Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 29 ianuarie 2010

Salarizarea personalului din penitenciare: T-10

Mai jos aveti proiectul de ordin (varianta 29.01.2010) privind normele de aplicare a legii nr.330/2009 si OUG nr.1/2010 privind salarizarea unitara a personalului bugetar. ANP asteapta propuneri de modificare la adresa de e-mail dilioiu@dgp.ro pana luni 01 februarie 2010, ora 12.

Daca aveti observatii trimiteti-le, nu ezitati oricat de banala vi s-ar parea problema. In 10 zile vom vedea daca promisiunea de a nu avea probleme cu salariile va fi tinuta. Ordinul de fata ar fi trebuit sa fie gata inca din decembrie, nu s-au facut deciziile de salarizarem nu s-au calculat salarii. Ramane de vazut daca se poate face totul in 10 zile.
OMJ - Norme de aplicare a legii salarizarii unitare

50 comentarii:

Anonim spunea...

Ce sa ne mai mire ,aceasta este clasa politica din Romania si acelasi lucru fac si cei ce ne conduc .
Desfiinteaza,infiinteaza posturi,cheama la apel conducerile de penitenciare pentru ai ameninta si ai umili cu posturile care le desfiinteaza,numesc si inputernicesc persoane care sa conduca penitenciare dupa ce au sustinut 2-3 examene de director si au picat ,numesc persoane in functia de director persoane care au trecut si prin serviciul de trista amintire" SECURITATEA" dar nimeni nu se sesizeaza ,la intrarea in acest sistem a unor persoane de acest fel cei care iau bani pentru acest job {cei cu timpanu }ar trbui sa sesizeze conducerea ANP.

Anonim spunea...

Pentru cei de la Spital Tg-Ocna ,,, TREZIŢI-VA " , sunteţi in găleată cu totul , v-au dispărut posturi , s-au infiinţat cele de la căldurică , ex. locuşorul in care isi va desfăşura activitatea liderul de sindicat , acel LIDER VESTIT care se reprezinta doar pe el insuşi dar pe banii vostri ,care vânează doar pentru el si care mai mereu este plecat cu activităţi sindicale , Dumnezeu stie pe unde ,probabil cu afacerile personale ,, asigurari de sănătate şi de viaţă, comandamente civile ,sucuri, băuturi şi alte plimbărici " că el nu mai comunica cu nimeni,aveţi probleme de reorganizare? ,in curând ve-ţi plânge şi după bruma de bani pe care o mai luaţi .Cred că vi s-au servit somnifere la micul dejun , de nu vedeţi ce se întâmpla in jurul vostru , de nu sunteţi capabili sa luaţi atitudine . Au dispărut posturi importante unde munceau oameni de valoare ,s-au infiinţat altele care sunt ineficiente , create pentru prieteni, pentru lingai,să vedeţi criteriile pe baza cărora vor fi ocupate posturile respective HA ,HA ,HA, a disparut o secţie intreaga de T.B.C. , sporul fiind pe ducă , dar voi dormiţi in,, bancă "s-au în ,, băncile" pe care nu ve-ţi mai fi capabili să vi le achitaţi , când o să vă treziţi va fie prea târziu .Aveţi oameni de clasă şi de caracter in acea unitate dar pe care nu stiţi să-i apreciaţi,ati acceptat să fiţi infrânţi de o mână de pseudo sefi si de un pseudolider de sindicat şi acum vă plângeţi pe la colţuri. Să vă trăiească liderul de sindicat si acţiunile lui făcute doar în defavoarea voastră . Am fost şi eu in unitatea voastră cândva şi era o atmosferă chiar plăcută dar acum este DEZASTRU la voi , halal va-ţi pierdut şi umbra de verticalitate pe care o mai avea-ţi . Să mă contrazică cineva , să-mi spună că nu am dreptate . A-ţi trăit bine până acum ? Să trăiţi bine şi de acum încolo !

28.01.2010, 21:26:00

Anonim spunea...

Ma alatur celui care a trnsmis un semnal de alarma celor de la SP TG OCNA si desi acum cand al 13-lea ceas a trecut deja , le spun celor de acolo : LUATI ATITUDINE VOI TOTI CARE SUNTETI CALCATI IN PICIOARE DE NISTE "SEFI TIRANI" carora oricum nu le pasa nici de voi , nici de viata voastra ! Din pacate , liderul de sindicat de acolo mi se pare un catelus pe langa dulaii care stau in fruntea penitenciarului....A vazut tot poporul ce caracter are directorul medical(SECURISTU) caruia i se ru...pe de toata lumea , chiar si de lingaii care acum se gudura cu coada intre picioare prin fata BOSS-ului desi nu de mult faceau pe smecherii si se credeau cei mai mari si mai tari.Cred ca stiu pe putin 20 de persoane carora le curg balele citind zilnic mesajele pe care le postam noi ceilalti , dar nu vad sa scrie nimeni ADEVARUL ca sa-l stim cu totii

Anonim spunea...

Directorul Penitenciarulu Gherla este fiul unui legionar.Fapt relatat de catre Radu Ciucenu in ziarul adevarul din 28 01 2010. Acum avem de toate, directori securisti(tg ocna),directori
legionai(gherla), oare ce mai urmeaza?

Anonim spunea...

Mai oameni buni mai lasatima cu tg ocna ca ma disperati rau ce dracu numai voi aveti probleme?Cel putin jumatate din ofiteri dintr-o unitate iau bani DE GEABA se calca pe picioare in birouri aici este o problema.

Anonim spunea...

In noul ordin al Ministrului ar trebui introdus si sporul pentru distrugerea puscariilor, in cuantum de 1000 la suta. Ar putea sa il primeasca cu briu Filis, Hortopan, Drula, Groza, Daianu, Mischiu, Bolovan si altii din puscaria gorjului.
Dar pentru Filis ar mai trebui un spor pentru ca are nevasta in somaj.Si tot pentru el sporul de barfa la adrsa liderilor din ANP pe care ii uraste atat de mult incit ar fi in stare sa ceara sa fie pus el director general.

Anonim spunea...

Nu observati, ca totul este in favoarea lor.Priviti noua grila de calcul al salariilor.Cat ia un palmas care lucreaza in conditiile care le stim cu totii?Nimic nu se va schimba in bine.Asa am fost noi facuti...sa ducem povara altora in spate.
Eu deja m-am saturat, vorbim degeaba, nu se misca nimic in tara asta.

Anonim spunea...

In proiectul legii aparea un fond de premiere la art 12 de 2%care vad ca a disparut...tot smecherii vor lua premiu de 50%pentru conditii grele...premiu de gusa...

Anonim spunea...

Pentru 22.27

Meseriasu', nu in proiect, ci chiar in legea publicata apare sporul de care pomenesti. Dar nu citi doar pe diagonala. In primul rand nu e vorba de art. 12, ci de art. 24, ale carui prevederi, in conformitate cu art. 30, nu se aplică în anul 2010.

Anonim spunea...

21.15

Eu nu stiu cum de mai suporti. Ia fa-ne in ciuda si da-ti foc, impovaratule.

Anonim spunea...

NU STIE NIMENI BATE SI LA ARAD UN VANT DE SCHIMBARE SAU MAI MULTE

Anonim spunea...

@ 23:20

Poate o sa-mi dau foc ,''ofitere'', dar dupa tine.Cat priveste punctuatia, esti : ''varza de Bruxelle''.Vad, ca o duci bine, nu esti ''incarcat'' ca noi toti.Probabil in acest an (ca de altfel in fiecare an)esti trecut la 50%.Se observa de pe gulerul camasii ca muncesti (ai urme de ciocolata).Cate telefoane ai bagat astazi?Spune, ca sa le scot!
Ia uitati, unde era impacatu'!?

Anonim spunea...

PE RADU DE LA PLOIESTI IL ADUCE LA TIRSOR?
ESTE ASTEPTAT DE MULTI FANI SI FANE PE FUNCTIA DE DIRECTOR CA-I UN HAOS ACOLO CE NA FOST VREODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PE CIND UN CONTROL DIN CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI LA TIRSOR????

Anonim spunea...

CAND FILIS ERA OLIMPIC NATIONAL VOI RUPEATI GATUL LA STICLELE DE BERE...INTERESATI-VA GUSTERILOR INCULTI SI CERETI UN SPOR DE NOROC...TOTUL PANA LA FAMILII DA?FIECARE RAND DESPRE TG JIU NU FACE DECAT SA ARATE ZBATEREA VOASTRA SPRE LIPSA DE CARACTER SI CIOLANUS DULCICUS...AUZI -COSTICA- BALA /V-ATI CIOCNIT VALIZA IN GARA?

Fanuta Lisman spunea...

Felicitari pentru blog.
Abia v/am descoperit.
Totusi, indraznesc sa va invit sa ne sustineti in campania privind promovarea medierii. Detalii puteti gasi aici: http://medierea.wordpress.com/2010/01/26/campanie-online-eu-sustin-medierea/

Multumesc anticipat.
Toate cele bune.

Anonim spunea...

Pana la urma se desfinteaza sau nu Tg. Jiu?!

Anonim spunea...

pentru limitatul ala de la targu ocna, vreau sa-i spun ca REFUZ SA MA TREZESC pentru ca i-a picat lui (sau ei) scaunul.

Anonim spunea...

Ce naiba aveti frate cu parintele Groza ?, nu are treaba cu puscaria, el slujeste biserica, sunteti timpiti rau de tot ,zau,asa, chemati-l sa va faca sestanie la creiere poate va mai vin mintile acasa .

Anonim spunea...

Hortopan a fcaut ceva pt puscaria Tg-
, altii , au darimat-o. Speram ca nu se va desfinta mai sunt si oameni care-si vad de teaba lor , nu sunt cu batul printre gard , cum e , stiti voi cine:, care a raportat direct la A.N.P., ca nu exista comunicare, antre cadre Pacat ai va veni si lui randul si nu-l va scpa nici Bucurestiul

Anonim spunea...

Noi il vrem pe dl.RADU si dl. CURELEA la PLOIESTI... ca ne-am saturat de atata schimbari .... si cred ca acest penitenciar a avut poate cei mai multi directori in tranzit... cel mai mult a stat procurorul Stasie - cred ca 5 ani .... si pana la el cred ca au fost cam 11-12 directori ... si este o puscarie noua .... de dupa 89 infiintatAa
Majoritatea cadrelor o sa ii regrete pe cei 2 ....

Anonim spunea...

Nu cunosc dedesupturile contabilitatii dar banuiesc ca schimbarea legii are ca principal scop reducerea cheltuielilor cu personalul-sau poate sunt naiv?.Specialistii in salarizare ne pot explica cum influenteaza salariul noul proiect din 29.01.2010. Prefer exemplul de genul Agent-structura salariului 2009-structura salariului 2010,exista diferența de X și în cazul ofițerilor la fel.Nu ne putem "da" cu părerea despre un lucru pe care nu-l cunoaștem și cu siguranța nu-l cunosc multi din contabilii noștri.Ne sugestionează cu ,,salariul nu va fi mai mic decât decembrie 2009" dar care vor fi influentele pe termen mai lung.Corect-ne-au determinat sa cerem noi sa ni se inghete salariile dar credeți ca le este de ajuns? Poate ne explica cineva bine pregătit și bineînțeles bine intenționat.

Anonim spunea...

enache va rasturna tot acest complot al pacatului si vor plange toti care s-au bucurat poate domnul bala va gasi linistea la ploiesti dar destinul lui nu e sa fie director pentru ca a picat de peste tot aici va pica pentru ultima oara pentru ca face jocurile unor oameni care l-au doborat si acum chipurile l-au repus in drepturi nu au facut decat sa-l arunce intr-un razboi cu inamici mult prea puternici pentru puterile lui actuale si care nu vor fi vesnice de fapt 2 sau 3 luni ca la imparatie ...

Anonim spunea...

daca pica si bala oare tot filis il va dobori stati la usa directorului domnule nastase sa nu intre filis la el ca poate ii spune ca stati numai in sectie si munciti mult mai ales pe la sindicat]]]ce sa-l invete filis pe bala si ce credeti ca l-a invatat pe enache,poate ei au de invatat de la el ca si el ca si ei a fost victima nevinovat dar noi cei din penitenciare uram oamenii destepti si caram pe unde caram si-i dobaram dar SRI-ul nu doarme[[[

Anonim spunea...

cei mai tari sunt cei de la prevenire iau luat lu filis salariu de merit ca a anuntat evenimetu cu mihu sa se invete minte sa nu mai raporteze nimic ha hu ho!

Anonim spunea...

cei mai tari sunt cei de la prevenire iau luat lu filis salariu de merit ca a anuntat evenimetu cu mihu sa se invete minte sa nu mai raporteze nimic ha hu ho!

Anonim spunea...

si soc filis va fi numit director la paza la tg jiu pentru ca paza l-a ajutat mai mult decat credeti si stie meserie si cu bala va fi o echipa usturatoare luati-va uniformele ca avem treaba!

Anonim spunea...

domnule popescu marian luati banii opriti lu popa bogdan din al 13 lea si cumparativa lumanari de ei se vede ce tine prevenirea la penifest nu la oameni va veti intalni cu aceeasi oameni dupa alegeri si va vor lua si ei din salariu nu mai e mult prea multe manevre de aia e paza nr 1 ca tine la oameni nu la scaune ca ...nu le vet avea pentru ca le doriti prea mult[]macar de iati fi luat dumneavoastra rusineeeee!!!

agent spunea...

Daca tot este capitolul critica inloc de salarizare,va rog sa-mi spuneti voi cei din ANP care cititi si voi aici,cat mai lungiti prostia imputernicitilor?Un caz concret MARA de la Barcea?Sunt ofiteri tineri si capabili care sunt pusi la colt de oameni ca acest infam!Ce urmariti d-le BALA de la acest orfelinat romanesc numit sistem penitenciar,condus de dv. un doctor?

Anonim spunea...

nu va luati de domnul marian de la dpct ca e om si el si se teme de sefi si face cum ii zic ei ca interesul!!!lasa bogdane ca o sa-i ia altul si banii lu popescu cel nemuritor si pe o suta de ani in functie!!!atunci o sa zica ca nu a vrut ca altu ca sa vezi ca el vinde da nu vinde bla bla bla

Anonim spunea...

alin popescu de la tg jiu e varzaaaaa dar e copil de militian si corb la corb... si ce-i plac plocoanele si bauturile si sifonelileeee...mai putin siguranta exterioara ce o fi aia?

Anonim spunea...

marian popescu zis GAINUSA al anpului e periculos si taie in carne vie ca vrea sa fie director la directia siparezilor nu pleaca nici noaptea acasa de pasionat ce e de sifonelile din teritoriu el lucreaza tot pentru paza cs de acolo e.

Anonim spunea...

MARIAN POPESCU SE POARTA URAT SI CU COLEGELE LUI DIN ANP DAR CU PALMASUL DE BOGDAN SIPAREZU ARMANI CARE POVESTEA CA MARIAN E SIFONUL SINDICATULUI STIM SI NOI O FI NO FI!

Anonim spunea...

si STEF e la fel de galant cu femeile din anp mai ales cu una de pe la MURES!

Anonim spunea...

noroc ca nu a vrut si HAGI sa lucreze in anp si sa si aduca si copii directori!

Anonim spunea...

si la prevenire e tot ca la paza nu cotizezi nu avansezi.

Anonim spunea...

UNDE ESTE SPORUL DE TITLU DE CLASIFICARE,SPORUL DE 7% PENTRU ACTIVITATI SULPIMENTARE SPECIFICE,PLATA ORELOR SUPLIMENTARE, A 100%ZILE NELUCRATOARE?
IN LEGATURA CU ORELE SUPLIMENTARE SI ZILELE NELUCRATOARE CURTEA CONSTITUTIONALA A MOTIVAT CA IN 2010 SE APLICA PREVEDERILE CODULUI MUNCII, CA NU SE POATE DIFERENTE IN APLICAREA ACESTUIA INTRE SISTEMUL PUBLIC SI SISTEMUL PRIVAT.MAI MULT SE APLICA ACORDUL COLECTIV IN VIGOARE PINA LA EXPIRAREA ACESTUIA.IN DECEMBRIE LE AVEAM OBTINUTE PRIN NEGOCIERE PINA IN DECEMBRIE 2010

Anonim spunea...

DOMNU STEF E O FATA LA TG MURESI CARE SE LAUDA CA ARE MEILURI DE IUBIRE ALE MATALE CU FOSTA EI SEFA.SA MOARA CINE MINTE?

Anonim spunea...

DACA RAMANEAU UNGUREANU CU RADUTA NU S-AR FI INTAMPLAT NICIODATA LA PREVENIRE SA SE OPREASCA BANI LA OAMENII LOR ASTIA 2 DE ACUM PARCA DAU DE LA EI VOR SA ARATE LA LUME CA IAU MASURI CU OAMENII LOR CA INFORMATII PRIMESC DEGEABA LE BAGA SU PRES.

Anonim spunea...

Mare tampenie cu chestia aia din OMJ: " Se abroga orice alte dispozitii contrare".

Cei de la elaborare acte normative- fie ei din MJ sau din ANP trebuiau sa identifice care acte normative sau articole ar fi trebuit abrogate in mod expres. Asta pentru ca din nou in unitati se va aplica legea dupa ureche... Sau dupa spusele unora sau altora de la RU.

Asa ca, macar acum ar putea lua cineva atitudine sa le spuna alora ce trebuie sa faca!

Si, credeti-ma, spun cele de mai sus in cunostinta de cauza.

Q.E.D.

Anonim spunea...

Off topic - Bai Filis, bai baiatule, de ce nu te linistesti ma? Mai ales cand sti ca ai atatea bube, un trecut asa "glorios", dar si un prezent pe masura. Vorbind despre tine la persoana a doua spui ca nu ai facut trafic de influenta - trezeste-te! Sunt documente, sunt hartii care daca ies la lumina nu-ti va fi atat de bine. Spui ca ai fost cercetat de SIPA in 2003 - oamenii din SIPA care te-au cercetat erau la fel de "verticali" si "corecti" pe cat esti tu acum. Cat despre obiecte interzise aduse la detinuti si aici exista ceva declaratii, baiatule. Faptul ca ai fost "olimpic" si ca citesti multe carti, spui tu, nu valoreaza mai nimic cand nu ai caracter si asta o stie toata unitatea si sefii tai de la Bucuresti, despre care vorbesti foarte urat de cate ori ai ocazia, si toata lumea. Se spune ca e bine sa inveti din greseli, dar tu te ambitionezi sa nu dai dovada de atata inteligenta.
Oricum, o detasare, un calificativ, un premiu anual/2 , o de... ... cine stie?! (sau poate stie); nu aduce anul (2009) ce aduce 2010.

Anonim spunea...

Nu avem nimic cu parintele Groza,dar sa nu mai plece in timpul programului la carciuma si sa vina mirosind a alcool pe sectie, sa-si ia sacul de oase pt.caini.

FILIS spunea...

am observat ca nu ati suportat ca unii m-au aparat, va inteleg nu am nici o valoare,bine ca aveti voi cei care scrieti anonim e prima si ultima oara cand scriu pe penifest daca aveti atatea probe impotriva mea si sunt atat de josnic si de incult si de nespalat si ce mai vreti voi si vorbesc sefii de rau si am facut trafic de influenta si cine stie cate si mai cate ,folositi-le si terminati odata poate va gasiti linistea si vine cineva cu calitatile dorite de voi pot recomanda eu 2 sau trei persoane care scriu de mine pe penifest si care maine ar veni in locul meu,pana ma terminati definitiv lasati-ma ca am treaba si nu ma amenintati ce detasarile si cu altele,nu va antepronuntati si nu va substituiti celor care vor sa o faca pentru ca dati de banuit!va doresc succes dar pentru ca nu va place sa munciti,nu aveti caracter si scrieti numai anonim, cam greu sa vorbim fata in fata ,noroc ca am sefi cerebrali si care nu isi formeaza convingerile dupa ce scriu unuii aici .Sefii de la prevenire stiu sa cearna lucrurile pentru ca sunt profesionisti si se va face lumina si in cazul meu ,dar a fost mereu lumina numai ca voi sunteti prea orbi, astept toate probele despre care vorbiti si declaratiile detinutilor si tot ce mai aveti va rog sa le depuneti la parchet sau la ANP.Multumesc,pana atunci haideti sa ne facem toti treaba ca sa nu mai fiu acuzat ca o fac doar eu si ...deranjez!Sunt deschis la orice proba,control sau testare corecte si de buna credinta!de ce nu ati folosit aceste probe pana acum si ati fost atat de marinimosi ori batea la ochi ca erau fabricate?

Anonim spunea...

NE-AŢI PLICTISIT CU TG-JIUL, VĂ CREDEM CĂ AVEŢEI PROBLEME, DAR FACEŢI MĂI CEVA, DUCEŢI-VĂ LA BUCUREŞTI CU JALBA-N PROŢAP ŞI SPUNEŢI TOŢI CĂ AŢI FOST CONDUŞI DE INCOMPETENTUL ENACHE DE V-A DISTRUS UNITATEA, DAR CĂ SUNT ŞI OAMENI BUNI CARE NU MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ SLUJBĂ. DE PERVERS CE E, ENACHE ŞI-A LUAT MEDICAL SĂ CONTESTE DECIZIA ANP-ULUI ŞI ÎMNCEARCĂ PRIN NEVASTĂ, PRIN FOSTUL DOCTOR MĂLĂESCU ŞI PRIN PRUNARIU SĂ SCAPE ÎN INSTANŢĂ. NU VREA SĂ MEARGĂ LA PLOIEŞTI NICIO ZI, SĂ ARATE CĂ EL FACE TOT CE VREA, AŞA CUM A FĂCUT ŞI PÂNĂ ACUM. DE CE NU L-A DESTITUIT MINISTRUL? NU AŢI VĂZUT DOMNULE PREDOIU CÂTE A FĂCUT? HOŢI DUŞI ACASĂ CU CADRE CARE SĂ LE MONTEZE UŞI, MILDIRECTORI ADJUNCŢI PROPUŢI PENTRU DESTITUIRE ŞI APOI PUPAŢI ÎN....ENACHE N-ARE CARACTER, NU ARE IDEE CE E ĂLA MANAGEMENT. I SE SPUNE CALU ALB SAU NEA ENACHE. DEŢINUŢII NICI NU-L IAU ÎN CALCUL.

Anonim spunea...

Daca si prevenirea a ajuns sa-si spele rufele pe blog, cu siguranta trebuie sa-si faca ordine in ograda! Nu am nici o legatura cu cei de la prevenire dar, totusi, care este diferenta dintre colegialitate si complicitate?

Anonim spunea...

Pentru filiş
nicio, măi frate
cultura aia cu care te tot lauzi lasă de dorit la capitolul gramatica

Anonim spunea...

Pentru FILIS
CEI DE LA BACAU AU PROBLEME SI NU AU PE NIMENI LA PREVENIRE.CERE SA FI DETASAT ACOLO PENTRU CA O SA LE REZOLVI PROBLEMELE CU AL TAU profesionalism...TOTODATA SE VA INSTAURA LINISTEA SI BUNUL MERS LA TG-JIU.

Anonim spunea...

Pentru 30.01.2010, 16:47:00

Ce este domnule agent Popa Bogdan ,nu ti-a priit in concediu la schii ? Daca tu faci referire la lumanari,sa fac si eu refrire la atele ?

Anonim spunea...

Pentru 30.01.2010, 23:27:00

Bai desteptule,unde erai tu cand TATUCUL TAU UNGUREANU a luat la toata prevenirea intre 10%-25% din prime fara motiv ? Tu nu cumva esti unul din acei SIPAREZI care puneau bani si mergeau la zilele sale onomastice de doua ori pe an ?
Armani ( 30.01.2010, 22:41:00) tu cred ca confunzi perioadele, pe vremea lui Ungureanu cotizai ca sa mergi la ziua lui !

Anonim spunea...

Comunitar de Tg jiu (31.01.2010, 19:33:00), ,,cei care te apara,, esti tot tu!
Tu scrii de la serviciu ! Ai uitat ca toti suntem monitorizati de ANP ? Halal SIPAREZ esti daca nici asta nu stii!!!

Anonim spunea...

SINCER:M-am bucurat acum 7 ani cand a luat la scoala militara si cand am fost in cele 2 practici efectuate in timpul scoli militare la 2 penitenciare diferite din tara ,dar cand am ajuns acasa adik la TG-JIU mi-am pus mainile in cap.dece?aici 80% din agenti si din ofiteri sunt luati de pe strada si adusi cu japca la puscarie li se dau functii iar noi cei care avem un stagiu militar satisfacut o scoala militara o academie avem cele mai mici functi si cele mai jalnice posturi.De asta dragi mei colegi acest penitenciar merge PROST pentru ca suntem condusi de ingineri,tractoristi,mineri,oameni fara experienta si ca tot romanul care nu are carte("tiganul cand se vede IMPARAT .....")si de aici aceasta prostie fiecare prost vede prostia altuia dar nu vede prostia lui si HAI FRATILOR SA NE RECLAMAM.Imi pare rau de acest personal din penitenciarul TG-JIU dar sa mearga acesti agentii si ofiterii care sunt facuti la apelul bocancilor si la alte penitenciare sa vada ce inseamna DEMNITATE,CAMARADERIE,BUNUL SIMT,LOIALITATE si multe din aceste lucruri care pentru ei sunt straine.scz pentru eventualele greseli de ortografie.