Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 6 martie 2010

Modificarea modificarii modificate ferm statuate

Șefii ANP, aflați într-o ușoară criză de inspirație și prinși cu reorganizarea oarecum în vine, au in gand sa modifice, zic domniile lor bine de data asta, legea 293/2004. Ajutați-i cu obseravții și comentarii la smunteanu@dgp.ro, cabinetanp@dgp.ro, fsanp@fsanp.ro si snlp2007@yahoo.com.

În adresa transmisă sindicatelor găsiți și restul datelor de contact dacă veți dori să transmiteți și pe alte căi observații, completări, sugestii.
Constituire Comisie de Modificare a Legii 293-2004

75 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

A mai fost si va mai fi viabila propunerea aia de schimbare a denumirii din fpss in POLITIST DE PENITENCIARE?

Daca da, cine o mai sustine, ca vad ca sindicatele nu mai zic nimic in acest sens!?

mihai virgolici spunea...

"Șefii ANP, aflați într-o ușoară criză de inspirație"
hahahahaha....
sa-i ceara parerea lui tugui.
asta gaseste solutii.
face director pe oricine, din orice, de oriunde.
din secretar ajungi director la tichilesti.
din sef birou ajungi director adj.
cu asa oameni si asa sustinere esti..... infinit.

Anonim spunea...

una dintre propuneri este si aceea de modificare in politie penitenciara

Anonim spunea...

Iară noi? noi, epigonii?... Simţiri reci, harfe zdrobite,
Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte,
Măşti râzânde, puse bine pe-un caracter inimic;
Dumnezeul nostru: umbră, patria noastră: o frază;
În noi totul e spoială, totu-i lustru fără bază;
Voi credeaţi în scrisul vostru, noi nu credem în nimic!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Dar secretarii nu sunt oameni ? poate sunt mai capabili decat multi alti imputerniciti ca sefi, multi ei care au pict la examene si astazi sunt imputeniciti pe functii de sefi.

RAGETUparazitului spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Scarface spunea...

OARE POT FI DERANJATI SI DE FAPTUL CA PUTEM FORMA SI ADERA LA GRUPARI SINDICALE?
OARE NU POATE FI SI ASTA O BUBA CARE DERANJEAZA ANP?AICI NU TREBUIE SCHIMBAT NIMIC,SINDICATELE AU ROLUL LOR SI LOR DE ASTA LE E FRICA!

Anonim spunea...

Subțirele propunerile

Împuternicita spunea...

I-aş putea urma supusă pe străzi, prelingandu-mă supusă şi stergând urma paşilor lor, i-aş urma şi dincolo de pragul casei lor, mi-aş incovoia spinarea ca să îi ajut să ajungă în locurile de sus, unde nu ajung, i-aş legăna ca să adoarmă şi le-aş răcori tălpile când se dau jos din pat, aş fi oglinda lor când s-ar uita in jos… I-aş urma peste tot şi i-aş servi cu forta, cu umilinţă, cu şiretenie, cu caldură, cu răceală, cu inocenţă şi cu supuşenie. Mai ales cu supuşenie. Paşii lor mi-ar dicta drumul.

Vezi M.V. cum tb. să fii? Te iert pt. că nu poţi!

Anonim spunea...

Ba, invatati sa fiti profesionisti, sa va dati interesul pentru sustinerea sistemului nu sa va luptati intre voi si dupa aceeea sa va numiti politisti. deocamdata sunteti niste gardieni varza

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

PTR.21.43
Adevarat ca sunt varza si ei nu stiu ca nu au citit decat apometre si contoare de gaze si se vor politisti,se vor ca ,de fapt,s-au luat dupa hoti si au aceeasi mentalitate si aceleasi obiceiuri,trist!

JOS CENZURA! spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Felicitari ca nu mai publicati jigniri si batjocuri la adresa unora sau altora,era pacat,e un site public si trebuie sa ne protejam imaginea nu sa aratam lumii ca stim sa ne batem joc unii de altii si ca am subculturalizat total,felicitari si haideti sa ridicam stacheta si sa publicam ganduri si idei constructive care sa fie modele.Cei mandri merg inaintea pierzaniei!CHIAR NU PUTEM VORBI NIMIC DE BINE DESPRE NIMENI,ASA S-A AJUNS?TOTI ISI DAU CU PAREREA,DAR NU SE PREZINTA CA SA STIM SI DACA SUNT IN MASURA SA APRECIEZE LUCRURILE SI DACA EI SUNT MODELE DE URMAT SAU NISTE CIURI-BURI!SITE-UL E BUN PENTRU PSIHOLOGI,DAR FACE RAU SISTEMULUI DACA NU SCHIMBATI REGULILE SI LASATI TOTI BETIVII SA SCRIE CE LE VINE DESPRE OAMENI PE CARE FITI SIGURI CA NU-I CUNOSC CU ADEVARAT SI LE POT FACE RAU CU ACORDUL DVS!Nu mai mergeti pe majoritate ca atunci cand dau hotii declaratii la comanda,ci mergeti pe valoare si adevar,asa va veti mandri ca ati facut ceva ,nu cu noncultura si subiectivism.Sincere felicitari pentrui ca dati o alta fata acestui site si ca poate candva va inlocui revista penitenciara care a disparut si ea de rautatea unora.

Anonim spunea...

mai bine ne-am numi Politisti adjectivi

Anonim spunea...

Pe cine mai intereseaza penitenciarele in afara de noi si cine a mai auzit de legea 293 pe care o cunosc mai bine hotii decat cadrele?EA E MODIFICATA,REPUBLICATA SI RASMODIFICATA si daca ne vom numi politisti ce,ne vom destepta si ne vom schimba ,deloc,vom fi la fel de prosti da cu alt nume!

Anonim spunea...

"Cel ce propune o credinţă nouă este persecutat, până când devine el însuşi persecutor: adevărurile încep printr-un conflict cu poliţia şi sfârşesc prin a se sprijini pe ea; căci orice absurditate pentru care ai suferit degenerează în legalitate, după cum orice martiriu se termină în paragrafele codului, într-un searbăd calendar sau într-un nume de stradă"

Emil CIORAN - Tratat de descompunere

Anonim spunea...

Unii se vor poliţisti dar cu fes.....asta spune cam totul despre acest sistem.

Anonim spunea...

Odata m-a intrebat cineva care este diferenta dintre un politist si un lucrator de penitenciar.Recunosc ca intrebarea m-a luat putin prin surprindere,dupa care m-am gandit la unii colegi de-ai mei si am raspuns ca dintr-un politist faci usor un lucrator de penitenciar,dar invers,mai greu.Cred ca ar trebui sa ne vedem de statutul nostru si sa ne acceptam conditia,eventual sa mai ridicam standardele si dupa aia sa emitem pretentii.

Anonim spunea...

Se va standardiza acest sistem cu valorile unei societati curate cand vor dispare mizeria si nonvaloarea specifica "parnaii". Cand va constientiza orice sefulet ca un angajat trebuie protejat si nu ingropat in mizerie, cand tot acest sefulet va intelege ca firescul anumitor situatii trebuie inteles ca o stare de fapt si nu ca una motivanta pentru pedepsirea angajatilor pentru orice stupiditate, atunci sistemul va apuca sa guste adevarata valoare.

Rusine celui ce se denigreaza in fata altei categorii sociale. Totul este comparabil si subiectiv. Orice categorie sociala isi are rolul ei si are valoare. O parere personala: politistul nu e cu nimic mai valoros decat un lucrator de penitenciar. Totul este legat de punerea in aplicare a unor reguli si a unei conduite pe care o poate asimila orice individ cu minima probitate morala. Ce poate aduce pe tapet ca si forma de valoare este acest blog creat exclusiv de lucratori de penitenciare unde, multi isi pot etala rezultatul muncii lor.

Anonim spunea...

Multumim sindicatelor care au facut bloguri ! Multumim ca arata tuturor adevarata noastra faţă ! Mulţumim că fac asta "moderând comentarii" ! Comantariile de azi sunt la subiect, nu-i asa ? Dar cele de ieri ? Dar cele in care ati publicat mizerii la adresa colegi ? Cine sunteti voi sa decideti publicarea sau nu a unor comentarii ? Hai, poate va reveniti !! O duminica placuta va doresc ! P.S. Cand vom fi uniti, or sa mearga toate mult mai bine !

Anonim spunea...

Suna foarte frumos si demn Politia Penitenciara,ajutati-ne intai sa ne ridicam la acest standard cu blogul dvs,incepeti un amplu proces de culturalizare prin apropierea lucratorilor de penitenciare si incet,incet,vom ajunge unde ne dorim,cu barfe,invective,serparii,ne prabusim,publicati doar valoarea si faceti o selectie a valorii pe blog,nu o arma de razbunare.Fiecare om e bun la ceva,incercati sa descoperiti aceasta latura a noastra,ca ridem unul de altul si dracu de toti!

Anonim spunea...

Haideti sa schimbam fata hida a sistemului,sa fim mandri de meseria noastra si sa nu ne mai jignim colegii ca nici noua nu e place sa fim jigniti.Uniti-va si fiti o categorie sociala,nu o gramada de oameni care lucreaza in acelasi loc si care au cate ceva in comun doar pana la terminarea programului.Rid toti de noi,haideti sa ne unim si sa ne schimbam in bine,ca vom fi fericiti!

Anonim spunea...

Chiar, de ce nu mai apare revista penitenciara,ca asa mai aveam ceva de citit,macar fortat sau din invidie pentru cei evidentiati acolo si era o confirmare peste timp ca existam.

Anonim spunea...

Putem fi mai buni,mai calzi,mai curati,haideti sa o facem!

Anonim spunea...

Cu cine s-o faceti ca cei calzi au plecat de pe penifest ori au devenit reci si ei hi hi hi...

Anonim spunea...

decat gardian, paznic, etc mai bine POLITIA PENITENCIARA

Anonim spunea...

ma mir ca nu ne jignim toate colegele acum in preajma zilei femeii ca sa aratam ca suntem barbati de la penitenciare

Anonim spunea...

Seria asta de comentarii cu 'si aradul vrea politie penitenciara", "si severinul e de acord"... si "craiova subscrie la ideea de politie penitenciara" etc a mai aparut pe blog... candva... interesant...

Anonim spunea...

Sunt prea multi prosti si prea multi sefi corupti ca sa mai schimbati ceva,stiu doar sa latre,dar cand e sa si faca,pauza!

Anonim spunea...

e buna chestia cu politie penitenciara, daca se obtine jos palaria sindicatelor

Anonim spunea...

domnule administrator nu mai elimina comentariile este uful nostru , chiar nu vezi sau nu ai studii in psihologie sa intelegi din semnatura marelui doctor cita disponibilitate are in marele bucle dar uitate in interior cit este de gaunos lasa te rog friu liber si ai sa vezi marile succesuri

Anonim spunea...

dacă aveţi ceva cu Ţugui, atunci învăţaţi de la el
dacă nu tăceţi
dacă am avea măcar jumate din directori ca el atunci altfel ar arăta sistemul
mă mir că nu aţi atacat e-learningul, atunci să vă văd eu ,,poliţiştii lui peşte congelat,,
aţi făcut facultăţi cu x şi o şi acum aveţi pretenţii

Anonim spunea...

In sfarsit comentarii curate ,cu sens,nu aiureli in care scriem pe cine nu suportam noi,anonimii...OARE PE NOI CINE NE SUPORTA?PAMANTUL?

Anonim spunea...

NU SINDICATELE AU PROPUS MODIFICAREA LEGII,ASA CA JOS PALARIA ANP-ULUI!

Anonim spunea...

De ce vrea ANP-ul schimbarea unei legi care si asa nu a respectat-o pana acum? S-o modifice cum vor ei ca oricum nu o vor respecta.

Anonim spunea...

ptr anonim din 07 03 ora 14 01
Daca tot esti cu TUGUI afla ca si el a facut facultatea la x si o si a ajuns director cu fac. de mecanica
DACA EL CONDUCE UN PNT.( UN MECANIC)NE MERITAM SOARTA
MENUMORUT

Poliţist Puşcăriaş spunea...

Dreptul vostru la carieră, la pensie, în acest sistem poate fi clarificat, fixat, aşa cum vreţi voi. Nu mai lăsaţi pe alţii să hotărască pt. voi.
Face-ţi propuneri cârcotaşilor.

nea MARIN spunea...

In curand vor fi pe faras multi care au complotat imotriva oamenilor buni si i-au facut sa sufere doar pentru ca ,pentru o scurta perioada,au avut intrare la cel mare,la Tg Jiu va fi jale ca multi se lipisera cu sarsanalele si buzele la cel mai mare dintre cei mici si prinsesera un tupeu fara precedent!Asa ca ei vor apuca modificarea legii pe la alte penitenciare sau prin salile de judecata!Si,culmea,se incearca si desfiintarea sindicatelor,ca sunt institutii cu armament si e riscant sa o ia salariatii razna.E un asemenea proiect in CSAT,ca sa nu spuneti ca nu ati stiut...

Anonim spunea...

Propun urmatoarele modificari la legea 293 :

-incetarea imediata a imputernicirilor bazate pe pile,rude si relatii.

- ocuparea tuturor functiilor vacante pe baza de concursuri CINSTITE !

- la contestatie nu se acorda mai mult de 0,33 puncte. Nu ca in cazul Directorului de la SEVERIN !

- primele sau avansarile in grad sa se faca pe criteriul competentei

-curatarea ANP-ului de mucosi cu ifose si fara experienta in teritoriu.Introducerea REGULII DE BUN SIMT cad acestea vin in control in Teritoriu ! Lucratorii din sructura centrala sa fie selectionati DOAR din randul cadrelor cu experienta din teritoriu !

-reducerea birocratiei

-restructurarea DPCT,sau desfintarea/reinfintarea altei sructuri profesioniste de care sa se tina seama.Luarea de masuri in cazul unor sesizari de coruptie !

- modificarea denumirii din gardian in POLITIST PENITENCIAR.

- sanctiuni dure pentru cadrele ce aduc telefoane,alcool si alte obiecte interzise la pplei.

-modificarea regulamentului de functionare a Comisiei de Disciplina. In unele cazuri acesta se numeste acum AXION, ii scoate curati si nevinovati pe toti !

-modificarea uniformei care arata jalnic !!!

- garantarea tuturor drepturilor banesti,medicale si conditii de pensionare echitabile.

-reprezentarea juridica a fps in fata instantelor de judecata la reclamatiile ppleilor.

Urmatoarele aspecte care urmeaza sa fie trecute la incompatibilitati si sa fie STRICT INTERZISE:

Criterii de ocupare a unei functii de sef prin examen sau imputernicire:
- sa fii o sluga credincioasa;
- sa fii pupcurist;
- sa dai informatii;
- sa cotizez cu o cota din venit;
- sa fii ipocrit;
- sa tii cu sefii indiferent de situatii;
- sa minti in favoarea sefilor pentru a ajunge ca ei;
- sa iei note mici la eventuale examene sustinute anterior;
- sa fi terminat o facultate la fara frecventa;
- sa nu te duca capul prea mult;
- sa nu vii cu idei peste capul sefului;
- sa garantezi supusenia si dupa ce te avanseaza;
- sa tii secrete anumite informatii care in mod normal ar fi de informatii generale;
- sa cultivi dezbinarea in rindul colegilor;
- sa stii sa tii capul plecat mereu;
- sa nu te razvratesti nici cind ai dreptate.
Acestea sunt criteriile cultivate de unii sefi din sistem pentru promovarea cateilor lor (acolitilor) si ne miram de ce nu mergem pe calea progresului ci a regresului in sistem.

Anonim spunea...

Si eu propun desfiintarea DPCT,a politiei rutiere,a parchetelor,a jandarmeriei si a parlamentului si tot asa,ce vise au unii!

Anonim spunea...

Cand Tugui conducea puscaria din Galati lucrurile mergeau bine. Acum merg foarte bine. A fost mutat la Braila. Acum lucrurile merg si acolo bine. Asta este reteta succesului la ANP. Numai ca la urmatorul examen de director ii uram mult succes!
GLAD, GELU SI BUREBISTA

Anonim spunea...

Pentru Vargolici am o enigma de rezolvat: cum se fac numirile la Galati. Mai nou postul de la secretariat s-a ocupat pe blat!

Anonim spunea...

de ce doriti sa ne numim politie penitenciara, va-ti culcat in pijamale si a doua zi va-ti trezit gardian si acum doriti politist, ce stiti sa faceti pentru aceasta functie publica .am facut doi ani la campina si nu am aceasta pretentie si acolo am fost marginalizat , stai in foisor si doresti sa fii numir POLITIST PENITENCIAR , ai grija sa nu te fure somnul , nu mai visa ca tot gardian ramai.Gandestete ca ai un salariu bun .

Anonim spunea...

Pentru MENUMORUT am un sfat: stai in banca ta! Tugui e marfa. Tugui e tare. Tugui este un bun manager. Domnule Tugui pot sa te pup in fund sa imi dai si mie un ciolan? Nu vreau director adjunct! Vreau sa fiu la blocul alimentar! Cand se fac inscrierile la facultatea de mecanica?
GLAD, GELU, PAVEL CNEAZUL, PETRU RARES

Anonim spunea...

La popota Penitenciarului Galati se organizeaza cursuri de management penitenciar. Durata cursurilor 2 luni. Absolventilor li se elibereaza diplome de catre agentul Busuioc. Poti ajunge director la un penitenciar din Romania! Inscrierile se fac cu data de 8.03.2010.

Anonim spunea...

Reorganizare- mama ei de reorganizare! Nu suntem capabili sa terminam una ca ne apucam de alta! Oare ce interese mai ascunde si asta,ca, de modificat o vor modifica tot cum vor ei ,netinand cont de propunerile din teritoriu.
Revenind totusi reorganizare si, privind atent in documentele interne, imi tot face cu ochiul faimoasa agenda telefonica si adrese e-mail din anp. Ma intreb unde mama naibii incap atatia in cosmelia aia,cum mama naibii stau prin birouri!? Oare se respecta si la ei cei 6 m3?Nu cred ca altfel ar fi trebuit sa se mute si astia in Casa Poporului! Siacum, intrebarea esentiala: daca in MJ exista atatea structuri identice cu ale anp-ului, de ce mama dracului nu incep reorganizarea de acolo?

Anonim spunea...

Cine este Tugui,ce a facut de cind a fost incadrat in sistemul penitenciar romanesc,ce preocupari are in timpul liber.Este un lucrator in penitenciarul galatean care il stie ca pe tatal nostru,dar omul isi vede de treaba lui.Probabil ca stiti cine este lucratorul,dar este prins cu alte treburi-una din ele fiind,o carticica despre munca in penitenciarul galatean in perioada.............Multa sanatate in perioada urmatoare. DE LA MINE CATRE MIHAI VIRCOLICI

Anonim spunea...

19.08 Se vede ca esti de la Margineni

Anonim spunea...

Prietene 07.03.2010, 19:21:00, anonimul 07.03.2010, 19:08:00 vrea sa spuna ca doreste profesionalizarea acestui serviciu DPCT, dar tu cum esti un siparez visator intelegi altceva !

De ce ti-e tema Siparezule,de ce nu doresti profesionalizarea acestui serviciu?

Anonim spunea...

Buna! Sunt de acord cu propunerea de a se introduce in compunerea tinutei si a fesului pentru protectia impotriva frigului, expusa mai sus de VALJAN. INDIFERENT CUM NE NUMIM F.P.S.S. , POLITIST DE PENITENCIARE SAU "SUPERPOLITIST", IMPORTANT ESTE SA INTELEGEM CA MUNCA FIECARUIA DINTRE NOI ESTE IMPORTANTA SI NU TOTI LUCRAM IN ACELEASI CONDITI. SI MUNCA CELOR DE LA BIROU ESTE IMPORTANTA DAR SI A NOASTRA A PALMASILOR. DACA AM GRESIT VA ROG SA NU MA SCUZATI SI DA, ASTA SPUNE TOT.

Anonim spunea...

Buna seara. Dati-mi voie sa dezbat si eu propunerea cea mai importanta din statut si sa fac o propunere pertinenta de modificare. Eu nu sunt de acord cu introducerea fesului, pentru ca noi nu suntem Rambo cu fes. In sistemele de ordine publica, acolo unde este si cazul de paza inarmata, cum este la noi, fesul nu poate fi admis. Nu se mai deslusesc zgomotele din ambient. Nu mai poti auzi cand vine cineva si, mai ales, Doamne fereste !, cand pleaca cineva. Daca , totusi, se vor introduce fesuri, va rog sa fie de lana, sa nu retina umezeala, sa fie cu gauri in dreptul urechilor si , eventual, de culoare violet inchis, sa moara dusmanii politici de ciuda. Va multumesc, domnule chestor.
OMUL CU CAPUL GOL
P.S.As mai dori sa va spun ca o modificare a Legii 293/2004 este foarte greu de facut. Amendamentele noi trebuie sa treaca neaparat prin Lege Organica, cu votul a 2/3 din Senat si Camera Dep., lucru foarte greu de indeplinit in actualele conditii. Ar mai fi o solutie, Ordonanta de Urgenta, sa o pocnim la vara, cand senatorii sunt la mare, dar este pericol ca prevederile sa cada la intrarea Ordonantei de Urgenta in discutiile Camerelor, avand loc o bulversare totala in acest mod. Hotararea de Guvern nu este admisibila. Deci, dati mai bine comanda de fesuri sa nu mai vorbesc cu soacra-mea. La revedere.
VIGILENTU'

Anonim spunea...

Iti dai seama daca Gogu s-ar numii politist si te-ar pune dracu sa-i spui casier, nu te-ar injura ca pe Dragan cred ca ce batalie ti-ai lua, cum a luat-o elevul de la Orlic(protejatul lui Elodia Filip)

Anonim spunea...

Iar siparezii asa mai da !!!
Sunt de acord cu profesionalizarea acestui serviciu,actualmente in aceasta structura sunt foarte multi functionari incompetenti,care fac multe abuzuri prin minciunile care le scriu.
Sunt functionari DPCT care daca le arunci o gogoasa a doua zi afla tot ANP-ul
Acelasi lucru se intampla si la Directia Inspectie Penitenciara in frunte cu Ioanitoaia comunistul si cu doamna de fier Eremia.
Aceste doua servicii lucreaza numai la comanda ,abuziv si aberant.
Am avut ocazia sa citesc un material de control ti se face parul maciuca cate aberatii, minciuni si tampenii scriu.

MILITIE ASTA FAC ACESTE SERVICII.

Anonim spunea...

nu fractele meu, sora mea, nici nu intra in discutie soacra dumitale. pai crezi ca gheneralii schimba legea asa de dragul schimbarii? schimbatul sepcii model sovietic cu fesul model nato se va face obigatoriu dupa efectuarea unui sondaj fulger coroborat cu un studiu de caz in unitatile patriei. echipa mixta de specialisti ai anepeului, de la ru,dip,sj,dsdrp,dea,supravegheati din off de prevenirea criminalitatii, va elabora o strategie de situatie care va evidentia - utilitatea si necesitatea fesului in sistemul penitenciar,- traditii, cultura si istorie a fesului in sistemul de ordine publica si siguranta nationala,- fesul ca mod de viata si moarte in problematica penitenciara,- factori de stres, medicul pro si contra purtarii fesului/boli profesionale noi aparute ca urmare a introducerii fesului in echiparea obigatorie,- dezbatere publica pe siteul anepeului si un comunicat de presa cu tema moderata obligatoriu de celmaimarepurtotordefes. prin sondaj, dupa o selectie riguros efectuata, celmaimarepurtatordefes va masura kapul viitorilor purtatori de fesuri. ca si cerinte fesul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii- fesul sa fie fain, sa corespunda ca si design, sa satisfaca clientul, sa se potriveasca perfect cu clima si ambientul. imediat va fi infiintata o directie in anepeu intitulata care va urmari sa se trimita cadre sa se specializeze industria de fesuri a anepeului sa nu mai stagneze, in unitati sa se cultive bumbac iar femeile sa toarca, sa teasa si sa bage mare la andrele si iglite sa depaseasca planul lunar, tri, seme si anual la fes. dupa ce tot fpsp va avea fesul lui directorul general va face o conferinta de presa si va declara ca scopul domniei sala a fost atins, reprofilarea s/a facut, reorganizarea s/a facut si a pus unitatile pe butuci, fesul a inlocuit caciula, salariul intreg a fost adus in limite decente adica la jumate, dar suntem in stare sa producem fesuri si pentru export. gica iftinca, stancovici, ioanitoaia, pinochia si tibi baraian vor aplauda frenetic aruncand cu propriile fesuri in aer, nu va urma niciun comunicat de presa.

Anonim spunea...

Multumesc fratele meu. Era sa uit .Noroc ca astazi e 8 Maretie. Dar cu basmalele in loc de fes, pentru colegele noastre, cum ramane ?Nu ar fi mai nimerite decat kstromashketele model Stalin krasnaia zvezda ?
LA MULTI ANI.
Kshhketaru cu fes

Anonim spunea...

de ce se mai modifica modificarea,si asa se face totul dupa ureche la cheremul anp .vezi inputernicirile multiple(la psbr s-a ajuns la a -v -a oara) si multe altele . ne facem ca muncim aici la anp si muncim cu spor . ha ha ha ha , hai ca am obosit plec la o cafa . pa

Anonim spunea...

"Fiecare dintre femei se prefera celorlalte si pentru fiecare femeie exista cel putin un barbat care o prefera tuturor celorlalte."
(Simone de Beauvoir)
La Multi Ani de 8 Martie!...Pentru toate femeile din viata noastra: mame, iubite, colege si fice...

Anonim spunea...

cred ca schimbarea din gardian in politist de penitenciar ar fi binevenita, ar suna altfel

Anonim spunea...

Fratele meu, viata mea, am vrut sa spun ca si femeile, colegele noastre, au dreptul sa poarte ceva pe cap. Respectiv, in loc de kashketa model URSS Armani Mazare 2009, am putea propune, desigur, daca nu am avea ce face, si fesul, gaurit sau complet echipat. Chiar daca ne-am face de rasul curcilor in toata lumea, am putea intra in Ghinez Buc. De aceea, am propus o broboada, o basma, un batic, o naframa, dupa caz, in locul multpreadiscutatului si popularului fes de instructie. Asta am vrut sa scriu, dar m-am grabit ca uitasem cafeaua pe foc si s-a facut scrum. Tigara. De aia acum sint mai linistit, lumina mea, fratele meu, viata mea, sora mea si pot sa le zic la toate colegele sa fie sanatoase, ca vor arata bine si imbracate in noua uniforma cu batic. Mov.
La multi ani !(acum sper ca am scris corect)

Anonim spunea...

@ 12.03

De frumos, ai scris frumos, de corect, aproape... "la toate colegele"? Mult mai corect (mai romaneste) ar fi fost "tuturor colegelor".

In rest, sper ca ai aprins alta. Tigara. Ca era pacat de cafea, nu?

Anonim spunea...

Grupa sindicala a penitenciarului Galati ureaza tuturor femeilor din sistemul penitenciar romanesc,cu ocazia zilei de 8 martie,un calduros si din toata inima-LA MULTI ANI-.

Anonim spunea...

cum sa nu mearga treaba bine la BRAILA?toti sunt multumiti nepotii au locuri calda ,ppl cu dare de mina au usa deschisa la domn director,iar palmasi tac ptr. ca este criza
IONESCU DUMITRU (CHIRPICI)

Anonim spunea...

Daca stii sa joci sah in timpul serviciului,te baga Varlam in comisie.Daca citesti penifestul in timpul programului,te poate baga iar in comisie.Deci toti utilizatorii de calculator,pot fi bagati in comisie,incepind cu directorul.Sa vedem cine va face sesizarile necesare.Asadar in fiecare zi se va judeca un caz.Fratilor democratia este mai periculoasa decit dictatura,te rezolva astia rizind. ASTA PTR MIHAI CHIAR DACA NU NE SIMPATIZAM PREA MULT

Anonim spunea...

Secretarul comisiei de disciplina,numit de curind de catre director,a bagat spaima in bancile galatene,datorita faptului ca nu isi achita ratele.Este un lucrator care nu face cinste unitatii.Vom sesiza anp-ul ptr a vedea cine intocmeste actele ptr comisia care da verdicte in cazul celor anchetati.Toti fug de comisie,nu vor sa faca parte din ea,deci ceva este putred.Trimiteti oameni competenti din anp sa vada ce se intimpla la Galati.Doar presedintele este un competent,restul vin ptr bani.

Anonim spunea...

Daca tot va veni anp-ul la Galati sa discute cu lucratorii care nu au mai vrut sa faca parte din comisia de disciplina,sfatul nostru este sa discute cu Luputoc si Bobeica,doi lucratori cu experienta care nu au vrut sa fie partasi la tot felul de nereguli din cadrul comisiei.

Anonim spunea...

O propunere : Daca tot lucram in MINISTERUL JUSTITIEI sa putem si noi sa ne incercam norocul la MAGISTRATURA prin considerarea vechimei in munca asa cum le este recunoscuta si altor categorii de personal cum ar fi si politistii conform functiilor prevazute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Conform art. 33, din acest act normativ, pot fi numiti in magistratura, pe baza de concurs fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut la art. 87 alin. (1), avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratiiasistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani.


NOI DE CE SUNTEM MARGINALIZATI DE PESTE TOT ?

Anonim spunea...

A ajuns si Varlam sa bage oameni in comisia de disciplina? Poate ar trebui sa-si faca singur un autodenunt despre ora la care vine la serviciu. Nu l-a invatat Tugui cum sa se poarte un director la educatie? Nerecunoscatorul...

Anonim spunea...

Vreau si eu sa ma inscriu la cursurile de la popota galateana... Cine preda? Macacio? Pamant? Chirpici?

Anonim spunea...

Noul secretar este dator cu bani la unii colegi...

Anonim spunea...

Cezarica de ce nu mai scri nimic??

Anonim spunea...

@ 20.28

Tara asta a vazut de toate. Ce ar mai fi sa ajunga magistrati si ciobanii "marginalizati" din sistemul penitenciar? Ca doar vechime in caprareala este? Este! Studii superioare (completate in x si 0) "este"? Este! Deci, conditiile "este" indeplinite. Mai trebuie doar nitica inconstienta din partea legiuitorului si gata-i reteta: paznicul de hoti spiru-harletzit are sanse sa imparta dreptatea in Romanica. Ca doar la cate instante a facut si a vazut el...