Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 3 decembrie 2009

Spaima care aduce bani

Se aude pe holurile MJLC si ANP că azi, s-ar fi obținut într-un regim de mare urgență suma de 10 milioane RON ca subvenție suplimentară pentru bugetul ANP, ca să potolească furia sindicaliștilor din penitenciare.

Mâine dimineață MJLC și ANP vor da - se zice - și un comunicat referitior la această izbândă, care presupune că se va acorda aproximativ 50% din contravaloarea echipamentului restant pe 2008. Spaima se pare că aduce bani și înmoaie inimile împietrite de alegeri ale guvernanților.

Sindicatele au anunțat deja greva, ar mai rămâne de stabilit data. Este jumătate, din ceea cea s-ar fi cuvenit să fie, un câștig? N-aș spune. Pot doar să constat că la noi bunul simț e chestiune de constrângere.

Așteptăm deci confirmarea de mâine. Oricum, mai sunt destule restanțe... și cu bani și fără bani, iar reacțiile de tipul "Mai dă-le Nicule 100 de lei" nu fac decât să dovedească lipsa unui interes real în soluționarea problemelor angajaților din penitenciare.

44 comentarii:

Anonim spunea...

Nu ne oprim aici. Mergem mai departe. Nu primim decat o parte din ceea ce ni se cuvine. Nu ne fac nici-o favoare, din contra ne injumatatesc drepturile. Politia a primit contravaloarea echipamentului pe 2009 si noua ni se scot ochii cu 50% pe 2008. Mai sunt si altele de pus la punct. Deci, ne vedem la greva.

Anonim spunea...

care sindicate domne? eu nu am auzit de asa ceva ....astia sunt toti manjiti...sa le fie rusine

Anonim spunea...

Ne arunca frimituri ca la caini.
Noi nu muncim cu jumatate de norma Dle. Ministru, din contra!
Respect pe unii lideri de sindicat si suliniz, nu doresc sa-i bag pe toti in aceeasi oala dar printre ei mai sunt si...vanzatori(vad doar interesul lor-Ex:la Slobozia liderul de sindicat Dl. Sutei merge la doua capete; ia si 50% si face si pe lupu' moralist).
Doresc sa felicit gruparile sindicale care chiar isi fac treaba.
Cat despre ''revolta''(greva) TOT INAINTE!
Am vazut cu totii ce parere au despre noi, acum ar fii cazul sa vada si ei ca nu suntem batjocura lor.
Mergem pana la capat!Schimbam Ministrul, Directorul, etc.Poate avem norocul sa gasim pe cineva care sa ne reprezinte cu adevarat interesele, o persoana care stie ce eforuri depunem si nu traieste ca Bala pe planeta Marte.Poate ar trebui sa mai intre si prin interiorul penitenciarelor sa vada in ce conditii muncim.
TOT RESPECTUL.

calaul spunea...

-am ajuns sa ne cersim drepturile...
-am ajuns sa fim sclavi in tara noastra...
-am ajuns sa privim in vitrine si sa ne luam mancare la pret redus pentru ca este expirata....
-am ajuns sa nu mai credem nici in mos niculae, mici in mos craciun-gerila , nici in sfintii petru si pavel....cica ocrotitorii nostrii...
-am ajuns sa ne plimbam pe la tribunal ca sa ne judecam pentru un drept dat prin legea pe care "bravii nostri conducatori " o ignora , iar judecatorii sa dea sentinte neunitare , iar executarea sentintelor sa se faca esalonat in 100 de ani si banii sa nu mai aibe nici o valoare...
-am ajuns sa fim batjocoriti de lichelele de detinuti ...
-am ajuns cu mai putine drepturi decat detinutii si cu mai multe obligatii decat ei - cica munca nu este obligatorie pentru ei ...
- am ajuns sa le amenajam camere intime , pentru prostituate in penitenciare ...asa zisele concubine... , sa facem curat dupa futaiul lor si altele ...
-am ajuns sa fim umiliti si amenintati ...
RUSINE STIMATI ALESI, STIMATI CONDUCATORI... HUO!

Anonim spunea...

bine ca ati avut bani pentru 1 Decembrie sa le suplimentati norma de hrana la pplei ( gogosi si altele ) , iar de personal ati uitat complet ei au numai obligatii , lasane domnul bila vino inapoi la timisoara fruncea te vrea acasa

Anonim spunea...

-S-au gasit bani pentru festivitatile fastuoase de 1 decembrie.
-Sau gasit bani pentru campania electorala a maleficului BASE.
-S-au gasit bani pentru cei de la Interne si MAPN de chipament.
-S-au gasit bani pentru plata medicamentelor la toti distribuitori din tara.s.m.d
-Acest guvern ticalosit inpreuna cu cei de MJCL si ANP i-si bat joc de de noi .
-Asa ca Domnilor sindicslisti daca nu au vrut sa ne dea cu vorba buna 50%din banii pe echipament ,acum dorim sa ni se dea 100%la fel ca la Interne si MAPN.
-Sindicalisti putem intra de vineri in greva pentru a boicota alegerile ce se desfasoara duminica in Penitenciare.
SUSTINEM LIDERII DE SINDICAT SI VOM DUCE LUPTA SINDICALA PANA LA SFARSIT.

Anonim spunea...

S.N.L.P IN GREVA URMEAZA F.S.N.AP.

Astazi, ulterior trimiterii comunicatului de presa de aseara, am inceput dimineata cu telefoane primite de la agentiile de presa si televiziuni.

Am evitat sa fac declaratii foarte precise avand in vedere faptul ca urmau sa se decida exact actiunile SNLP in Adunarea Generala Extraordinara organizata intre orele 8,30 si 9,30 la Penitenciarul Rahova cu delegati ai grupelor SNLP din capitala (total 113 persoane).

In intervalul orar mentionat a avut loc Adunarea Generala SNLP in care s-a facut o informare detaliata participantilor cu privire la situatia existenta, mod de organizare a unor actiuni radicale, consecinte posibile, alte detalii.

Asa cum va informam intr-un mesaj anterior, au fost supuse la vot si aprobate in unanimitate urmatoarele rezolutii:

1. declansarea grevei

2. mandatarea BEX SNLP pentru a stabili data/perioada grevei

3. mandatarea BEX SNLP pentru a stabili tipul grevei

In sedinta au fost discutate si alte aspecte de interes pentru membri fara a se adopta, insa, alte rezolutii.

Procesul-verbal de sedinta se va transmite in cel mai scurt timp liderilor. Tabelul cu semnaturi se pastreaza la sediul SNLP.

Ulterior sedintei, in timp ce secretarul general SNLP s-a indreptat spre sediul ANP unde urmau sa fie discutate organigramele Penitenciarelor Bacau si Braila, subsemnatul impreuna cu Mihaela Neacsu ne-am deplasat la Blocul National Sindical unde am discutat aspectele juridice ale organizarii grevei si am stabilit ca nu se poate face o astfel de actiune inainte de data alegerilor avand in vedere conditiile foarte complexe privind organizarea riguroasa a unei greve care poate expune cu mare usurinta liderii sindicali in cazul in care exista aspecte vulnerabile din punct de vedere juridic. Am primit din partea d-lui Ovidiu Jurca - vicepresedinte BNS un indrumar complet pentru organizarea grevelo

Anonim spunea...

Tot pe parcursul vizitei la BNS, l-am informat si pe Dumitru Costin, presedintele confederatiei, despre situatia din sistemul penitenciar, iar acesta a stabilit instantaneu un contact telefonic cu Ministerul Finantelor perfectand pe loc o intalnire pentru maine la ora 8,30. MFP va fi reprezentat de secretarul de stat Gherghina in lipsa d-lui Pogea. Din partea sindicala merge subsemnatul si Doru Costin. A fost adresata si o invitatie din partea SNLP catre ANP care a desemnat-o pe d-na Ioana Serban - sefa DEA ANP sa participa la intalnire.

In paralel cu alte demersuri am mentinut un contact permanent cu ANP si MJLC stabilind o intalnire in jurul orei 14,00 la sediul ANP pentru prezentarea situatiilor centralizatoare si a celorlalte materiale solicitate de SNLP precum si discutarea solutiilor posibile.

In cursul intalnirii susmentionate au fost dezbatute datele incluse in materialele prezentate de ANP (se trimit ulterior) detaliindu-se situatia echipamentului. Solicitarea SNLP s-a axat pe plata contravalorii integrale a echipamentului atat pe anul 2008 cat si pe 2009, in timpul discutiilor stabilindu-se informal ca in cazul in care MJLC reuseste o suplimentare a bugetului astfel incat sa se poata plati macar 50% din echipamentul pe 2008, actiunile radicale planificate de SNLP pot fi oprite, urmand continuarea demersurilor pentru obtinerea restului de bani la inceputul anului 2010.

In timpul sedintei de la sediul ANP am fost contactat telefonic de dl Radu Ragea care m-a informat ca in discutiile care au precedat sedinta de Guvern au fost receptionate reactii pozitive privind suplimentarea bugetului ANP, auspiciile fiind bune. Ne-am exprimat speranta ca demersul MJLC va avea succes.

Avand in vedere evolutia situatiei, in relatia cu presa am pastrat o atitudine ponderata anuntand ca data grevei sa va stabili in functie de rezultatul intalnirilor cu MJLC/ANP si al sedintei de Guvern.

Atitudinea ponderata fata de presa a fost o strategie potrivita luand in considerare faptul ca, asa cum deja v-am anuntat, in sedinta de Guvern au fost aprobate, in mod destul de surprinzator, sumele solicitate respectiv 10.000.000 lei. Dl Ragea a afirmat ca un aport considerabil l-a avut discrepanta evidentiata si de SNLP in comunicatul emis, intre MAI si ANP.

Cum spuneam „avem” 13 mil din 17 mil ceea ce inseamna un procent considerabil, cu totul altceva decat 6%. La acest procent s-ar putea adauga, pana la completarea integrala a sumelor, veniturile proprii, la unitatile care au incasari. In urma completarii subventiilor cu veniturile proprii, chiar daca pot aparea diferente intre unitati, acestea vor fi incomparabil mai mici decat in situatia pe care o voi trimite in mesajul urmator - intocmita pe baza veniturilor proprii adaugate la procentul initial de 6% din banii pe echipament (anumite unitati puteau plati doar 35 de lei iar altele - 1400 !!!)

GERULA spunea...

Rugam sindicatele sa faca presiuni pentru a se obtine contavaloarea integrala a echipamentului pe anul 2008 la fel cum s-au platit la MAI SI MAPN.
VA MULTUMESC.

Anonim spunea...

De ce la MAI SI MAPN se pot da integral restantele de echipament si la noi nu se pot da 100%?
Pentru ce suntem tratati alfel, ca doar toti facem parte din Sistemul de Aparare si Ordine Publica.

Anonim spunea...

"Boierii" nostri de la A.N.P. au considerat necesara chemarea reprezentantilor de la unitati pentru noua organigrama,cind era necesara deplasarea lor in unitati sa constate la fata locului ce posturi sunt necesare.
Inca o dovada a incompetentei de care dau dovada este si modul in care au inteles reforma din sistem ,prin tranzitul si transferul p.p.l.prin tara au crescut cheltuelile cu sume pe care nici macar nu vi le imaginati.
Cu ani in urma marele BALA tinea cursur de management la Arad,se aseza cu fundul pe catedra si povestea de "cai verzi pe pereti".
Organigrama unui penitenciar se face prin analize si monitorizari la fata locului .
Intreb:
- unde sunt specialistii de
la resurse umane?????,
-unde sunt proiectele cu finantare europeana ?????,
-unde este transparenta decizionala ??????,
-de ce in unitati unii imputerniciti primesc bani pe
functie, altii nu ???,
.......?????.

Anonim spunea...

Bun, bun, spun eu.Am facut un pas in fata prin aprobarea sumei vehiculate de dvs. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim aici.Asa am procedat mereu:ne-am multumit cu putin.
Nu ne-am saturat oare de batjocura si raceala cu care suntem tratati de fiecare sef?(Ministru, Dir.Gen, Etc.)
Trebuie sa fim uniti si concisi in cererile noastre.Pe langa drepturile cuvenite trebuie sa cerem sa ni se imbunatateasca si conditiile de munca.Asta este obligatia angajatorului.
Observ ca le este frica.Hai sa le aratam cine suntem!Hai sa mergem pana la capat.Ce se poate intampla?Doar ne cerem drepturile.
Trebuie sa continuam cu greva generala(sa mergem la munca dar sa nu muncim) si asta inainte de sarbatori daca de alegeri nu se poate.Trebuie sa ni se dea drepturile banesti pana de anul nou !
Am prins asa o ura pe cateii astia din conducere de...

Anonim spunea...

TOTUL SAU NIMIC.
IAR UMBLAM CU JUMATATI DE MASURA?
DIN ACEST MOTIV AM FOST LUATI MEREU DREPT PROSTI.
DACA LA ALTII SE POATE, O SA SE POATA SI LA NOI.

Anonim spunea...

Sint povesti stimai domni nu o sa ne dea nimic noi nu sintem importanti numai ppliiphiant

Anonim spunea...

Deci,sunteti de acord cu mine, ca ANP-ul este in plus?
Managementul acestuia este foarte batjocoritor pentru noi.Cred ca trebuie sa-l facem si pe el sa creada ca e inutil,pentru toate puscariile din tara.
ANP-ule nu te mai suportam!!!!!
Bala,te cheama Timisoara inapoi!

Anonim spunea...

Dragi colegi ;va dau un exemplu de o mare nesimtire din partea D-l Bila. La pnt Deva a avut plan pe tot anul 13 miliarde si s-au realizat 15 miliarde ,Dl Bila aluat toti banii la ANP dupa care trimite circulara prin care spune ca se poate acorda banii pe haine din venituri proprii.Dumnealui a uitat ca atunci cand era director la Timisoara nu i se luau toti banii,i se lasau bani pentru inbunatatirea conditiilor din penitenciar ,iar la noi la Deva se face paza pe perimetru in conditii inumane ,pentru ca s-au daramat 2 foisoare pentru reconstructie de 6 luni si nu cred ca vor fi terminate mai repede de luna iulie a anului 2010 pentruca in permanenta este scuza nu avem bani pentru ale termina ,dar Dl Bala a luat 15 miliarde de la Deva .Ar trebui sa ii fie rusine ca trateaza asa provincia.

Anonim spunea...

Nea Bala, rusine. Saptamana trecuta, chiar si pe data de 02.12.2009 declarati presei ca nu ne datorati nimic si ca nu intelegeti demersurile pt. declansarea grevei. Mai mult Firinel spunea ca nu poatte face mai mult pentru banii de echipament si dupa ce sindicatele au facut presiune si s-a obtinut ceva banii , priviti cum braveaza mai marii nostrii:
03.12.2009 sursa: ANP

Ca urmare a demersurilor realizate de către conducerea Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi susţinute de către reprezentanţii executivului, în cadrul şedinţei de Guvern din data de 02 decembrie 2009, a fost aprobată suplimentarea bugetului ANP cu suma de 10.000.000 lei.

Acesta este comunicatul emis azi de Administratia Nationala a Penitenciarelor. RUSINE !!

Anonim spunea...

...mergem inainte...de ce nu se poate 100% daca s-a putut asa repede 50%...?

Anonim spunea...

Pai de aceea nu cade Bota de la Deva. Este vaca de muls a lui Bala si intregului staf ANP. Am inteles ca ANP -ul aveau banii de haine,integral, din veniturii proprii.

Anonim spunea...

COMUNICAT

Stiti cine este ocrotitorul penitenciarelor la MJ?
Raspuns: cap de bour (dl. RAGEA)
ACEST MAMIFER NU A STIUT DECIT SA-SI IA SALARIUL PE MASURA CUTIEI CRANIENE, ATIT!
Esti pe dinafara cu totul mai Rageo, lasa-ne si dute sa nu mai auzim de tine.. zau asa..

Solicitam in fiecare Penitenciar cite un judecator delegat cu respectarea drepturilor noastre, la fel ca la ppl-ei.
Ce parere aveti?

Anonim spunea...

Este foarte bine ca ne interseaza banii petru haine, ca se duceau dracului sarbatorile(Doamne, iarta-ma). Sa fim fermi pana la capat dar sa nu uitam de reorganizarea din unitati.Ce economie face ANP cand ia de la paza si da oameni si posturi la alte compartimente fara de care a mers puscaria ani de zile fara sa se intample nimic. Iei de la paza 4 oameni si ii dai la resurse sau la informatica sa se mentina alea birouri. dar ce facem cu paza si chiar culturalul si medicalul ca aia muncesc cu hotul nu birourile. Aici trebuie sa insistam noi, oameni buni.Domnul Dumitrascu este rugat sa aiba in vedere aceste lucruri si sa convinga ipocritii aia de la ANP sa ne asculte si pe noi din teritoriu nu sa le faca ei in birouri la etaj fara sa aiba habar de munca de teren. Astia nu au habar ca nici o puscarie nu seamana cu alta si trebuie analizate pe rand.

Anonim spunea...

din mosi - stramosi exista o vorba. bine a zis cine a zis " tara noastra aur poarta, noi cersim din poarta in poarta".
citat pentru conducatorii nostri si nu in ultimul rand sindicatelor

Anonim spunea...

Sa speram ca nu se va intampla ca si asta vara! Spuneti ca D-nul Ragea a dat telefonul asigurandu-va ca face tot posibilul? Cand l-a interesat pe d-nul Ragea, pe d-nul Bala, ce se intampla cu sistemul penitenciar, dincolo de zidurile ANP-ului, in unitatile in care oamenii nu mai stiu ce sa inventeze ca sa supravietuiasca si sa incerce sa acopere lipsa lor de profesionalism si cererile contradictorii care vin dinspre "specialistii" de la centru? Sa-i fie rusine si d-nului Ragea si directorilor nostrii care ne mint de la mijlocul anului, care au mintit cu nerusinare ca sistemul penitenciar are bani si pentru salarii si pentru echipament. Nu dau inapoi si nu sunt interesati de noi decat in momentul in care "imaginea lor" ar fi terfelita.Atunci brusc se gasesc niste banuti, "ca sa-i manjim pe astia si sa le taca gura". Probabil se intampla si anul acesta ca si anul trecut cand in luna decembrie, ANP-ul a avut bani din "surse proprii" ca sa-si plateasca echipamentul si in timp ce noi ne gandeam cu spaima ca vin sarbatorile, ei erau la petreceri de sfarsit de an. SA VA FIE RUSINE, DOMNILOR!!! Nu ne faceti o favoare d-nule Ragea si nici d-voastra d-nule Bala, sunt drepturile noastre!!!

Anonim spunea...

D-le bila credem ca cel mai bine pentru toata lumea ar fi sa va dati demisia din functia pe care o aveti, si frumesel sa va retrageti cu doctoratul sub brat intr-unul din penitenciarele din tara, intr-o functie de sef de sectie,deoarece pentru stiinta in d-ale managementului foarte prost , de care ati dat dovada, nu cred ca mai puteti ocupa vreo alta functie.Doamne,Doamne sa va fereasca de furia colegilor daca s-ar intampla asa!

Anonim spunea...

BALA IAR CREEZI ZVONURI CA SA STAM CUMINTI? IAR NE DUCI CU PRESU? DACA DA DRACU SI REUSIM SA IESIM IAR IN STRADA NU O SA SE MAI TERMINE BINE.

Anonim spunea...

Ce prosti am fost!

Ne-am bucurat ca scapam de magistratii din sistem si uite unde am ajuns!
Pe linga magistrati traiam si noi bine, chiar nu ducem grija zilei de maine, nu ca dl. BULA se iubeste numai pe dinsul si pe ...dinsa!!!
Am ajuns in sapa de lemn, ce rusine, dute don~ Bula in cautarea Elodiei ia-ti si echipa si.. vint la pupa!

Anonim spunea...

ASA CA MERGI DRACU DE INDATA LA MAI MARII TAI SI SPUNELE CA DE DATA ASTA E GROASA RAU SI CA AR FI BINE SA NE DEA TOT SI CEVA PE DEASUPRA CA DACA VENIM IAR LA VOI NU STIU PE UNDE O SA MAI SCAPATI. PANA UNA ALTA DUMINICA AVEM GRIJA SA NU MAI IESTI TOT VOI.

Anonim spunea...

de ce nu vreti sa intelegeti ca pe "EI" nu ii intereseaza de plebea de prin puscarii atat timp cat ei au spor de aparat central la anp si prin demersurile sindicatelor de a face greva se vor aloca bani de care vor beneficia si ei.in adevarul de seara de azi scria ca anp nici nu stie ca sindicatele vor sa declanseze greva.ei nu vor cere bani pentru ca nu stiu cine vine la putere si incearca sa mearga la 2 capete sa isi tina scaunul.sa speram ca se vor da banii.in alte structuri se zvoneste si de restul de 50% si de al13-lea.

Anonim spunea...

BALA SI CEL MARE

Daca aveti caracter si coloana vertebrala !!!

DEMISIA

Anonim spunea...

bravo teo si snlp. totusi trebuie sa/mi dai un raspuns .. de unde are anp/ul bani din venituri proprii?
le/a dat la produs pe matracucelealea din anticamere sau doar pe ingenua de alina maria elena georgescu carenustiecumocheama? astept raspuns in termenul letal...

Anonim spunea...

FELICITARI SINCERE S.N.L.P ,MI-ATI FACUT SARBATORILE MAI BUNE,VA FELICIT SI VA IUBESC CONTINUATI ASA.

Anonim spunea...

multumim si sorin d. si fsanp desigur,se subintelege.

Anonim spunea...

COMUNICAT DE PRESĂ din data de 03.12.2009


Ca urmare a demersurilor realizate de către conducerea Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi susţinute de către reprezentanţii executivului, în cadrul şedinţei de Guvern din data de 02 decembrie 2009, a fost aprobată suplimentarea bugetului ANP cu suma de 10.000.000 lei.

Această sumă va fi destinată plăţii parţiale a drepturilor restante de echipament aferente anului 2008.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor depune toate eforturile astfel încât greutăţile inerente unei perioade de criză să fie cât mai puţin resimţite de către angajaţii din sistemul penitenciar.


BIROUL RELATII PUBLICE SI MASS-MEDIA

Anonim spunea...

D-le BALA si D-na Serban (DEA) cand SNLP a facut mitingul de la MJ in vara acestui an ati declarat public ca sunt bani de salarii pana la sfarsitul anului,va intreb acum de ce din prima HG de suplimentare venituri ANP platiti salariile din decembrie ?! Va rog sa aveti curajul unui act de demnitate si sa demisionati-DEMISIA

Anonim spunea...

SA FACEM GREVA, CA NE-AM SATURAT DE CACANARII ASTIA.AR MERITA TRASI IN TEAPA ACESTI VANZATORI.
UNDE ESTI TU TEPES?
OARE CE O MANCA Dl.BALA DISEARA?OARE O AVEA BANI DE RATE?DAR CUM O SA SIMTA SARBATORIILE?CRED CA LE FACE ACASA, SARACUL.
LA PUSCARIE CU EI !
HOTII!AR TREBUI LINSATI!

Anonim spunea...

cineva spunea de RAGEA :
Sa speram ca nu se va intampla ca si asta vara! Spuneti ca D-nul Ragea a dat telefonul asigurandu-va ca face tot posibilul? Cand l-a interesat pe d-nul Ragea, pe d-nul Bala, ce se intampla cu sistemul penitenciar, dincolo de zidurile ANP-ului, in unitatile in care oamenii nu mai stiu ce sa inventeze ca sa supravietuiasca si sa incerce sa acopere lipsa lor de profesionalism si cererile contradictorii care vin dinspre "specialistii" de la centru? Sa-i fie rusine si d-nului Ragea si directorilor nostrii care ne mint de la mijlocul anului, care au mintit cu nerusinare ca sistemul penitenciar are bani si pentru salarii si pentru echipament.
TOT ACEL RAGEA ERA SI CAND FABRICILE DIN PENITENCIARE ERAU PUSE PE BUTUCI , UITATI CE SE RUGAU MUNCITORII ATUNCI :

Domnule Ragea....te rugam....fa ceva pentru fabricile astea.......
Nu vedeti ca cei din conduceri sunt niste incapabili ....si nu va prezinta ..nici o situatie ...nici o varianta.....le tot dati sanse...si ii tot asteptati....si o sa vedeti ca nu o sa primiti nimic.
Inca mai credem ca nu sunteti implicat in acesta stare , de a nu face nimic concret pentru fabricile astea.
Nu v-ati convins...la Gherla si Tarsor ....e dictatura...la Caragiale minciuna multa......la Poarta Alba......nu mai e nimeni ....si la Aiud......disperare....AJUTATI-NE.........

SI ? SAU ALES PRAFUL DE ELE .

Anonim spunea...

As dori sa acordam multumiri echipei S.N.L.P., pentru modul cum au reusit sa trateze acesta problema a tinutei (partial , pt. ca nu este rezolvata total), iar colegii mei de la Satu Mare (85% din personalul unitatii) apreciaza profesionalismul de care s-a dat dovada in rezolvarea acestei probleme, privim cu incredere viitorul Federatiei Publisind.

Anonim spunea...

Adevarul este ca am ramas fara nici un sprijin ne momesc ne amagesc folosind toate metodele de care dispun .....rusine rusine...

Anonim spunea...

Asta caracterizeaza sistemul, vrajeala "hotului" nu exista coloana vertebrala;punand o intrebare nu se asteapta un raspuns cinstit ci se urmareste diverse ..totul prin invaluire; domnilor sa invatam ce este cinstea, onestitatea, principiile in viata; asta lipseste personalului din sistem, prost obicei, vedem de capra vecinului ca e mai aproape, vedem de gradina altuia...dar uitam ca pentru a ne stapanii trebuie sa ne dezbine si noi le dam apa la moara
E CAZUL SA NE TREZIM ...

Anonim spunea...

Am citiva ani buni decand lucrez in sistem si o atit de mare bataie de joc nu am mai intilnit.....Era greu si inainte dar de sarbatori tot se faceau cadouri pentru copii ,iar angajatilor li se dadea produse din G.A.Z-uri...Incerc astazi sa-mi mentin o cale dreapta insa totul se rezuma la MARIA SA p.p.l.-ul el sa traiasca bine...In rest totul e tacere ...Ne-au mai ca sa ne inchida gura vezi doamne pe linga banii de sosete si bani de ghete adica inloc de 10 lei sunt acum 30...Acestea nu acopera nici banii pe zilele fara plata...Halal RASPUNS ..SA NE PUNEM CERERILE IN CUI....RUSINE...

robin hood spunea...

bun blog

Anonim spunea...

Dupa terminarea contolului de la craiova as vrea sa vad vine d-ul bala sa ne mai minta ceva de bani.
Nu cred ca are curaj
Atrimis pe Ioanitoaie sa vada chistoacele de la posturile de paza al agentilor din foisoare care stau 12 ore fara safie schimbati pentru ca trebuie sa ne luam CFS.Dar cu hotii de la scoala de ce nu le retragem alocatia de 900lei vechi

Anonim spunea...

Ce greva fratilor nu vedeti ca hotia e in floare in tara asta.Alegeri trucate, drepturi incalcate, am ajuns talpa asta e.

PRIDE spunea...

VORBE MULTE , GOALE SI FARA NICI UN EFECT,,.. LA VREMURI GRELE ,, MASURI HOTARITE SI EXTREME ,, FAPTELE VORBESC,, NE-AM SATURAT SA FIM BATAIA DE JOC A SEFILOR SI A PPL ,, O VIATA AVEM SI TREB SA O TRAIM DEMN ,, CE EXEMPLU DAM COPIILOR NOSTRI,,,DECIT O VIATA DE B... GIU MAI BINE MORT..SINTEM O FORTA SI AR TREB SA FITI CONSTIENTI DE ASTA,,,,AVETI GRIJA B,,,,GIILOR ,, POATE NE VEDEM IN ALT CONTEST ... S-AU UITAT REVOLTELE DE ACUM CITIVA ANI????