Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

HG pentru apărare, ordine publică și siguranță națională

Povesteam acum câteva zile despre fierberea în care se află cei din sectorul de apărare, ordine publică și siguranță națională. Legea salarizării unitare a schimbat total regulile jocului și a pus în dificultate prin lipsă de coerență și claitatea slabă a demersului normativ.

Mai jos aveți HG-ul care, zice-se, va fi aprobat, dacă n-a fost deja, și care ar trebui să ne asigure liniștea într-un 2010 de tranziție către un 2011 care nu știm dacă va fi mai bun din punct de vedere salarial. Sigur e că, inevitabil, va fi.

Nu e mare filosofie. Încercăm să scăpăm de limitările și de cheile impuse de lege folosind articolele leagate de garantare nivelului salarial și a prevederilor speciale pentru acest sector de activitate. Important e să fie aprobată, că probleme oricum vor mai fi.
Proiect de HG privind salarizare unitara (unele masuri)v14.01

44 comentarii:

Anonim spunea...

Imi ofer scuzele de rigoare, dar o sa repet intrebarea: din unele zvonuri s-ar anunta desfiintarea GAZ-urilor si trecerea in sistem catering a penitenciarelor. Inutil sa va spun ce comisioane se vor trage de pe urma acestui serviciu. E cineva care poate sa infirme / confirme zvonul? Va multumesc!

Anonim spunea...

Credeti ca fostii ofiteri de securitate de pe timpul lui Ceausescu care au facut politie politica,au avut retele de informatori,mai trebuie sa fie pastrati in sistem?
Altii au fost avansati ca directori si mai sunt si doctori vezi{SP TG OCNA}.

Anonim spunea...

Proiectul postat nu este cel propus de sistemul de apărare.
Acesta este un HG emis de Ministerul Muncii şi M. Finanțelor care se va aplica tuturor bugetarilor.
Aşa că varianta de HG pe care au produs-o ,,mințile luminate" din MApN şi MAI nu are cum să mai fie acceptată, s-a dus vremea șmecheriilor coloneilor şi generalilor care prin HG-uri clasificate secret, îşi acordau salarii de merit, 50%, indemnizații de conducere nesimțite,fără ca muritorii de rând din sistemul de apărare să mai poată face ceva.
A fost bun şi FMI-ul la ceva în ţara asta.

Anonim spunea...

Ordine publica si siguranta nationala?!Mai suntem inca acolo??Dupa tot ce se intampla prin tara?Atentie la actul de management din unitatile patriei:pe alocuri lipsit de cunostinte de baza, de tact, de spirit de echipa, de coerenta, de transparenta, de valoare....Dragi colegi, avem un statut prin lege -sa-l dovedim prin practica, prin profesionalism, de la vladica la opinca!

Anonim spunea...

Prin suspendarea reorganizarii, se vor pastra functiile de sef de birou Prevenirea Criminalitatii SINGURELE desfiintate. Asta inseamna ca domnii sefi de birou vor beneficia in continuare de
indemnizatia de conducere+ 30% pericol+30% pentru personalul de la prevnire + salariul lor de baza. Asta inseamna ca vor avea cele mai mari salarii din sistem. Domnilor , ganditi-va! Administratorule de sistem, nu am jignit pe nimeni, am deschis doar ochii agentilor care se bat cu 200-300 de ppl-lei pe sectie, de ce nu imi publici comentariul?

Anonim spunea...

Pai cine te-a oprit mai frustratu-le sa participi la concursul organizat de sef birou prevenire???
Asta ti-e meseria sa te "bati" cu p.p.l pe sectie si asta va ramane meseria ta atata timp cat vei gandii asa.
Sefii de birou prevenire au fost printre putinii care au castigat posturile printr-un concurs organizat de ce sa nu recunoastem.

Restul imputerniciri peste imputerniciri,

Anonim spunea...

O! cum isi mai ascut coltii domnii de la prevenire cand este vorba de functiile lor! Hi-hi -hi Te-am dat de gol?

Anonim spunea...

pentru 10:40:00

Ori esti prost informat ori esti.

Gherla spunea...

Pentru anonim 02.02

Din pacate raspunsul este DA, masura a fost discutata de mai multe ori in consiliile de conducere unde s-a stabilit si criteriile pe baza carora se va lua masura desfiintarii GAZ-lor:
- In prima etapa s-a facut o evaluare in teren a tuturor fermelor agrozootehnice din sistemul penitenciar privitor la starea cladirilor, a terenurilor, drumurilor,matca de animale etc
- S-a discutat mult despre costurile financiare foarte ridicate pe care le implica astazi cresterea animalelor dar si cultura plantelor care in majoritatea fermele din cadrul sistemului penitenciar se facea dupa ureche folosindu-se un mod epiric de imultire,dezvoltare etc,eliminandu-se voit (datorita lipsei banilor) tehnologiile moderne in domeniu.
- unele unitati din sistem au folosit ani buni GAZ-rile ca sursa pentru a putea spala banii cheltuiti aiurea pe te miri ce, in aceste conditii KG. de carne carcasa ajunge la 13.30 lei in conditiile in care pe piata libera se vinde cu 9,5 lei iar calitatea lasa de dorit (vezi cazul Pelendava)
- Costurile foarte ridicate ale produselor obtinute in aceste ferme si lipsa de finantare au fost criteriile care au stat la baza deciziei pe care o va emite ANP-ul cu privire la desfiintatea unor ferme agrozootehnice.
- Se pare ca se urmareste totusi infiintarea unor ferme regionale in numar de 4-5 care pe baza atragerii de fonduri europene care sa dezvolte tehnologii care pot fi implementate sistemului penitenciar
- Fermele desfiintate vor fi date in folosinta doritorilor in baza unor contracte ferme, licitatii sau arenda iar personalul va fi inclus in alte sectoare deficitare
- Sistemul de catering este ceva modern care are mult mai multe avantaje, dar au fost identificate si cateva inconveniente

- avantaje:
- masa contine toate ingredientele dar si greutatea si cantitatea de substante hranitoare aflate in fisa de aliment conform unui buletin de analiza eliberat de firma de catering
- bucatariile actuale ale unitatilor pot fi inchiriate firmelor de catering pentru pregatirea mesei ppl sau pot fi amenajate ca sala de mese eliminandu-se servitul mesei in camerele de detinere
- masa este adusa si distribuita in ambalaje de plastic sau hartie evitandu-se contaminarea cu diferiti agenti patogeni
- eliminarea prin redistribuire la alte sectoare a sute de cadre(BUCATARI)
- eliminare prin redistribuire la alte munci a sute de ppl care frecau menta fiind numiti bucatari desi in realitate au vazut cutitul doar la savarsirea faptelor penale
- diminuarea consumurilor de carburanti,electricitate si gaze naturale
- pretul de cost al mesei mult mai mic datorita eliminarii costurilor paralele

Dezavantaje:

- Unitatea trebuie sa aiba in permanenta bani alocati acestui capitol bugetar, in caz contrar riscand .....
- mananca numai cine este trecut in foaia de subsistenta... restul se transforma in privitori doar!
- se elimina comertul ilicit cu produse agroalimentare
Una peste alta este foarte rau pentru unii dar bine pentru altii vom vedea ce aduce primavara si FMI-ul

Anonim spunea...

De ce nu recunosti ca esti condus de oameni care nu au luat examenul pentru functia pe care o ocupa? Pe site-ul ANP se afla toate rezultatele concursurilor si vedem si noi, astia mici ca la Prevenire sunt oameni care nu au nici in clin nici in maneca cu functia pe care o ocupa, prin urmare, nu pot fi sefii vostri, numai ca voua va place sa pupati dosuri. Si acum.... cand omul de rand si-a dat seama, va e teama! Eu nu vorbesc in necunostintza de cauza, numai ca tu, din foisor, de unde sa-ti dai seama? Spor la spart seminte!

Anonim spunea...

Multumesc anonimului de la 11:25:00 pentru precizarile privind desfiintarea GAZ-urilor.

agent spunea...

Era si timpul, GAZ-urile sa dispara,sunt mancatoare de fonduri,profit ineficient,cadre ascunse,terenuri ce au alti apartinatori nicidecum puscaria,impozite aiurit platite,nimic dupa norme europene!
NE PLACE SAU NU TREBUIE SA EVOLUAM,SA NE CIVILIZAM!DE MULTE ORI PRIVIM ASTA CA PE CEVA IMPOTRIVA NOASTRA,DAR NICI MACAR NU STIM CUM E DOAR DAM CU PRESUPUSUL,MISTOUL CARACTERISTIC ROMANULUI!HAI SA NE INTINDEM CAT NE ESTE PLAPUMA!

kabul spunea...

Pentru 02:02
Ori esti rau intentionat ori zace prostia in tine cat casa ! Aceasta HG este conceputa spre a fi implementata celor din siguranta nationala si in nici un caz tuturor bugetarilor. Macar ai citit aceasta HG ? Esti inca unul care latra ca un cotei prin comentarii fara a sti macar cum te cheama. Impusca-te, poate vom scapa dracu odata pentru totdeauna de voi astia ce ati ajuns sa detineti o mentalitate atat de imbacista, atat de imbecila...

Anonim spunea...

Bravo:"abuzat de mic,javra, prost,frustrat,handicapat....".Ma bucur ca posteaza(si) oameni care nu se deosebesc(cel putin d.p.d.v.al limbajului)de ppl-i.Asa va invatati si copiii sa vorbeasca? Un pic de decenta stimati colegi. Un pic. Spunea cineva acum ceva vreme ca ne caracterizeaza gestul de a baga dinamita in gura celui care spune ceva cu care nu suntem de acord. Mare dreptate.Va salut.

Anonim spunea...

La Pelendava este razboi pe moarte si pe viata pentru a pune mana pe putere,avand in vedere ca functiile de director si director adjunct paza sunt vacante.Un grup minoritar constituit dintr-un fost lider sindical ,2 fosti siparezi ,un fost comandant destituit de la PMT Craiova si cativa locotenenti de incredere si-au creat un blog local unde fac pe justitiarii fara dovezi, doar cu acuze si jigniri,in speranta ca poate prind si ei un ciolan de ros.Ce nu stiu stimabilii este ca Pelendava este pe cale sa devina una din acele ferme regionale de care se vorbea la un comentariu anterior in subordinea PMS Craiova.In acest caz nu mai ai nevoie de o gramada de functii de la director,director paza,director economic,resurse umane,prevenire,juridic,clasificate,protectia muncii,calamitati etc cel mult un comandant de sectie,ceva agenti si cativa specialisti.Si se impusca doi iepuri se eficientizeaza activitatea unitatii pentru a obtine costuri reduse la produse si o reducere a numarului de functii din sistem.

Anonim spunea...

Pt.kabul
Dacă ,,aceasta HG este conceputa spre a fi implementata celor din siguranta nationala si in nici un caz tuturor bugetarilor" cum explici prevederile din art.2 pc(6)unde se vorbeşte de ,,reâncadrarea personalului didactic din învăţământ", art.8 ,,menegerii instituţiilor de cultură", art.10 ,,instituţii publice finanţate integral de stat", etc
În art.1 pc(1)din proiect, prin articolele din Legea 330 pe care le enunţă, dacă verifici, vezi că stabileşte aplicabilitatea HG-ului la toţi bugetarii.
Ghinion sau nu, asta vom vedea pe parcursul anului 2010.

Anonim spunea...

Se scrie "frustratule" şi nu "frustratu-le"! Halal agramaţi mai sunteţi unii!

Anonim spunea...

CRAIOVEANULE stai lin , stim cu totii ca asta e noua ta incercare de a nu scapa din mana Pelendava . Am vazut cu toii ca nu ai venit director decat ca sa furi .

Ca sef serviciu productie bugetara la PMS Craiova te astepti ca tot tie sa-ti revina conducerea acestei "ferme regionale".
Comandant de sectie , ceva agenti , si cativa specialisti . :D Se vede ca nu ai inteles nici pana acum Pelendava , rolul si necesitatile ei . De asta de cand ai venit la conducere s-a ales praful de GAZ Facai .

Ce ai mai vrea tu sa furi direct de la PMS si sa fie altii cei care pun Bun de plata pe matraplazlacurile tale , ca la Pelendava a fost mai greu sa obtii aceasta stampila , si au fost mai multi ochi care vedeau magariile pe care le faceai . Cat ai sapat-o tu pe Diana ca sa ajungi director economic stim cu totii .

Anonim spunea...

Pentru cine este interesat de ce se intimpla la Pelendava Craiova,
-va rog sa cititi

http://www.jurnalul.ro/stire-special/a-mintit-pentru-doborarea-rivalului-107528.html

- va invit sa urmariti cum pe blogul Oltenia prison Alin Popescu alaturi de fostul Siparez Dinu Iliuta boicoteaza toate persoanele din conducerea P Pelendava de aproximativ 3 luni.

- va invit sa cititi
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Craiova-_Afacerile_puscariei-denuntate_pe_blog_0_189581896.html
Articolul cu varza este total neadevarat,este doar o manipullare .

-Va aduc la cunostiinta ca Alin Popescu a plecat de la conducerea Sindicatului FSANP din cauza ca nu poate justifica disparitia a 20.000 ron.

Restul judecati voi !
Nu-i tin palma lui Craioveanu sau lui Fulga, dar sunt satul de ce se intimpla.

Anonim spunea...

Am citit si judecat.

Nu-i tii palma lui Craioveanu sau Fula, esti chiar Craioveanu sau Fulga.

Ai postat o incercare a lui Serban din urma cu 3 ani prin care voia sa loveasca in Dumitrascu prin intermediul lui AP.

Ai mai postat o acuza la adresa lui Alin de acum 1 an, acuza care a mai aparut pe undeva si s-a dovedit ca e vorba de salariul lui din aceasta perioada.

Din ce vad pe Oltenis Prison nu sunt "boicotate" TOATE persoanele din conducere, e vorba de 2 din ele. Nu am vazut nimic scris de directorul adjunct DEA sau directorul tehnic.

Si nu sunt boicotate, sunt ACUZATE, de abuzuri si ilegalitati, mult mai grav.

Cine se scuza, se acuza draga CRAIOVEANU sau FULGA.

Anonim spunea...

Pe Diana n-a săpat-o nimeni,ea a săpat adînc ,să ajuncă unde este sau, mai bine spus, pe unde a peregrinat!

Anonim spunea...

Ministrul muncii SEITAN :" prioritari la disponibilizari vor fi bugetarii care au salarii mari si sunt ineficienti"...La Galati doar vreo 2,3 ofiteri isi merita banii in rest, taie frunza pentru cainii magistratului...

Anonim spunea...

@16.01.2010, 18:34:00

In primul rand acuzatii se apara cu ceva vechi de 3 ani cercetat de Comisia de disciplina a ANP si probabil de parchet, nesanctionat din datele mele de nimeni desi la conducerea ANP era Serban. Clar nevinovati cei acuzati atunci.

In al doilea rand, blogul Oltenia, facut asa cum zice anonimul de Popescu si Dinu relateaza lucruri reale, RECENTE, palpabile si cu multi martori.

Diferenta este clara, anonimul ia apararea la doi directori acuzati de ilegalitati incercand sa anuleze credibilitatea blogherilor.

Ca este asa cum spun eu, o arata formularea "Sindicatul FSANP", e clar ca este cineva oarecum pe dinafara, gen Craioveanu sau Fulga, FSANP fiind federatie nu sindicat.

Am judecat rapid, le tii palma :D

Daca erai corect si nepartinitor, postai si acest link:

http://www.jurnalul.ro/stire-special/a-mintit-pentru-doborarea-rivalului-107528.html

Anonim spunea...

Pentru 16.01.2010, 18:55:00

Ce te face sa crezi ca nu sunt Tatulescu, Becheanu, Acadel, Mihai Viteazu, sau BABAUL de sub PATUL TAU ? Nu stiu cine esti dar dai semne de paranoia ! Te invit sa lucrezi la PElendava, sa ai doua controale pe cap pentru ca unii se bat la CIOLAN si dupa ace3ia sa vorbesti !!!

Anonim spunea...

DINU şi POPESCU ,poate constituii o echipă periculoasă ptr. directorii Craioveanu şi Fulga,având în vedere faptul că Dinu a fost înlaturat din funcţia de dir.adj.S.D.R.P.de nimeni altul decât CRAIOVEANU.....roata vieţii...

Anonim spunea...

Pentru 16.01.2010, 18:55:00

Nu neg ca ce scrie pe OLTENIA PRISON este adevarat,pot spune ca si eu cind am avut neplaceri am scris.... Consider totusi ca nu este normal ca o tabara sa aiba blog si sa acuze iar cealalta tabara doar sa incaseze !
Ambele tabere au bube in cap, mai mari sau mai mici, dar eu vreau sa scapam de ei sa sa fim lasati sa ne facem serviciul in liniste ! Stiu ca Justitia in ROMANIA este OARBA, deci te inteleg si pe tine Iliuta ! Nu vreti voi sa va luati toti semenii care vor functii din cele trei penitenciare craiovene si sa va mutati undeva departe....?

Anonim spunea...

Craioveanu l-a inlaturat pe Dinu deoarece spre uimirea multora nu a facut ca cei ce i-au urmat in functie: Sa TRAITI, AM INTELES DOM DIRECTOR, indiferent de legalitatea dispozitiei !!

Daca demascarea unor abuzuri inseamna lupta pentru ciolan inseamna ca nu cunosti sistemul penitenciar.

Cei care au iesit acum in fata, chiar daca li se va da dreptate, vor pierde din alte puncte de vedere.

O teorie a conspiratiei era reala, doar daca iesea altcineva in fata, pastrandu-se o imagine curata celui pentru care se facea acest joc. In schimb, in fata au iesit majoritatea celor care puteau accede pe aceste functii, iar asta nu uita niciodata ANPul.

Unii au blog, altii au PUTEREA si RELATIILE. Sa nu uitam ca Craioveanu a venit pe vremea cand era PSD la guvernare si el se lauda inca de atunci cu relatia buna pe care o are cu ION prioteasa, PRESEDINTELE C.J. Dolj, membru marcant PSD.


Cel mai bine este sa vina, pentru o perioada, 2 din ANP pentru ca, la sfarsitul acestei perioade sa poata emite un punct de vedere corect si obiectiv, asa cum s-a procedat in cazul PMT dupa Gunescu.

Anonim spunea...

Propun conducerii ANP infiintarea unui nou penitenciar la Craiova, unde sa-i angajam pe urmatorii: Craioveanu, Fulga, Becheanu, Tatulescu, Alin Popescu, Dinu Iliuta, Radu Schiopu, Negru Dorel, Cioabla Laura, Stoica, Visanu Ionut, Gaspar, Dinu Ramona, Ceausu, Bala Constantin, Najap, Armani Siparezu, Veronica, Lazaroiu Alina, Stoian Eliza, Militaru Alin, Teodosiu Raluca, Ciotil Doina, Voicila Leonard si altii. Garantam ca numai asa in penitenciarele PMS, PMT si P. Pelendava va fi liniste deoarece cei de mai sus vor putea sa aiba functiile pe care si le doresc in noul penitenciar.

Anonim spunea...

Sa te auda Dumnezeu colegu 16.01.2010, 23:42:00 !

Ai mai uitat unu ! Daca pica si asta vine REVELIONU !!!

Anonim spunea...

Ai uitata unul mai important ca toti.
CIRTINA GICU sau.......poate chiar...........scuze ca mi-am dat seama

Anonim spunea...

La Pelendava este cazul ca ANP-ul sa-si faca simtita prezenta-macar in aceste cazuri!Se pare ca acel control de fond care tocmai s-a incheiat nu prea a fost control, ci poate doar intalnire de amicitie!?Nu asa se comporta niste lucratori dupa ce au iesit din furci:sunt foarte recreati si nimic nu au pus la punct.Unde sunt masurile ce se iau dupa un control?Sau, au dat bine doar pe hartie?Spiritul de turma domneste, sarcinile nu sunt bine delimitate...Nici nu se compara cu ordinea si disciplina din PMS si PMT.Asa ca, d-lor, abtineti-va de la comparatii!Unde este act managerial, este!Un palmas.

Anonim spunea...

Pai sa fii sef de birou dar sa ai vreo 30 de oameni in subordine...insa tu ai unul singur si iei indemnizatie de conducere...suntem de rasul curcilor...de fapt unde-s doi unul este sef! Mult respect siparezilor daca ati reusit!
SIPAREZ FARA ACOPERIRE

Anonim spunea...

După ca vazui aici, în Craiova sunt prea mulţi şefi la puşcării. Poatre, totuşi, se face reorganizare şi nu-i mai apără tăticul lor, Dumitraşcu.

Anonim spunea...

Craiova, Severin, Tg. Jiu, Pelendava, P.M.T., ar trebui infiintate macar 1000 functii de director, sa se poata lauda cu toti pe scara blocului unde locuiesc. Dar sa raspunda de rezultate sa fie doar cativa fraieri. E pacat de renumele pe care l-ati avut, de penitenciare unde erau adusi toti detinutii cu probleme din alte parti. Pacat, pentru ca 99,9%, din oamenii din aceste penitenciare muncesc si se mandresc cu ceea ce fac. Acei 0,1% fac imaginea perceputa in tara. Va rog ca cei din zona care cititi sa scrieti si sa aratati adevarata fata a acestor penitenciare. E pacat de eforturile voastre de zi cu zi. Noi va cunoastem doar prin ceea ce ne transmit detinutii. Si nu este posibil ca imaginea transmisa de acesia,de meseriasi cere nu fac compromisuri, sa fie mult mai buna decat imaginea pe care v-o creati voi pe acest site.

Anonim spunea...

nu inteleg un lucru ,chiar este necesar sa discutam ce se intimpla la craiova aici,daca este vorba de un act in speta proiectul HG ma gindesc ca pe marginea acestuia ar trebui discutat aici,ce se intimpla la craiova deja am citit pe mai multe siteuri ,ceea ce ma intereseaza acum este cum se va aplica legea unica a salarizarii ,este de dorit ca aceste comentarii sa fie pe marginea subiectului afisat si nu despre alte subiecte

Anonim spunea...

Cea mai buna solutie pentru sistemul penitenciar este militarizarea si curatarea rapida a sistemului de javre si lichele.

Anonim spunea...

Mai usor cu militarizarea,atunci va fi mai rau,lasati nebuni sa latre,restul muncesc.

Anonim spunea...

Pentru anonimul 17.01.2010, 00:45:00
Draga mea Lizuca, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt eu (16.01.2010, 23:42:00). Nu am fost niciodata las si, din cate ai vazut, cand am postat aici, mi-am spus functia si locul in care lucrez. Vreau sa spun urmatoarele:
- Pot sa spun ca nu ma intereseaza nici una din functiile pentru care se bat cei mentionati pe acest blog din cele 3 penitenciare craiovene. Nu am nici studiile si nici hotararea necesara sa ocup aceste posturi.
- atata timp cat cei mentionati nu isi incalca atributiile de serviciu si nu fac afaceri cu ppl-ii, nu ma intereseaza jocurile pe care le fac. Stii destul de bine ca nu am si nu am avut conflicte cu acesti oameni.
- referitor la Armani Siparezu, atata timp cat isi indeplineste atributiile de serviciu si respecta legea, nu ma intereseaza nici tinuta sa nici alte lucruri. Consider ca fiecare om se poarta in hainele in care se regaseste (nici el nu se ia de rochita pe care o porti tu!). In legatura cu concubina acestuia, cred ca umflati prea mult faptele si exagerati.
- daca este sa se infiinteze cel de-al patrulea penitenciar si voi considera ca echipa mentionata de voi va face ilegalitati si abuzuri, o sa cer eu singur sa fiu transferat acolo deoarece un ofiter de informatii destept isi da seama ca acolo este o paine buna de mancat.
- pentru anonimul 17.01.2010, 09:35:00, recunosc ca nu este cinstit conform noii Ordonante de Guvern ca eu sa fiu sef de birou si sa am in subordine doi oameni, dar nu este vina mea pentru ca nu eu am creat aceste posturi. Consider ca cinstit si corect este ca fiecare om sa fie platit in functie de cantitatea de munca pe care o presteaza si de raspunderile pe care si le asuma. Singura mea vina este ca eu am luat examenul de sef de birou, iar cine se indoieste de corectitudinea acestui examen il rog sa-i solicite parerea lui Alin Popescu care a participat la interviul dat de mine in cadrul acestui examen.
- pentru mine nu conteaza echipa manageriala care conduce penitenciarul, pentru ca datoria mea este sa informez atat directorul Penitenciarului cat si ANP-ul despre nereguli si abuzuri, nu despre lupta pentru putere. Mai departe este problema fiecaruia ca nu ia masurile ce se cuvin.
- trebuie sa va multumesc la toti de pe acest blog si celor de pe blogul Oltenia Prison pentru ca, datorita voua, uneori am putut sa verific si sa sesizez si eu la randul meu anumite nereguli din PMS Craiova.
- draga Lizuca, ceea ce nu stii tu este faptul ca pe mine ma intereseaza doar cadrele din PMS, deoarece nu este fair-play sa ma amestec in PMT si Pelendava unde am colegi platiti sa se ocupe de aceste lucruri.

Semneaza, Cirtina Gicu

Anonim spunea...

P.S.
Draga mea Lizuca, stii destul de bine ca in vara anului trecut am plecat din functia de sef de birou bpct si m-am fofilat pe functia de ofiter specialist protectia muncii si psi. Am vrut sa ma mut in birou cu tine si sa punem banii impreuna pentru aerul conditionat. Din pacate sau din fericire, nu a tinut! Vreau sa-ti spun ca, la cat ma fofilam pe noua functie nu regretam diferenta de bani pe care o pierdeam, aveam timp sa imi iau si al doilea serviciu. Ce functie mai linistita crezi tu ca poate gasi un fost ofiter bpct sau siparez decat ofiter cu protectia muncii si psi. Poate functia de ofiter cu mobilizarea, dar asta e ocupata de tine.
Semneaza Cirtina Gicu.

Anonim spunea...

Pentru 16.01.2010, 19:06:00

Oare cine credeti ca a avut de cistigat strunind pe VERONICA imporiva Lui DIANA NITU ? A-ti gicit ALINA LAZAROIU ! Chiar ia cea care se lauda ca este buna prietena cu amanta lui CEL MARE ! Esti penibila fetito mai ai un pic si te muti cu birou cu tot la BECHEANU. De cite ori te vad acolo am inceput sa cred ca ai luat locul secretarei !

Unknown spunea...

Pentru anonimul 11:25;00" GHERLA "
In locul vostru , al celor de la Gherla mi-as vedea de treaba , decat sa dezinformez sistemul cu privire la costurile mai mici ale hranei procurate prin intermediul firmelor de catering . Stiti foarte bine ce suturi in dos ati primit de la directorul Marin (Dumitru ) cand ati sustinut aceasta idee. Intamplator sau nu ma aflam si eu la acea convocare. Spuneti sistemului si cazul cateringului de la Baia Mare care a dat X , implementat tot datorita unor capete luminate ca si ale voastre .Cum credeti ca intro economie bolnava , in care nu exista stabilitate si certitudinea incasarii alocatiilor bugetare la timp s-ar putea obtine un contract de catering in care cele 2 parti sa-si respecte obligatiile contractuale ? Mai mult decat atat te contrazic in privinta costului . La acea vreme ( cand a avut loc convocarea respectiva pe tema GAZ-urilor ) firmele de catering ofereau hrana la preturi mai mari cu cel putin 10% fata de cele obtinute in unitatile noastre . Hai sa-ti spun eu amice care este problema voastra : MUNCA .In gaz-ri se munceste foarte mult si nu intotdeuna rezultatele muncii tale depind de efortul propriu , sunt o multime de alti factori cere influenteaza rezultatele muncii tale .Iar eu consider ca rezultatele productiei din GAZ-ri au fost bune si au fost o supapa prin care unitatle noastre si-au putut asigura la timp cele necesre hranei indiferent daca li s-a putut asigura finantarea sau nu.

Anonim spunea...

Pt. 17.01.2010 23:44,
Ne spuneti si noua numele amantei lui CEL MARE, sa stim sa ne ferim de ea?

Anonim spunea...

Pentru 18.01.2010, 14:35:00
Din ce spune Alina Lazaroiu este Mihaiela Nistoroiu- P Focsani.

Anonim spunea...

In legatura cu ceea ce afirma 09: 07:00 din 16.01 2010 , si eu i-mi pun aceeasi intrebare . Ce cauta un umflat de fost ofiter de securitate ca director la Sp.P. Tg Ocna ? Poate ca ar trebui sa vina vreun control de la A N P chiar pentru dumnealui sa vada ce decizii ia in privinta angajatilor si cum o duc bine cei care i-l spala in urechi... Cred ca vom ajunge in curand sa ceara favoruri....daca nu cumva sunt persoane din anturajul dumnealui care le si ofera deja....Stimati colegi , daca stiti concret ce se intampla in unitatea asta , dati drumul la informatii pe forum....