Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

miercuri, 30 decembrie 2009

Mesajul ministrului Justiţei către personalul din Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Dragi colegi, mai jos aveți mesajul ministrului justiției pentru personalul din penitenciare.

M I N I S T E R U L J U S T I Ţ I E I

30 decembrie 2009

Mesajul ministrului Justiţei către personalul din Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Doamnelor şi domnilor,

Încheiem un an dificil, într-un context economic şi politic care a generat presiuni importante asupra sistemului. Doresc să vă mulţumesc pentru modul profesionist în care, prin activitatea dumneavoastră, aţi răspuns acestor provocări într-un sector cheie pentru sistemul judiciar.

Îmi exprim cu încredere speranţa că în 2010 vom începe să culegem rezultatele eforturilor depuse împreună pentru modernizarea şi profesionalizarea Justiţiei şi, în particular, a sistemului penitenciar.

În final, cu ocazia Anului Nou, vă adresez dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră urări de sănătate, fericire şi împliniri.

La Mulţi Ani!

Cătălin Predoiu

Ministrul Justiţiei
Ultimă actualizare: 30 decembrie 2009

47 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar dacă pare doar un exercițiu de imagine, cred că este important că personalul ANP este felicitat de către MJ. la mulți ani, stimați colegi! La mulți ani, domnule ministru!

PS văd că s-a renunțat la sintagma "și Libertăților Cetățenești"...

Anonim spunea...

PS2 Cred că l-a certat cineva că nu ne-a menționat în mesajul de Crăciun.

Huginn spunea...

@31.12.2009, 02:00:00
N-avem decat sa-l intrebam data viitoare cand il vedem. :)

Anonim spunea...

d-le dumitrascu..cu respect va intreb daca aveti cunostinta de faptul ca anp a "sugerat" deja directorilor de unitati sa "respinga"din start ideea ca plutoanele ar avea dreptul la simbete si duminici platite> .?va rog..un punct de vedere..........

Huginn spunea...

Un acord semnat e un acord semnat. Nu va fi simplu de aplicat si ANP va fi la fel de indaratnic dar cred ca SNLP si FSANP o sa-si faca treaba si incet - incet o sa-i aduca la un numitor comun. Acum e deja conflict de drepturi si in instanta e chestiune de saptamani.

Anonim spunea...

Multumim minstrului,la multi ani si dumnelui,la multi ani SNLP,la multi ani Stefan Teoroc.
La anul cel putin tot asa sa actionati.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE TUTUROR SI SA DEA DUMNEZEU SA-SI AMINTEASCA,DOMNUL MINISTRU,SI ANUL VIITOR DE NOI!!!!

Geist spunea...

Directorii de penitenciare nu au primit Acordul Colectiv si Actul Aditional. Nici pe cel vechi nu-l aveau de la ANP,cum e normal ci l-au luat de pe site-uri. Nu e normal si de aici rezulta si importanta pe care ANP-ul o da Acordului. Oricum FSANP si SNLP le vor aminti ca si-au luat un angajament.
P.S La multi ani tuturor si un an mai bun.

Anonim spunea...

"La multi ani" dragi colegii din toata tara voua si famililor voastre un an nou cu toata implinirile pe toate planurile,

Anonim spunea...

mai bine ne felicita cu banii de ore suplimentare neplatite ca la galati.si tot la galati nu ma astept sa se plateasca orele de simbata , duminica si sarbatori legale prestate de oamenii de la tura.lasa ca ne apara sindicatul cu postari aici.

Anonim spunea...

Nu putem decit sa multumim domnului Predoiu pentru mesaj,dar totodata il informam ca daca nu va gestiona actualele probleme existente in sistemul penitenciar,si nu va exista o transparenta,un dialog permanent intre mjlc-anp-sindicate,cu siguranta in 2010 vor fi probleme care ar putea sa scape de sub control.Daca vom fi tratati in mod necorespunzator de catre autoritati ma tem, dar indraznesc sa afirm ca sindicatele nu vor mai putea fi potolite ca pina acum[mai dam ceva retroactiv] si se linistesc.Vrem domnule ministru sa va aplecati cu multa seriozitate catre arma penitenciare,catre problemele din sistem[slava domnule sunt destule]Toti lucratorii din sistem doresc sa fie tratati ca si ceilalti care tin de siguranta nationala,ptr. ca si munca noastra este destul de complexa,ingrata si de multe ori foarte riscanta.Va doresc si eu la rindul meu, LA MULTI ANI.Pentru ca subordonatii dumneavoastra sa nu caute lucratorul care a postat,va informez ca ma numesc-RADU HILOHE-si momentan sunt chipurile,liderul grupei sindicale a penitenciarului GALATI.DOAMNE AJUTA.

Anonim spunea...

PTR 15,46 ce ore suplimentare sunt de platit[din cite stim era vorba de dispecerat care,am inteles ca vor lua ture libere[stiu ei cum sa-au inteles cu ofiterul caruia nu-i zic nimic].Daca stii de pe acum ca nu vor fi platite orele facute simbata si diminica[dublu] inseamna ca sunteti foarte bine informat[ar trebui sa faceti sau chiar faceti parte din alta structura]si ar trebui sa va cautati un alt loc de munca in raport cu capacitatile de asimilare a cunostintelor de care banuiesc ca dispuneti.Il aveti ca exemplu proaspat pe agentul Vechiu,care a luat o alta directie ptr.ca are omul curaj si doreste sa faca altceva.Imi pare rau dar sunteti rautacios in aceste momente cind ar trebui sa fiti mai bun,daca reusiti acest lucru.Ne stim destul de bine.Va doresc -LA MULTI ANI-,chiar daca aveti ceva impotriva.............Cind incepe lucrul o sa va spun cite ceva din:DE CE BAT CLOPOTELE MITICA.

Anonim spunea...

Tot ptr.15,46. Daca considerati ca a spune-LA MULTI-tuturor lucratorilor din sistem,este in opinia dumneavoastra ceva gresit sau o postare impertinenta atunci imi cer scuze,dar va rog sa gasiti o alta modalitate de ai respecta in aceste momente unice pe toti lucratorii din sistem[cu scuzele de rigoare daca am deranjat] AL DUMNEAVOASTRA POSTACI

Bobby Fischer spunea...

Începînd cu data de 29.12.2009, s-a schimbat... modificarea denumirii ministerului nostru, redevenind la conceptul de Ministerul Justiţiei.

Consider mai mult decît justă schimbarea denumirii, dar, alţi bani, altă distracţie...

În altă ordine de idei, cea firească acestei perioade, doresc şi urez un sincer şi călduros LA MULŢI ANI tuturor lucrătorilor din sistem! Mai urez unitate, demnitate şi maturitate în alegeri şi decizii, echilibru, inspiraţie şi curaj în acţiuni!

Să aveţi în 2010 un an lipsit de evenimente neplăcute, 12 luni pline de reuşite marcante şi apreciate, 365 de zile senine şi luminoase!

Fiţi deştepţi şi fără frică...!

Anonim spunea...

DPCT ureza tuturor colegilor din ANP si MJ ,dar si tuturor COLABOLATORILOR: un nou an fericit,liniste sufletesca,stabilitate profesionala si financiara,sanatate,bunastare si toate cele bune. LAMULTI ANI !

Anonim spunea...

@ 31.12.2009, 18:44:00

Dupa cum scrii, trebuie sa intelegem ca probele de concurs la angajare le-ai sustinut la matematica, chimie si fizica cuantica. :)

La multi ani de... scoala primara!

P.S. DPCT = drept pentru care trambitez?

Anonim spunea...

LA MULTI ANI !!!

Anonim spunea...

La multi ani pentru toti lucratorii de penitenciare .Cu stima si respect Emil.

Anonim spunea...

DE ASTAZI 01.01.2010 INTRA IN VIGOARE LEGEA UNICA A SALARIZARII.
STIE CINEVA DACA NE AFECTEAZA LA RETRIBUTIE?
SE MAI DAU IMPUTERNICIRI, DETASARI,BANI DE CHIRII, BANI DE TRANSPORT, DELEGARI SI ALTELE?

Anonim spunea...

va fi vai de noi.

Anonim spunea...

bla, bla,bla si in continuare va uita de noi. LA MULTI ANI LUCRATORILOR DE PENITENCIARE SI FAMILIILOR ACESTORA.

Anonim spunea...

PREGATITI-VA DE GREVA DOMNILOR COLEGI DEOARECE AM FOST DISCRIMINATI SI BATJOCORITI DIN NOU,PRIN NOUL BUGET CARE NU MAI PREVEDE UNELE DREPTURI DE CARE ALTE MINISTERE BENEFICIAZA.

Anonim spunea...

Nu va mai plangeti atata, mai rau sa nu fie ! chirii vor fi si inca mai multe, stati linistiti, tragem noi pentru ca altii sa stea in chirii scumpe. LA MULTI ANI TUTUROR LUCRATORILOR DE PENITENCIARE ! UN AN MAI BUN SA FIE ! SA SPERAM CA NU NE VA FI MAI RAU !

Anonim spunea...

La Multi Ani! Domnule Radu Hilohe aveti un curaj nebun sa transmiteti un astfel de mesaj. Cred ca siparezii au si printat mesajul si l-au pus in plicul cu posta secreta pentru seful lor! Iti spun eu ca cei de la dispecerat vor lua ture libere pentru a nu deranja pacea si ordinea dintre sectorul Paza si Contabilul Sef! Probleme este ca unii sefi de tura au comis greseli cu pontajul celor de acolo si nu au avut curaj sa recunoasca!
Va felicit pentru toata munca depusa la sindicat in 2009 si speram ca si-n 2010 sa fiti la fel de virulent! Numai ca dupa cum vedeti membrii de la Galati asteapta ca cineva sa-i ajute fara ca ei sa transpire, plus ca la Galati a ramas o frica intepenite in oasele multora inca din vremuri staliniste. Plus incapatanarea unor sefi de a-si asuma o pozitie corecta fata de subordonati, incepand de la cei cu functii de conducere si terminand cu cei cu functii de executie! Poate anul 2010 le va aduce intelepciune multor sefi si subordonati! Cat despre agentul Vechiu ii uram mult succes dupa plecarea sa din sistem!
Am un sfat pentru cei care monitorizeaza activitatea Penifestului si a celor care scriu aici am un sfat: apucati-va de altceva! In 2010 vom fi mai RAI!
TARABOSTES UNDERGROUND

Anonim spunea...

daca se vor lua ture libere sau recuperari se vor lua pentru ca la galati sindicatul este doar asa pe hartie si oamenii de acolo nu spera in ajutorul cuiva.daca da in judecata banii dati pe avocat costa mai mult decat ce au de primit asa ca mai usor cu pianul pe scari. tot ce inseamna hartii facute la sindicat sunt facute de adrian tabacaru. in rest tacere....

Anonim spunea...

Amice cred ca stii notiuni despre sindicat din revistele Scanteia pe care ti le citea tatal tau cand erai mic. Este adevarat ca Tabacaru ajuta la intocmirea multor hartii, ca un adevarat membru de sindicat (aici nu te includem si pe tine), daca tu crezi ca este usor sa introduci la secretariat hartii in fiecare saptamana la care sa nu primesti raspuns in acele "celebre" 30 de zile te inseli! Cat despre banii dati la avocati nu sunt sume uriase si fara ajutorul lor multe procese ar fi stagnat si sa nu uitam ca Galatiul a fost cam printre primii la procese castigate! Asa ca te sfatuiesc sa plimbi ursul la alta masa si lasa-ne pe noi sa cantam la pian!
JOHANN SEBASTIAN BACH

Anonim spunea...

PTR.02.01.2010 ORA 19,10. Daca tot esti asa de pornit de ce nu zici cum te cheama,fricosule.Legat de Tabacaru,nu stii inca totul.Orice grupa sindicala se foloseste de membrii sai,ptr. ca lucrurile sa mearga bine.Oameni care se implica sunt multi;Perjeru v[cu voia dumneavoastra],Vezeteu,Andrei,Tabus-mai bine zis toate schimburile[ptr.ca la ei apar cele mai multe ore suplimentare],multi oameni din logistica,escorta,etc.La Tabacacu este ceva mai special ptr. ca dinsul are o mare capacitate de a anticipa cu mult inainte ce se poate intmpla,participa la integrari in absolut,la organizarea de spirale,si nu in ultimul rind face munca voluntara,de ce sa nu ne folosim de faptul ca facultatea pe care a absolvito el si MICU-nu se numeste Spiru Haret.Dar domnule postaci cu grad de nepot stai linistit ca vei primi cadou zeci de postari dedicate doar tie.Echipa se apuca de treaba incepind cu 04.01.2010.Te-am citit, te respectam dar va trebui sa tii hangul.Putintica rabdare si te tratam ca un cetatean care are in dotare mansarda si terasa pe care le putem folosi fara plata ptr.ca s unteti darnic si util.De luni folosim si mica publicitate,sa faceti rost de bani,tot este criza.Aveti curaj ridicati mina sus si spuneti cum va cheama,noi va stim-dar de nepot si iar nepot.Daca nu te dam pe mina lui ISTVAN................care iar va trebui sa mearga la parchet ptr. ca mai este treaba.

Anonim spunea...

Legat de tacere ar fi bine sa te uiti in ochii tai postaci de doi lei.Neputinciosii nu au ce cauta pe penifest,ei pot participa la sedinte[lucru greu de realizat],sau sa bea aghiazma marca ISVAN-aparuta mai nou pe piata.Este putin gretoasa,dar DUMNEZEU a creat lamaia-ptr.............

Anonim spunea...

Nici nu a inceput bine noul an si galatenii iar au inceput sa se manance de f--d unul pe altul.Vai de voi!!!In loc sa puneti umarul si sa faceti munca in echipa,nu stiti cum sa va balacariti mai tare unul pe celelalt!Pacat de unii dintre lucratori,care chiar isi fac treaba!!!Dar cu cateva lichele ,care nu fac nimic altceva decat sa semene rautate si dezbinare in randul celorlalti,imaginea penitenciarului are de suferit!!!

Anonim spunea...

DE muncit cred ca munceste toata lumea,balacreala de care vorbesti,este o figura de stil care face parte din viata noastra,cum si lichelele de care vorbiti iarasi va spun ca fac parte tot din viata noastra-unde sunteti ancorat si domneavoastra.Faptul ca se discuta,interpreteaza inseamna ca nu suntem mutati la Braila cu bagaje cu tot,nu tinem in custodie copii de gradita,nu sunt semnalate evenimente deosebite.Inseamna ca lichelele de care amintiti in articol[stau in curtea dumneavoastra,una a scapat[adica tu-si a postat pe penifest.E bine ca aveti trasaturi de l.....a dupa sarbatori.Din cite stim de sarbatori va simteati bine,totusi ne bucuram ca existati si nu ezitati in a participa la apropiatul concurs de furat plozi din leagan fara sa fii observat.Sunteti inscris de un component al grupei operative,care nu are fata acoperita.Succes,dar nu meritati[sunteti lichea cu salariu]

Anonim spunea...

Nu uitati cind mai spuneti lichele,sa aveti ambele sireturi legate la bocanci,un siret dezlegat ar putea produce un eveniment negativ,care nu ar da bine ptr ca aparem in notele informative cu ;lichele atirnate in copaci;,o premiera pe piata romaneasca[in materie de lichele]

Anonim spunea...

Despre cel care a postat la 16 si 50 te rugam sa vii in fata Penitenciarului Galati cu o plancarda legata de gat pe care sa scrii ca esti agent de publicitate! Vad ca tii la imaginea penitenciarului si propovaduiesti pacea printre angajati! Nu cumva esti dascalul lui Obreja Ionita? Lasa-ne pe noi in pace sa spunem adevarul despre ce stim si nu adevarul pe care l-ai vrea tu sa scrim. Se vede amice ca ai fost plecat inca din vara cu Plugusorul! Te pupa Jean!
UN TARABOSTES DUNAREAN!

Anonim spunea...

Ptr. Tarabostes. Vreau sa va corectez si sa va informez in acelasi timp[cu voia dumneavoastra]ca postaciul de la 16.50 a fost plecat cu plugusorul inca de la nastere,deci cu mult inainte.El zice plugusorul in fiecare zi dar fara versuri[am inteles ca in aceste zile doctorul se ocupa intens de el]incearca sa il convinga ca totusi plugusorul are versuri si face parte din traditia noastra.Este curios ca nu cunoaste ca se recita numai de sarbatori si nu in fiecare zi.Dar el poate vrea sa schimbe traditia[am uitat-exista revista intitulata-PARANOICI CONSACRATI]al carui autor este un paranoic neconsacrat,dar un cetatean destoinic care zice plugusorul zilnic.Bravo uratorule fara ghilimele.

Anonim spunea...

Tot ptr.16.50. Faptul ca un lucrator scrie pe penifest,vad ca va deranjeaza.Este dreptul fiecaruia sa-si spuna opinia personala despre munca noastra.Pot scrie cind vreau,cum vreau,ce vreau,respectind criteriile impuse in mod democratic.Daca vrei sa pui botnita cauta prin curte,dar nu mai gasesti.Dar tu refulezi cind nu esti supravegheat.Pa postaci care devii obraznic cu aprobare.Ghilimelele de rigoare le poti pune si tu,doar esti cetatean liber[sau nu esti].

Anonim spunea...

In perioada urmatore intentionam sa marim nr. celor care se adreseaza parchetului,ptr. faptul ca lucratorii scriu pe penifest.Dar nr. nu se va mari ptr. ca trebuie sa fii nepot cu acte ca sa pui parchet de parchet.Cit de curind vom avea o reactie de peste hotare in presa scrisa,despre faptul ca suntam amenintati cu parchetul si cu bataia de catre anumite cadre[practic doi],ptr. faptul ce ne exprimam liber opinia.Opinia va fi a unor colegi din Cehia,Polonia,Slovacia,Bulgaria,cu care dealtfel avem relatii strinse pe alte cai.Aveti putintica rabdare.

Anonim spunea...

observ ca in majoritatea comentariilor de la Galati se folosesc doar paranteze patrate, sa fie vorba de o singura persoana care scrie, sau e doar o simpla coincidenta.

Anonim spunea...

Ptr.03.01.2010, 19:08:00
Incepi sa devii penibil!!!Pe cine crezi ca impresionezi cu amenintarile tale:"in curand,bla,bla,bla".Esti atat de limitat,incat nici nu realizezi ca prostiile pe care le postezi nu ti le baga nimeni in seama.Despre ce colegi vorbesti?Probabil de cei pe care i-ai avut dincolo de gratii,pentru ca, la caracter te asemeni lor!Nu mai vorbi de ceilalti colegi,pentru ca tu nu meriti sa fii numit coleg!!!Sincer,eu nu mi-as dori un coleg ca tine!!!Asta nu e comportament de coleg!!!Poti fi asemuit doar lui Iuda!!Daca tot ai chef de trancanit pe Penifest,demonstreaza ca esti bun de ceva!!!Ai citit comentariile lui "Simplu","Sword","Tora,Tora,Tora","Sheley" sau multi altii.Oamenii aia chiar aveau ceva de zis!!!Dar pe tine,atat te duce mintea!!!
Sa stii ca mama natura nu e darnica cu toata lumea!!!Iar cu tine chiar a fost zgarcita!!!
Mai ia lectii de limba si literatura romana!!!
P.S.As fi curios sa stiu ce "alte cai",decat cele legale folosesti in relatiile tale cu colegii din Cehia,Polonia,Slovacia,Bulgaria.Poate doar "intermediarii" pe care ii avem noi in custodie!

Anonim spunea...

@ 04.01.2010, 17:25:00
E aceeasi persoana,dar sufera de "tulburare de identitate disociata”,sau in termen popular,personalitate multipla.Plus ca prezinta si multiple manifestari ale complexului de inferioritate.Si ca sa demonstrez ca am dreptate in ceea ce zic,reproduc dintr-o revista de specialitate:
"Complexul de inferioritate este o manifestare a personalitatii umane care poate afecta negativ atat pe cel care sufera de acest complex, cat si pe cei din jur. Un om care are un complex de inferioritate vrea sa fie mereu in centrul atentiei, simte nevoia de a demonstra celor din jur ca este altfel decat in realitate, ca el este cel mai bun, cel mai destept.
Actiunile lui sunt de obicei dominate de logoree, mitomanie, laudarosenie, simte nevoia de a vorbi tot timpul in termeni laudativi despre el si despre succesele lui. Se considera atotcunoscator, vorbeste mult, cu emfaza, considera ca parerea lui nu poate fi contestata, dorind sa aiba mereu ultimul cuvant. Nu are rabdare sa asculte si parerea celorlalti care participa la discutie.
Oamenii complexati, din dorinta de a-si ascunde tarele de educatie, caracter sau cultura sunt tentati sa se prezinta sub o masca, altfel decat sunt in realitate si vorbesc despre ei si calitatile lor fara incetare. Desi sunt obositori, unii ii asculta de nevoie, din slugarnicie sau din politete dar cu un zambet ironic in coltul gurii.
Cei care sufera de acest complex sunt adesea ridicoli si prefera sa fie inconjurati de oameni inferiori lor care sunt dispusi sa-i asculte si sa-i admire. Nu se simt bine si chiar evita oamenii superiori lor, capabili sa le dea lectii sau sa-i contrazica. Evita schimbul de opinii si prefera sa-si impuna punctul de vedere in orice situatie. In ciuda dorintei lor de comunicare nu reusesc sa-si faca prieteni si sunt evitati de cei din anturajul lor. Pentru ca le place foarte mult sa se auda vorbind, interlocutorii lor nu apuca sa scoata nici o vorba. Le lipseste modestia si simtul realitatii, sunt de obicei barfitori, carcotasi si negativisti. Nimic din ce fac altii nu e bine, parerile altora sunt nule in timp ce ei au intotdeauna dreptate".
Nu-i asa ca domnul cu parantezele patrate se regaseste in descriere?

Anonim spunea...

Doar o scinteie aruncata la intimplare si ai inceput sa dai lectii de gramatica,sa imiti pe altii,sa umbli prin librarii dupa carti pe care nu le citesti,dar extragi citate pentru a le posta ulterior.Deci ne bucuram ca esti receptiv,te aprinzi destul de repede.Multumim ca ai reactionat exact asa cum am vrut.Esti usor de manipulat ,deci ne folosim in continuare de tine.Nu fi suparat dar ne-am atins tinta cu destula usurinta.Asa arata parantezele la calculatoarele de tip vechi.Esti mai receptiv decit Selaru,deci ne putem folosi de tine,pina sa afle autoritatile.Nebunaticule bine ca ai aparut,intuiam ceva dar acum esti certitudine.Multumim incapatorule care faci bine tuturor celor care nu te cunosc.Noi vrem ceva mai select,pentru ca ne ajuta noile produse aparute pe piata.

Anonim spunea...

BLA,BLA,BLA, SUNT LATRATURI CARE SE REGASESC IN CETATENI CARE AU ALTE ORIENTARI,PREOCUPARI CARE INGRIJOREAZA PE CEI CARE VA CUNOSC.CU SIGURANTA NU SUNT LATRATURI INVATATE LA SCOALA DE DRESAJ DE LA SIBIU.DACA SUNT DE LA SIBIU INSEAMNA CA AM GRESIT NOI,FAPT PENTRU CARE NE CEREM SCUZE DAR AVETI VOIE SA LATRATI CHIAR DACA LUNA ESTE IN NORI.DE JOI VETI FI CLASIFICAT DECI O SA VA OCOLIM.SUNTETI DE LUAT IN CALCUL,NU STIAM CA AVEM CADRE CLASIFICATE,PROBABIL AU APARUT MODIFICARI IN 293PENTRU DUMNEAVOASTRA.CU CE RAPIDITATE SE SUCCED EVENIMENTELE.DECI BLA,BLA SI IAR BLA.

Anonim spunea...

Noua revista a penifestului este bla,bla, bla aparuta in urma unor negocieri secrete in laboratoarele bla,bla,bla,deci cu b mic de la................................

Anonim spunea...

Sunt tare dezamagit de acest bla, bla, bla.Este mult mai destept decit Selaru,deci cunoaste mai multe metode de a ne scapa de stres.Va multumim pentru aparitie,recompensa va fi substantiala pentru ca sunteti incapator,aveti inima larga si nu numai...

Anonim spunea...

A inviat Selaru inainte de pasti,oare cui ar trebui sa multumim,Dumnezeule Atotcunoscator-doar nu lui bla,bla.

Anonim spunea...

Pentru intelectualul de la 03.01.2010, 17:55:00
Explica-mi si mie ce inseamna "plancarda",ca voiam sa iti urmez sfatul,dar nu stiu sensul cuvantului inventat de tine.Cauta in dictionar si vei vedea ca exista doar "pancarta"sau "placarda".La mai mare,carturarule!

Anonim spunea...

Prin postarile tale,nu ai facut decat sa confirmi inca o data in plus ca am avut dreptate in ceea ce am afirmat.Du-te mai repede la doctor!Desi nu cred ca te mai poate salva!

Anonim spunea...

sa ne spuna, daca are curaj, cel cu paranteze patrate cum de a ajuns din OS la escorte, cum stie sa umble armamentul si munitia din dotare sau cum se da drept capitan de politie, astea-s nimicuri pe linga altele mult mai grave.....

Anonim spunea...

@ 04.01.2010, 22:33:00

AI DREPTATE DACA TE REFERI LA R.H. , TOTI COLEGII MAI VECHI STIU CE II POATE CAPUL SI SE MAI BATE CU PUMNUL IN PIEPT PRIN UNITATE CA ESTE BARA-BARA CU BURLI SI NIMENI NU ARE CE SA-I FACA PENTRU CA ARE PENSIA IN BUZUNAR.
RUSINE ”PROFESIONIST” DESAVIRSIT(STII SA FACI TREABA DOAR CU BITA, ALTCEVA NU STII SA FACI, SAU PARDON, MAI STII, DAR AVEM SI NOI DOVEZI SI POATE NE FACEM PARCHATARI), BAGI NUMAI INTRIGI SI NE FACI DE RUSINE PE ORIUNDE TE DUCI PRIN TARA.
IL MANEVREZI PE 10 LEI CUM VREI TU, AICI ESTI BAIAT DESTEPT, DAR IN REST AI RAMAS DESCOPERIT.....