Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 1 ianuarie 2010

Salarizarea - in ceață

Salarizarea bugetarilor este deocamdată în ceață. Guvernul abia face Comisia de modificare a legii. Inca n-a aparut vreuna dintre HG-urile de aplicare la care se face referire in textul legii. Deocamdata a aparut un ordin care face... precizari.
Proiect de ordin referitor la aplicarea legii 330/2009 privind salarizarea personalului bugetar

12 comentarii:

Anonim spunea...

Adica? Ca eu nu am inteles nimic din acest ordin. Ne explica cineva mai pe intelesul nostru. Se schimba modul de calcul al salariului? Daca da de cand? Ce sporuri se includ in salariu de baza? Care sporuri raman in cele 30 de procente peste salariu? Hai "HUGGIN" ajuta-ne.

kabul spunea...

Chiar si aceste precizari fac sa demonstreze ca traim intr-o tara guvernata atat de haotic...
Conform alineatului 2 ale acestor precizari, ne vom pastra salariile conform lunii decembrie 2009 fara a mai suporta acele reduceri de cheltuieli (CFP) la acesta adaugandu-se sporurile potrivit ANEXELOR LA LEGE. Se vede foarte clar faptul ca nu se precizeaza despre ce lege este vorba, ducandu-ne la ipoteza ca ar fi vorba de legea 330/2009 unde, CATEGORIA SPORURILOR CE STAU LA BAZA DE CALCUL A SALARIULUI ESTE CU TOTUL ALTA. Drept urmare, precizarile prin care se aduce la cunostinta ca se vor pastra veniturile din decembrie 2009 este falsa. O DERUTA totala.
La toate astea se adauga si elementele derutante ale alineatului 4 care face referire la procentul sporurilor adaugate la salariul de baza. In acest caz, sub nici o forma nu se poate pastra venitul din decembrie 2009 ca referinta pe parcursul anului 2010.
CEREM EXPRES O SIMULARE DE CALCUL A VENITULUI INCEPAND CU IANUARIE 2010, asa incat prin aceasta simulare sa nu fie afectat venitul din decembrie 2009...
Vai de mama noastra in ce tara traim....

Anonim spunea...

Amice...esti tare greu de cap...

kabul spunea...

Bunule de cap, de ce nu ne expui tu o simulare de calcul a veniturilor incepand cu luna ianuarie ? De jignit, orice dobitoc o poate face. Te ascult...anonimule de la 13:07...

Gherla spunea...

Ptr.13.07

Daca ati inteles mai mult decat noi ceilalti ce vrea sa se spuna in Legea salarizarii unice scrieti pe Penifest,daca nu pastrati-va cunostintele acumulate opentru dumneavoastra

Dati dovada ca nu sunteti greu de cap precum altii...

Anonim spunea...

@ 13:07-cred ca practicai un monolog in oglinda!dar esti si destept pe deasupra,ti-ai recunoscut cu usurinta dilema!

Anonim spunea...

Continuam despre spiritul de initiativa a d-lui Vraciu Gabriel, de la P.s.Tg. Ocna, in ziua de 31 decembrie a permis, si chiar rugat,unele dintre cadrele unitatii sa plece acasa facand abstractie de existenta unui director! Ma asta e meserias, nu?
Ma intreb asta in statul de functii ce naiba e?
Da eu zic neaparat, e SDRP!
Si vom continua despre acest individ ca sa vedem directorul ce zice!

Anonim spunea...

ma a facut un lucru decent ..era 31..probabil directorul nici nu mai era in unitate ...sau tu nu poti sta de el ?

Anonim spunea...

VRACIULE PANA LA URMA TOATA MATEI TI O TRAGE TIE SAU TU LUI

Anonim spunea...

Pentru anonim de la 18,26; ma da esti ofticat rau pe omul ala , tu alta treaba nu ai?,ai putut sa treci de sarbatori?, nu ti-a stat in gat?...are vreo datorie la tine omul ...nu te-a platit...ca prea esti pornit , sau e altceva ce noi nu trebuie sa stim , dar trebuie sa te suportam , ce parere ai de anul acesta greu , ai din ce sa-ti cresti copiii?

Anonim spunea...

Stie cineva bancuri cu CHINEZI,s-au proverbe CHINEZESTI?, sunt foarte educative .

Anonim spunea...

PT.04.01.2010, 21:38:00
http://proverbe.citatepedia.ro/despre.php?d=proverbe+chineze%BAti