Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 19 martie 2010

Ministrul Predoiu fata cu reactiunea

Despre cum sfidează ușile închise și sânii goi campania mediatică a ministrul justiției...



PS Are chef cineva de o discutie depre drepturile omului care se trezește 'inopinat' cu camera de filmat și priviri de demnitari pe seminud?

14 comentarii:

si totusi spunea...

Cea care se ascundea pe acolo, pe jumătate goală, rusinată si surprinsă de tupeul celor care o slujesc (era să scriu "slutesc") era cumva justitia?

Anonim spunea...

Ministrul a fost in vizita la penitenciar sau la bordel?

Anonim spunea...

Nota 10!!!Asa trebuie sa se desfasoare toate vizitele de lucru....neopinate ,deci...neanuntate!!!Nota 10 d-lui Bala!!!!Ne-am saturat de varuit peretii cu o saptamana inaintea fiecarei vizite.Inca o data felicitari !!!

Huginn spunea...

@ 19.03.2010, 21:05:00
Domnule anonim entuziasmat de directrori generali aflati ca vizita era anuntata de o saptamana si ca era pus un anunt chiar si pe site-ul Ministerului Justitiei cu tot cu locurile unde va fi presa.

Bravo dlui Bala pentru ca dupa un mandat dezastruos si impotriva personalului inca mai gaseste oameni ca dumneavoastra. Bravo dle Bala, nota 10!

Joscenzura spunea...

Bravo Bulă!
Ascultă şi tu imnul neoficial al României -Mihai Bendeac.

Anonim spunea...

Chiar si anuntata, fiind o camera de femei in care intrau niste barbati, era cazul ca o femeie sa verifice.

Anonim spunea...

nooo.justitia e aia oarba de o violeaza toti golanii.

Anonim spunea...

La Bacau numai injuristul devenit insp principal la apelul bocancilor,nu a stiut de vizita dlui. ministru.Alfel l-ar fi luat la intrebari ce probe a avut de la destituit pe saracul margasoiu.L-ar fi intrebat si pe dl.dir gen.daca noul director poate fi sedus cu aceleasi mijloace cu care a momit pe ultimi trei,adica pupi...Dar asa, fiind luat prin surprindere ,se va elucida cind va fi chemat la A.N.P.pt. explicati.

Anonim spunea...

Intamplarea sau destinul isi spune cuvantul!
Dar nu numai la noi ,ci si la MJ...n-au gasit cheile de la camera fermecata!
MINISTRUL SE LUMINA ,DAC-O VEDEA!

Anonim spunea...

controlul a fost anuntat si a stiut de el toata moldova , rusine pentru cei cu cheile si nu inteleg ce cauta presa

Anonim spunea...

Jenant... .Un episod care ma lasa fara cuvinte, care ma faci sa ma gandesc mai mult decat vreau la starea noastra, la starea Justitiei romane.
Cineva mai sus, spunea ceva despre fata pe jumatate dezbracata cum ca s-ar numii ''JUSTITIA''.Asa este domnilor, ''JUSTITIA'' se numeste ea si o cunoastem cu totii.Sfioasa si dreapata la inceput lasa semne de coruptie spre sfarsit.O adevarata ''amazoana'' care-si face treaba fix ''pe jumatate''.
Totul se rezuma la jumatatea intregului; ''JUSTITIA'' care a fost surprinsa cu o mana pe biblie iar cu cealalta in buzunarul cuiva.Dezlegata la ochii, jumatate vesela, jumatate nefericita, scuzandu-se ca nu poate face dreptate decat pe jumatate.
Halal.

Anonim spunea...

Ziaristul care a postat filmuletul (ca mai apoi voi sa-l preluati)a cautat senzational, ca deh moldoveanu a stat la un biet ziar ceva ani, imbacsit si plafonat si acum cand s-a vazut mare reporter ce putea sa caute, o stire intelectuala? Nu era de nasul lui, atat a putut. Mizerie cautam asta avem !!!!!!!!!
Primi au intrat ziaristii, cautatorii de aur, ahtiatii dupa stirea BOMBA si apoi a intrat ministru, deci fata aceea care are 18 ani de puscarie era imbracata cand au intrat musafirii.
De asta avem o tara de "rahat" pentru ca asta se cauta!!!

Tarabostes spunea...

Cu filmul asta ar castiga bani frumosi detinuta la Curtea Europeana. Asa cum e el. E vorba de dreptul la intimitate.

Ce cauta barbatii in camere de femei? Sunt puscarii unde sunt pusi barbati pe sectia de femei (la Iasi de exemplu).

Ati vazut cat a castigat detinuta aia in USA in urma unui asemenea eveniment?

Elegant era ca barbatii sa se prezinte intai: "sunt ministrul justitiei. Imi permiteti sa intru in camera dvs?" Am vazut ca asa a facut Condoleezza Rice cand a vizitat un penitenciar de barbati.

De unde educatie la romani? Ce sa le ceri moldovenilor de la Botosani?

Trag apa...

Anonim spunea...

Nu-l mai laudati atat pe domnul Bala, directorii stiau ca trebuie sa soseasca dom` ministru si varul era dat deja cu cateva zile inainte. Mai bine erati atenti la atitudinea de slugoi a domnului Bala care nu mai afisa pozitia aia trufasa, cu nasul pe sus, pe care o afiseaza cu pulimea din puscarii, scuzati expresia.Mai avea putin si-i deschidea el usa domnului ministru. Cand voi avea un director general care va sta umar la umar cu ministrul fara sa aiba tendinta sa-si plece capul si sa faca temenele(reflexe de militian educat la Baneasa), abia atunci voi fi mandru ca fac parte dintr-un sistem de elita. Mi-aduc aminte de Eftimescu, fostul nostru DG. Nu stiu daca vi-l mai amintiti dar ceea ce am retinut eu este ca avea o minte deschisa si o atitudine relaxata de intelectual rasat si atunci cand vorbea cu agentii si atunci cand se adresa ministului justitiei. Daca vrem sa fim demni, trebuie sa avem si de la cine invata. Altminteri, de la un sef cu vocatie de sluga invatam sa ne comportam ca niste slugi. Din pacate.