vrea sa stim daca reorganizarea ne v-a afecta la salariu, daca da si in ce masura??...si cata baza ne-am pus in dvs. la inceput.

Anonim spunea...

Referitor la articolul "Despre varze si petarde in ANP" am observat ca au fost facute referiri numai la varze dar nu prea au fost facute aproape deloc la petarde si vroiam sa va spun ca daca nu sint petade prin ANP sa stiti ca exista la Bacau cel putin o petarda cu care nu e bine sa te joci ca ti se lipeste de mina si explodeaya cind ti-e lumea mai draga.

Bomba cu neutroni spunea...

Si la Vaslui exista niste petarde. In concluzie penitenciarele din Moldova sunt cam periculoase si ar trebui sa se puna la intrare un semn cu .

Anonim spunea...

Ungureanu e cel mai tare si o sa va invinga ca e nascut sa fie pe podium,vom mai vorbi.Voi nu ati apreciat niciodata calitatile celor care va sint dusmani,mari manageri publici ce sunteti.

Anonim spunea...

Sa vorbim despre petardele din sindicate,agenti care dau cu ofiterii de pamant si care se cred al doilea director in unitate,e total razna ,asta ati vrut,asta ati avut,desfiintati toate functiile de ofiter,faceti un sistem numai de agenti ca sa tipe unii la altii pe picior de egalitate

Anonim spunea...

Acum trebuie scos un tap ispasitor,unul care nu mai e pe placul sindicatelor Ungureanu,sa nu scoata si el ce are ca va fi ARMAGHEDON!!!

Bomba cu neutroni spunea...

sa se puna un semn cu .

Anonim spunea...

Petarda de la Bacau a venit cumva de la Vaslui?

Anonim spunea...

Ungureanu este tare ca fularul. Ma gandesc cu tristete ca asa oameni de valoare ca Ungureanu nu sunt mai multi, sa scoata sistemul din criza.

Anonim spunea...

Domnul Ungureanu ori isi posteaza singur mesaje incurajatoare ori s-a pricopsit cu un (nou) maidanez care dă din coadă la ordinul său. In tot cazul, ramane sa asteptam cu nerabdare ziua cand va ajunge el director alANP sa faca rahat_l praf, asa cum a facut si in celelalte locuri pe unde a mai trecut.
Jos cu impostorii! Jos cu lacheii impostorilor! Jos cu prostia! Ridicaţi-vă din mocirlă! Că dacă rebuturile astea care vin pe la conducerea ANP n-ar mai avea pe langa ei tot felul de milogi, nu si-ar mai putea bate joc de 12.000 de fraieri care inghit mizeriile unor ticalosi.

Anonim spunea...

Ce fumigene arunca 19.50. Normal ca dl. Ungureanu e cel mai tare. Ce credeai? Asta e parerea tuturor din sistem. E prietenul tuturor nascut pe podium. Intr-o zi va fi dir.gen.plin. Ce credeai 19.50? Ca n-ai dreptate?Suntem in asentimentul tau. Toti toti!

Anonim spunea...

Dati berea pentru ca asa va fi

Anonim spunea...

Domnisoara cu expresia CA FULARUL va cunoastem...

Anonim spunea...

Numai in sistemul penitenciar nu e bun niciun profesionist care nu e minjit.Nu mai vorbiti in numele celor 12000 ca e manipulare si demagogie ieftina,de Ungureanu tremura multi ca stie,stie

Bomba cu neutroni spunea...

sa se puna un semn cu" Atentie, pericol de contaminare. "

Anonim spunea...

Cum au reusit oare sa-l convinga pe BALA ca Ungureanu e dusmanul lui,asta a fost sah mat pentru directorul general si el nu s-a prins,il va costa mult si va trebui odata sa recunoasca faptul ca a luat plasa si s-a departat de cineva care il facea prea puternic si nu era bine,acum e mai usor de...