Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 30 martie 2010

50% revine

Cum n-a ieșit la prima strigare ANP mai încearcă un asalt. Mâine revine în discuție acordarea preiului de 50%. Acum câteva săptămâni hiba a fost că au pus sau au tăiat după cum i-a tăiat capul. Acum ar trebui să fie cu noroc... cel puțin pentru unii.
Consiliu de conducere 50%

30 comentarii:

Anonim spunea...

Despre ce sporuri de exceptie vor să vorbească aceştia, nu vedeti că fac parodie la TV de aceste sporuri!!! Unde-mi esti tu Boc doamne, cu puşca şi cureaua lată ce sporuri, prime şi stimulente luam odată, că unii vor să le ia şi acuma...

Anonim spunea...

Poate are ANP-ul ochi si pentru categoria de personal care-si platesc din salar cursurile de pregatire si de specializare...
Ia ganditi-va !!

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce directorii si directorii adjuncti din unitati sunt abonati lunar la prima de 50%.
In fiecare luna, din numarul primelor repartizate de ANP in unitati se scad cele REZERVATE pt directori !?

Anonim spunea...

Poate se tine cont si de:
-cati sunt prevazuti in stat si cati lucreaza efectiv si de cat timp;
-cati sunt in statul penitenciarului X si cati in cel al penitenciarului Y
-deficintele gasite la penitenciarul X comparativ cu cele gasite la penitenciarul Y,tinand cont de nr. persoanelor ce lucreaza efectiv.
Criteriile ar putea fi obiective,important este sa privim obiectiv.
Avem speranta,mai ales acum!

Anonim spunea...

Premiului, in loc de preiului.

Anonim spunea...

@ 30.03.2010, 19:33:00

Ce cursuri de pregatire sau de specializare iti doresti?? La voi in unitate nu s-au implementat acele cursuri
e-learning PENIBILE, DEPASITE???

Anonim spunea...

In unitatile penitenciare directorii si directorii adjuncti primesc din start prima de 50% ca si in anii precedenti. De ce ? De ce nu sunt supusi acelorasi reguli ca si restul personalului? Cine imparte , parte face?

Anonim spunea...

Stati linistiti, nu dati navala(la 50%).
Va dau o veste...''proasata''.Tot ai lor vor lua(aceeasi) iar daca se va da si la vre-un amarat, o s-o faca ca sa ne scoata ochii.
Sindicatele (nu toate)vegheza la binele nostru (exact ca si F.N.I.), putem dormii linititi.
Ex.: la Slobozia, din multele de 50%, doar 1(unul), a fost dat pentru agentii de la paza, restul(up to twelve), au fost date la birouri(adminstrativ) ptr. ca in loc de 2 ore de tigara au renuntat la 2 min si in loc sa manance pachetul rece de acasa, acum servesc masa la popota (alte 2 ore).
Hai, ca tot raul este spre bine!Felicit membrii comisiei care a acordat 50%, pentru corectitudinea si transparenta de care au dat dovada.
Sa mai ia si altii, ce daca sunt aceeasi !
:) :) :)(nu ma pot abtine din ras.Ce daca nu este rasul meu?)

Anonim spunea...

@ 30.03.2010, 20:04:00

Mai draga, nu se mai poarta intrecerea socialista intre fabrici si uzine ca sa pui criteriul deficientelor gasite la penitenciarul X sau Y....

Art. 17. din Legea 330/2009 prevede:
(1) Personalul militar in activitate, politistii si functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, precum si personalul civil care executa, in domenii specifice, lucrari de exceptie si misiuni speciale, apreciate ca atare de catre conducatorii acestora, beneficiaza de o prima lunara de exceptie sau de misiune speciala de pana la 50% din solda functiei de baza/salariul functiei de baza, respectiv salariul de baza.
(2) Prima prevazuta la alin. (1) poate fi acordata pentru cel mult 5% din numarul total de posturi prevazute in statele de organizare.
(3) Conditiile de acordare a primei prevazute la alin. (1) se stabilesc prin norme metodologice aprobate prin ordin al ordonatorului principal de credite.
(4) Numarul beneficiarilor primei prevazute la alin. (1) se stabileste de ordonatorul principal de credite, anual, in limita fondurilor aprobate prin buget.

Daca citesti criteriile sofisticate stabilite de ANP pe domenii de activitatede, nu le poate indeplini oricine pt ca sunt adevarate S.F.-uri....

Anonim spunea...

Poate ni se spuna si noua muritorilor de rind, de ce nu se mai acorda prima de vacanta la Galati.Am inteles ca din banii de prime de vacanta,sa platit tva la cladirea construita din fonduri phare,pina le vor sosi pharistilor bani ca sa se poata relua acordarea primei de vacanta.Deci prioritar a fost in acceptiunea directorului,fondurile phare si apoi daca mai exista si lucratori care totusi muncesc.Asa da manager,nu directori de unitati care pun pe primul plan interesele subordonatilor.Dar sa nu uitam ca noi avem judecator nu directori- paznici,ca la alte unitati.Dar asta este Galatiul cu o comisie de disciplina a carui secretar trebuie bagat in comisie ptr.ca nu isi achita datoriile la banci,colegi.Unde mai pui ca ia si prima anuala.Pina la proba contrarie,asteptam reactia celor din anp. DE LA UN INSTRUCTOR AUTO PLICTISIT DE MAXIM

Anonim spunea...

Criteriile trimise de anp in teritoriu pentru prima anuala sunt sf-uri pentru unii directori din tara,dar la noi la Galati,insusi directorul este sf, asa ca nu ne facem problme.Practic la Galati nu mai trebuiau trimise criteriile pentru ca noi avem personajul care le indeplineste---- NIKILAUDAFORMULAVASLUIANADE GREFIERETERORIZATE.

Anonim spunea...

@ 30.03.2010, 20:04:00
Circ mare cu prima asta de 50%... Cei mai isterici sunt liderii de sindicat daca nu sunt ei propusi....si daca mai iau si cativa dintre membrii ,cica s-au batut pt ei..

Anonim spunea...

Tinand cont de faptul ca directorii si directorasii sunt imputerniciti sau prin d.z.u. merita cei 50.
Prostimea o sa primeasca si ea ceva: Concediu fara plata.
Vivat!

Legio XIII Gemina spunea...

Criteriile stabilite de onorata conducere ANP sunt dedicate elitei din sistem. Aceleiasi elite abonate an de an....acelasi sistem perfid de recompensare a lingailor, slugilor si sifoanelor....Printre ilustri mai sus mentionati mai scapa si cate un ratacit de decor....

Anonim spunea...

Mare-i grădina ta Doamne!
Dar mulți au sărit gardul!

Anonim spunea...

La Giurgiu a fost nominalizat de catre director, adj. pentru paza Muscalu care acum trei luni a fost sanctionat de ANP .Vai de mama ei de dreptate . Cine imparte , parte isi face. Aceeasi oameni, dar prin rotatie. De ani de zile asistam la acelasi circ. RUSINE !

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Si pentru martie? Pai nici nu s-a incheiat luna. Dar ce mai conteaza. Smecherii din ANP indeplinesc toate criteriile pe care tot ei le-au stabilit. Copy - paste din fisa postului.

Anonim spunea...

Io zic sa se dea la toata lumea, prin rotatie ca sa fie toata lumea multimita...

Anonim spunea...

91% DIN ROMANI VOR PEDEAPSA CAPITALA. BINE CA NU INTREABA CATI % VOR SA VADA TIGANII IN REZERVATII CA PE INDIENI. NATIE DE BARBARI. TOTI MERITAM 60%!

Bobby Fischer spunea...

@ 22.27

Asa! Ca cinzeciu asta o fi vreun ajutor social... si, daca se poate, sa se dea cate-un procent, ca sa ajunga la toti!

Mai baieti, nu va compromiteti, ca nu va aveti decat pe voi!

Bobby Fischer spunea...

... Si sa le explice cineva disperatilor exasperanti ca sedinta consiliului va aproba (sau nu) propunerile avansate deja de unitati. Si ca "tura" urmatoare mai are nitel de asteptat. Fir-ar el de premiu al dezbinarii!...

Anonim spunea...

La Craiova a ajuns Gaspar sa ia 50 la suta de rasul curcilor daca il pui sa completeze un document nu stie sa-l scrie dar sa-l conceapa.Rusine d-l Becheanu o sa vina si vremea ta dupa ce pleaca ACADEL.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Prima de 50% se acorda in penitenciarul Tg-Jiu pe criterii de incompetenta, de linguseala, de periat sefii. Un exemplu concret este cel al sefului de garaj, Bolovan Bebita, care a luat prima pentru ca a reusit performanta de a distruge parcul auto al unitatii, facind toate lucrarile de reparatii doar pe hirtie, verificarile tehnice pe relatii, dar, laudindu-se catre sefi ca el rezolva totul, in realitate nemai functionind majoritatea autovehiculelor decit pe hirtie.

Anonim spunea...

Iti spun eu cititorule de penifest din Galati de ce nu sunt bani de prima de vacanta la Galati. Pentru ca toata gasca de contabili de la Galati este "varza". Pe vremuri era unul Petrescu, nu avea calculatoare si facultati cu masterate, dar stia meserie. Cum poti sa platesti TVA si sa lasi oamenii sa astepte prima de vacanta? Simplu. Muritorii pot sa astepte. Celebra cladire PHARE sta nefolosita. Tipic romanesc.
DE LA MACIUPICIU FROM UNDERGROUND

Anonim spunea...

pentru stimatul coleg de la 11:51
Bolovan Bebita este unul dintre putinii oameni de bun simt de la penitenciarul Tg Jiu si sta linga masini si pe ploaie si pe soare in timp ce alti soferi fac combinatii si stau pitulati sa nu cumva sa fie pusi la munca,ceea ce se scrie e alterat si scriu oameni ca Beznila,imaginea puscariei,pe dos!

Anonim spunea...

As vrea sa il vad pe cel care ii spune lui Ungureanu ACADEL in fata si voi mai zice ,pana atunci,tot pe la colturi mari barbati de penitenciare.

Anonim spunea...

eu

Stiuca si carligul spunea...

Pt. 23.16

Abia ti-ai cerut iertare!