Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 12 martie 2010

Bilant ANP - 2009

Fuse si bilantul pe 2009. Mai jos aveti raportul de bilant intocmit de ANP.
Bilant ANP 2009

31 comentarii:

Argus spunea...

Pentru cei care se intreaba pe la colturi cine sunt cei care vor lua 50% la Margineni , precizam :

- ca si anul trecut vor lua "destoinicii consilieri" care ii tin isonul lui Stanciu si stau cu gura cascata la povestile lui interminabile din sedintele de consiliu ;

- sifonarii lui Busu ;

- finantistele lui Ene ( Lili cea cu fundul jucaus si probabil Gilica) si copilul sau de suflet d-l Popica.

Pentru ceilalti cat mai multe ore suplimentare si atentie mare la comisiile de disciplina.

La munca !

Anonim spunea...

cel mai tare e bilantul DPCT n-avem cu cine ne pleaca si aia si vor veni de la sri si dgipi sefii ai mari vor veni prin transfer sa faca munca de informatii la parnaie pe banii lor si pe primul grad profesional,ne urasc subalternii da lasa ca ii dam afara din sistem si le stergem si memoria

Anonim spunea...

VAI CE FRUMOS.....PE HIRTIE ARATA FENOMENAL...SINCER M-AM SIMTIT CA SI CUM PARTICIPAM DIN NOU LA''CINTAREA ROMANIEI''... MA ASTEPTAM SA SE SPUNA SI CU CE SACRIFICII SAU FACUT ACESTEA....SPER SA-MI PUBLIATI COMENTUL DE ACEASTA DATA CACI NU AM JIGNIT PE NIMENI DIRECT...CINE ARE DE INTELES INTELEGE SI PRINTRE RINDURI...SEMNEZ CA SLUGA UMILA A ACESTUI SISTEM SI IMI CER SCUZE DACA AM STRICAT BUNA DISPOZITIE LA CEAS ANIVERSAR...ORICUM MIE MI-SE STRICA ACEASTA ZILNIC...SA NE TRAITI SI LA MAI MARE...

Anonim spunea...

bilantul de la prevenire zice ceva de mii de note catre directori, cu Stef la conducere la anul vor fi milioane de note si unu sau doi lucratori,e vrajeala, au ajuns sa masoare munca asta cu galeata,au mai putini angajati si mai multe note,inseamna ca au ramas doar cei care scriu despre noi

Anonim spunea...

SERVICIILE SECRETE NU AU SCOS NICIODATA OAMENI MARI,NUMAI VICTIME.

Anonim spunea...

Creca a fost ultimul bilant al prevenirii ca nu exista ruptura mai mare intre sefi si subalterni ca in acest serviciu si nici sefi care sa ceara sa fie executati oamenii lor fara prezumtia de nevinovatie.

Anonim spunea...

Ce a cerut Filis de la ANP de aia sa aveti voi parte

Anonim spunea...

Ce a cerut Filis de la ANP sa aveti parte? Ce blestem..... Vreau si eu functia lui Acadel sau poate pe alui Stef....Sunt libere. Vreau si eu functia lui Filis sau poate pe alui Conea. Sunt libere?

Anonim spunea...

Domnule administrator, de ce nu publicati comentariile mele. Nu am jicnit cu nimik. Le publicati pe unele jicnitoare dar pe ale mele nu.

Anonim spunea...

traiasca SIPA care va fi mult mai puternica din acest an.acum are si lege si fonduri si e data din nou de MJ,uraaaaaaaaa

Anonim spunea...

Filis nu mai fi asa frustrat ca am auzit eu ca vei ajunge la MJ. Esti bun de scriitor ca stii sa scrii bine. Dar totusi nu stiu ce ai cu oamenii buni din DPCT. Si eu lucrez in DPCT si nu stiu ce ai cu Stef, Popescu sau altii. La un moment dat erai nemultumit de Ungureanu, Raduta, Mocanu si Raicu. Acum ce mai ai si cu actuala conducere. As vrea sa fii macar o zi acolo s avedem ce ai face tu pentru noi. Vezi ca circula zvonu ca lui Raduta si Mocanu li s-a tras si de la tine atunci cand au fist detasati. Ai grija si lasa-i pe cei cativa oameni din prevenire sa isi faca treaba. Te cunosc putin, dar la prima vedere pareai simpatic. Acum cred ca ..........nu mai are rost sa spun pentru ca nu se publica comentariul. MJ,ANP, sindicate, DPCT, unitai uniti-va, luptati si puneti sistemul pe roate.
Iar cei ca Fifi vor trebui sa se adapteze sau sa ne lase........sa ne facem treaba. Rog sa publicati comentariul.
Un prevenitor dintr-o unitate mica.

barcean spunea...

Nenea Bala!La penitenciarul Deva s-au imprejmuit jegul,mucegaiul,sobolanii.Acest penitenciar,din orice punct de vedere este o catacomba,sa nu va mai amintesc si de sistemele de siguranta,usi de lemn,camere cu plosnite,boli de piele,saltele de cand a fost infiintat penitenciarul.Pana sa va laudati cu reinsertia sociala a detinutilor,mai bine incercati sa faceti o reinsertie a sistemului penitenciar la nivelul mileniului in care traim.Bine ca nu au dat faliment fabricile care produc var,cred ca penitenciarele au o contributie destul de mare acolo.Stiti ca Barcea nu are o linie individuala de curent electric cum ar fi normal?Stiti ca generatorul penitenciarului este de varsta cu Mos Ion Roata?Stiti ca ati aprobat fierbatoare,cafetiere,s-au inmultit numarul de TV. si instalatia electrica este sora cu generatorul?Dar este bine cand controlul de fond vine si gaseste lampasul si festila la loc de cinste,ca de trebuie si ele sa intre in UE!Dupa cum vedeti la TV grupurile din lumea interlopa sunt duse la instante de SPIR SI SIGUR VA PLACE DOTAREA ACESTORA,noi la Barcea nu avem nici grupa de interventie,grupuri infractionale aven si am avut(15-20 de persoane din grup)si mergeau la instanta un numar de 5 agenti cu tot cu conducatorul auto,dar ne mai dadea un ofiter ninja,si totul era OH.Cu toate aceste deficiente majore in randul personalului,fara grupa de interventie,fara dotari, agentii si ofiterii nu si-au facut treaba pana la epuizare.Aceste conditii de munca rudimentare au efect direct asupra lucratorului si poate nici DV nu doriti sa degenereze sub alte forme,sau sa apara precedente!

Anonim spunea...

Burli stii povestea Tapul si sarpele?Vezi ca tu ai cam multi serpi in jurul gatului(Varlam, Cristian Alexandru s.a )si mai ai mult de inotat pana sa ajungi la mal.Noi inca-ti mai dorim sa ajungi la mal VIU.Dar daca ANP-ul te va matrasi sa nu victimizezi ptr ca tu esti singurul vinovat.Ei vor striga:A murit regele! Traiasca regele !

muntean, moldovean, oltean spunea...

Pentru cur- ajosul de la Deva, 17.46: viteazule,barcene, apropo de ce spui tu acolo, ai facut vreodata un raport in acest sens la conducerea unitatii, ai adus asta la cunostinta ANP vreodata, deschis, oficial si barbateste, ai facut alt demers in acest sens, ai incercat orice in afara de a te smiorcai pe penifest sub protectia anonimatului, stiind ca oricum ginecologul, scuzati, doctorul Bala nu te va baga in seama? Bai, frate, am o stima deosebita pentru indivizii astia care asteapta de la altii sa rezolve problema drobului de sare care sta sa le cada in capurile alea seci !!!

Anonim spunea...

Bogdan Armani e unul dintre cei mai buni oameni din DPCT si a intrat in lupte grele cu o gasca de oameni certati cu legea,ii va invinge cum a invins si la ANP si a luat calificativ FB

Anonim spunea...

Burli ai grija cum gestionezi criza pe care te faci ca nu o vezi.Juristul sta la pinda,asteapta ziua cind anp-ul va zice ca sunteti un manager defectuos.Omul se vrea director,a facut mentiunea fara sa isi dea seama.Deci atentie ca prea va perie cu mina goala.

Anonim spunea...

I sa vedem 12.03.2010, 19:25:00 daca ai dreptate?
De unde este Armanii? De la GAIESTI !
De unde este UNGUREANU? De la GAESTI!
Unde a dat examen RAICU? La GAIESTI!
Deci ARMANI este un fel de ,,imputernicit,,!

Deci Armani a invins ,,in lupta cu ANP -ul,, si a luat calificativ FB datorita lui UNGUREANU !

Anonim spunea...

Cirtina GICU este cel mai bun om din DPCT

Anonim spunea...

cirtina ia uite ce sriu astia de armanii ca e pe felie cu ungureanu si a luat fb .
scrie la bucuresti ce naiba nu poti pierde astfel de informatii................sau ..........acum imi dau seama ca ai facut nota pe blog aici la ora 20.08 dar ai facut-o sub acoperire mamaaaaaaaaaa asa este!!! cirtina este cel mai bun din DPCT

Anonim spunea...

Interesant 12.03.2010, 22:15:00, 12.03.2010, 20:50:00,tu al cui esti ? Deci Filis ce spuneai ? Uite eu nu sunt persoana incriminata,dar te provoc sa spui al cui este Cirtina !

Lizuca

Anonim spunea...

Pentru cel / cea care a scris intre 17.50 si 19.39, crezi ca faci bine cuiva la Galati prin mica ta "dezvaluire"?
Ai fi putut invata ceva de la cei pe care ,,il lauzi atata".
Crezi ca daca improsti din anonimat cu noroi in cineva si lauzi pe altcineva, e ceva inteligent sau moral.
Problema voastra este ca Burli nu se da plecat de la Galati, ca si-a facut o echipa (din care voi nu cred ca veti face vreodata parte) si este sprijinit, iar voi il veti vedea plecat dupa minumum 4 ani de mandat.
Vis-a-vis de asa zisa fabula cu Tapul, e cumva vorba de povestea cu Tapul cu Bere unde unul din cei de mai sus v-a spus altceva, respectiv nu a fost de acord cu voi???
Armata usoara fpss vesnic anonimi.

Anonim spunea...

Pt. 13.03.2010, 08:08:00

Acum imitam comentarii?

Anonim spunea...

Anoninul 12.03.2010, 22:15:00, 12.03.2010, 20:50:00,esti aceiasi persoana care incerca sa ma provoace si in articolul ,,8 Martie,,respectiv 09.03.2010, 21:03:00. De fapt cine esti si ce vrei ? Sper ca LIZUCA sa nu aiba dreptate ! Si totusi daca are,te sfatuiesc sa ai grija de Biroul pe care il conduci si sa ne lasi pe noi de la Craiava in pace! Credeam ca suntem colegi si sper ca nu ma insel!
Tu ai si asa destui,,prieteni,, si cred ca nu ai nevoie sa te mai certi si cu mine!

PS: Te rog sa-i raspunzi la intrebare lui LIZUCA,nu este frumos sa lasi o DOAMNA sa astepte!

SEMNEAZA: Cirtina Gicu

cineva spunea...

Gicule,esti intr-o grava eroare,pacat,pentru ca esti un om deosebit si nu am ganduri rele in legatura cu tine,chiar te apreciez si am petrecut destul impreuna,chiar te simpatizez,sper ca Lizuca sa nu fie de la D.P.C.T,ca nenoroceste oameni nevinovati cu deductiile ei sau lui.Omul la care te gandesti tu nu scrie asemenea ineptii si inseamna ca nu-ti cunosti colegii sau nu ti-ai propus sa-i cunosti,imi pare foarte rau,sincer,dar gresesti si e pacat ca esti un om de la care avem de invatat,nu ma asteptam sa fii atat de usor influentat,a fost o lectie de viata neplacuta pentru mine,mergi pe drumul tau,eu nu ma pun in calea ta si te respect,iar de prietenii mei nu-ti face grija,vor pieri pe limba lor si vei vedea,din pacate selectia valorii ne se mai face nici la tv,dar la...nu pot sa cred,nu-mi revin gandindu-ma ce infecti sunt unii,vor plati candva ca Dumnezeu nu doarme,pe asta ma mai bazez la starea de degradare a societatii.Tot nu-mi vine sa cred!Mie nu imi este rusine sa-mi privesc copiii in ochi si nici in ochii tai pentru ca sunt NEVINOVAT si Dumnezeu mi-e martor!Sunt consternat!Sincer!

Anonim spunea...

Ok Filis facem PACE !Te invit la o bere!
Profit de ocazie si invit la o bere sindicatele,siparezii,dar si pe cei care ma contesta!Sa stiti ca nu am nimic cu nimeni din ANP care este cinstit si corect !Putem fii toti COLEGI SI PRIETENI fara sa ne balacarim pe acest blog!

Semneaza: Cirtina Gicu

Anonim spunea...

Lasa, Gicule! Nu-l mai invita tu la o bere pe George....Va invit eu pe amandoi la un pahar cu amicul meu Jack... :))

Noroc ca vine ziua de joi seara si o sa avem ocazia. "Toate cele bune!" tuturor colegilor din DPCT.

Cu deosebita consideratie,
un siparez

Anonim spunea...

SIPAREZI DIN TOATE JUDETELE UNITI-VA!Munca voastra e deosebita,n-au cum sa o inteleaga toti,fiti prieteni si veti reusi doar impreuna!

Anonim spunea...

Huginn! Imi e dor de polemicile cu tine. Of! S-au dus vremurile de altadata.

Anonim spunea...

13.03.2010, 22:25:00 Eu nu fac discriminare intre servicii,functii,ofiteri,subofiteri!Fiecare functie are avantajele si dezavantajele ei!Nu sunt nici rasit,doar va invit la o bere! Tu de ce o faci?

13.03.2010, 21:45:00 de data asta accept cu mare placere! Cu stima !

Semneaza:Cirtina Gicu

Anonim spunea...

Eh!, mie mi-a facut placere intotdeauna, Gicule. Schimbul de idei dintre noi a fost, in opinia mea, mereu constructiv. E pacat ca ne vedem rar, dar e si mai pacat ca ne auzim la fel de rar. Poate ca ar trebui sa mai schimbam asta.

Cu deosebita consideratie,
Acelasi siparez de mai inainte.

Huginn spunea...

@13.03.2010, 23:10:00

Exista si o parte buna a lipsei de timp. :)