Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 19 ianuarie 2010

Proiect de Hotărâre a Guvernului...

privind stabilirea categoriilor de personal şi condiţiilor de acordare a sporurilor şi indemnizaţiilor individuale cu depăşirea cotei procentuale de 30% din solda funcţiei de bază, salariul funcţiei de bază, salariul de bază sau, după caz, indemnizaţia lunară de încadrare în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor

46 comentarii:

Anonim spunea...

Sa inteleg ca administrativul e scos din carti de la sporul de 30%?

Anonim spunea...

E DE BINE! DOAMNE AJUTA !

Huginn spunea...

@ 19.01.2010, 11:10:00
Intelegeti ca e preluata exact prevederea in vigoare referitoare la sporul de 30%.

Anonim spunea...

Aha, am inteles, Huginn. Inseamna ca ramane cum am stabilit. Da' al 13-lea, cand se da al 13-lea ? :)

Anonim spunea...

19.01.2010, 11:10:00

Ce bolovan esti, ma!

Anonim spunea...

Dupa ce se calca pe picioare prin birouri le dam spor 30%.Noi stam cate unul pe doua sectii,12 ore foisor,facem ore suplimentare fara numar pentru ca altii sa ne rada in nas.ZAMBITI.SEPOATE SI MAI RAU.

Anonim spunea...

NICI ACUM NU NE AJUTA CINEVA CU O SIMULARE SALAR ,AGENT OPERATIV ?

Anonim spunea...

stiti ceva de un transfer la ac milan?

Anonim spunea...

e drept ca nu se mai da al 13-lea? a zis Boc asa ceva?

Anonim spunea...

Am auzit ca premierul a zis la otv ca nu se mai da al 13-lea.E adevarat?

Anonim spunea...

E adevarat ca al 13 salar nu se mai da anul asta. Multumesc.

Anonim spunea...

Domnule Director General va intreb cu toata responsabilitatea cum pot fi avansati in functia de Director de Penitenciar o persoana care a facut parte din fosta securitate ,totusi nu se mai gasesc persoane fara aceste metehne ale comunismului?

Anonim spunea...

Pentru cel de la 11:10:00
Nu este scos din carti pentru ca in situatii esceptionale acestia se conformeaza ca orce alt lucrator de peniteciare{evadari perchezitii, alarme,in conditiile situatiilor de urgenta }asa ca nu mai fi dezamagit.

Anonim spunea...

ce se mai aude cu sambetele si duminicile la operativ ? liniste si pace !

Anonim spunea...

AL 13-LEA:
Intr-adevar Boc a facut niste afirmatii in privinta celui de-al 13-lea salariu dar l-a directionat spre a fi asumat de catre ordonatorii principali de credite, acestia sa decida masura in care poate fi acordat tinand cont de situatia financiara actuala. Am observat ca pentru Realitatea TV, acest drept nu se mai acorda. Stim cu totii ca mass-media jongleaza cu afirmatiile politicienilor in sensul in care ar naste subiecte de dezbatere.
Personal, consider ca, odata prinse sumele necesare acordarii celui de-al 13 lea salariu in bugetul dupa 2010, acesta va fi acordat.

Anonim spunea...

pot sa va confirm faptul ca altor institutii bugetare, gen prefecturi si primarii, al 13-lea salariu s-a acordat deja, la unele, sau se va acorda in cursul acestei saptamani, la altele.Ce nu pot confirma e legat de noi...Deh,secretul de serviciu :)

Anonim spunea...

Sedinta de consultare in vederea elaborarii statului de functii al Penitenciarului Gherla -poate fi accesata undeva ?

Anonim spunea...

cand o sa va obisnuiti sa constatati ca la televiziuni - care normal ca sunt private- se vorbeste doar despre : sa moara bugetarii.nu ati observat ca doar despre "sa dam afara din ei" se vorbeste? lasati tv-ul ca prea mult am fost mintiti cu acest mijloc de manipulare si dezinformare.sa speram ca se va da si al 13-lea.

Anonim spunea...

ce se mai aude pe la galati?

Anonim spunea...

eu zic sa ne imbracam in violet,ati vazut puterea culorii, poate asa reprezentam o forta,sau mai bine zis ne baga si pe noi cineva in seama.

Anonim spunea...

cand se pune nocturna la galati?

agent operativ spunea...

16:34-esti dubios frate,faci zilnic ceea ce ai enumerat, auzind de la altii?
Mi-ar fi jena!sa mai scot in locul vostru capul din gauricea de soricel!ATENTIE PERICOL!

Anonim spunea...

Cei de la birouri nu merita 30%spor.
De ce?Pentru ca nu au contact cu ppl.si nu stiu nici pe ce lume traiesc.La Penitenciarul Bc. sta un agent pe 3 sectii,iar daca nu-i convine,il muta in foisor.
FARA SPORURI la cei care isi servesc patria prin birouri....!!!

Anonim spunea...

Sunt de la Galati si am iesit acum din schimb...dupa ce mi-e rusine sa spun ca-mi fac nevoile in perimetru si ca 12 ore nu sunt schimbat???Ciuca tu stii asta dar ce ai facut in 6 luni ptr. asta??? Nimic!!! Aici nu e vorba de bani ci de bun simt !!!E totusi nesimtire,ca va vad din postul 7 cum va simtiti bine voi ,iar noi nici macar nu avem acces la toaleta!Cred ca iubite Burlibasa ar fi bine sa te duci de unde ai venit(sa draghezi fundul Dunarii ) sau sa-ti draghezi mai bine comportamentul...Sttiii ce ,,hai lasa-ne cu 25000 ron pe luna cat castigi,oricum nu te duce capul ce sa faci cu banii!!!Cei care te lauda sunt trantorii numiti de tine !!!GALATEANUL BRAILEAN!

Anonim spunea...

Lasati Galatiul in pace, ofiteri si agenti.Sa ne vedem fiecare unitate de problemele pe care le avem,mai bine zis sa ne vedem ficare de gunoaiele pe care le avem fiecare dintre noi in ochisori.Fiecare cu mamicuta si crucea pe care le are in dotare.Sa facem front comun atunci cind situatia impune,si va asigur ca se va impune cit de curind. DE LA UN TIMPIT DIN PENITENCIARUL GALATI.

Anonim spunea...

cei de la birouri nu muncesc acolo ca vreau ei,sa nu mai lovim in ei ca sunt colegii nostri,au si ei copii de crescut,rate de platit,este inuman sa le dorim raul,sistemul ar cam trebui zgaltait,nu credeti?

Anonim spunea...

Daca nu ne vedem fiecare de treburile noastre domnilor ajungem sa murim gandindu-ne la altii si la ce fac: viata e crunta si dificila in sistemul nostru penitenciar in urma noastra va ramina o dara de ranchiuna, ura si discordie semanate fara rost ,sanatatea ar trebui sa nepreocupe pe toti sanatatea fizica si mentala, birfele , discutiile ca gen citez: "Filis si gasca lui",sau"parintele Groza se ambata ca...", domnilor de ce stati la baute la chefuri cu acesti colegi daca ,nu va uitati intii la dumneavastra si nu va analizati constiinta inainte sa aruncati cu vorbe grele .Ce credeti ca reusiti sau ce urmariti de fapt fiecare vorba ascunde ceva ce se vrea a se pune in practica si nu puteti de Filis, daca ar merge George cu voi la baut nu ati mai da dupa el cu atata ranchiuna:, ati vazut ce a patit colegul nostru dupa16 ani de cariera se stinsa int-o zi cu ciroza, credeti ca birfele nu ne omoara sanatatea haideti sa laasam in urma noastra faptele bune si amintirile practice a ceea ce anseamna omenia in adevaratul sens al cuvintului, nu vi se pare domnilor ca la 38 de ani e prematur sa mori?, dincolo de toate si domnul Director Enache este om si greseste, nu suntem in masura noi sa judecam faptele altora, nu suntem in masura nici pe George sa-l judeca nici Parintele oricit de betiv este sau ar fi nici ub betiv de l-ti vedea mort de beat pe marginea drumului nu trebuie judecat , fiecare are necazurile lui ,si, poate nu vrea sa le spuna la nimeni pt a nu le ampovara viata celorlalti, bravo :G eorge, si bine faci dar nu uita ca munca ta elinistea celor pe care ii slujeti a societatii si a familiei tale, bravo parinte <fi vesel cum te stiu de-o viata si calca in picioare barfele dumneavastra sunteti trimisul Domnului pe pamint sunteti fata bisericeasca, !BRAVO omnule director pt faptul ca inca mai suntem aproape de csa linga famiiliile noastre, si le-ati tinut locurile caldute celor cre dau dupa dumneavasta, cei mai sus mentionati nu sunt oameni falsi sunt oameni care au renuntat fiecare la oviata tihnita pt a fi tintele si birfele unor jegosi care, cred ca ei stiu tot.REFLECTATI DRAGILOR CA ATUNCI CND MERGETI CU LUMINARI SA LE PUNETI LA CEI DECEDATI, GANDITI-VA DACA NU TRBUIE SA APRINDETI CITE O LUMINARE SUFETULUI DUMNEAVATRA SUNTEM TRECATORI PE PAMINT GRESIM DAR TREBUIE SA STIM SA IERTAM ,SA NE RUGAM SA FIM IRTATI. Dumnezeu sa-l odihneasca pe colegul nostru, putin sunt oamenii cu un asemenea caracter deosebit, lacrimi si fori pe tristu-i mormint

Anonim spunea...

e adevarat ca Emil M de la galati e cel mai frumusel barbat?

Anonim spunea...

e bine sa te indragostesti la locul de munca?

Anonim spunea...

Este adevarat ca la Gherla s-a acceptat 660 de posturi,puteti sa ne spuneti pe ce criterii.

Anonim spunea...

Diferenta dintre sectorul administrativ si sectorul paza este urmatoarea: 95% din personalul de la administrativ poate face cu succes serviciul celor de la paza, pe cand doar 5% din cei de la paza pot face bine, ce fac cei de la administrativ!... asa ca mai incet cu sporul de 30%!

atitudine spunea...

Cine este noul sef, in locul lui Catalin Bejan?

Anonim spunea...

Pt 22.00, tinere, nu e sistemul nostru penitenciar, noi suntem cei care isi desfasoara activitatea in el, dar daca la mintea ta de gamalie crezi ca ti l-a dat cineva asta e alta poveste!
Nu-l mai pupa in .... pe Filis ca prea se vede de la o posta ca esti subordonatul lui direct!

Anonim spunea...

Trebuie, sa se faca diferente intre birouri si paza ptr. ca asa este normal.Una este, sa stai pe scaun o zi intreaga, sa te joci pe net cu radio si A/C si alta este sa stai pe sectii 12 ore cu pauza de masa de 15 min.
Sa nu mai spun ca vara sunt 50 de grade si mirosuri neplacute.
Ce birouri (sa fim realisti nu rauvoitori): la 8 vin la munca, pana la 9 beau cafeau , muncesc 2 ore, 1 ora se plimba, la 12 la masa (deeh 1 ora), apoi iar la cafea, 2 ore munca si la 3 gata, se pregatesc de plecare.La ora 4 se calca pe picioare in poata 1 .
DE UNDE ATATA EGALITATE (nu sunt rautacios dar dupa munca si plata-asa trebuie sa se puna problema.
Inainte era 1 buc. contabila si la cadre si la ppl; acum 7 contabile si nu sunt in stare sa fie cu munca la zi (si au si CLc. cu programe performante).Exemplele pot continua.
Seara buna.

Anonim spunea...

Ptr. 22,03.Este adevarat ca Emil e frumusel...I se mai spune si FRUMUSELUL DIN FARTANESTI !!!.

Anonim spunea...

L-ati luat in barca pe Mlajeru acuma, of, cainilor de preerie ce sunteti! Ce daca este frumos si cu succes la femei...va este ciuda pe el...sau va este ciuda ca nu face parte din clanul lingailor de clante si a purtatorilor de agende? Nu uitati ca este singurul care a trecut la paza sa munceasca in loc sa se fofileze cu programe si altele! Emil ai in mine un sprijin!
AK 47

Anonim spunea...

Pt 23. o3:pupa-l tu... eu nu ,inainte de toate consider ca nu esti in masura sa-l judeci pe George sau pe mine,judeca-te pe tine si fa-ti o radiografie a sufletului, cu moneda pe care o imparti pe pamint vei avea plata sus, de aceea iti merge "bine" :,nu mai dezbina raporteaza-te la realitate.

Anonim spunea...

Recomandare pentru Bejan!
Cu succesuri multe da fuga si ia locul lui Dan Bitman... repede pina nu se ocupa locul, vezi ca te ajuta la vocalize Florin Chilian!
Astept sa-ti vad fisa fiscala cu veniturile... . cit ti - a iesit pe .. proiecte si ... cind altii munceau in locul tau si tu te plimbai pe la spectacole cu hotii si mai luai si spor de pericol ANP, sa-ti fie rusine ?????
Sictir!

atitudine spunea...

@16.38

Pun pariu ca unitatea ta nu a fost prezenta la spectacol. Hai ca esti ofticos!

Anonim spunea...

@ 18:39

Cred ca ti-am suportat destul respiratia urit mirositoare,... plaja insorita la mare distanta!

Anonim spunea...

SE AUDE CA IN LOCUL LUI BEJAN VINE O PSIHOLOAGA DE LA TICHILESTI ....

Anonim spunea...

pt.22.00.
Cred ca tu esti ala la care merge Filis in vizita,sau daca nu ma insel, s-ar putea sa fii unul din aia care mergi la Olimp,Cuscra sau Gorjeanul,impreuna cu preacucernicul parinte Groza,lingaul de Rosoiu si cu d-l doctor docent in stiinte medicale Drula,sef al compartimentului medical,care nu stie cum se face macar o injectie.

Anonim spunea...

Unora li se pare firesc sa ia spor de pericol 30% pentru ca din an in pasti sunt alarmati si ei ca si cei din operativ; dar sporul de TBC se da cu condicuta, cit timp sta ppl-ul cu pricina in cabinet,tovarasi va informez ca daca ppl-ul a aruncat o flegma pe podea bacilul Koch, care nu este ppl-ul Koch, ramine acolo unde este flegma pina se face o dezinfectie, cu un produs care aplicat in concentratia potrivita si actionand o perioada de timp stiintific stabilita, este distrus?!

Anonim spunea...

aaaaaaaaaaaaaaa...........ma c- am suparati ....cum????...nu vine dna de la tichilesti ?????? DAR MACAR LA TICHILESTI O PROTAPESTE DIRECTOARE ......CA DOAR ESTE SUBPREFECTA CE DRAQ

Anonim spunea...

ii recomandam lui Bejan sa lucreze la Poarta Alba cu un singur agent asa cum a sustinut el la negocierile de la ANP si chiar sa fie facut sef serviciu si nu director adjunct ca el este valoros si omul face functia nu functia face pe om, ca asa a zis el cu gurita lui. Ce zici domnu bejan este bine acuma, mai sustii aceleasi lucruri?

Anonim spunea...

Stimati colegi!
Eu sunt mai vechi în sistem. Aș vrea să mă credeți, că am tot auzit vorbindu-se încoace și încolo de aceste bloguri - penifest și oltenia prison - și, din curiozitate, de o vreme urmaresc și eu cu interes postările domniilor voastre. Sunt uimit de câte poți afla, adevărate sau neadevărate, câte insulte și câte atacuri la diverse persoane. Eu aș vrea să vă întreb un singur lucru: nu tragem toți la aceiași căruță? Această problemă dintre administrativ și operativ este mai veche și cred, ca și o părere personală, că vina este a șefilor noștrii care nu fac nimic să omogenizeze colectivele. Șefii!!!!....care înainte vreme erau 10 - de la comandant la ofițer mobilizare (era considerată ultima funcție de ofițer) iar acum, numărații dumneavoastră și o să vă dea în fiecare unitate câți????.....peste 80 de ofițeri. Pe ei ar trebui să-i întrebați ce fac! Ei trebuie să răspundă de ce faceți 12 ore în post fară să vă faceți necesitățile fiziologice, de ce sunteți puțini pe secție. Noi i-am ales lideri de sindicat și ei s-au făcut ofițeri! Noi i-am ales lideri de sindicat și ei și-au angajat nevestele!(vezi A.P. și farmacistă fară farmacie și acum contabilă sau arhivar, mare sindicalist și îl credeți cel mai drept dintre cei drepți, dar nu face altceva decât să distrugă cariere cu rupt de rapoarte și reportofoane-nu e prima dată când face asta-până când?????). Dragii mei, eu mai am un pic și plec acasă, dar voi rămâneți. Treziti-vă! Dezbină și vei câștiga! spune un proverb, și vă las pe voi să meditați. Închei prin a-mi cere scuze dacă am supărat pe cineva și vă promit că e prima și ultima postare.

P.S. Dar, voi continua să vă citesc articolele!