Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

vineri, 29 ianuarie 2010

Comentarii despre comentarii despre viziune

Citesc pe un blog cu pretentii, la sectiunea comentarii, despre viziunea și calitățile profesionale ale domnului Băla, chestor, director general al ANP și doctor. Citesc și îmi amintesc de vremurile bune când credeam exact aceleași lucruri. Ce mai om deosebit venise în fruntea ANP prin toamna lui 2008?!

Dacă mi s-ar șterge din minte perioada în care chiar a condus ANP-ul, chiar aș putea crede că în spatele zâmbetului încrezător, a purtării sigure și a celor câtorva idei fluturate cu mult sârg se ascunde un bun profesionist care va reforma de bună seamă sistemul penitenciar.

Îmi amintesc de fiasco-ul numit "Sfatul Bătrânilor", îmi amintesc de modul în care și-a jignit 12000 de subordonați prin vară mințind cu bună știință referitor la nivelul de salarizare. Îmi amintesc de reprofilarea făcută peste noapte și de ce a urmat. Îmi amintesc de primele de vacanță suspendate pentru că a așa a vrut mușchiul domnului director.

Îmi mai amintesc și de inconștiența cu care a tratat chestiunea bugetului și a revendicărilor salariale. Doar cu sula în coaste a semnat orice i s-a pus în față. Și, îmi mai amintesc destule altele despre cel pe care l-am crezut bun profesionist și un om cu viziune.

A mai greșit-o și cu încercarea de a impune un nou program, o greșește acum cu încercarea de a impune reorganizarea după urechea domnului Iftinca - slujbaș de personal de la Gherla potențat mare director la ANP. Totul pentru că e mult prea trufaș și mult prea absolvent de Școală de ofițeri de la Băneasa ca să înțeleagă că vremurile s-au schimbat și că altele sunt așteptările de la domnia sa.

Dar, nimeni nu e perfect, veți spune! Își amintește însă cineva și lucruri bune? A schimbat câțiva directori, a făcut percheziții cu presă și a adus câțiva oameni la ANP. În rest? Ceva vizionar? Ceva profesionist? Ceva magistral? Sau, măcar ceva normal din partea unui manager.

PS Respect opiniile la care am făcut referire, doar că am și ceva motive să nu fiu de acord cu simpla presupunere că un om care dă impresia că este chiar este... din umila mea experiență cu modul în care-mi gestionez încrederea în oameni.
***
In data de 27.01.2010, a avut loc Consiliul de Conducere al ANP, care a avut ca unic punct pe ordinea de zi acordarea celui de-al 13-lea salariu pentru personalul din Aparatul central, Subunitatea de Paza si Escortare, directorii de penitenciare si directorii de directii din ANP, precum si directorii care s-au pensionat in anul 2009.

De retinut sunt urmatoarele aspecte:

- au fost taiati cu 100% de la al 13-lea urmatorii directori de penitenciar: Margasoiu - Bacau, Enache - Tirgu Jiu, Dumitrache - Tichilesti;
- Stanciu de la Margineni si Feodorov de la Tulcea au pierdut 10%;
- Bota de la Barcea Mare a ramas fara 20% din al 13-lea salariu (si este foarte probabil ca si Mara sa beneficieze de cel putin de acelasi tratament);
- 'regretatii' Dicu Adrian de la Giurgiu si Galca Ionel de la Braila nu vor beneficia de niciun banut din al 13-lea salariu. (sursa: link)

282 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   1 – 200 din 282   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

CEVA MAGISTRAL?Da,cu siguranta, cheltuielile facute cu transportul detinutilor pe la instante de pe "alte planete"si cu transferul acestora de la o puscarie la alta,transferuri care sunt parca mai mari decat inainte.Da'lasa ca am taiat din alte parti(sal.de merit si prime?) si o sa ne revenim.
ALO!!!M.J-UL!!!Nu m-aude nimeni,ce dracu'?

Anonim spunea...

Iftinca, Băla...

Anonim spunea...

Bala, Bejan ("regretatul"), Iftinca, Firinel, Cel Mare, Consiliul Consultativ etc

Anonim spunea...

Bloguri cu pretenti..... comentari pe masura...

Anonim spunea...

cu toate astea ramane un om adevarat,pacat ca a prins timpuri grele si bani putini,ce usor este sa-l critici pe unul prin spate si sa te dai mare cand tu nu ai demonstrat nimic!

Anonim spunea...

PE CIND AL 13-LEA SI PENTRU PALMASI ?

Anonim spunea...

Cum ramane cu faimosul ACORD semnat cu sindicatele ? SAMBETE,DUMINICI,SARBATORI...nene Dumitrascule?

Huginn spunea...

Al 13 lea in curand pentru toata lumea, in unitati deja ar trebui sa inceapa discutarea.

Cu Acordul cel mai potrivit sa va raspunda la intrebare cred ca ar fi nenea Bala, tanti Serban sau unchiu Ungureanu :). Lor le revine placuta sarcina de a se tine de cuvant.

Anonim spunea...

NE PERMITEM IN ACESTE VREMURI TULBURI DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC SA FACEM RISIPA CU REORGANIZAREA PENITENCIARELOR;SINTETI PENIBILI DOMNILOR

Anonim spunea...

Directorul Penitenciarulu Gherla este fiul unui legionar.Fapt relatat de catre Radu Ciucenu in ziarul adevarul din 28 01 2010. Acum avem de toate, directori securisti,directori legionai, oare ce mai urmeaza?

Anonim spunea...

Ar trebui data o lege in care un singur membru al unei familii sa poata lucra in penitenciar.S-ar mai reduce favoritismele si lucrurile ar merge mult mmai bine.

Anonim spunea...

Unde esti tu, Musat doamne, ca punand mana pe ei /
Sa-i inparti in doua cete - anepisti si blogarei/
Si in doua temniti large cu de-a sila s-ai aduni /
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.

Anonim spunea...

nu stiu de ce la noi intarzie mereu drepturile salariale cum ar fi al 13-lea,la altii s-a dat,dar noi ramanem mereu ultimii!pana cand mai ramanem ultimii???de fapt noi nu existam pentru guvernanti!!

Anonim spunea...

multumim d-le d pt rasp.totusi nu trebuie lasata garda jos.nu ar fi prima data cind anp ar striga in gura mare:TEAPAAAAAAAAAA!

Anonim spunea...

Pentru D-l doctor Bala;daca aveti atata profesonalism ,de a conduce destinele penitenciarelor Romanesti de ce nu faceti demersurile legale, pentru a nu se mai da bani detinutilor care fac scoala in penitenciare .De cat sa ne taiati noua angajatilor drepturile care ni se cuvin prin lege ,mai bine nu le mai dati bani hotilor ,pentru ca sunt analfabeti ,pentruca tot se cheltue cu un detinut aproximativ 2000 mii de lei noi.D-l Bala nu ne faceti sa credem ca chiar D-v sunteti un mare infractor.

Anonim spunea...

este cel mai frumos si destept director pe care l-a avut vreodta ANP-ul macar e corect si cintit, asata nu va place celor care nu au la putere un om de prin zona lor...profesionist, tto ce vrei gasesti la acest om ! si secretara pe masura ! ce nu va convine, voi aveti asa irectori ca si asta ? va e ciuda.

Anonim spunea...

diminuarea se face daca a fost sanctionat sau a avut un calificativ de BINE sau mai putin.restul sunt ABUZURI.adica infractiune!domnule chestor.consiliul de conducere are rol de paravan.decizia apartine exclusiv directorului.cred ca sindicatul din margineni ar trebui sa ceara o motivare ANP a reducerii aplicate directorului.sindicatele ar trebui sa vegheze si la respectarea legii de catre conducerea ANP, indiferent ca abuzul se face asupra unui ofiter, agent, director.asta pt ca cei care au atributii dorm....sau au fost adormiti.

Anonim spunea...

Lege-Cadru nr. 330 din 2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

Art. 20. - Munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, se plăteşte cu un spor de 100% din salariul de bază al funcţiei îndeplinite. Munca astfel prestată şi plătită nu se compensează şi cu timp liber corespunzător.

Art. 24. - (7) Prevederile art. 19 alin. (2), art. 20 şi 24 nu se aplică în anul 2010.

Art. 40. - Încălcarea dispoziţiilor prezentei legi privind stabilirea salariului de bază individual, a indemnizaţiilor şi, după caz, a soldelor funcţiilor de bază la încadrarea, promovarea şi avansarea personalului, a celorlalte drepturi, precum şi acordarea de drepturi fără respectarea prevederilor acesteia atrag, după caz, răspunderea disciplinară, materială sau penală a persoanelor vinovate, potrivit legii.


OUG 1/2010 privind unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar

Art. 3 - Prin contractele sau acordurile colective si individuale de munca nu pot fi negociate salarii sau alte drepturi de natura salariala care excedeaza prevederilor Legii-cadru nr. 330/2009.

Art. 10 - In conformitate cu prevederile art. 30 din Legea cadru nr. 330/2009, la stabilirea salariilor personalului bugetar incepand cu 1 ianuarie 2010 nu vor fi luate in considerare drepturi salariale stabilite prin contractele si acordurile colective si contracte individuale de munca incheiate cu nerespectarea dispozitiilor legale in vigoare la data incheierii lor sau prin acte administrative emise cu incalcarea normelor in vigoare la data emiterii lor si care excedeaza prevederilor Legii-cadru nr. 330/2009.

Anonim spunea...

Erata la 20.46:

In loc de art. 24 alin (7) se va citi Art 30 alin (7) - Prevederile art. 19 alin. (2), art. 20 şi 24 nu se aplică în anul 2010.

Anonim spunea...

Anul 2008, an de rascruce in istoria cetatii de pe malul Jiului, venit-au la conducere 2 oameni,impreuna erau potriviti la stat dar si la sfat si tot impreuna au hotarat: incepand cu lunile de cuptor ale acestui an sa puna la punc zidurile si odaile cetatii si sa "redea" curtenilor demnitatea avuta inaintea ultimei domnii.
Au adunat ei ad-hoc curtenii si in plen au hotarat sa puna cu totii umarul pentru a aduce bunastarea in cetatea lor. I-au adunat dar au uitat sa le spuna ca trebuie sa se si imprastie apoi,si astfel o parte a lor au ramas adunati schimband doar din cand in cand locatia.
Dupa sfatul de taina au purces la treaba si nu mica le-a fost mirarea cand privind in urma lor nu i-au vazut pe curteni, care din pricina vremii caniculare stateau tirati prin ungherele derapanate ale cetatii.
Cei doi conducatori au hotarat iar: le vom da un exemplu personal si demni au purces la treaba vegheati de ochiul vesnic vigilent al curtenilor.
Au hotarat sa repare odaile slugilor, pline de mucegai, au hotarat sa repare drumurile regatului care afectau transportul hranei si din a caror cauza, negustorii preferau sa-si duca marfa in zone mai sigure si cu mai putine cheltuieli(vezi zona Sisesti), astfel incat slugile traiau cu paine si apa iar cazanele folostite pentru hrana lor consumau degeaba lemnele din padurea imperiului.
Marele conducator a dat sfoara in curtea cetatii ca sa fie aduse toate obiectele folosite la reparatii si au fost aduse: o sapa , o lopata , o dalta si cateva cuie. Si-a bagat mainile in par cerberul unitatii si a hotarat iar - sa vina masinile pentru a incepe treaba, dar masinile n-au venit - pentru ca vistiernicul unitatii i-a prezentat un act care arata ca visteria cetatii era goala - si atunci au apelat la un prieten, gest care a atras mare urgie asupra capului "sefului strajii".
VA URMA ...
RASPUN PT ANONIM . Poreclele de zugrav si gradinar ni se potrivesc dar fara ele erati ce erati si inainde, adica: nimic!
LIDERII SE NASC SI SUNT FOARTE RARI , VEZI PERSOANA MEA .
SEMNAT HORTOPAN

Anonim spunea...

Dominlor .... am si eu o nelamurire ... salarizare unuca....Ok , dar cu alte venituri care erau ce se intampa ?
de exemplu :
-cu norma de hrana pentru FPSS - adica noi si altii ... ce se intampla ... ?o mai primim in 2010?
-decontare transport de la / la serviciu ?
-chiriile?
-decontare transport in CO?
-prima de concediu ?
-al 13 lea pe 2010 si in continuare....
-contravaloarea in bani a hainelor ????
ASTEPT UN RASPUNS CHIAR DE LA LIDERII NOSTRII - sindicat si ANP
MULTUMESC ANTICIPAT...

Anonim spunea...

lui filis i-au oprit jumate din salariu al 13 lea nu va bucurati ca i-au mai ramas bani de ceva carti pentru ca el saracu citeste,citeste+ voi ii veti bea si nu va veti alege cu nimic...bun!ma mir ca nu i-au dat domnului toc si banii lui enache si banii lui hortopan ca au nevoie pentru protocol///enache isi va scoate banii din ceea ce va urma si ce va urma va fi fara precedent si de nestavilit pentru ca s-a umplut paharul,veti primi ceea ce v-ati dorit cu varf si indesat///abia de acum inainte unii isi vor da seama cat de mici pot sa fie, dar e prea tarziu si justitia nu s-a privatizat,vom vedea cine va savura sarbatorile pascale din acest an,va fi triumful adevarului asupra intereselor celor de unde stiu ei ca stau dar nu vor mai sta,mama,mama -nimic nu e pe veci in afara de Dumnezeu, DAR VOI NU SINTETI CU EL SI NU VETI AVEA TIMP NICI DE REGRETE...ATI COMIS-O ... Dumnezeu sa aiba mila de voi si de familiile voastre pentru ca veti plati si nu cu bani...........

Anonim spunea...

Eanche a sesizat comisia europeana impotriva abuzurilor iar filis s-a inscris in audienta la presedintele Romaniei sa vedem unde se va ajunge pentru ca s-a mers prea departe si se va alege intr-un fel sau altul!cine e corect nu are de ce se teme mai ales ca munca noastra se face pastrand LEGALITATEA>>> nu exista interese sau grupuri de interese in anp si penitenciare,nu si nici coruptie si nici corupti!

Marcos spunea...

Domnule HUGINN,nu inteleg motivul pentru care imi blocati comentariile.
Respect regulile si cred ca si dv-stra va respectati.

Anonim spunea...

Asta este ecoul, d-lui Enache din "spital".
pt.13.59

Anonim spunea...

Nici Margasoiu nu-i mai prejos.El sesizat P.N.L.(al carui membru este)si Directia de Contrainfomatii (al carei angajat a ramas)urmind a se intreprinde dilijente pe linga U.E pentru a i se acorda in compesarea celui de al 13lea salar ,doua usi, ce ce nu iau mai fost furnizate de catre familia acelui detinut ce fusese scos la munca in sistem deschis in vara dar retras in camera de catre organul de control al A.N.P.Dar mai urgent se scoate cu 50\100 prin premierea dnei, desi a beneficiat si in 2009 cind a fost in concediu de creserea copilului, prcum si a altor abonati dispusi sa cotizeze.

Anonim spunea...

CE-AI PĂŢIT ENACHE, AMENINŢI ÎN DIRECT? AI CURAJ ŞI SEMNEAZĂ, AI SIMŢUL RĂSPUNDERII? CE-O SĂ LE FACI ŞEFILOR DIN ANP? S-AR PĂREA CĂ NU AI SIMŢUL REALITĂŢII ŞI NU-ŢI DAI SEAMA CĂ ANP-UL A GREŞIT CĂ NU A LUAT NICIODATĂ MĂSURI CU TINE, TE-A MUTAT DOAR DE LA UN LOC CĂLDUŢ LA ALTUL. SĂ ŞTII CĂ DUMNEZEU NU POATE FI MITUIT DE TOATE PILELE TALE ŞI ALE NEVESTEI, CĂCI NICI NU VREAU SĂ MĂ GÂNDESC LA LIPSA ORICĂRUI SÂMBURE DE COMPETENŢĂ. SĂ-ŢI DEA BUNUL DUMNEZEU CE MERIŢI ŞI SĂ LUCREZI CU HOŢII PE SECŢIE SAU POATE SĂ FII CAZAT CU EI.....

Anonim spunea...

Lasati-l pe Margasoiu. Nu face el salariile de merit de 50 % ci broscoiul infuriat ( Melescanu ) care va avea o MAAARE surpriza daca nu va tine cont de conditiile de acordare a acestuia. Ar fi bine sa mai faca un preview a legii salarizarii unice in acest sens.

Ochiul Magic spunea...

Referitor la slaba activitate a faimosului director adjunct Melescanu de la Bacau,lumea trebuie sa stie ca acesta nu a ajuns in acest scaun datorita unor calitati manageriale ci datorita faptului ca marea majoritate a colegilor sai au refuzat numirea in acest post.
Vazindu-se numit in aceasta functie tov.Melescanu a transformat Penitenciarul Bacau Intr-un bazar turcesc.Saptaminal ,o cunostinta a acestuia este invitata in penitenciar unde vinde haine second hand si aur turcesc la suprapret,contrar reglementarilor in vigoare.Tranzactiile au loc fie in curtea unitatii,fie la biroul acestui domn director adjunct,toate sub privirile indiferente ale Directorului Margasoiu.Poate domnul Director Stancovici sau Bala citesc acest articol si vor dispune masuri urgente de verificare ,intrucat lucrurile sint cit se poate de reale.Sau poate ne spune domnul Melescanu de la cine a obtinut sponsorizari in produse alcoolice pentru petrecerea organizata la Bacau cu ocazia bilantului?Si ce a facut dumnealui cu banii strinsi de la cadre(cite 1 milion de persoana) ca la restaurant nu au ajins acesti bani?Sa ne spuna de cite ori l-a favorizat pe agentul Mangeac ,care a fost retinut de organele de politie de 2 ori pentru provocarea de scandal in localuri publice si sub influenta alcoolului ,iar domnul Melescanu a sesizat comisia de disciplina doar o data.Seria neregulilor ar putea continua ,insa la Bacau toate lucrurile sint bune si frumoase,la Biroul de prevenire nu mai lucreaza nimeni de mult, asa ca ....

Anonim spunea...

Nu inteleg de ce ti s-a pus pata pe Mangeac. E un tinar agent care a sponsorizat atit la incadrare cit si in prezent.Ce daca a stat in arestul politiei de vreo trei ori, nu a platit cautiunea pentru a fi liberat in termen dimineata si s-a prezentat la serviciu fres? Si apoi pentru fiecre comisie de discplina nu a trebuit sa cumpere indulgenta plenara de la papa? Crezi ca-i usor?De ficare solda sa ajugi acasa a treia zi doar cu OZ.Si apoi sa explpci sefului Broscoi ca n-ai de unde cotiza ca ai avut de platit cautiunea la Seful,care la pimbat prin curte de umar dupa fiecare liberare pentru a sti Comisia de disciplia rezolutia.Si-apoi ce ?numai el mai lipseste de la serviciu nvinovat, ce sa faca daca astia de la politie nu=l cred pe cuvint ca este ofiter sub acoperire si se preface dimineata in baruri ca-i beat pentru a putea "lucra" precum l-a invatat "Seful" ? Si totul se plateste, de unde si pentru "broscoiul"Fii si tu mai intelegator, sunt si EI oameni de gasca,nu ca tine doar la serviciu, acasa si iar la serviciu.Nu vezi ca nu te iubeste Seful? DE cind n-ai mai fost la un restaurant bun cu El.Crezi ca din munca de pe sectie se traieste fara pic de plocon.Ai inbatrinit degeaba' i=a lectii de la Puiu cit mai repede inainte de a fi "promovat" in vreo alt functie Pe motiv de competenta.

Anonim spunea...

Dar oare de ce i-au taiat lui Margasoiu de la Bacau salariul al 13,si pe deasupra si suta la suta?Nu cumva pentru managementul defectuos de care a dat dovada?Ca, de altfel nu a fost facuta publica nici o gafa de a sa care sa justifice acest lucru.Credem ca gafa principala este a ANP care l-a numit fara sa tina cont de nici un criteriu de competenta profesionala,ba mai mult de atit ii prelungeste imputernicirea la infinit,intr-un mod cu totul nejustificat.Oare nu mai exista nici un om capabil sa conduca unitatea decit Margasoiu?Exista chiar mai multi domnilor care vor merge la examenul pentru acest post.Pina atunci incetati cu aceasta batjocora(numita Margasoiu) la adresa cadrelor acestei unitati si numiti o persoana care nu are apartenenta politica,caci altfel totul devine ridicol.

Anonim spunea...

PROPUN CA profesionistul FILIS DE LA TG-JIU SA FIE DETASAT LA BACAU. O SA FACA TREABA...MARE!

antivirus spunea...

bai rautaciosilor ..........lasati-l in pace pe tov.MANGEAC , ca are de unde face " plata" , ii cara "bilute " lui POCOVNICU.

Anonim spunea...

pt frustratii de la Bacau,care sunteti niste muze calomnioase , trebuie sa demonstrati ca broscoiul este asa slab cum argumentati si vorba ceia puteti scrie pana iesiti la pensie ca ramaneti cu buza umflata si o sa va imbolnaviti de boli cronice.doar atat puteti scrie?sunteti funny.daca si Margasoiu mai e nasol,atunci esti unul de a lui Dobos,un ghiazist inrait si mai nou daca esti asa frustrat mutate la puscaria de la Piatra care se va face noua si scapi de fetele celor care te framanta nopti si zile

Anonim spunea...

Pentru anonimul anterior
Dar ce ai spune daca toate porcariile lui Melescanu vor ajunge pe masa directorului general?atunci o sa fii multumit?Stiu ca adevarul doare ,asa ca hai sa fim corecti,nu lua apararea unui om slab pregatit profesional si fara experienta.Rog cunoscatorii sa confirme acest lucru.

Anonim spunea...

Pentru 06.38

Probabil ca esti un "cunoscator" in domeniu, nedescoperit inca de cautatorii de talente, iar parerea ta are valoarea de expertiza. Nu ai argumente, dar incerci prin metode josnice sa asmuti si pe altii de teapa ta. Probabil ca esti unul de cei care si-au luat-o pe coaja pentru incompetenta sau neglijenta si acum, prin metode abjecte, "le arati tu lor cine esti si ce poti".

Un profesionist corect, cu un comportament adecvat, nu va apela niciodata la astfel de metode. De ce nu il infrunti pe respectivul in mod direct? De ce nu probezi afirmatiile tale, afirmatii "aruncate" cu rautatea caracteristica unui om mic si neputincios.

Inversunarea de care dai dovada, veninul din cuvinte si metodele marsave, nu arata a altceva decat a meschinarie si razbunare.

Pentru administratorii blogului:

Considerati comentariul meu doar o replica a bunului simt adresata tuturor celor care inteleg sa-si exercite dreptul la exprimare manifestandu-se intr-un mod grobian, suburban si lipsit de orice farama de demnitate.

Anonim spunea...

Pentru 10.02
Dragul(a) de tine anonim.Ai un mod de gindire total eronat.Daca cineva semnaleaza nereguli vadite ,consideri tu asta razbunare? De altfel penitenciarul a devenit un fel de feuda a lui Margasoiu stefan si melescanu,probabil esti ruda cu el de ii sari in aparare.Ne-am saturat de psihologi ca voi care dati diagnostice fara a fi abilitati.
Oricum esti o persoana care nu ai interesul de a iesi la lumina anumite chestiuni.Pina la urma e parerea ta ,asa ca, slujeste in continuare cu supusenie partidul!

Anonim spunea...

Pentru 15.55

Asa cum iti dai cu presupusul la adresa mea, asa cum ma cataloghezi dintr-o suflare, fara sa stii cu cine dialoghezi, fara sa ma cunosti, acum cred ai convins toti cititorii ca tot asa ai "semnalat si vaditele nereguli". Printr-o logica simpla ti-ai demonstrat reau-vointa si interesele ascunse pe care le ai in si pentru aceasta unitate.

Din fericire, faci parte din putinele reminiscente triste si urate ale acestui penitenciar, aflate, de altfel, pe cale de disparitie, la polul opus aflandu-se cateva sute de oameni care muncesc in aceasta unitate, facandu-si treaba profesionist sau macar incercand acest lucru.

Dialogul devine surd si penibil, asa ca nu voi continua sa-l "intretin", facandu-ti jocul.

Anonim spunea...

Domnilor lasati-l in pace pe Melescanu ca nu de alta isi da repejor demisia.Ca la fiecare control tematic pe linie de paza venit de la ANP,broscoiul infuriat ameninta ca isi da demisia.SI s-ar putea sa para rau doamnelor si domnisoarelor ca nu mai are cine sa le comercializeze in penitenciar bratari si inele.Cu astfel de lucruri se ocupa domnul Mele ,nu are timp pentru munca de paza!

Anonim spunea...

PENTRU ADMINISTRATORII BLOGULUI:de ce nu lasati sa se cunoasca parerea noastra, a celor multi si oropsiti despre maretele realizari ale echipei de comanda de la Bacau? Oare cunoasterea adevaratei realitati este de natura a afecta imaginea blogului?s-au credeti ca exageram.Cele afimate nu mai trbuiesc inca o data probate,ele fiind arhiicunoscute,atit de noi personalul cit si de p.p.l.Dar mai intersant este ca trista realitate e cunoscuta si de A.N.P.urmare al repetatelor controale intreprinse in 2009, care au inventariat numeroasele faradelegi savirsite in aceasta unitare de catre o mina de profitori ce continua sa sfideze sute de angajati de buna credinta, trmitindune la viitorul penitenciar din Piatra Neamt.

Anonim spunea...

Pentru 16.07
Un mare adevar ai grait.ANP cunoaste o parte din neregulile de la Bacau dar nu se vede nici o masura de remediere a acestora in afara de taierea pt director al salariului 13.In rest tacere totala.De ce oare?
De ce oare mai nou ilustrul sef de birou reeducare ,,filosoful,,Stefanescu injura si calomniaza angajatii acestui sector ca in ultima mahala de cartier?Si mamicuta lui madam Stefan ii acorda calificativul exceptional in mod cu totul nejustificat? Nici elementarele indatoriri de serviciu nu le indeplineste acest domn(ca de pilda efectuarea pontajelor zilnice) si a transformat sectorul intr-o bodega unde aproape zilnic se consuma alcool .De ce tolerati domnilor toate acestea ?O sa vina in curind o surprinzatoare surpriza peste Bacau!!!!

Anonim spunea...

La Bacau s-au inversat criteriile de apreciere.Personalul cu cele mai slabe rezultate in munca este notat cu calificative maxime(in loc de sanctiuni severe)iar cei ce muncesc cinstit sunt considerati inadaptabili si notati cu califictive minime.Exceptie fac doar cei ce sunt cunoscuti ca se vor plinge A.N.P.Unde esti tu Tepes Doamne....

Anonim spunea...

pentru anonimul din data de 04.02.2009 , ora 21.29
Te-ai gasit sa comentezi? Cand ai fost desemnat sef serviciu ai inceput sa te plangi ca e mult de munca si ca nu poti face fata si acum « latri » pe la colturi. Ai incercat si tu sa te duci la concurs pentru postul de ofiter cu secretele, ai incurcat lumea care intr-adevar vroia sa reuseasca la acel concurs si nu te-ai mai dus. Ai facut pe tine de teama si acum denigresi acei oameni care inceracsa faca ceva si muncesc, asa cum pot ei mai bine. Dar imaginea penitenciarului s-a schimbat prin ceea ce fac ei acolo. Nimeni nu e perfect, da nu ca tine ! Ofiter mai obosit ca tine, nu am vazut pana acumd e cand e institutia aceasta. Parca ai facut scoala la cucuietii din deal si nu la Bucuresti. Dar probabil ca si acolo ai intra pe pile, ca deh…taticu e colonel, ca altfel nu-mi dau seama cum ai ajuns in sistem ! CA esti…..rupt de realitate…ESTI ANCORAT IN STELE !

Anonim spunea...

Imaginea de la Bacau nu s-a schimbat cu nimic in bine de la mazilirea fostului director.Este pacat ca datorita la citiva indivizi si individe ce stau in fotolii inalte si care nu fac decit sedinte si afaceri personale sa traga intreg colectivul.Poate ca imaginea din exterior este placuta dar pentru cei din interior este crunta.Poate ca viitorul va aduce schimbari printre cei imputerniciti si printre relatiile lor de la PNL.

Anonim spunea...

pentru anonimul din 05.02.2010 12:29
Esti tare nostim.Vad ca ati inceput sa va atacati intre voi.Mai spuneti-ne si noua cite ceva , ca poate asa mai aflam cite ceva nou.Probabil faci referire la fostul siparez a lui Margasoiu cu care este mina in mina cu acesta si oricum nu muncesc nici unul nici altul si cu care face partide de pescuit impreuna cu cu ppl.Cam ce comisioane se iau la aceste partide de pescuit?Cert este un lucru.Este falsa imaginea pe care incerci in mod artificial sa o creezi la acest serviciu socio.Daca nu stiai afli chiar acum ,aproape tot personalul acestui serviciu vrea sa migreze la alte sectoare.Asta nu spune nimic?Spune totul ilustrii conducatori care sunteti!!!!

Anonim spunea...

Stimate domnule anonim anterior tin sa te anunt ca nu am fost sef de serviciu niciodata si nu imi doresc sa fiu mai ales la Bacau.Sunteti intr-o mare eroare de fapt.Dar bag de seama un singur lucru,va deranjeaza adevarul foarte tare.Discutati despre orice altceva numai despre prostiile dumneavoastra nu.Stie toata unitatea ca vestitul Stefanescu servea bauturi alcoolice in locul de detinere ,la club si ca tov.director l-a iertat .A cita oara?Si mai ales de ce ?Acestea sint adevaratele probleme cu care se confrunta personalul si nu sloganuri care le insiri fara rost de genul noi muncim si nu gindim.Daca vrei sa continuam se mai poate continua dar iar ai sa faci referire la nu stiu ce militian obosit.La buna revedere!!!

Anonim spunea...

Pt.21.42;De ce crezi ca l-a iertat a10-a oara tov.dir.vesnic inputernicit pe exceptionalul betivan sef de serviciu?De ce crezi ca nu l vede si nu l aude cind trnsfigurat de bautura si nesomn tipa si injura subordonatii precum nici atunci cind vulgar fiind, face propuneri nerusinate p.p.l. de sex feminin pe care le scoate la club singur pt. a repeta rolul din piesa de teatru ce urmeza a o pune in scena peste multi ani(la liberare).Raspunsul il poti afla de la ppl propuse de mai marele sef de serviciu cu acordul atotstiutorei director,pt. a lucra la biblioteca,la biserica, la club precum si de la cei abonati la partidele de pescuit,la meciurile de fotbal,la invoiri si alte recompense deosebite fara fi intrunite conditiile cerute de lege.Nu stiu cum e in alte unitati,dar la Bacau asa se desfasoara activitatea de educatie a p.p.l.de catre "specialistii"in pshiologie.

Anonim spunea...

Pt 00:26

Una din explicatii este ceea pe care ai spus-o tu mai inainte iar cealalta este ca la acea data cind Stefanescu căra bautura pe sectie era si lider de sindicat iar o eventuala sanctionare a acestuia i-ar fi stricat relatiile lui Margasoiu cu sindicatul,ceea ce nu era in interesul lui Margasoiu.A nu se uita ca acest individ numit valeriu stefanescu a luat nota 2 la examenul pentru sefia de serviciu ceea ce spune totul despre mediocritatea acestuia.Tuns cu forta de catre controlul tematic de la ANP (avea o chica si o barba aidoma rockerilor care trag pe nas in parcul din Piata Operei)acest individ a ajuns la monstruozitatile care le face in ziua de azi sub aburii lui Bachus.

Anonim spunea...

Ei da parca numai astia de la socio trag la masea?Si popota a ajuns o adevarata bodega unde cu motiv sau fara se bea la greu.Si asta nu doar ocazional ci aproape zilnic.Au domnii aia mari pastrat la rece cu multa grija whiskey si mult vin ca de, acum se poate ca e democratie.Si uite asa se sta zilnic la cite un spritz ca doar leafa tot merge .Asta e munca care se desfasoara la Bacau printre altele.Si atunci vine logica intrebare?Nu a fost pe deplin justificata masura taierii salariului 13 pt Margasoiu?Ba da domnilor si la cit mai multe asemenea masuri pina va invatati minte ca penitenciarul e o institutie serioasa nu o mosie proprie pe care apar peste noapte vile si jepuri dupa bunul plac.

Anonim spunea...

Mai trebuie amintit aici metodele KGB-iste folosite de Margasoiu pentru eliminarea unor cadre de la gaz ,care in opinia lui au avut relatii de prietenie cu fostul director interimar colonelul Dobos.A se vedea ordonarea unor anchete pentru a stabili de ce nu s-a facut recolta anul trecut.

Anonim spunea...

si asta nu e tot sa vedeti cum doamna bucatareasa ;sefa' in persoana doamnei RALUCA sta toata ziulica de vorba cu printul ZORRO si nu o intereseaza ce fac fetele de la popota ca de ce sa-i faci fata sa indragostit de ZORRO. si pleaca sarmana fetita cu sacosele pline ca doar sotul ei are ditamai JEEPANUL

Anonim spunea...

Raluca s-a indragostit de prea mult bine si nu-i prima oara.Dar oare sotul ei nu a fost primul subordonat a lui Margasoiu la SIPA,nici sa afle pe cine iubeste nevasta nu-i in stare?S-au nu are voie sa stie?S-au daca stie la ce i-ar folosi.Cel mult ar risca sa ajunga pe gard si nevasta pe sectie, unde i-ar fi mai lesne idila.Dar eu cred ca-i mindru de succesul sotiei,.precum mindra i si sotia lui Casnova.

Anonim spunea...

dar de ce sa nu fim REALISTI fratilor e mai dulce IUBIREA de ofiter decat cea de agent.si la urma urmei unde poate fi mai bine decat la BUCATARIE!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

DOMNULE DIRECTOR BAL trimiteti o echipa serioasa la BACAU sa vorbeasca si cu noi cei micidespre problemele pe care le avem VA MULTUMIM

Anonim spunea...

Domnilor, nu vorbiţi despre oameni pe care nu-i cunoaşteţi referitor la domnul Enache ,eu nu cred vreodată că acest om nu a fost deschis cu majoritatea cadrelor şi nu a avut uşa deschisă pentru subalterni,faptul că alţii nu au avut loc de întors de dumnealui reflectă încă o dată parşivitatea oamenilor:, vorbind de încredere nu există la noi în sistem de îndată ce se spune una şi se interpretează alta,ca ceea ce doreşti să fie interpretat aşa cum trebuie trebuie să analizezi cuvintele, la noi în sistemul românesc actual, analiza a dispărut aşa cum dispare bunul simţ şi simţul datoriei faţă de societate şi unitatea în care lucrăm,toate acestea ar trebui să fie gîndite şi nu scrise, înainte de a te duce cu lumînare la colegii cre şi-au data viţa, aşa cum s-a întîmplt cu Băzăvan la noi la Gorj om de 39 de ani care a muncit pînă în ultima zi, înaintea de toate acestea ar trebui să nu-i mai judecaţi pe alţii pentru ceea ce fac , nu sunteţi judecătorii nimănui, dragilor fiţi proprii voştrii judecători, aveţi minimul de respect al vieţii, nu al faptelor , toţi greşim e uman dar nu e corect să judeci, există un judecător suprem, bravo domnule director demonstraţi-le celor ce vă bîrfesc, şi vă judecă, că puteţi să rezistaţi, şi puteţi învinge, pentru mine aţi fost ca un frate, să aveţi baftă să rezolvaţi, e normal să fiţi doi să vă ajutaţi aveţi o soţie deosebită, care vă e alături tot timpul

Anonim spunea...

mai fratilor...comisie va trebuie voua la bacau? ca sa faca ce? sa mai stringa niste bani directorul de la voi pentru petrecerea de final?
si cu raluca...ia mai spuneti cum e masa? va place? ati facut ceva? nu la director, fostul sef si prieten de familie al sotului, ci la bucuresti? sau va incinta faptul ca zorro sta linistit cit ii ziua de lunga acolo si nu va dernajeaza? a luat zorro acum locul lui prejvara, craciun melescanu...si a altora care i-au dat creanga la maimuta doamnei; sotul...un munte de om...degeaba ciocu mic! sa nu supere inspectorii cumva, ca s-a dus traiul lui bun!isi sacrifica femeia pe altarul serviciului! manole, mesterul manole sa-i spuneti astuia!
ar trebui sa vedeti de ce nici un ofiter cu scoala, nu din cei facuti la apelul bocancilor, nu doreste sa fie sef la bacau...
parerea mea...o sa ajungeti sa regretati multi din ofiterii plecati, dintr-un motiv sau altul!
daca va conduce un fost sef sipa, meserie care nu se uita...ati ajuns de groaza fratilor! culmea e ca vad ca unii il idolatrizati!
vad personaje de poveste aici...pe linga cei din conducere, mai auzim si de mangeac, puscriasul liber, de puiu- smardoiul accidentat, de ...stai ca mi-am amintit! de marele jurist, ala de era sa se chelfaneasca cu acest puiu! omul care apara dreptatea in pirnaie! pai e posibil ca unul care n-are nici in clin nici in maneca ceva cu armata, sa se ia la trita cu urasul fara minte? pe terenul de sport...unde esti tu...prejvara...lumea te regreta!
acum numai pilosi si figuranti la bacau...a se vedea noii angajati pentru paza, de un an incoace, in ce posturi sunt acum! mari specialisti! nu s-a uscat cerneala pe fisa de angajare si deja dau ordine, fac legea...sa nu mai amintim de diversi nepoti sau fii de procurori din bacau, de prietenele acestora pe care cit de curin le va ...rezolva un altul...
unde-s oamenii seriosi? care stiu sa munceasca? oriunde, numai la bacau nu!

Anonim spunea...

ce ziceti fratilor de faimosul OFITER care acum este comandant de sectie!? cand toata lumea stie ca in urma pedepsei luate de la ANP trebuia sa fie LST!? ce sa credem oameni buni ? MAFIA

Anonim spunea...

Pai situatia dezastruoasa de la paza se datoreaza in primul rind managementului de proasta factura a lui Melescanu(alias broscoiul infuriat) care nu face decit sa urle ca la ospiciu si bate detinutii toata ziua.Si mai apoi indiferentei de care da dovada musiu Margasoiu care ne intrebam ce mai cauta in acest scaun dupa atitea palme luate de la ANP.Dar nici chiar dumnealui nu stie ce inseamna o demisie de onoare.

Anonim spunea...

In conceptia lui Melescanu e ca oricum ar proceda in relatia cu ppl cit si cu personalul,daca are girul sefului nu i se poate intimpla nimic.Greseala sa este ca nu relizeza ca Margasoiu doreste sa-si rupa si el gitul pt. ca ANP sa nu aiba cu cine-l inlocui,asa precum s-a intimplat pina acum,cind sa-r parea totusi ca s- a umlut paharul.Aceiasi i-a fost gindirea si unui alt inaintas al sau de trista amintire ,din greselile caruia se pare ca nu a inteles nimic;desi i-a fost un adevarat mentor si idol.Oare cind va intelege ANP ca la Bacau domneste inca spiritul aceluiasi baron.Probabil se asteapta repetarea evenimentlor din perioada sfirsitului de domnie a celui ce credeam ca a fost ultimul baron al sistemului penitenciar din Romania.Fereasca ne Domnul!

Anonim spunea...

sa va fie rusine tuturor care jigniti!daca lucrati in sistem nu va pot spune decatinca o data rusine!rusine ca aceste comentarii pot caracteriza, asa cum va considerati, oameni!RUSINE OAMENI!

Anonim spunea...

auziti oameni buni cine sa gasit sa vorbeasca de mine ca sunt comandant de sectie si nu LST cum ar dori STIMATA DOAMNA sefa!? de la sectorul cel mai CORUPT din unitate[vizita],unde inparateasa este MARE SEFA!!!!!!!!!! sa nu uite cine a fost cand lucra la pluton si cum a luat examenul de mare ofiter??? rusine sa iti fie COLEGA!!!!!

Anonim spunea...

la galati e liniste?

Anonim spunea...

NICAIERI NU SUNT BORDURI DATE CU VAR CA LA GALATI,VIN CONTROALELE?

Anonim spunea...

dragi colegi sunt ofiteri care ne MANDRIM cu dumnealor; cum ar fi domnul SORIN, domnul COSTELUS,domnul RAZVAN domnul RADU bine inteles HENTA silista poate continua chiar si domnul ERNESTIN hai treaca- mearga care ne fac cinste dar ei nu pot trece peste mafia SICILIANA!!!!!!!!! sa ajunga sus la sefie unde sunt convins ca ar merita cu tot respectul cuvenit

Anonim spunea...

Radule frate;i-a aratale tu ce poti la toti rautaciosi astia care te-au dat deoparte de la masa cea bogata, din belsug alimentata de catre toti sponsori pe care cu osteneala i-ai adunat cind o faceai pe LST de a crezut si Margasoiu ca vrei sa l debarci.Organizeaza tu un P.L.in padure la Magura cu ppl fosti evadati dar selectionati in sistem deschis ca urmare al fapelor marete de sponsorizare a penitenciarului si familiei conducatorului suprem si scoatei la munca,supavegheati de unul sau doi agenti bine instruiti.Vezi totodata sa ai oameni de incredere la instante sa nu afle Margasoiu cind vrei sa dai lovitura de palat.Si sa mai indrazneasca cineva sa afirme ca la Bacau nu mai sunt ofiteri cu staif de sef.

Anonim spunea...

FRATILOR!!!!!!!!dar de vestitul ofiter care a fost la parasutisti nu spune nimeni nimic? ca saraci colegi sunt nevoiti sa mearga la pescuit!!!!!!!! si a transformat plutonul in pescari scuze celor care au MANDRIE si nu s-au dat cu PESCARU!!!!!saraci colegi daca ati sti cat sufera. pe bune dar asta nu e tot cand era ofiter la parasutisti batea soldati,iar la noi batea agenti si chiar din cate am inteles noisi uni ofiteri dar chestia uracioasa e ca un solda sa spanzurat din cauza lui!!!!!!.noroc de prejvara ca la angajat

Anonim spunea...

Pentru anonimul din data de 11.02.2010, ora 21:01
Domnule tin sa-ti atrag atentia ca domnul Radu a fost la sefie dar dumnealui nu a rezistat. Asta inseamna ca poate nu a fost destul de puternic ca doar nu a fost dat pentru nu stiu ce motive ci a fost dat jos in urma evadarii care a fost de la Magura. Domnul Dascalu a stiut el ce a stiut si a refuzat un post de la sefia unitatii. Domnul ursache, nu a luat examenul pentru sef de tura, ce sa mai vorbim de ciolanele din varful ierarhiei, oricum nu ar putea. Domnul Sorin a preferat un altfel de loc, decat paza, adica un loc unde sa poata sta linistit. Nu i-au placut razboaiele....si lista poate continua. Pentru faptul ca unii nu sunt competenti sa ne conduca, nu puteam sa spunem ca nu pot sa treaca peste mafie. Nu inteleg ce inseamna pentru dumneavoastra aceasta "mandrie". Eu m-as mandri cu un om care stie sa fie om si cand ajunge undeva sus. Cand sunt jos si nu scot capul de la cuite, toti sunt buni si frumosi. Apoi se transforma; cred ca pueterea aceasta are efecte halucinogene!

Anonim spunea...

Cel mai slab ofiter de la BACAU e vestitul pescar fara peste ….POPESCU ,un om cu grave probleme comportamentale , cu un dezechilibru psihic accentuat , un om foarte violent, care reuseste prin isterii verbale murdare sa-i umileasca pe toti cei care ii atrag atentia cu privire la atitudinea lui de -GOLAN DE CARTIER- Problema nu e ca umileste, bate si jicneste “soldatoii” ci ca conducerea e umilita si batjocorita in fata de catre el , nu conteaza ca lucrezi in post de paza sau esti director el isi face mendrele ………. .Ar trebui testat pshiologic urgent. A se vedea cazul agentului CIOCLU care era LST lui, cand aflati amandoi in unitate in exercitarea atributiilor de servici la batut pe acesta de la lasat fara constiinta intr-o balta de sange … apoi, cu toate ca DIRECTORUL la vazut, la lasat pe acesta sa musamalizeze ……. . prin amenintare totul .

Anonim spunea...

Ramin la parerea ca cei 3 care au lucrat la SIPA,Margasoiu,Novac si Prian trebuiau dati afara atunci cind s-a desfiintat aceasta structura odioasa.Azi ar fi fost someri si nu mai auzea nimeni de ei!

Anonim spunea...

Oricum tovarasul ofiter parasutist daca mai schilodeste mult detinutii va pati ce a patit Badulescu ,adica va fi dat afara.Ca sa nu mai vorbim de extraordinara lipsa de respect si bun simt fata de subordonati.Ai vazut tovarase Popescu ce ti-a adus cirdasia cu Margasoiu?O amanare in grad .La cit mai multe dintr-astea!!!

Anonim spunea...

Penitenciarul Bacau parca este blestemat, tulburari, framintari cind a plecat Prejvara, tulburari, framintari cind a plecat Dobos, acu cine stie ce mai urmeaza. Situatia de la Bacau nu este una dezastruoasa ci doar se vrea a fi dezastruoasa. Daca noi nu suntem buni, o sa vina altii sa ne invete munca de puscarie si sa ne puna la punct. Toti angajatii unitatii sunt de vina pentru situatia de la Bacau, nu doar conducerea. TOTI ANGAJATII, REPET. Vedeti de pilda comentariile anterioare care reprezinta grave atacuri la persoana, defaimari, atacuri la viata de familie, jigniri, etc. E usor sa scrii din umbra anonimatului, dar luati aminte voi cei care scrieti ca situatia existenta este si se petrece si
din vina voastra.

Anonim spunea...

stai putin prietene cred ca nu am fost bine inteles. pe undeva poate ai dreptate ca odata ajuns la cond. sar putea sa o iei RAZNA dar aduti aminte ca RAZVAN la ex. de sef tura nu a putut sa se ia la pile!!! cu taticutul lui ZORRO. ca ce sa mai vb.tatal lui razvan nu e colonel la SRI!!!!!!!si cand a vrut omul sa faca contestatie sa izbit de faimosul MUMIA adica seful cramelor de vin MIHALACHE care are 100 ani

Anonim spunea...

asa este barbate ai dreptate cu ag. CIOCLU.la batutpe sarmanul om si sa bagat MUMIA col.mihalacheca ca vorba aia corb la corb!?daca afla ANP ce bine era. sau traian nu il ierta.da sa dus ca o fetita pescarul si sa smiorcait la el.ce barbat mai e si asta. era o perioada cand asa tupeu avea ca fratilor fuma la sala de mese si scuipa pe jos.rusine sa iti fie parasutistule

Anonim spunea...

auzi draga prietene RADU cel frumos parca e BACOVIA statuia de langa prefectura nu a rezistat datorita MADRIEI pe care o avea si tie ti se pare putin ca a cazut di cauza EVADARI?hai sa fim seriosi.ca a meritato barbate.el era in stare sa ia capul lui MARGASOIU pentru scaun noua ne spui ce sarpe tinea CLAUDIU la san!!!!!si tipa in gura mare la popota ca unitatea e cond. de sipa

Anonim spunea...

Acuma nu-i mai luati apararea si domnului Ursache! Sa fim seriosi! Cand a fost examenul de sef de tura el a plecat in concediu. L-a durut in spate de exmenul de sef de tura! In plus, ca urmare a concediului petrecut,a luat nota 3 sau 4 la examen, nici nu s-a mai pus problema de contestatie! Acum nimeni nu contesta ca Zorro a intrat pe pile, dar a ramas singur pe loc, inaite de a incepe examenul. Si apoi Mumia, nu stiu ce influenta a avut. Ca pe ficasa si pe fiusu nu i-a putut introduce in sistem. Si cred ca sunt mai importanti decat Zorro! Daca si domnul Ursache ar fi luat o nota mai mare, altfel se putea discuta la o eventuala contestatie!.

Anonim spunea...

dar de gogoasa infuriata ce ziceti fratilor !!!!!!!!felul ei de a fi cum vorbeste ,parul ei balai frumoasa-i

Anonim spunea...

ptiu...rusine...ce se intimpla la bacau...risul lumii...acolo lucrez si constat cu stupoare ca s-au dedat la asemenea josnicii, sa publice aici adica tot felul de atacuri la persoana si jigniri, nu numai agenti luati de la coada vacii, ci si ofiteri...pe linga vestitii cirlescu, stefanescu, novac...mai apar nume noi ca radu, mamulos, catarau, bolea, zorro...se cunoaste stilul...bai frate, rau ati ajuns...sunteti o mina de oameni...dar va comportati ca o gaina fara cap, va atacati intre voi sa va vada toata tara! Rau a ajuns bacaul...dupa ce s-a umplut de lichele de pe la toate desfiinatele unitati, dupa ce nu mai ai loc de pile de pe la sri, procuratura, pnl, psd si cine mai stie ce...
BACAU -SUNTETI RUSINEA ROMANIEI! :-* (_._)

GERULA spunea...

sall,. va rog sa veniti la penit BOTOSANI,si,sa faceti serviciu,cred ca ca nu vi se va antampla nimic .

Anonim spunea...

Pentru anonimul anterior
Ceea ce numesti tu josnicii sau atacuri la persoana sunt de fapt realitati care se intimpla la Penitenciarul Bacau si au fost spuse multe adevaruri in acest topic chiar daca ele au deranjat anumiti,,clasici in viata,,.Felicitari administratorilor acestui blog ca au permis publicarea unor articole super,caci numai asa ANP va lua la cunostinta despre magariile de la Bacau.Tineti-o tot asa!!!!

Anonim spunea...

Ce faceti baieti de la bacau...ati uitat de pupincuristul nr.1-aparatorul infocat al Margasoiului-dar sta la cutie acuma-isi ascute limba pentru noul director,ca s-a tocit tare de la Dobos si Margasoiu....
Sa auzim de bine!-si poate scapam si de barul negrilor de la popota odata cu noile schimbari.

Anonim spunea...

Pt.22.27:rusine ar trebui sa- ti fie tie si celor ce s-au cocotat in scaunele de directori ori sefi de servicii la Bacau.De la coada... cred ca ai venit tu,nu noi care nu am facut nimic altceva decit am aratat spre acei incompetenti corupti,din rindul carora cred ca faci si tu parte,ce i-au salarii de mii de lei, pt. a trnsforma popota in bodega sau bordel, pt.a organiza relatii de tip mafiot in unitate, pt. a consuma bauturi alcolice si alte substante euforice inpreuna cu ppl,pt a percepe comisoane la orice recompensa propusa s-au acordata ori pt. a organiza talcioc saptaminal in propriu birou precum si pt. multe alte faradelegi savirsite in spatele portilor inchise,unde sub protectia functiilor ce si le-au tras si binecuvintarea ANP se bucura de imunitate juridica.NU crezi ca a sosit timpul cind aceasta golanela platita cu salarii si indemnizatii de conducere ar trbui sa inceteze?Om fi noi...cum vrei sa insinuiezi dar nu uita ca suntem multi si daca ANP nu aude cred ca va auzi totusi cineva indreptatit sa verifice in mod obiectiv ce se intimla in penitenciarul lui Margasoiu.

Anonim spunea...

bine bai, margasoiu nu-i bun ca-i de la SIPA, bine ca era bun dobos.halal marlani la puscaria din Bacau. va contraziceti ca fraierii pe un blog in loc sa puneti mana pe stilou si sa faceti scris la ANP, parchet, SRI, presa, etc., etc.,si sa va demonstrati acuzele de doi lei. bine totusi ca exista oameni care sunt inteligenti, superpregatiti, dar din pacate neintelesi de semeni, care isi permit sa eticheteze sau mai bine zis sa evalueze gradul de coruptie al sectoarelor din unitate. eliminarea respectivului din consiliul de administratie a fost cauzata de lipsa de experienta, de infatuarea sa, si nu de masinatiuni. of, of...

Anonim spunea...

Dragi stimabili si preteni!
Într-o chestiune politică... si care, de la care atârnă trecutul, prezentul si viitorul Penitentiarului Bacau ... să fie ori prea-prea, ori foarte-foarte... încât vine aci ocazia să întrebăm pentru ce?...da...pentru ce?... Dacă ANP-ul... să fie cu ochii atintiti asupra noastră, dacă mă pot pronunta astfel, care lovesc penitentiarul, adică fiindcă din cauza zguduirilor... si... idei subversive... si mă-întelegi mai în sfârsit, pentru care în orice ocaziuni solemne a dat probe de tact ... vreau să zic într-o privintă angazatii, adzentii ,ofiterii, Penitentiarul Bacau în sfârsit ... cu bun simt, pentru ca ANP-ul cu un moment mai înainte să vie si să recunoască, de la care putem zice depandă... precum... dati-mi voie... pentru ca să dăm exemplu chiar Penitentiarelor din Romania însă ! Angazatii de le Penitentiarul Bacau sunt oameni cu printipiuri serioase, domnilor.
Trecem pe lângă absurditate si nu ridicăm măcar o sprânceană revoltati; auzim neghiobia si nu zbârcim măcar dintr-o nară dezgustati; vedem impostura si ticălosia, si zâmbim frumos, ca la întîlnirea celor mai bune cunostinte.( Un cunocscut autor)

Anonim spunea...

nu pot sa inteleg mai frate...va uriti de moarte, astia de la bacau...dar va intilniti prin curte, va salutati, va zimbiti...beti impreuna afara si la popota femeii lui...era sa zic prian...deci la femeia lui pavel...va stiti care sunteti si scrieti aici si totusi...asa parsivenie nu am vazut niciunde, nicicind...de asta se intimpla la bacau tot felul de mizerii cu ppl...pentru ca voi aveti de dimineatza un singur gind: deschidem blogul, bem cafelutza si vedem pe cine mai ardem azi...cine m-a suparat ieri? aaa...dl cutare...la blog cu el , sa-l vada toata tzara...vai de mine in ce hal ati ajuns....vai de mine cum v-ati adunat toti acolo...spre norocul altor puscarii
...rideti tzara si popor...bacaul-i-n fundul gol...

Anonim spunea...

Colegul dinainte are dreptate. Ce aveti oameni bun cu sarmanul Zorro. Ca orice barbat de pe acest paman, da si el o creanga la o maimuta. Parca altii in locul lui nu ar face la fel? Sunteti niste rai, il invidiati ca e potent si chipes si va zgariati ca el poate si voi nu puteti, el are craca iar voua vi s-a taiat!:)))

Anonim spunea...

BACAUL- orasul de pe malurile Bistritei

BACAUL- orasul lui Bacovia.

Rusine sa va fie, faceti Bacaul de ris, aduceti unitatea din Bacau din elita, acolo unde ii este locul , in derizoriu. Ride o tara intreaga de voi. Pacat de oamenii de acolo care muncesc si isi vad de treaba, vor avea si ei de suferit.

Anonim spunea...

Sunteti sub orice critica, o parte dintre voi. Cum va certati prin curte de la nu stiu ce, cum va dati pe blog a doua zi. Blogul a devenit o metoda de razbunare, de platire a politelor, de defaimare pentru angajatii de la Bacau. Ar trebui sa mergeti sa va mai controlati un pic, ar trebui sa vedeti ce inseamna munca la parton, in viata civila si abia dupa aia poate veti realiza si voi, poate, cit de bine o duceti si cum mai huzuriti.

Anonim spunea...

Toata lumea se pricepe la filozofii.Asa vor unii domni cu grade mari sa rida o tara intreaga de nepriceperea lor si ca nu au nici in clin nici in mineca cu arta conducerii,nici cu formarea unei echipe de lucru.Dar nici nu vor sa lase locul altora mai priceputi,decit daca vine buldozerul ANP-ului peste ei!

Anonim spunea...

Va uriti intre voi, va sapati unii pe altii, va dati pe bloguri, trageti sforile pentru a obtine nus ce fonctii dar in acelasi timp va zimbiti cu candoare cind va intilniti, va pupati cu sarutul lui Iuda.
Toti va credeti mai destepti decit celalalt, toti sunteti mai priceputi decit cel de linga voi, toti munciti mai mult decit ceilalti.
Vai de mama voastra.....Moldoveni....
E normal sa se uite la voi asa cum se uita ardelenii, oltenii si muntenii... Sunteti niste risuri.

Anonim spunea...

AM GHICIT NR. 1 IN UNITATE ESTE MISTER JURISTUL.HA!,HA!,HA! MARE DREPTATE AI!

Anonim spunea...

Las-o mai moale Priane cu moldovenii ca daca nu-ti placea borsul ramaneai la tine si mancai supa de caltabos-ce vina ai tu ca unii olteni sunt papagali.

Anonim spunea...

Intreaba-l mai bine pe tovarasul Prian daca isi plateste masa la popota.Dar nu asa pe vorbe ci cu chitanta.De fapt nu se da chitanta la nimeni .De ce oare?Nu este asta un abuz?Nu cumva prin faptul ca nu exista control asupra banilor incasati la popota ,responsabila de acolo poate face ce vrea cu acesti bani.Nu stiu cum este in alte unitati dar la Bacau asa este si nu mi se pare corect.Si mai e un lucru.Aia e bucataria unitatii nu e cafe bar unde dimineata de la 7,30 mai marii nostri directori in loc sa munceasca stau la birfe,cafele si multe tigari.Terminati domnilor cu toate aceste prostii si fiti oameni seriosi!!!Ca oamenii au dreptate cind va critica.

Anonim spunea...

dar sotia lui TUDURIU nu era buna ca sefa? in locul doamnei MARGASOIU?! ce sa-i faci daca ADRIAN nu era la PNL!!!!!!!

Anonim spunea...

Se pare ca uni ofiteri din orasul lui Bacovia sufera de prianism.Mai nou se vorbeste in cetate ca de aceiasi boala sufera si seful cetatii.Pe un alt suferind de aceasta pacoste l-a lecuit acum vreo 70 de ani de ani sotia unui maior din propria garda.Intre timp leacul a fost descoperit si de sotiile unor agenti SIPA care in prezent il aplica cu succes la popota penit.Bacau.Unii din pacientii cu grade si functi mai mici s-au lecuit,la alti procedurile aplicate trebuiesc diversificate si repetate.Daca ii mai rabda ANP se vor vindeca si ei, dar in mod cert se vor inbolnavi de alte maladii ce s-ar putea sa devina fatale. Primele simptome deja au aparut si sufera intreaga unitate.Asadar dragi colegi ,feritiva de ....

Anonim spunea...

Da,votez si eu Nr.1 la pupincuristi este Bolea.Pacat ca il face pe cumnatul sau de ras.

Anonim spunea...

Huginn, pana unde, pana cand?

Sunt o rusine aceste comentarii pt. penifest!

Anonim spunea...

asa e,asa e se ia de noi cei mai slabuti nu s-ar lua de colegi de teapa lui. se da la noi astia mici la sala de pregatire. a uitat ca se ruga de un coleg sa aiba grija de RALUCA daca va pleca de la puscarie.

Anonim spunea...

domnule administrator al acestui blog de ce nu apar toate anunturile ca nu sa vorbit vulgar sau neadevaruri.CU TOTA STIMA?

Anonim spunea...

Pt.09.39;raspunsul la intrebarea ta (probabil Nr.1de la categoria enuntata de01.17.00)"pina cind?"cred ca sunt in asentimetul marii majoritati a celor ce muncesc cinstit la Bacau,ar fi:pina cind ANP va lua masuri sa verifice prin specialisti competenti si nu corupti cele ce se petrec in aceasta unitate .Multumim pe aceasta cale administratorilor blogului pt.verticalitate de care au dat dovada si ii asiguram ca nu dorim nimic altceva decit sa se instituie si la Bacau respectul pt. munca cinstita,inlaturarea coruptilor si a incompetentilor,instituirea legalitati.

Anonim spunea...

DESTEPTAREA MAI FRATILOR

Anonim spunea...

ce fericire mare o sa fie la bacau de luni dragi colegi o sa fie credem noi mai bine !!!!!!!! o sa vedeti doua mari schimbari!!!!!!!!! traiasca ANP.

Anonim spunea...

se vor face controale pe bune dar cand vor fi destui roboti. si decizii pe baza concluziilor acestora cand vor fi destui robti-sefi. deci la sfantu-asteapta. presupunand ca vom mai scrie pe acest blog peste cativa o suta doua de ani sunt convins ca nu vom mai avea ce reprosa ba lui zorro, ba lui raluca, ba lui prian , ba lui margasoiu , ba lui etcetera, pentru ca pe baza robotilor se vor elimna suspiciunile omenesti. problema e ca daca vor pare probleme cu programatorii robotilor , o luam de la capat?????????????????????

Anonim spunea...

FRATILOR!!!!!!!! dar SAVIN, VESTITA familie SAVIN (el si EA) nu are nimic? stie turbatu de barbatasu ce facea coana mare la pluton? stie ANP cum a luat marea "DOAMNA" examenul de ofitereasa? cite blaturi a facut si cum sa "sacrificat" mneaei pentru a se ajunge boiereasa? stie ANP (plus alte structuri) ce invirte CELEBRA in afara serviciului? TREBUIE LUATE MASURI SI IMPOTRIVA ASTORA!!!! MUTU F... PAMANTUL!!!!

Anonim spunea...

Dragi lucratori din Penitenciarul Bacau,care suferiti de bagare in seama;nu purtati grija celor care sunt fii de procurori sau nepoti,ca acesti oameni merg la serviciu si isi fac treaba,spre deosebire de voi....

Anonim spunea...

sa stiti dragi colegi ca totusi exista un domn ofiter care ar putea daca ar vrea sa ne scoata din acest rahat acel ofiter este domnul MARIS VADANA !!!!!!!! ce ziceti dragi colegi si bine inteles si ANP sa fie de acord.VA RUGAM DIN SUFLET DOMNULE DIRECTOR GENERAL BALA ajutati-ne si pe noi cei de la BACAU.va multumim.

Anonim spunea...

Schimbarea sefilor bucuria nebunilor!

Anonim spunea...

anul trecut acest prian a avut salar de merit 50% in conditiile in care venea de la sipa,la escorte nu avea nici un an lucrat ,dar stimabilii ofiteri au considerat ca merita dupa toate vizitele facute pe acasa pe la domniile lor la fiecare aparitie a unui copil de ofiter (margasoiu,melescanu popescu)nu stia ce c...e sa mai linga poate se aleg cu cate ceva si s-au ales.Din toti cei care lucram la escorte si am lucrat ani de zile in conditii vitrege,acest oltean imbacsit merita 50% salar de merit? ,rusine melescane ca am inteles ca tu l-ai propus si nimeni nu a fost in stare sa-ti refuze propunerea.Anul acesta sa nu uitati sa o propuneti pe nevasta-sa care va serveste dimineata la popota gustarele si cafeluta de dimineata si va informeaza cu ultimele stiri din penitenciarul bacau,pentru ca lupul isi schimba parul dar naravul ba.Dragi ofiteri cred ca ati fost informeti ca fam. PRIAN are multe datorii la banci nu le ajung cele doua salarii de agenti de penitenciar sa-si plateasca datoriile si singura salvare ar mai fi sa le mai scapati din greseala si cu nerusinare si nesimtire cate un mic salariu de 50% sarmanii lingai.

Anonim spunea...

Vin schimbarile la Bacau.Daca ar fi sa vina un control ANP asa cum ar trebui si sa discute cu cei care stiu intr-adevar toate actele de coruptie savarsite de domnii din conducerea penitenciarului,cred ca acestia ar trebui sa se ingrijoreze un pic in privinta continuitatii serviciului(morcovul, cu tot cu iepure si vanator le cam intra in qur).In anul 2009 au fost in control de la ANP de doua ori si de fiecare data nu s-a gasit nimic ne la locul lui,asa dupa cum prostimea era anuntata in clubul unitatii.Curios!?sefimea are taiat al 13-lea 100/100(probabil in compensatie cu portile,leaganele,mobila,cosul de baschet, euroi de la cei care au iesit la munca in afara unitatii,sau de la cei care mai merg o zi in invoire)...stiu ei!Imi pare rau ,ca daca mai ramaneati vreo 2-3 luni va scoteati voi si al 13-lea.....asta e.Presimt ca va duceti din ce in ce mai mult la fund.Sper ca noua conducere sa faca un pic de dreptate:cei care au merite si isi fac treaba sa li se recunoasca acest lucru, jvr-le(tip:Mamulos, Mangeac,Ciobanu ionel)sa fie puse la punct ,pilosi (gen:secretra la paza, tinerii aia de la vizita, secretarii,contabilii e.t.g.,a.f.v.precum si altii care se stiu ei)sa mearga sa faca serviciu acolo unde trebuia sa fie de cand au venit din scoala.

Anonim spunea...

Nu mai faceti da ras Penitenciarul Bacau si oamenii despre care vorbiti ca au copii acasa si nu e frumos sa citeasca asa ceva de parintii lor.rusine celor care scriu asemenea prostii...

Anonim spunea...

Ce sa te ajute Directorul General ,ce sa va faca Marius Vadana,ca de acum cartile sunt facute .Va veni in locul lui Margasoiu un colonel de la Botosani si cu asta basta .Basca cel de la paza care tot de la Botosani e .L-au ajuns pe Margasoiu blestemele!!!!

Anonim spunea...

De Savin Iulia ar fi multe de zis. de el mai putin pare un tip ok …. Doar pacalit de ea .
Profesional este doar o plagiata ca multi alti, o nulitate care dupa un examen pe care la promovat cu un rezultat mediocru…… ca multi alti , acum se crede si ea o experta in . penitenciare mai ales in aplicarea regimurilor (ALIMENTARE).-POATE NA-TI OBSERVAT NOUL SEZUT AL EI
De fapt nu este decat ,o secretara care deserveste pe alti .Cred ca totusi ar fi buna in locul lui Raluca la popota ……………cine stie, …….decat la vizita……….daca tot ramane vacant locul….Nu sunt rautacios ,dar discutand cu ea mi-am dat seama ca de fapt ,ce face ea professional doar mimeaza, fiind foarte slab pregatita professional. sau chiar deloc ., singurul pe care a reusit sa-l prosteasca a fost doar el ………..copilul batran

Anonim spunea...

daca esti atat de curajos sau sunteti curajosi si cu sange in turbina de ce nu le spuneti (javrelor sau pilosilor) cum ii numiti voi in fata?

Anonim spunea...

doliu national la penit. bacau s-a coborit steagul in berna.dinastia PNL-ista a cazut cu unii din membrii mafiei.

Anonim spunea...

S-a dovedit inca o data ca uniti in deconspirarea escrocheriilor si magariilor savirsite de Margasoiu si a sa sleatca de incompetenti corupti ce guvernau penit.Bacau ca pe propria mosie, cistigata la pokar ci nu prin munca, putem invinge.Multumim pe aceasta cale administratorilor blogului pt. sprijinul acordat in prezentarea adevaratei fatete a mafiei din conducerea penit. Bacau care timp de aproape 3 ani sub falsa masca a bunelor intenti a savirsit nenumarate ilegalitati si abuzuri in scopul inavutiri fara just temei.Multumim in acelasi timp conduceri A.N.P.care cel putin in ceasul al 12lea a luat masurile ce se impuneau si va rugam sa instrumentati pina la capat faradelegile savirsite in aceasta unitate,pentru ca asemenea incalcari flagrante ale prevederilor legale sa nu se mai repete.Magariile savirsite de aceasta clica de mafioti plini de toate viciile pamintului au umbrit munca noastra,astfel ca a devenit o rusine sa spunem in judet si in zona limitrofa, unde lucram.Dorim noului director adjunct(pt. paza) ce a fost numit, mult succes in munca si mai ales in strtegia ce va trebui sa o adopte in a se mentine vertical in ispitele si cursele pe care mafia i le pregateste.Asteptam cu interes numirea noului director care va avea o lupta greu de purtat cu dusmanul ce se va ascunde sub masca bunului prieten Margasoiu si alti(altele).Va asiguram de sprijinul a doua treimi din corpul agentilor si al citorva ofiteri ce si-au pastrat credinta in victoria munci cinstite.Inpreuna vom invinge definitiv.Jos mafia si golaneala nemernicilor.

Anonim spunea...

pentru anonimul de la 16.02.2010, 11:23:00
Eu cred ca Anp ul mai bine te numeau pe tine justitiarule care esti si cinstitule. Vorbeste pentru tine si in numele tau, nu in numele a 2/3 din agenti si a "catorva ofiteri" care eu personal nu stiu care sunt desi poate sunt cel mai nesemnificativ om de la Bacau, neiesind prin nimic in evidenta, si tocmai de aceea pot sa ascult vocea lumii. Dar citind acest comentariu al tau, iti aduci aminte de acea prostie cronica care domina pe unii dintre noi, si impresia unora ca ar fi mai buni decat ceilalti. Te-ai gasit tu sa fi in justitiar la Bacau. Avem nevoie de mai putin impresiari si bagatori de seama,avem nevoie de mai putin lingai si oameni care sa nu ii intereseze de capra vecinului care este mai mare si da lapte mai mult. Avem nevoie de mai putin oameni ca tine, care esti preocupat sa scrii pe blog in loc sa muncesti si sa iti vezi de treaba. Oamenii ca tine ne duc la perzanie, care cred ca le stiu pe toate dar de fapt nu stiu nimic, doar sa se umfle in pene si sa arate ce buni si tari si mari si JUSTITIARI sunt ei ca apoi sa aiba cu ce se lauda, sa aiba cu ce iesi si el in evidenta. Intelectul nu cred ca te-ar ajuta sa iesi prin altceva in evidenta.

Anonim spunea...

Domnule BOLEA , va rog sa taceti.. nu faceti obiectul, ....ati venit din afara sistemului si tot acolo ati ramas... Mai aveti mult pana sa va dezmeticiti si sa vedeti ca mai trebuie sa si munciti, sa aveti coloana vertebrala......... nu doar sa pupati funduri de sefi... E usor sa filozofezi . si sa dai copy and paste de pe google .si sa pari inteligent .Mai aveti multe de invatat.

Anonim spunea...

Pentru anonimul de la 16.02.2010, 14:19:00
Domnule draga, sincer nu ai nimerit-o! Nici macar nu sunt ofiter draga domnule. Dar iti mai acord o sansa ca 6 din 49. Este adevarat ca domnul Bolea mai pupa cate un fund de sef din cand in cand, dar nu cred ca este persoana in aceasta unitate care sa ceara ajutor de la dumnealui iar acesta sa refuze. Cred ca aici gresiti. Are si el defectele lui dar nu cred ca putem sa-i imputam incompetenta si rautatea!

Anonim spunea...

Am dubii mari ca 14.19 ar fi in legatura cu ceea ce s-a discutat inainte. Poate nici nu e din sistem. Comentariile referitoare la dl. Bolea sunt, dupa cum se poate observa, fara mare legatura cu discutia anterioara a "combatantilor" de la Bacau. Pare a fi mai mult o rafuiala personala.

Anonim spunea...

Iata ca ce am scris mai sus la " 31.01.2010 ora 21.28 " sa adeverit. cum e posibil ca dupa ce ne tocim hainele prin salile de judecata si P.L. sa fie abonati
la salariul de 50 la suta doar o anumita categorie de oameni agreati de broscoiul infuriat ? Sincere condoleante pentru tatal sau dar el... ! MAAAREA surpriza ( dupa cum spuneam la data respectiva ) pentru el
a venit." IAR ASTA NU E TOT ". vor mai fi . daca nu stiati din cauza lui a cazut si margasoiu.

Anonim spunea...

Nu stiam ca Bolea are concurenta la pupat....Se dovedeste16.02;13.28 mai valoros din acest pct. de vedere.S-ar putea ca noilor sefi sa nu le placa aceasta unica "munca" prestata de voi in untate.Asa ca ar fi bine sa recititi fisa postului si sa va apucati serios de treaba,dar nu la popota caci si aici se vor face schimbari serioase.

Anonim spunea...

Margasoiu: nici nu sti,cit de mic incepi sa fi!Nici un ciine n-a muscat vreodata mina celui ce l-a hranit.

Anonim spunea...

C. G., baiete, stai linistit, ca nu te intrece nimeni la slugarnicie si miselism. Te stie toata unitatea, tot sistemul, ba cred ca toata galaxia, ce sarpe de "casa" esti.

Sfatul meu, primul si ultimul in ceea ce te priveste, este sa incetezi cu mizeriile, pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la... doctor.

Atentie la... atentii, intentii si pretentii. Esti in bataia pustii. Si, asa cum ti-ai permis sa-ti terfelesti colegii cu o marsavie greu de imaginat, crunta-ti va fi soarta.

Anonim spunea...

C.G.=C.S.G.=RTH? Du-te ba ,ca nu cred.

Anonim spunea...

Pentru 11.23

Neeeh... Nu l-ai "ghicit". Mai cauta.

Anonim spunea...

halal agenti si ofiteri cu pretentii la Penitenciarul Bacau......sa va fie rusine ca s-a ajuns la destramarea conducerii....sa vedeti cu noua conducere cat o sa avem de suferit si cat o sa stam la usa pentru a intra cu o problema la noul director.Domn Melescanu nu a fost bun,nici Domn Margasoiu,lasa-ti ca o sa fie bun cel de la Botosani ca v-a sarea la gatul vostru cand faceti gafe.Atunci sa vedem la ce usa bateti?cumva pe la Mar.sau Mel.?Cand au fost o sedinte si actualul director intreba daca avem probleme,nimeni nu spunea nimic,iar acum ca vrea sa retraga,toti il muscati de fund:rusine sa va fie

Anonim spunea...

nu trebuia sa se ajunga pana la destituire. n-au facut rau la nimeni.

Anonim spunea...

ce vorbesti ma vere, despre ce retragere e vorba ca sincer nu intelegm noi astia? daca ar fi fost dupa el ;saracul; ar fi stat 100 de ani REGE si atunci cand spunea daca avem probleme sa sti ca era de ochii lumi la impresia artistica ca vorba aia a fost ofiter SIPA?!

Anonim spunea...

Dragi colegi, ma adresez celor care se bucura de zvonul raspandit in unitatea de la Bacau referitor la schimbarea directorului cu un „deosebit” de la Botosani!

Aflati ,stimabililor ca acest zvon se infirma in totalitate!!!!!Nu vine nimeni de la Botosani sa-l inlocuiasca pe Margasoiu,asa ca bucurati-va in continuare de locul de munca in cadrul caruia sunt promovate munca in echipa(realmente,dupa ani de framantari am inceput sa semanam a echipa) , echilibrul , unitatea !

Acest zvon se datoreaza in mare parte voua, celor mai iubiti dintre pamanteni,plictisiti de propria viata,nesatisfacuti pe niciuna dintre laturile firii umane!

Se datoreaza voua , celor care denigrati unitatea fara a va gandi nicio clipa la consecinte si la faptul ca ,ascunzindu-va in spatele unui anonimat las si lipsit de originalitate , va injositi pe voi insiva , promovati o imagine total eronata despre unitatea in care va desfasurati activitatea(ma rog,atunci cand va lasa timp imixtionarea in vietile celorlalti colegi!!) si despre colegii vostri impreuna cu care ati impartit si rele dar si bune(hai,admiteti,macar pentru voi insiva)!

Macar de dragul vostru terminati sportul aruncatului cu noroi in colegi , cautati barna din ochii vostri si incepeti sa lucrati impreuna cu ceilalti la ceea ce a inceput Margasoiu : o unitate deosebita , cu perspective mari de a iesi in evidenta in mod pozitiv!

Oare chiar nu realizati,oameni buni , ca noi suntem mai capabili decat multi altii din toate punctele de vedere?Oare chiar am ajuns sa primim lectii si LPR-ei de la „minunatul” Bot’shani city?

Anonim spunea...

Poate sa vina la Bacau de la Botosani si directorul mare si LPR.Nu le dau mai mult de 3 luni la cirma unitatii.Cam atit vor rezista saracii de ei si apoi vor pleca cu coada intre picioare in demult falimentarul Botoseni

Anonim spunea...

Ura daca ramane Margasoiu. sa moara cei care nu-l lasa in pace.

Anonim spunea...

bai fratilor mai terminati cu balacaraeala si vrdeti mai bine de ce am luat mai putini bani la salar. ori nu cumva cotofana sefa a gresit adunarea?

Anonim spunea...

domnilor de la BACAU sa stiti ca cei ce vor veni de la BOTOSANIsant oameni de treaba ,noua ne pare rau ca pleaca de la noi,si i- au ajutat pe toti an situatii dificile.

Anonim spunea...

FELICITARI pentru 22.48. realis si la subiect. asa este . ar trebui sa-o recunoasca si infuriatii astia de pe aici.

Anonim spunea...

Chiar o sa primiti o mare lectie .
Pregatiti-va.

gaborul78 spunea...

bacauani atentie ca vine bt.eu zic ca va rezista mai mult de 3 luni. nu stiu voi daca o sa rezistati!

Anonim spunea...

Pentru bot(shaneanul) de la 11.58...din partea noastra...FUGI BA , CE NE-AI SPERIAT.......deja fugim toti. Auzi...da nu vii si tu aici?

Anonim spunea...

pentru gabor78

Vezi-ti de treaba ta. Nu asa se pune problema. Daca sunt oameni de caracter si doresc sa faca treaba si echipa vor fi sprijiniti, daca nu...vom vedea. (razboinicule...)

Anonim spunea...

Mai bine ar ramine la ei acasa ca nu o sa faca multi purici la Bacau.Si lasa si locurile goale la Botosani -primul oras falimentar din Rominia.Mai bine veneau de la Bucuresti decit de unde se agata harta in cui!!!!

Anonim spunea...

Gaboreee (78), ne-om citi si om vorbi. Daca voi, bot'shanenii, nu va laudati, atunci cine sa va laude?

Ciocu' mic si joc de glezne, lasati vorbele acum, inainte de... impact, ca tot de povestea blogului se va ajunge daca veneticul va calca prea apasat si va deranja pe unii care nu suporta nici un fel de comenduire, oricare ar fi ea (cu exceptia unor nostalgici ai unor vremuri de mult apuse).

EI, "opozantii", partizanii "dobosului", luptatorii de... blog, vor pune bete-n roate oricui si oricum, asa cum au facut si cu actualii.

Anonim spunea...

....sa fim realisti! le este frica de schimbare numai celor care in momentul de fata ocupa locuri foarte caldute ,care sunt tinuti in brate de sefime ,carora li se acopera magariile.De ce i-ar fi teama unui om care isi face treaba si este corect?Le e frica celor care nu mai or sa ia 50/100,celor noi veniti ca nu or sa mai ocupe functii de birou si plata a fost facuta.N-o mai aburiti mai fratilor ca stie toata unitateaca
domnii M.C.F si M.E. vor fi inlocuiti,chiar incepand primul cu 28.02, iar al doilea cu 15.02 ,.....asta si pt. informarea celui de la 17.02(22:48).Personal imi pare rau de M.E.(A PUS BOTUL SI A FOST TRAS IN GROAPA ).Pacat!Sincere condoleante.

Anonim spunea...

Pt.17.02 ora16.02
Ai dreptate!
C.G.=ulciorul(ochiul)=doctor(concediumedical)=org.muncii
Logic,nu?

Anonim spunea...

pentru gabor78

Nu te compari cu nimeni…. Toti sunt mai buni.

Mai iubesti natura, chiar dupa tot ce ti-a facut?

Ai o voce frumoasa, de ce o irosesti vorbind?

Inainte sa pleci, poate ai vrea sa iei cutitul din spatele meu... probabil o sa mai ai nevoie de el.


Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu.

Anonim spunea...

Bot(shaniule)..si .....spui ca-s de treaba..hai....E bine atunci.... Daaaar?..ne mai lasa sa ne injuram pe blog?....razesule...!!!

Anonim spunea...

si daca ii schimba pe M.C.F si pe M.E.ce se intampla? ....sa vezi ce huzur o sa fie prin curte.Am auzit ca vine si cu salarii triple pentru angajatii de la bacau. Hai Botosaniul...hai...
Tare ma vad pasind cu 254 pasi pe minut prin curte...asa ..ca sa imi aduc aminte de Pre(s)varu.Taci ca e bine....

Anonim spunea...

am si eu o intrebare - cum a dat directorul de la Botosani comunicat de presa ,, precum ca 2 ofiteri de la penit. Botosani vor prelua comanda penit. Bacau,, din moment ce nu era nimic oficial.

Rusine sa iti fie domnule director de la Botosani. Ar trebui ca A.N.P. sa se sesizeze referitor la modul in care dati comunicatele de presa.

Anonim spunea...

Mi-a cazut si mie fisa:
C.=catarau
G.=grobianul
Adevarat...RUSINE!!!!!!!

Anonim spunea...

VICTOR CUZIC: …fostul loctiitor al comandantului penitenciarului Botosani pentru siguranta detinerii, destituit, pus la dispozitia ANP, i s-a retras solda de merit etc etc…ancheta ANP a scos in evidenta o serie de grave deficiente, atat in ceea ce priveste conducerea Penitenciarului Botosani, cat si in activitatea personalului de executie: planificarea si organizarea defectuoasa a activitatii de transport, folosirea si escortarea detinutilor la munca; ineficienta actiunilor de control, indrumarea si instruirea personalului cu functii de executie; manifestarea unei atitudini superficiale si tolerante in ceea ce priveste verificarea starii psiho-fizice a conducatorilor auto la plecarea in misiune…atit de mare profesionist incit datorita “competentei” sale au murit sase oameni….BACA-ule tata, mare meserias va vine fratilor acolo…nu inteleg de ce va bucurati ca va vine pe cap…toti vor sa scape de el pe unde sa duce…doamne ajuta ca am scapat si noi de el!...

Anonim spunea...

pt unii de la BACAU. ' CE VA E FRICA KA NU SA MAI LUATI DREPTUL DE LA PPL-EI .

Anonim spunea...

Bai botosaniule, pai trimite si tu ceva de calitate. tu ne trimiti ce avem si noi aici.
Ceva mai de calitate nu aveti pe acolo? Ia scormoniti ca poate.....

Anonim spunea...

Dzeu.sa- ierte pe cei sase ce au murit in accidentul auto de la Bt.Nu cred insa ca vinovat era Cuzi pt. cit de mult bausera ei pe timpul misiunii.Cit priveste controlul,conducatorii auto aveau alt sef,care si-a facut datoria asa precum si-o face si sotia lui Margasoiu la Bacau ,atunci cind mai vine la serviciu.Si apoi nu uita , la Bacau au abonament la crisma ofiterii cu functii,nu agenti.

Anonim spunea...

Exact cum ziceam...Schimbarea sefilor bucuria nebunilor. Dar asa suntem uii dintre noi, saraci tata cu duhul, da fericiti! Fericiti ca umblam cu scara, pentru cazul in care dam in gropi sa avem cu ce urca ! Va fi vai mama noastra! Personal multumesc dragilor colegi care au reusit"printr-un efort comun, [....]au reusit sa invinga"(vezi anonimul 16.02.2010, 11:23:00). Auzi, cate mii de euro ai dat ca sa intri in sistem? sau daca nu ai dat....ca esti poate mai in varsta, cate clase ai?? Lasa-ne fatele meu, colegul meu drag, lasa-ne si du-te in drumul tau ca unii ca mine, care sunt tineri, vor sa prinda si ei pensia! Vor sa se duca acasa la familie linistiti si sa poata veni ziua urmatoare la munca.Felicitari pentru comentariul postat de anonimul 18.02.2010, 21:01:00. Multumim colegule, ca cine stie, poate le mai deschizi mintea acestor "justitiari" din Penitenciarul Bacau, care printr-un efor comun, au facut...totul praf. ..Si pe noi! Dumnezeu sa ne ajute!

Anonim spunea...

Doi botoşăneni vor prelua conducerea Penitenciarului Bacău



Scris de www.banulbotosanean.ro
Sâmbătă, 13 Februarie 2010 13:26
EXCLUSIV Unitatea de detenţie din Bacău va fi condusă interimar de botoşăneni. Începând de luni, comisarul Dan Brehuescu va fi numit interimar director adjunct pentru siguranţă în cadrul Penitenciarului Bacău. Brehuescu a fost, până vineri, şeful echipei de intervenţie din cadrul unităţii de detenţie din Botoşani. Transferul a fost confirmat de conducerea Penitenciarului Botoşani.
„Suntem foarte mândri de faptul că un coleg de la Botoşani se va afla la conducerea unei alte unităţi de detenţie din ţară. În ceea ce priveşte locul lăsat liber, acesta va fi ocupat de un alt coleg deoarece am reuşit să ne facem o rezervă de cadre de un înalt profesionalism”, a declarat Marius Hliban, directorul Penitenciarului Botoşani. Surse din cadrul sistemului de penitenciare susţin că Dan Brehuescu va avea şef la Bacău un alt botoşănean, un comisar şef care a fost comandantul Penitenciarului Botoşani la începutul anilor 2000. Aceleaşi surse au precizat că instalarea celuilalt botoşănean la conducerea unităţii va fi făcută în viitorul apropiat şi că nu se ştie perioada pentru care cei doi ofiţeri botoşăneni vor fi detaşaţi la conducerea unităţii din Bacău. (BanulBotosanean.ro)

BACAU - ATI AJUNS DE RISUL CURCILOR

Anonim spunea...

asa este am ajuns de rasul tuturor deoarece am avut niste sefi care si-au batut joc de noi. RUSINE SA LE FIE!!! au tras pe turta lor, si au uitat de noi palmasi care ne-am vazut de treba.MULTUMIM CONDUCERI ANP PENTRU AJUTOR

Anonim spunea...

Sa mergem acasa linistiti, sa vebim la munca linistiti asta dorim cu totii, dar nu se poate cu o astfel de conucere corupta ,o conducere a carei interese personale primeaza, care pentru a-si mentine ciolanul este in stare sa ia p.p.l.-iacasa,ba chiar unii si-ar aduce si sotiile sa le dea domnilor p.p.l.-i,numai sa fie liniste,sa nu se auda ceva la A.N.P.Mai bine de rasul curcilor, decat cu oameni care au facut din puscaria Bacau propria mosie(apropo de 19.02-16:48).

Anonim spunea...

Pentru 11.02, 11.34 si cei de teapa lor

Rusine sa va fie voua, DOBOSenilor! Hotii striga "hotii"! De rasul lumii s-a ajuns din cauza agramatilor si analfabetilor care s-au tiganit pe blog.

Sa va "rasplateasca" Dumnezeu dupa sufletul vostru si dupa faptele voastre, sa nu va uite pe voi, "palmasi care ne-am vazut de treba", oameni de nimic.

Pana ce toti cei ca voi nu vor fi starpiti, la unitatea din Bacau nu va fi liniste niciodata.

Anonim spunea...

Ati ajuns de risul tuturor doar din cauza voastra si nu din cauza sefilor. Sunteti niste moldoveni demni de mila, birfitori, profitori, oportunisti,lenesi, dar considerati in acelasi timp ca vi se cuvine totul.
E simplu sa stai la colt si sa comentezi. Na-s vrea sa lucrez printre voi niciodata.

Anonim spunea...

PT 11;34
Ai mare dreptate in ceea ce spui
Mai nou la Bacau nici hotaririle ANP nu sint puse in aplicare.Cu toate ca lui Stefanescu Valeriu i s-a anulat imputernicirea pe sef serviciu educatie data de ANP,directorul adjStefan Geanina refuza sa-l destituie pe acest domn,ba mai mult ramine imputenicit chiar director adjunt.Cine ar mai executa dispozitiile acestui domn proaspat destituit?Ba mai mult jicneste colegii de birou de fata cu invitati din afara unitatii,cu un limbaj execrabil pe care nu il auzi nici in detentie.Oribil domnule fost sef de serviciu
Asa se respecta domnule BALA la Bacau deciziile dumneavoastra.Domnilor invatati ca nimeni nu se naste si moare sef dar nici ca dumneavoastra care nu mai respectati nimic.Probabil ca vor fi noi reclamatii la ANP si la Mj pina cind se va intra in legalitate.Oricum nu uitati ca in aprilie vine controlul de fond asa ca puteti reclama acestuia orice nereguli sesizate.

Anonim spunea...

Nici o conducere nu va va multumi pe voi, poa sa vina si Ioana D,Arc. Veti fi vesnic niste nemultumiti, vesnic veti scrie porcarii pe bloguri, vesnic veti jigni si veti insulta. Asa sunteti voi, asta va e nivelul. Trindaviti toata ziua, trageti puscaria in piept, vreti prime si sal. de merit dar voi nu meritati nici macar salariul.

Anonim spunea...

Sub masca anonimatului, cativa "viteji" arunca cu noroi si venin in jurul lor.

Oare cati din acestia ar avea curajul si demnitatea sa-si asume calomniile si insultele proferate?

Oare cati din acestia au dovezi care sa le sprijine "curajoasele desconspirari"?

Sunt intrebari retorice pentru ca raspunsul este simplu. Niciunul. Niciodata.

Barfe, zvonuri, rautati inventate, totul pentru a distruge, totul pentru razbunari personale.

Daca nu ar fi trist, dureros si abominabil tot ceea ce se intampla atunci cand o mana de nebuni ataca in haita si concertat, as spune ca este amuzant. Amuzant cum, aceeasi tulburati, pot crede ca lichelismul si ipocrizia, nonvaloarea si reua-credinta ar putea invinge valoarea, profesionalismul si devotamentul.

Din pacate, tara in care traim permite (inca) unor astfel de specimene si unor astfel de manifestari sa triumfe.

Majoritatea speciilor din regnul animal omoara de nevoie, insa homo penitenciarus o face de placere sau din pizma. Iar daca acest specimen mai este si palmasus bacauanus comportamentul e si mai feroce.

Precizare: in specia mai sus amintita se regasesc doar cei "asupriti" si "obiditi" de "marsavii conducatori", fiind exploatati si pusi la munca, cerindu-li-se cont pentru deficiente. Iar acum - Razbunare, dulce razbunare! "Le aratam noi... mama lor de opresori!"

Astia sunt "eroii" din Bacau. Astia sunt postacii indarjiti, printre care unul, in saracia lui de duh, recunostea: "Sa mergem acasa linistiti, sa vebim la munca linistiti asta dorim cu totii". Ar mai fi trebuit sa completeze, pentru o "sinceritate" completa, cu: "si sa stam linistiti la munca". Asta-i pohta ce-o pohtesc "revoltatii". Pe ei, munca ii "nelinisteste" tare, munca si corectitudinea le dau angoase si fiori reci de spaima. E cumplit sentimentul, si de aceea trebuie... intelesi.

Anonim spunea...

pt anonimul anterior

Sub aceeasi masca a anonimatului si a filosofiei care te caracterizeaza arunci cu noroi in niste oameni care spun adevarul si au indraznit sa arate cu degetul pe ipocritii lor sefi.Vorbesti de dovezi?Unele le-a probat deja ANP,alte probe exista.Probabil ca faci parte din echipa de aur care va parasi conducerea penitenciarului si de aceea sint ultimele tale atacuri muribunde.Nu ne impresionezi de loc.

Anonim spunea...

Pt 13;46

Ai mare dreptate .Daca Melescanu s-a resemnat si isi vede de treaba lui,Domnul Stefanescu care trebuia destituit de o saptamina conform Deciziei ANP semneaza in continuare documentele de serviciu.Domnilor aceste documente sunt nule si va constata acest lucru si controlul de fond.Colac peste pupaza acesta are in fiecare zi certuri cu fostii subordonati ,de aude toata unitatea si ride copios.Domnule Stefanescu Lasati-i si pe cei tineri cu un examen luat sa va ia locul ca dumneavoastra am vazut ce baiat grozav ati fost.Respectati legea.

Anonim spunea...

pt anonimul anterior

stii ca esti hazliu? dar in acelasi timp bati cimpii bine de tot .Dar despre care corectitudine vorbesti?Ca nu exista asa ceva la Bacau

Anonim spunea...

Pentru 20.07

Cum!? Nu exista corectitudine? Nici macar la tine, cel care scrii cu atata patos? Pai, si atunci de ce arunci cu piatra, mai cinstea intruchipata? Si daca tot o faci, "curajosule", de ce nu iesi in fata, "onorabilule", si plin de atitudine morala sa-ti sustii si sa-ti probezi infamele afirmatii?

Stii bine de ce, tot asa cum stiu cei mai multi din angajatii penitenciarului din Bacau: toate afirmatiile de pe acest blog sunt doar zvonuri si barfe inveninate, lansate si sustinute de cativa "binevoitori", doar povesti inflorite, spuse printre dintii ingalbeniti de ura si razbunare ai celor cativa acoliti, supravietuitori din clanul lui Anton Bobos. Iar tu, “haiducule”, fiind unul din acesti cativa, in niciun caz nu poti fi “suspectat” de cinste si demnitate.

Dar e bine de reamintit ca dupa fapta vine intotdeauna si rasplata. Pentru toti si pentru toate, in fata lui Dumnezeu exista un termen al scadentei, exista un timp pentru plata tuturor faradelegilor omenesti. Sa nu uiti, "anonimule"...

Anonim spunea...

Pt anonimul anterior

Om fi noi mici dar nu si prosti

Cam ce s-a scris pe blog despre Bacau in proportie de 90 la suta este adevarat si asta o stiu marea majoritate a personalului.Ca cei incriminati nu vor sa recunoasca asta e .Nu prea au fost invatati sa fie criticati.Tot mereu ne acuzati ca sintem oamenii lui Dobos.Dar sa ne reamintim cum a fost inlaturat Dobos.Cu forta ,mai precis a fost fortat sa se pensioneze de pilele lui Stefan Geanina.Dar si aceasta sa nu uite proverbul romanesc..Cine a ridicat sabia de sabie va pieri!!!Asta va urma domnilor si mai ales doamnelor!!!!

Anonim spunea...

Oare noi,cei ce mai avem doar acest unic mijloc(blogul)de a ne striga nedreptatea ce ni se face atunci cind sunt repartizate recompensele financiare doar la oamenii lui margasoiu si a sa sleatca,suntem vinovati ca deciziile ANP ,nu sunt aplicate la Bacau nici in ceasul al12lea?Asa precum din orgoliu Stefanescu nu paraseste scaunul de sef,la fel se aude ca va proceda si Margasoiu ,care deja instiga personalul la nesupunere fata de viitorul director.Sunt informatii ca se pregatesc chiar "revolte" ale ppl pentru a determina conducerea ANP sa retraga proiectul de numire al noului director.Dar cele acte ostile vor fi"descoperite"la vreme prin efortul actualei conduceri,sperind astfel in refacerea imagini sumbre.Rusine!Rusine!Rusine!Ho!

Anonim spunea...

Domnule Stefanescu, aveti in sector o doamna subinspector care doreste cu ardoare sa va ia locul . Va rog sa il cedati de bunavoie, altfel veti aparea pe blog, veti fi insultat si calomniat pina se va intimpla acest lucru. Doreste functia aceea prea mult incit sa va lase in pace.

Anonim spunea...

Vorbi-ti de Simonet , cu ochii ca cacaua, si parul , culoarea vantului turbat ,cea care "canta" : "Tata meu e interlop"? Asa e, dragalasilor!O fi ea mica, da ridiiicaaa ...Asta e dracu gol ...Ar fi culmea sa ajunga interlopii( adevarati mafioti ) sa conduca puscaria !!! Dar ce sa ne mai mire cand oamenii corecti isi vad de treaba iara jagardelele isi fac jocurile cu anonime mincinoase si cu murdareala pe blog.

Anonim spunea...

voi cei de la educativ chiar va plictisiti!nici acasa nu mai aveti stare cu ideile voastre de doi lei!

Anonim spunea...

In ceea ce o priveste pe vestita educatoare alias gogoasa infuriata a sistemului penitenciar nu are alt gind decit de ciolaniada apelind la cele mai perverse metode de la scrisul pe blog pina la relatiile taticutului ei .Acest post se va ocupa prin concurs stimata doamna asa ca luati-va gindul ca nasa te va putea numi in locul meu.Daca reusesti la concurs toata stima pina atunci voi fi eu sef de serviciu.

Anonim spunea...

Pt 00;36

Daca ceea ce spui e real ca Margasoiu vrea sa instige pe ppl la revolte impotriva noilor directori care vor veni de la Botosani atunci acest lucru este grav si fara precedent si trebuie instiintata ANP de indata.Domnilor de la prevenire ne auziti?

Anonim spunea...

Pt. 10.59

Citat din Eugen Barbu, romanul "Unsprezece"

"Gacica mea are ochii ca cafeaua /
Cand o vad, mi se rupe sandramaua"

Anonim spunea...

care prevenire?nu e nimeni acolo!au plecat amandoi!

Anonim spunea...

Nu exista oameni rai, exista doar oameni prosti. Daca omul rau, ar intelege ca-si face sie insusi rau, n-ar mai face ceea ce face. Rautatea e o chestiune de ignoranta. De prostie, simplu spus. “
Daca oamenii si-ar intelege cu adevarat propriul interes (self-interest), n-ar mai actiona ghidati doar de acesta
. Ar intelege ca, actionand egoist, sfarsesti – mai devreme sau mai tarziu – prin a-ti face singur rau. Puteti face abstractie de orice principii morale sau religioase dar veti ajunge la aceeasi concluzie. Pur si simplu, rautatea, lichelismul sau prefecatoria nu renteaza.
Bate saua sa priceapa iapa.

MOLDOVENILOR, TERMINATI ODATA PENTRU TOTDEAUNA, NE AM LAMURIT CU VOI. CINTATI LA ALTA MASA.

Anonim spunea...

pt anonimil anterior

Cred ca ai urmat filosofia la Spiru Haret ,cel mai probabil invatamint la distanta.Inceteaza naibii cu expresia moldoveni pentru ca astia or sa-ti fie tie nasii.
Daca nu folosesti si un cuvint in engleza crezi ca nu se intelege?Din ce carte ai copiat expresiile anterioare.Fii original dragule,nu fii militian de penitenciar.

Anonim spunea...

@ 17.19

Bine spus. Clar, sec si elocvent.

Anonim spunea...

Citeam posturile anterioare ale unora din postacii lui Margasoiu si te cuprinde greata nu alta.Tot il blamati pe colonelul Dobos fostul director.Daca nu era acesta un om bun Margasoiule, in 2006 erai dat afara asa cum au patit cei 3 de la SIPA de la Focsani.Dar ai fost un om nerecunoscator si fara caracter.Va meritati soarta unii domni ,care credeti ca vi se cuvine totul.

Anonim spunea...

Pentru 18.42

Mai nelinistitule,

Pentru tine oricine te combate, e filozof.

Pentru tine, oricine nu deraieaza odata cu tine, bate campii.

Pentru tine, oricine nu crede aberatiile si mizeriile scuipate de tine pe blog, e militian.

Nu-ti dai seama cat esti de penibil, nu realizezi cat esti de obosit si de trist in incercarile tale disperate de a te face auzit.

Ai sa mori precum pitigoiul in colivia vietii tale, anosta si demna de mila.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, te compatimesc. Sincer.

Anonim spunea...

Pentru 18..42

Intr-un compartiment de tren călătoresc 4 indivizi: un american, un ardelean, un moldovean si-un bucurestean. La un moment dat, americanu' scoate un pachet neanceput de Marlboro din buzunar, isi aprinde o tigara si arunca restul pachetului pe geam. Toti ceilalti sar sa-1 prindă; cum nu reusesc, încep sa-1 certe pe american:
-Pai, bine dom'le arunci bunătate de tigări!...
-Eh, zice americanul, la noi tigări dintr-astea sunt pe toate drumurile.
După un timp, ardeleanul scoate din traista o butelca de palinca, trage o dusca sănătoasa si arunca pe geam ce mai rămâne în ea. La fel, sar toti ceilalti cu gura pe el:
-Arunci bunătate de băutura pe geam!...
-Eh, vine răspunsul, la noi găsesti dintr-asta pe toate drumurile.
Mai trece un timp si bucuresteanu' îl apuca pe moldovean de guler si, desi cel din urma se zbate, îl arunca pe fereastra.
-Nenorocitule! striga ceilalti. Ai omorât omu'!!!
-Eh, zice bucuresteanul asezându-se la loc, la dintr-astia sunt pe toate drumurile.

Anonim spunea...

Tot pentru 18..42

Cum sînt denumiţi moldovenii mai nou? Computere. De ce?
Pentru că spun "IBM o biere"!

Anonim spunea...

pt 18,53

Mai nene dar tu unde esti nascut ?La New York si noi nu stim?
Esti unul din postacii lui Margasoiu iar dupa ce acesta nu o sa mai fie in curind si tu o sa te faci mic de tot.Nu iti mai da cu presupusul asa aiurea ca nu ma impresionezi.Iar daca tot esti oltean (dar la felul cum te exprimi sigur ai crescut in mediul rural)migreaza pe un blog specific lor.Oricum cit de curind nu o sa te mai vad pe blog guresule!!!

Anonim spunea...

pt 18,42

Oricind o gluma este binevenita chiar daca este ironizat accentul moldovenesc.Dar de la gluma si pina la a face niste aprecieri de 2 lei ale unor anonimi anteriori e diferenta mare.Poti sa fii din oricare parte a tarii si sa fii un idiot notoriu asa ca ..nu regiunea conteaza din pacate pentru unii.

Anonim spunea...

bine ca s-a mai linistit discutia, ca o dadea de-acum in filosofie. multa..."sanatate" uratorilor de bine celor moldoveni si sa aiba intre fesele dumnealor de nemoldoveni din trei pe cea mai lunga de la moldoveni.

Anonim spunea...

Pt anonimul anterior

Poate ca este liniste dar este linistea de dinaintea furtunii!!!!

Anonim spunea...

Dlui.dir.Bota de la Barcea Mare ,i s-a diminuat doar cu 20\100 al 13lea si a solicitat pensionarea;a inteles omul mesajul ANP.Lui Margasoiu i-a fost anulat al 13lea si nu a inteles nimic.Nimic nu a inteles nici din cele aproape 200 de comentarii ce s-au facut pe seama lui, precum nu a inteles nici Stefanescu.caruia desi i s-a comunicat decizia de incetare a inputerniciri in functia de sef de serviciu ,continua sa se burice la colegi avind acceptul tacit al dnei dir adj.Geanina Stefan.Probabil ca asa va proceda si Margasoiu cind va veni noul director ,caruia i se pregatesc mari surprize.Mai vegheza cineva ,acolo sus asupra modului cum se executa deciziile in teritoriu?sau ele au devenit facultative.

Anonim spunea...

Pai poate mesajul ANP il va intelege Margasoiu ca trebuie sa plece de pe scaunul de director abia miine cind este chemat la ANP sa dea socoteala pentru multe nereguli privind scoaterea ppl la munca impreuna cu alte cadre implicate.Rusine sa va fie ca faceti Bacaul de ris domnilor.Sub nici un alt director nu au existat atit de multe nereguli la Bacau

Anonim spunea...

pt. 22.04

Mai gindestete. Ce spui de Prej...a, sau de Do..s. Erau atit de cinstiti precum 2 fete mari, nu?

Anonim spunea...

Nu era nimeni cinstea intruchipata dar macar nu se auzeau de atitea prostii ca astazi.

Anonim spunea...

Una e ce auzi (si "binevoitori" sunt destui) si alta e realitatea. Zvonurile si rautati inventate ce au fost improscate prin unitate si pe blog, repetate la infinit de "unii", au ajuns sa fie crezute chiar si de mintile bolnave care le-au dat nastere. Neputinta si dorinta de razbunare ale unor neputinciosi au creat toata nebunia asta.

Anonim spunea...

“Invidia calomniaza virtutea: pe cel viteaz il numesc nechibzuit, pe cel cumpatat nesimtitor, pe cel drept aspru, pe cel intelept nelegiuit, pe cel marinimos il numesc marunt, pe cel darnic risipitor, iar pe cel avar, din contra, il numesc econom. “
Sfantul Vasile cel Mare

“Invidia nu se poate ascunde, ea acuza si judeca fara dovezi, ea mareste defectele, ea are denumiri enorme pentru cele mai mici greseli, graiul ii este plin de fiere, de exagerari si de ofense.”
Luc de Clapiers

“Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti”
Gabriel Liiceanu

Anonim spunea...

Adio dle Margasoiu!Drum bun acolo de unde ai venit(SIPA)Mult rau ai putut sa faci acestei unitati care te- a adoptat, atunci cind cei indreptatiti nu te-au dat afara.Cred ca a venit timpul sa dai socoteala de toate faradelegile savirsite timp de 2 ani cit ANP te-a tolerat, asteptind sa-ti dai seama ca nu este bine ce faci.

Anonim spunea...

Adio pe naiba
Noul director o sa aiba de furca cu Margasoiu care e decis sa-l saboteze pina acesta va pleca inapoi la Botosani.Si cred ca si pe ceilalti ii macina urmatoarea intrebare?Noul director e PDL-ist?Sau e prieten cu PDL,ca Margasoiu a fost cu PNL.Ca astfel nu se explica aceasta numire dubioasa a celor de la Botosani.O sa aveti parte de o surpriza neplacuta domnilor ,nu as vrea sa fiu in pielea voastra si daca ciolan ati cautat ciolan o sa gasiti.

Anonim spunea...

pai credeti ca la sipa il mai primeste?la ce magarii a facut?acolo e nevoie de oameni care sa fie corecti!

Anonim spunea...

felicitari celor care au contribuit la destituirea lui margasoiu.Felicitari celor care vor veni,bravo celor de la botosani.Urmeaza sa-si demonstreze competenta si verticalitatea.Margasoiule ai primit ceea ce meritai,dupa toate cele ce ai facut.Dumnezeu ti-a platit cu varf si indesat si nu uita ca mai ai de primit.Si apropo,dragi lingai nu fiti asa de siguri ca margasoiu este curat ca lacrima nu a facut decat sa va pacaleasca s-a jucat cu voi iar voi lingai prin excelenta l-ati idolatrizat.Margasoiule,nu ai invatat nimic din greselile lui prejvara pe care l-ai slujit cu devotament si i-ai acoperit magariile pentru o cauza nobila, ti-a angajat nevasta ,care e buba de specialista , se plangea cineva care candva lucra si pe la popota, doamna margasoiu mai bine ar pune mana sa mai invete putin ,deoarece dana petrisor nu cred ca are sa-i mai faca lucrarile daca scumpul ei sot nu mai e director,se va reorienta .

Anonim spunea...

Nemernicilor, nici cind e cazut nu il lasati in pace.

Anonim spunea...

Felicitari celor care au contribuit la destituirea lui Margasoiu, Felicitari celor care vor contribui la destituirea celor de la Botosani, Felicitari, felicitari, felicitari...
Felicitativa, ati facut si veti face doar lucruir bune... Asta e meseria voastra, destituirea conducerilor...

Anonim spunea...

dragi colegi de la bacau care sunteti nepatati si munciti cu seriozitate si cinste,aveti motive de sarbatoare ,Margasoiu, cel mai corupt director de pana acum,a fost destituit.A fost o pata pentru penitenciarul bacau,indiferent cat a lucrat el pentru a cosmetiza penitenciarul si a demonstra celor de la bucuresti cat e el de gospodar,a facut-o doar pentru imagine,dar vorba romanului :pe afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul.In familia Prian probabil este doliu national,le-a cazut sustinatorul si probabil au realizat dupa toate comentariile cat sunt de iubiti in aceasta unitate.Prianilor va asteapta zile grele,poate acum dragii de ofiteri nu vor mai apleca urechea la marsaviile care le puneti la cale impotriva colegilor si veti fi trimisi la munca acolo unde va e locul.Ce cauti tu oare olteanule ,sef escorta ?(esti pe fuctie de supravheghetor acolo sa muncesti la pluton)sa-ti bati joc prin atitudinea ta ,de mare sef,de colegii tai de la escorta?Zilnic mergeai la pletosu si-ti raportai colegii,ai grija ti-a venit timpul,nu vom mai inghiti ticalosiile tale.Prianco s-a spart gasca de ofiteri de la popota pentru ca au fost dati pe blog si le-a intrat morcovul.Mai bine ai sta la bucatarie ,draga bucatareasa,si ai supraveghe ppl-istele cum fac mancare deoarece am ajuns sa mancam LATURI,IAR FOSTULUI DIRECTOR NICI NU II PASA ,POATE ACTUALULUI II VA PASA DE CE SI CUM MANACA CEI MICI(AGENTII).Dupa adevarul scris pe blog Zorro oare mai sta cu tine toata ziua acolo in loc sa-si duca la indeplinire sarcinile de servici?sau la prins frica?Toata unitatea vorbeste ca acest zorro iti duce ppl-istele la camera pe sectia de detinere?o mai face sau l-a prins frica?

Anonim spunea...

Felicitati-va, "dragi colegi", pentru "reusita". Va doresc sa aveti viata lunga, indeajuns de lunga cat sa fiti "recompensati" pentru faptele voastre. Sa traiti multi ani in cinste si corectitudine (sper sa nu muriti de foame), sa munciti pe branci si sa n-aveti tihna pana cand nu va veti primi "rasplata". Iar cand veti pieri, pentru ca orice pasare piere... pe limba ei, sa o faceti cersind galgait, cu ultimele puteri, iertarea si indurarea.

Asa sa va ajute Dumnezeu, dupa inima si dupa suflet...

Anonim spunea...

cand te duci la biserica sa scoti particele"sclavule"?ai pierdut ciolanul sau esti manjit si tu?

Anonim spunea...

dragii colegi nu au nici o treaba cu destituirea!a venit din afara,asa ca .....nu va mai laudati unii pe altii ca sunteti mici si......pitici!

Anonim spunea...

pt anonimul anterior

dar ce atotstiutor esti.Hai ia spune-ne tu care e cauza destituirii lui Margasoiu?

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 282   Mai noi› Cele mai noi»