Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 20 decembrie 2009

Mai marii... pe provincii

In conducerea ANP avem un banatean, un ungurean si nelipsitul moldovean. Toti trei parcati la etajul 1 al cladirii care e mai aproape de circ decit de gara ca sa nu faca varice de la urcatul scarilor. Daca in popor se spune ca "banatul ii fruncea" sunt dezamagit ca la banateanul in cauza nu se vede diferenta intre frunce si dos.

Banateanul plingea in pumni, smulgindu-si parul ca Popey marinarul nu l-a facut general. Il inteleg si-l compatimesc. Va ajunge general atunci cind lacrimile lui vor ajunge la nivelul paramei lui Popey. Cred ca in 5 ani cit mai sta Popey marinarul are timp sa creasca nivelul.

Ungureanul nu se vedea de fum si de conspiratii. Nu m-as mira daca Firinica a facut hemoroizi de la stat la birou de la 8 la 16 scriindu-si CV-ul si declaratia de avere.

Mai incolo vad o lumina imensa, puternica pe sub usa lui moldoveanu si ce sa vezi , stupoare: luminita de la capatul tunelului este la moldo in birou. A salvat luminita cind s-a distrus tunelul. Luminita ca era in birou la nea Fane.

Daca iesea prostanacul te facea general, nea Fane. Pana iese ramai si citeste RG 1, intoarcerile din mers si scoate ghidul directorului adjunct specialist in varuit pereti si borduri, maturat paianjeni de pe holuri etc, ca in rest nu ai facut nimic.

La secretariat, o tanti suparata ca banateanu i-a promis un birou mai jos ca la etajul 6 e tare aerul. Pinochia Serban. La cit de aeriana e o mutam in popota ca oricum e cu capul in nori. Poate pleaca singura. Avem si noi dreptul la un cadou de Craciun.

22 comentarii:

Anonim spunea...

VIN SARBATORILE....
FARA SPERANTA DE MAI BIME SI CU MULTE LIPSURI PE CARE ALTII NU VOR SA LE VADA.
-FARA PRIME
-FARA ECHIPAMENT PE ANUL 2009
-CU SALARII DIMINUATE
-CU NORMA DE ECHIPAMENT DIMINUATA PE ANUL 2008.
-CU REDUCEREA VALORI DE ECHIPAMENT.
-FARA PLATA ORELOR SUPLIMENTARE.
-CU DIRECTORI DE PENITENCIARE INPUTERNICITI PE CE CRITERII NUMAI DEDIRECTORI DIN ANP CUNOSCUTE ,UNII CHIAR AU DAT EXAMENE SI NU AU FOST ADMISI CA APOI SA FIE INPUTERNICITI. DOMNILOR DIRECTORI AI ANP ACESTA ESTE BILANTUL CONDUCERI DVS IN ACESTI ANI DE CAND VA AFLATI IN FRUNTEA ANP.
- OCONDUCERE DEZASTRUOASA DEMISIAAR FI UN GEST FRUMOS.

Anonim spunea...

slab articol.

Anonim spunea...

Proasta conducerea ANP-ului, proasta conducerea sindicatelor si noi suportam consecintele!...DEMISIA!

Anonim spunea...

ALOOOO !ALO !Linişte acolo în spate !Nicule, mai dă-le o sută de lei...

Anonim spunea...

20.12.2009, 12:15:00
Pomeneai de conducerea ANP si de conducerea sindicatelor,bine ca esti tu destept care te scalzi in promiscuitate si faci pe altii prosti.
Esti oricum un anonim care nu are curajul sa spuna lucrurilor pe nume,barbateste.Bine ca-i faci pe altii prosti.
Hai sictir stupid anonymous .

Anonim spunea...

PTR 12:15. Daca in opinia dumneavoastra atit cei care conduc anp-ul[cu care nici eu nu sunt de acord] cit si cei care conduc sindicatele[aici va rog daca aveti timpul necesar sa meditati putin],am rugamintea sa veniti cu ceva constructiv,care sa puna intr-o lumina naplacuta sindicatele din sistemul penitenciar,ptr perioada urmatoare.Ma tem ca nu aveti dreptate in aceste momente sau nu realizati contextul politic din aceasta perioada pe care il traverseaza societatea romaneasca.Am rugamintea sa vizionati imaginile trimise de ADRIANA OMOCEA si BERES VASILE si poate deveniti mai bun.Personal tin sa le multumesc celor doi si le urez sa aiba parte numai de bine,atit ei cit si familiile lor.PTR A MA PUNE LA ZID -SA STITI CA A POSTAT PAZNICUL RADU HILOHE DE LA GRUPA SINDICALA GALATI

















traverseaza societatea romaneasca. Ar fi bine daca reusiti sa vizionati imaginile trimise de ADRIANA si VASILE,carora eu le multumesc din suflet,probabil demisia si prostii nu ar mai aparea in comentariile dimneavoastra.Daca vreti sa-mi dati note proaste despre comentariu,sa stiti ca a fost facut de liderul gruparii galatene-RADU HILOHE.

Anonim spunea...

Baciul ungurean, cu cel moldovean si cel banatean
Mare se vorbira si se sfatuira
Ca la apus de soare
Poate sa omoare ...sistemul penitenciar!

Anonim spunea...

Domnilor, sunt unul din cei multi care au ore suplimentare cu duiumul, am si eu o intrebare, se vor platii orele suplimentare?
Multumesc
P.S. am vazut undeva ca se plataesc dar numai pe lunile XI, X si a XI

Anonim spunea...

...unde-s imaginile domnule, care sunt aceste imagini de vizionat ?

Anonim spunea...

Domnule HILOHE,
Iti admir curajul de a fi, chiar si acum, impotriva"curentului".(de, a cistigat "ai lui mamica" {MACOVEI}alegerile.
Te cunosc ff. bine, ma cunosti si tu.
Daca vrei "un pic de sprijin" eu pot sa-l ofer.
Precizare:in zilele alegerii tale ca lider,am fost in unitate.(pe timpul lui STANCIUC)
Daca vrei,da un semn pe acest blog si te voi suna eu.(am nr. de tel)

Anonim spunea...

Pentru baciul UNGUREAN avem un post liber la P Pelendava Craiova care are in acest moment cele mai multe foste cadre SIPA si BPCT ! Numai aici se poate simti in largul sau. Are destul teren pentru oitele sale si poate incerca noi tehnici de manipulare in cele trei penitenciare craiovene : PMT Craiova, PMS Craiova si P Pelendava. De asemenea are si pe moderatorul Lascar al blogului OLTENIA PRISON care-i apara interesele si mai nou se pregateste sa-i compuna si sa-i dedice poezii ,,MARELUI CONDUCATOR ACADEL,, ! Cine nu crede poate citi articolul MAPA DE DOCUMENTARE de pe respectivul blog semnat de LASCAR.

Anonim spunea...

Despre niste huligani...

http://www.trilulilu.ro/eu_si_cu_mine/e816121ad748dd

Anonim spunea...

Ptr.RADU HILOHE, invata mai intai sa nu te repeti intr-un comentariu si sa fi cursiv "cap-coada"! Respecta parerile altora! Asta:"Proasta conducerea ANP-ului, proasta conducerea sindicatelor si noi suportam consecintele!...DEMISIA!" este parerea mea si o sustin!

Anonim spunea...

PTR. 18;29 SPUNE FRATE CINE ESTI,CA DOAR NU-TI IA NIMENI CAPUL-SAU ESTI SUB ACOPERIRE.ASTEPT TELEFONUL,DACA NU INSEAMNA CA FACI JOCUL CUIVA. MULT NOROC IN TOT CEEA CE FACI SAU NU FACI.

Anonim spunea...

bunicel articol Cat despre banateanu` care gandeste si se afiseaza cu dosul in locul capului patrat, am o de dicatie : sa ajunga general cand o face plopu` mere si rachita micsunele. Vai de mama lui, astia se vor generali, ce dracu` fapte de arme au astia la activ de merota facuti generali? Ca sunt niste executanti patetici, ca sunt nste cozi de topor in mana unor politicieni , ca sunt niste presuri in fata unor ageamii ca ragea si altii?

Anonim spunea...

Sub nici o forma nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ptr. faptul ca ANP si MJLC au semnat actul aditional si ne da banii ,dar nu toti pe echipamentul pe 2008.In continuare cele doua sindicate trebuie sa fie atente la reactiile celor doua institutii,in care lucratorii din sistem nu au incredere. Semnaturile ptr. declansarea urmatoarei etape a miscarii sindicale din penitenciarele romanesti au fost obtinute cu mare usurinta.Sunt mari probleme in sistem care difera de la o unitate la alta.REPET,ASPECT CARE NU TREBUIE SA DERANJEZE---- -----MARE ATENTIE LA CE VA URMA,CACI CU SIGURANTA NU NE ASTEAPTA ZILE BUNE INCEPIND CU 2010.AVEM INCREDERE IN CEI CARE CONDUC CELE DOUA SINDICATE-SNLP si FSANP,SI NU IN ULTIMUL RIND IN LIDERII DE SINDICAT DIN UNITATI ,CARE TREBUIE SA TINA ATENTIA TREAZA TUTUROR MEMBRILOR DE SINDICAT, FARA DE CARE NU AR EXISTA, CELE DOUA GRUPARI CARE AU SI VOR AVEA UN CUVINT GREU DE SPUS IN CEEA CE VA URMA........ CU MULT RESPECT PTR. TOTI MEMBRII DE SINDICAT DIN UNITATILE DE PENITENCIARE. .......ASTEPT MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU O REACTIE SAU O MASURA DESTUL DE DURA CARE SA FIE LUATA DE CATRE CINEVA IMPOTRIVA MEA,DEOARECE VA SPUN CA A POSTAT ACELASI LUCRATOR DIN SECTORUL OPERATIV AL PENIT.GALATI-RADU HILOHE-PINA LA PROBA CONTRARIE-LIDERUL GRUPEI SINDICALE GALATI.

Anonim spunea...

Pentru 14.12:00

Multumesc.
Vasile Beres

Anonim spunea...

@ 20.12.2009, 20:25:00

Isteţule, ai grjă la ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se împlinească. Plopul a mai făcut odată pere şi răchita micşunele... În decembrie 1989. Tot atunci a zburat şi... porcul.

Anonim spunea...

Dilema lucratorului de penitenciar.
In urma reorganizari propuse de ANP unele birouri sau unificat rezultand astfel numai unul singur,nimic deosebit pana aici dar acum vine dilema mea,daca amandoua birourile aveau la data unificari cate un sef de birou,care au ocupat functiile prin concurs, de ambele persoane avand cel putin 5 ani vechime pe functii deci amandoua indreptatite legal sa ocupe noul post,cine din cei doi va fi sef birou si cine ofiter specialist ?????
Oare cineva din cei care au gandit reorganizarea la nivel de ANP sau reprezentantii sindicatelor care au participat la negocieri pe tema reorganizari sau gandit si la aceast fel de situatii.
Este posibil sa vedem din nou aceleasi smecheri din sistem cu cine are mai multe relatii ,fata de cine seful are mai multe obligati,ori varianta imposibil de gandit in acest sistem prin care cei doi sa participe la un concurs care sa stabileasca cine este mai bine pregatit.
Exista oare cineva care sa stie sa rezolve aceasta dilema ???

Anonim spunea...

PTR 20;21-A plecat corect ce am scris dar a ajuns distorsionat.Oricum legat de cap-coada,mai stim si noi sa le asezam.Dar am inteles aluzia dumneavoastra,si nu va port pica ptr. corectura. UN SINCER SALUT.

Anonim spunea...

cine poate fi deranjat de un sef care utilizeaza etilotestul la intrare in schimb, decat un bautor de meserie ? de ce nu i-a deranjat si pe altii acest lucru? si mie mi se pune fiola la fiecare intrare in serviciu dar nu s-a inverzit niciodata pana acum pentru k stiu sa ma limitez la un pahar si ala baut in timp util k sa nu merg la serviciu pe 7 carari....daca esti asa de deranjat de problema , poate ca ar fi indicat sa o lasi mai moale cu bautura k sa nu-ti mai tremure....... la fiecare intrare in tura...

Anonim spunea...

Dar ce faceţi cu agenţii care rămân fără funcţii pentru căse transformă?