Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Despre interimat si interimarii permanenti

M-am hotarit sa scriu despre acest subiect dupa ce am ascultat o discutie inregistrata de la intilnirea liderilor de sindicat cu un “nene” de la MJLC Radu George Buica.

Oameni buni, pentru ca o persoana sa devina agent sau ofiter la puscarie trebuie sa indeplineasca niste conditii, iar apoi sa sustina un examen scris la care nota minima pentru a fi admis trebuie sa fie 7. Un agent pentru a fi promovat pe o functie sau ca sa ajunga ofiter trebuie sa indeplineasca niste conditii obligtorii iar apoi la examenul scris ia o nota minima de 7.

Un ofiter pentru a promova pe o functie de executie sau de conducere trebuie sa indeplineasca niste conditii iar apoi la examenul scris nota sa fie de minim 7. Asta scrie la lege, mai sus lucrurile se schimba. La puscarie functiile de conducere sunt ocupate de ani buni de zile de interimari cu nota la examen de 2-3 dar sustinuti de sefii ANP, iar motivatia acestei sustineri mie unul imi scapa.

Daca stau si ma uit mai departe, asa ca un marinar in zare si vad un director general sustinut politic de PDL si un director adjunct sustinut de PSD. Asa se zice. Ambii vor sa fie generali. Primul minte mai rau ca Baronul Munchausen, spunind presei ca avem bani, ca toate sunt roz si noi aruncam caschetele in aer de bucurie ca e domnia sa la conducere, ca liderii de sindicat au luat-o razna.

Al doilea, a ajuns sef la ANP dupa ce un detinutii au sapat un tunel incercind sa evadeze, iar domnia sa era director la penitenciarul respectiv. Era mai interesant daca hotii sapau tunelul si se trezea nea Ionica cu ei in birou. Imi a duc aminte ca in anii 90 au fost la Barcea 2 evadari si la fiecare evadare comandantul de atunci a fost avansat.

Unii normali la cap ar crede ca suntem pe invers. Nu va mai mirati oameni buni ca si la MJLC e la fel. Functia de consilier juridic la MJLC, functie pe care este domnul Buica o vana, este asimilata magistratilor, iar domnia s-a a picat la examen la drept civil, iar la contestatie a mai luat 3 puncte sa treaca saracu examenul.

Ce nervos era domnul Buica cind i-a spus ca ce face cu interimarii cu note de 2 si 3!? "Hai sa uitam, ca au trecut 2 ani" spunea. Da au trecut dar aia sunt tot interimari si iau salariu degeaba ca sunt pe dinafara meseriei si ne dau ordine dupa ureche… Dar, cine are ochi sa vada si urechi sa auda. Altii ca ei?

45 comentarii:

Anonim spunea...

Ce sa-ti povestesc, Huginn... L-ai prezentat pe Cezarica de ma asteptam sa supa gura targului. Si el a venit cu aceleasi povesti rasuflate despre interimari, despre notele de 2 si de 3 de la Barcea, despre tunelul de la Focsani s.a. la fel de banalizate, de le stiu si cei mai neinformati ofiteri.

Anonim spunea...

Mai fratilor!!!!!!


De unde bani pentru echipament si ore suplimentare daca trebuie platiti imputernicitii? La penitenciarul Q ofiterii cu functii de executie sint imputerniciti de ani de zile pe functii de conducere fara a sustine nici un examen ia bani cu lopata de nu se mai stie de ei...
Altii s-au trezit peste noapte directori fara a sustine nici un examen ( NICI UNUL!)
Acest lucru inseamna 50% spor de conducere atunci de unde ....masii sa mai fie buget?
Vuiesc ziarele ca avem nu stiu ce salarii , da e adevarat dar numai unii ajung la un salariu de 6000 Ron net pe luna! fara stimulente!!!!
Raspundeti? Ce solutie gasim ?

Anonim spunea...

Slabute comentariile si in neconcordanta cu realitatile din sistemul Penitenciar.

Anonim spunea...

de ce vă cramponaţi şi nu scrieţi nimic despre turismul ppl- ilor la teatru etc. pe banii noştri pe bani publici?
de ce aţi respins tot ce am scris despre acest lucru
de ce, de ce , de ce
pentru că nu sunteţi obiectivi
pentru că nu sunteţi decât nişte simpli demagogi, etc.

Huginn spunea...

@ 12.12.2009, 00:24:00
Cred ca ati inteles gresit. Si dansul, ca si noi, se straduieste. Daca aveti ceva mai bun sunteti invitatul meu... sa rupeti gura targului.

Omul din spatele pseudonimului scrie despre ceea ce vede. Poate ca realitatea e rasuflata, poate ca ctiticile superior-neimplicate sunt rasuflate... Cine stie?!

Va astept!

PS Inca il mai astept pe cel care-si spunea Nasul si avea impresia ca... va rupe gura targului. Aproape 3 saptamani au trecut si postacul (Intra in categorie) n-a reusit sa produca nimic. Sper ca dumneavoastra aveti intentii srioase.

Anonim spunea...

ar fi bun un link pentru a reaminti notele consilierilor juridici din MJ

Huginn spunea...

@ 12.12.2009, 09:04:00

Pentru ca nu scriem la ordin si nu suntem la ordin. Din aceasta cauza.

In plus cred ca oricum se face prea putin pe educatie si pe imagine si ca nu aici se pierd banii sistemului penitenciar.

Huginn spunea...

@12.12.2009, 09:11:00
Am pus unul dintre link-uri in text. Pentru alte articole pe teme similare puteti fo,osi motorul de cautare inclus in blog. E foarte bun.

Articole:
http://penifest.blogspot.com/2008/12/radu-buic-prost-la-concurs-revenit-la.html

http://penifest.blogspot.com/2008/09/concursuri-impostori-naivi.html

Tabelul cu notele:
http://www.scribd.com/doc/8774078/Tabel-Proba-Scrisa-cj-09122008

cezarica spunea...

Nu am avut si nu am pretentia unor articole extraordinar de reusite, pe placul tuturor si sa reflecte doar noutati. Am vrut sa atrag atentia asupra unora care ocupa scaunele aiurea , blocand locul celor competenti ,acestia din urma fiind in umbra celor incompetenti( vezi notele de la examene) sustinuti de mai marii ANP, care la randul lor au sustinere politica ,fiind simpatizantii unor partide mari.
Eu unul imi doresc sa lucrez cu sefi competenti pentru ca munca este mai usoara. Au spus multi ca notele mici sunt o greseala . Perfect dar sa mai dea o data examen, in conditiile in care toti cred ca am mai avut asemenea momente. Regretabil este ca dupa peste 20 de ani de meserie cazi cu 2-3, mie unul imi pune mari semne de intrebare. Agentii cad cu note in majoritatea de 5-7 la examene, ofiterii la fel iar directorii cu 2-3.
Dupa revolutie ,cind au aparut primele ziare si publicatii cititorii, avind alte opinii fata de ziaristii respectivi nu au mai cumparat publicatia. Asa au aparut acum peste 100 cred de ziare ,cotidiene si locale pentru ca marea masa a cititorilor sa fie multumita.
Acum , in era internetului au aparut blogurile, iar celor nemultumit le recomand cu caldura alte bloguri pentru gusturile domniilor lor.
Sunt deschis oricaror sugestii dar si la reclamatii. Mi-as dori sa-mi sugerati despre ce anume sa scriu dar sunt convins ca articole despre bani, restante etc. ar fi pe placul unora.
Cu stima

Anonim spunea...

SCRISOARE DESCHISA CATRE dir. gen. ANP, dl.Ioan Bala
------------------------------
Stimate d-le dir. gen., un grup de cetateni curiosi doreste, in baza legii accesului la informatiile publice, sa ne puneti la dispozitie urmatoarele date:
-baza legala in care s-a desfasurat concursul recent, de la sediul ANP, de angajare din sursa externa'
-bibliografia si conditiile de concurs;
-gradele de rudenie ale proaspetilor admisi in urma concursului cu actualii fpss din sistem (ca sa nu fie deranjul prea mare , va rugam sa va limitati la gradele I si II);
Va marturisim ca noi stim cat de "greu" a fost acest concurs si cine a reusit accederea in randurile fpss prin bunavointa ANP, dar dorim transparenta. Asteptam raspuns, in caz contrar vom fi nevoiti sa incepem golirea sacului tocmai de Craciun. Incepem, bineinteles, cu aceasta micuta steluta de brad, ultima dvs. isprava, o adevarata bijuterie in materie

Anonim spunea...

Buica incompetentul este pleonasm! Cum poti sa lasi in urma cei 2 ani cu note de 2-3 pentru ca tot acei ofiteri pregatesc acum reorganizarea si bunul mers al puscariilor?Sunt doar niste meschini ce tin de functie cu imagine sociala!SUNT PALIATIVI SI FAC SERVICI,DAU DISPOZITII DUPA URECHE,FAC ABUZ DE CEVA CE NU ESTE AL LOR!INCOMPETENTA!MARA DE LA BARCEA-"PROSTUL NU E PROST DESTUL DCA NU E SI FUDUL"ACUM SA-L LASAM IN PACE PTR CA VINE CRACIUNUL SI ESTE MAI BUN DECAT PAPA,DUPA AIA...DOAR LA PASTI ISI MAI REVINE!

Anonim spunea...

ref. SCRISOARE DESCHISA CATRE dl.dir.gen. Ioan Bala
-----------------------------------
Nu avem ce face, fiecare cu fixul sau, unii cu Buica, altii cu Bala. Si pentru ca ne tot parvin informatii pe diferite cai, pe care le-am deschis de curand, cu ocazia invitatiei la dialog a d-lui director, mai adresam cateva intrebari nesimtite:
-va rugam sa ne precizati si daca in urma ultimului concurs de angajare din sursa externa, desfasurat intr-o discretie absoluta la sediul ANP, au fost admisi si candidati ai caror rude de gradul I,II au legatura cu inalre pozitii in partidele aflate la putere; (nici nu stim cum sa ne adresam ca sa va menajam cat mai mult, d-le director general !!!); daca nu ne veti raspunde la aceste intrebari, in afara descarcarii sacului in locuri mai largi decat acesta, va asiguram ca ne vom ocupa si vom superviza indeaproape cariera proaspetilor dvs. ocrotiti si ajutorati, dezinteresat desigur, in vremuri grele. la multi ani !

Anonim spunea...

Dacă tot aveti informatii despre rudele celor incadrati, dati pe blog, ca de la ANP n-o sa vedem nimic.
Asa poate se vor simti.
Oricum, daca tata e senator eu nu pot lua un concurs la puscarii?

Clopotica spunea...

Si se mai vorbeste de transparenta in sistemul penitenciar. Dar asa ne trebuie daca stam si privim. Si e vorba despre vietile noastre.
Seful meu a luat nota cinci. Felicitari! Vrem sefi de nota cinci. Probabil e prea greu pentru ei sa salte mai sus.Si cand ma uit la ei ce importanti sunt.
De ce nu se organizeaza concursuri pentru ocuparea posturilor de sefi vacante? Sa se termine cu imputernicirile. Ca tot aia de 2,3 sau 4 sunt. Sa dovedeasca evolutia. Ca poate a fost o greseala.
N-am vazut sistem mai corupt pe fata ca asta in care ne zbatem sa existam zilnic.

Nasul spunea...

Huginn, multumesc, nu m-ai uitat! Dar acum am un alt scop in viata si chiar fac ceva pentru asta. Va citesc, ma mir, trec mai departe. Critica e un rau?
Oare asta cu postacii e realitate sau imaginatie?

Anonim spunea...

SCRISOARE DESCHISA CATRE dir. gen. ANP, dl.Ioan Bala
Un grup de functionari de la penitenciarul Craiova sunt curiosi cand opriti actele de discriminare.
Si ca exemplu apropo ,de interimarii permanenti, va amintim ca fiica fostului nostru coleg colonelul CONE MARIN,DINU RAMONA este imputernicita in functia de sef serviciu educatie de 3 ani ,dupa ce la concursul organizat de ANP pentru aceasta functie a luat NOTA 3.

Suntem curiosi de ce DINU RAMONA beneficiaza de indemnizatie de conducere de 35 % timp de trei ani, iar alti colegi de aceiasi categorie nu beneficiaza???
De ce???
D-le director singura diferenta intre DINU RAMONA si ceilalti este ca ea este fiica lui CONE MARIN,fostul d-voastra coleg de scoala militara ( CONE a spus cu iz de lauda)si intradevar a fost intruita dupa chipul si asemanarea lui.
Intruirea a condus la performanta marcanta ca toti interlopii,fosti directori,etc ,sa ajunga actori de teatru ,scriitori,pictori.Iti este mai mare "dragul" sa asisti cum recita interlopii poezii iar pentru asta beneficiaza de zile castig.

Ca jurist si doctor in stiinte jurudice,considerati discriminare sau nu???

Asteptam un raspuns de la d-voastra sau de la d-l Ioanitoaia ca tot este la Craiova.

Anonim spunea...

Bun venit Cezărică. Interesant articolul, în general. Sper să scapi pe viitor, totuşi, de greşelile de dactilografiere. Emoţiile au fost mari de data asta. Bafta pe viitor!

Anonim spunea...

Clopoţico, dar ai termen de comparaţie? Crezi că celelalate sisteme instituţionale din Românica sunt altfel? Nu! Molima este peste tot la fel. Au EI grijă...

Anonim spunea...

Si la Giurgiu repetentul Berechet, fostul director imputernicit, dupa ce a luat nota 4 a fost imputernicit director al penitenciarului. In antecedente a mai picat cu nota 2 un concurs pt. postul de director de penitenciar. Chiar daca s-a pensionat urmarile managementului defectuos al acestuia a lasat urmari. Inainte de pensionare a imputernicit sefi de servicii , cu toate ca nu era de competenta lui ci a directorului general, a imputernicit directori care cu o luna inainte au fost atentionati de ANP pentru ineficienta; toate aceste ca schimb de servicii pentru proiectul de management pe care i l-a facut mai sus mentionatii, cu care domnul Berechet s-a prezentat la concursul pt. functia de director al Penitenciiarului Giurgiu.Bineinteles ca s-a incurcat si la citit si a fost picat cu nota 4; ulterior fiind imputernicit. Ce conteaza , bani sa iasa. Si astfel ne trezim cu sefi care sunt incompetenti si dormiteaza pe posturile lor primind sume importante de bani. Domnule Buica poate le verificati ca tot va faceati ca nu le stiti.

Anonim spunea...

Grupului de cetateni de la Penitenciarul Craiova,care indraznesc sa se ia de fiica domnului colonel Cone Marin;care nu a fost coleg de Scoala Militara cu domnul director General...:),ci actualul sef la A.N.P-de la Educatie ia fost "sluga"-zicea un oarecare colonel acum la pensie;RESPECT! Domnilor "spioni"aveti oaresiceva niscai informatii,dar cum puteti sa va luati asa tam nesam de o capacitate care nici examenul de bacalaureat nu a putut sa-l dovedeasca decat cu mare ajutor?!Si mai este si ditamai nevasta de subcomisar -avansat la exceptional de vreo cateva ori.(De,era taticul la putere...!)

Anonim spunea...

Domnule Buica va rog sa faceti verificari si la Penitenciarul Giurgiu pentru ca majoritatea functiilor sunt ocupate pe blat:
1. Cotofana Razvan-imputernicit director,
2. Albu Mihaela- imputernicita director adj. educatie(fosta secretara a lui Antonescu)
3.Muscalu Florentin-numit director adj.paza.
4.Mucioniu Ana-imputernicita sefa la psihologi cu doi oameni in subordine. Imputernicirea a facuto Berechet in calitate de director si nu directorul general cum este legal.
5.Antonescu Florin-numit sef la educatori.
6.Constantin Ion zis "flocosu"-imputernicit sef siguranta detinerii.
7.Suseanu Petre- imputernicit sef tura.
8.Neagu Vasile -numit ofiter informatii clasificate.
Mai sunt si altii dar sunt maruntei. Cu puteti pretinde performanta cu astfel de oameni care au ocolit legea ca sa ajunga pe functii de sefi. Am participat la un concurs dar nu a fost loc pt.a nu sunt nepotul lui Martiniuc si nu sunt sustinut nici de sindicate. Si astfel narozii facuti sefi peste noapte traseaza sarcini si chiar au inceput sa creada ca au calitati de sefi. Va rog sa dispuneti o verificare . Pentru astia nu mai este criza. Chiar trebuie sa fie imputerniciti sefi cu doi ,trei oameni in subordine in timp ce la paza se gafaie de treaba? Rog colegii din tara sa publice imputernicitii si numitii facuti sefi fara examen. Asteptam o verificare.

Anonim spunea...

Un calcul mic arata ca 35% din salariu indemnizatia de conducere pe 3 ani de zile inseamna la 5 milioane medie lunar aproximativ 180 milioane de lei vechi.

Acesta este suma de care a beneficiat "specialista" in teatru ,mai precis regizorul DINU RAMONA de la penitenciarul Craiova.
Mai bine ar demara filmarea unui lung metraj asemanator filmului"NASUL" pentru ca actorii nu ar fi nevoiti sa se prefaca ca sunt mafioti..

Anonim spunea...

Pentru domnul IOANITOAIA

Domnule pana nu plecati de la CRAIOVA poate verificati ce spune colegul nostru : 12.12.2009, 13:53:00 ! Dar daca tot vreti sa verificati,haide-ti ca va mai ajutam si noi:

- Directoarea RSR - Raluca Tirca =fina de interlop cardist din Craiova,ea ,,asigura,, castigul pentru interlopii din penitenciar ( datorita interesului pentru activitatea de reeducare!!!)
Este cea care dupa o zi cand a dat examenul de promovare pe functie ( singura ),a mers la director si a intrebat : ,,Unde este biroul meu?,,
Se stia promovata si nu mai avea rabdare sa confirme si ANP ul !
Poate fi vazuta des, in timpul liber in prezenta diferitor intelopi craioveni.

-Sef serviciu -DINU RAMONA=fiica lui Cone Marin.Este cea care ia acordat calificativul lui Gorbunov ,inainte ca acesta sa plece de la Craiova. A ,,sarit,, de la ofiter specialist direct la Sef Serviciu,asta dupa ce in prealabil la examenul pentru a trece in corpul ofiterilor a luat nota 3.Este imputernicita pe acesta funtie de 2 ani!. Singura ei calitate este ca este fica lui Cone si sotia Sefului de birou de la mascati . Nu raspunde la salutul subofiterilor si nici nu-i saluta,ii considera ,,prosti,,.La ultima sedinta i-a reprosat directorului ca nu poate veni in tinuta militara ,deoarece nu mai are prestanta in fata ppl-lor! Dupa parerea ei este mai bine sa vina in blugi mulati pe corp !

- Sef serviciu – Ceausu Ramona ( porecla GURITA )-sageta interlopilor craioveni. Poate fi vazuta des, in timpul liber in prezenta diferitor intelopi craioveni, mai ales a celor liberati din PMS ! Buna prietena cu fostul ppl SANDULESCU STELU.

- Psiholog-Dragomirescu Gabi= fost ofiter SRI,destituit! Este cel care imprumuta bani de la pplei si uita sa-i mai inapoieze,in schimb le promite ca i-i va scoate la clubul unitatii!

- Educator-Mechenici Lilian =fost medic veterinar,este cel care aproviziona cu carne ( fara bani ) conducerea unitatii ,in perioada in care FACAIUL si ISALNITA erau GAZ !Acesta in perioada Craciunului cand cadrele cumparau carcasa de porc,obisnuia sa ceara la fiecare ,,dreptul de smecher,,!

- Educator- Slotea Marian= fost asistent medical, este nevinovat, nici nu munceste nici nu greseste ! Este cel care in urma cu 6 ani a spart un instrument medical scump ,nu a recunoscut si a trebuit sa plateasca tot medicalul paguba produsa. Scrie pe diferite bloguri cu id Bon Jovi.


- Educator-Chita Eugen =in timpul liber filmeaza: nunti,botezuri,inmormintari si apoi le prelucreaza ( fara bani ) la clubul unitatii, unde lucreaza ppleul PAMPU. Este ,,catelul ,, lui DINU RAMONA. Datorita lui ppleii din PMS au MP3 cu iesire video si pot viziona filme porno la TV.


Deci domnule Ioanitoaia poate verificati biroul din pavilionul administrativ,cum intrii in stanga jos in care se serveste nonstop:PITZA, mancare de la Catering, cafea, prajituri si altele.Toate aceste lucruri in timp ce restul lucratorilor RSR muncesc.De asemenea va rog sa verificati cati din ce mentionati mai sus respecta programul afisat pe sectiile de detinere. Va dau un safat : vorbiti cu ppleii si o sa vedeti ca sunt scosi doar la sfarsitul lunii ca sa semneze ca au participat la activitati !Daca mai aveti rabdare poate verificati si echipa de teatru a ppleilor cu care s-a mers la Teatru NOTRA si care este formata in majoritate din interlopi. Cu sperarta ca o sa ne ascultati si o sa va interesati,va multumim !

chiscubarba spunea...

aşa da!
bv. măi anonimule de la 20:25,dar sun convins că mizerabilii carcalaci sunt imuni!

Anonim spunea...

domnilor ,la voi la Craiova este iadul pe pamant ;eu credeam ca numai la noi la Deva se petrec lucruri ne curate ,dar vad ca legile facute de Monica macovei ,a adus numai haos si coruptie in penitenciarele Romanesti.

Anonim spunea...

PT DOMNUL IOANITOAIA CA TOT SUNTETI LA CRAIOVA IA URMARITI PROCEDEELE DE REPARTIZARE A SUBORDONATIILOR LUI DINU CLAUDIU .ARE DOUA TABERE UNII CARE IL SPRIJINA CA SI EL INCHIDE OCHII,IAR PARTEA DOUA NU EXISTA PT EL ,[SUNT SUBORDONAT LUI]CRED CA LUNI O SA FIARBA

Anonim spunea...

Craiova.... Domul Ioanitoaia,d-na Eremia noi cei de la Craiova suntem niste oameni de nimic....Problema craiovenilor este de fapt problema intregii tari.Suntem condusi de cine nu trebuie.Aici nu ma refer la Becheanu el este un om care stie ce vrea dar nu stie cum sa aplice pentru ca este inconjurat de oameni PROSTI.ASTA ESTE CRUDA REALITATE ACCEPTA SA PUNA IN POSTURI CHEIEI OAMENI NEPREGATITI.Uita-va la toate sectoarele - in afara de paza -
REEDUCAREA - la pamant...toata ziua stau numai in birouri
LOGISTICA - la fel stau numai la birfe, te privesc de sus deoarece ei stiu TOT, dar uite ca lucrurile nu stau chiar asa .NU SUNT ASA DESTEPTI PE CIT SE CRED
FINANCIAR aici n-am cuvinte de cand numai e Stoian E. pe salarii toate lucrurile sunt aiurea , nimeni nu stie sa faca nimic.

Anonim spunea...

Prea multa cenzura d-le Huginn,lasati oamenii sa-si spsuna parrarea chiar si despre dvs.

Anonim spunea...

Domnule Doctor Bala ai de gind sa faci ceva ptr. sistemul asta.

Anonim spunea...

Nimeni nu v-a fi cenzurat daca repecta regulile de poastare. Nu e destul ca "obiectul" muncii noastre ne injura tot timpul ne mai comportam si pe net ca mitocanii. Evtati acest aspect si garantat nu veti fi "cenzurat".

Anonim spunea...

Anonimul 13.12.2009, 08:34:00
Vorbesti in numele tau ?

Domnule Director General al ANP scoate-ti la concurs toate posturile cu imputerniciti si o sa scapati de toate problemele care se dezbat aici !
Asa avem si noi liniste si dvs. Va rugam ca in cadrul concursurilor respective sa asigurati transparenta si corectitudine. Aici ma refer tot la Craiova,unde la concursuri pe diferite posturi concureaza un singur candidat cu el insasi! Exp : Bala,Becheanu,Nitoiu Raluca !
Va sugerez pentru a asigura mai multa transparenta,la concursurile respective sa participe ca invitati si liderii sindicatelor din respectivele institutii.

Huginn spunea...

@13.12.2009, 11:43:00

Pai vorbiti stimabile, incercati sa fiti totusi articulat si sa aveti argumente. Nu ajung declamatiile, dar daca totusi vreti sa va limitati la asta incercati sa folositi o tribuna.

Anonim spunea...

Cea mai mare perioada de interimat o are Bala Constantin de la Craiova intre anii 2004-2009,cu exceptia catorva luni noiembrie 2008-februarie 2009,cand a ocupat postul de director la Craiova prin „concurs”.
In acesti ani a ocupat functii de director imputernicit la PMT Craiova,Severin,Targu Jiu
Acum chiar si dupa cazul Gorbunov a fost imputernicit sef serviciu productie fara studii corespunzatoare.

Anonim spunea...

nu mai cereţi legalitate la cei din corpul de control al ANP, că sunt din acelaşi aluat ca şi ceilalţi. Dosesc dosare de cercetare ca să tracă anul de la săvărşirea abaterilor(cu fapte penale chiar), nu fac anumite cerceteri (asupra medicului şef de la GIURGIU care şi-a insusit banii colegilor, amanta unui fost cadru din corpul de control)etc. Vreţi dreptate, o gasiti in alta parte....etc.

Temnicerul spunea...

Carmen Matei imputernicita Director Adjunct pt. Educatie si Asistenta Psihosociala la penitenciarul Iasi este de doi ani pe aceasta functie, la fiecare sase luni fiindu-i prelungita imputernicirea de catre director cu aprobarea ANP. Ultima imputernicire a fost fundamentata de evaluarea care si-a facut-o... singura!!!
Si celelate au fost facute la fel. Ea centreaza, ea da cu capul. Bravo.

Anonim spunea...

Si la Giurgiu directoarea adj. educatie Albu Mihaela a fost imputernicita fara sa fie discutata in Consiliul de Conducere asa cum este legal. Ea se lauda ca atata timp cat la ANP va fi Bejan ea va fie dir. la educatie cu toate ca nu preo o duce capul. Cat timp a fost educatoare a facut munca de secretariat pentru Antonescu . Se poate verifica din registre ca in ultimii 4 ani nu a avut treaba cu detinutii, nu tu raport , nu programe, se poate verificat din registre , de la ppl care practic nu o cunosc, de la sefii de sectii sau supraveghetori. Singura calitate care a facut sa ajunga dir. este ca Bejan o simpatizeaza prea mult.

Anonim spunea...

Domnule Ministru , puteti sa va implicati putin si in sistemul penitenciar. Se vede de la o posta ca conducerea ANP-ului cu girul lui Ragea a facut praf sistemul. Uitati-va si dumneavoastra ce reclama oamenii din penitenciare.

Anonim spunea...

Pt 08.34.

Pai de ce nu il inconjori tu pe Becheanu ,barfitoare mica ,sau tu inconjori pe altcineva???

Stai la PMT Craiova ca nu este de nasul tau PMS maimutoaico!!!
Nu te mai baga in activitatea PMS-ului ca se numeste imixtiune in activitatea altor functionari si in plus de asta mai avem si probe.

Anonim spunea...

In ajutorul colegului 12.12.2009, 23:50:00

Sotul
Seful serviciului -DINU RAMONA respectiv Dinu Claudiu -seful de birou de la grupa de interventie a PMS Craiova a inceput sa-si mosteneasca socrul si are pretentii de la mascati sa vina cu ,,dreptu ,, la el de sarbatorile de Pasti si de CRACIUN,atunci cand ar trebui sa fie acordate primele si calificativele !

Matroana lui Bejan spunea...

Ce tot vorbiti de Bejan fratilor? In adancul sau e un pazist convins si nu stie decat sa iasa in fata la sprituri organizate cu diferite ocazii iar dupa aceea face avansuri colegelor din sistem ca sunt mai multe si mai frumoase pe la educatie decat la paza. Chiar vreti sa trimitem clipuri filmate de pe la intruniri ca sa ne credeti domnule Predoiu? Le vom trimite, dar la...presa.

Anonim spunea...

La Giugiu situatia sta in felul urmator:carcotasii care se asteptau sa ocupe aceste functii de interimat dupa recentele alegeri,s-au trezit ca la alegeri nu a iesit cine trebuia,iar acum au inceput cu vesnicele mizerii,mizerii care ii definesc ca oameni,colegi,etc.Daca ne uitam in spate pe acest forum putem lesne sa-i identificam pe acesti asa zisi colegi.

Anonim spunea...

La Bacau 'fostul spion sipa 'a inpins vintul si inca il mai inpinge in biroul directorului ,de 2 ani, fara a fi participat la nici un concurs.Daca mai cara un camion de mere si unul de brazi la ANP de craciun mai primeste un mandat pt. a face vechimea necesara .Dar la concurs mai mult de 3 nu obtine.Bine ar fi sa urmeze exemplul lui Berechet,care s a convins ca i palaria prea mare pt. capul sau.Dar dr.mai avea ceva,ceva sub palarie, dar la Margasoiu au murit toti neuroni inecati in rachiu de sfecla ,cit a fost la sipa ,iar acum pe cei ce au mai ramas i a distrus tragind pe nas, noapte de noapte, prin barurile lui Hassan,caruia ii da raportul in fiecare dimineta despre starea acestora ,caci saracul e ascuns iarasi in penitenciarul stapinului.

Anonim spunea...

Numai cine nu-l cunoaste pe domnul fost director Bala Constantin nu stie ce fel de om este noi ne-am facut o parere foarte buna despre dumnealui cit a fost la Gorj director a avut usa deschisa pt toata lumea, nu e bine sa ne uitam peste gard , aceeasi colaborare buna a fost si din partea domnului SAVESCU actualul director de la Severin .Toata stima sunteti oameni deosebiti, nu va lati dupa cei care va " musca"dosurile.De la Gorj, CU DRAG PT CEI DOI SARBATORI FERICITE UN AN NOU MAI BUN, sanatate, pace si liniste sa aduca anul care va veni

Anonim spunea...

Da,concursurile ar fi necesare dar dorind ca pe aceste posturi sa ne procopsim cu oameni competenti:
-bibliografia adaptata la cerintele postului scos la concurs;
-teoria ca teoria,practica ne omoara:formularea unor subiecte care sa puna in valoare cerintele specifice sistemului ,pe acel post de conducere;
-ganditi-va si la perioada in care stabiliti data desfasurarii concursurilor.
Ar mai fi si alte aspecte dar sa le gandeasca cei ce doresc cu adevarat sa faca echipa cu adevarati specialisti!

Anonim spunea...

dar de interimatul de la braila ce ziceti domnilor?director un sef resurse umane de la galati,dir adj un sef de sectie de la galati,iar la tichilesti director mai nou o doamna,respectabila sunt sigur ofiter secretariat de la ....ghiciti?...galati desigur.se pare ca e o mare fabrica de directori galatiul asta