Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

marți, 8 decembrie 2009

Cota de echipament

Pentru cei interesați, mai jos aveți contravaloarea echipamentului pe 2008. ANP se hotari că respectivele cote și modalitatile prin care au fost calculate anterior "nu era bune", ca să citez un clasic în viață

Conform prevederile ordinului nr. 94/C/2009 cota de echipament se modifică astfel:
  • agenti barbati cota veche - 1834; cota nouă 1525
  • agenti femei cota veche - 1755: cota nouă 1486
  • ofiteri femei cota veche - 1795; cota nouă 1491
  • ofiteri barbati cota veche - 1824; cota nouă 1509

La această cotă se adaugă 6%, rata inflației.

Cota de echipament 2008

50 comentarii:

Anonim spunea...

pai suma asta este echiparea completa,aia o data la 3 ani sau ce trebuie sa luam pe 2008?? pana la urma cati bani trebuie sa luam pe 2008,respctiv 2009??

Anonim spunea...

Rata inflatiei fata de februarie 2009 cand s-au trimis in unitati noile preturi este de doar 3,73%, sub cei 5% necesari aplicarii corectiilor. Cum ati calculat dvs. 6%? Daca justificati in timp util, vom recalcula si noi in unitati.

Anonim spunea...

Sa inteleg ca daca aveam de luat 1.800 Ron acum am de luat 1.500 Ron?
Brusc si-au dat si ei seama ca au gresit.CE IDIOTENIE!
Numai la noi se putea intampla asa.
La MAI si armata cota la echipament a crescut, la noi scade.
...******************MASII.
Nu ma intrebati ce am scris, o sa va dati seama.

Anonim spunea...

intrebarea este: de ce nu era bune?
si cind dreaku se da banii astia?

Anonim spunea...

astia ne aduc la disperare fratilor.............nu mai inteleg nimic,isi bat jok de noi pe fata.asa ceva e de necrezut,cum pana acum nu a putut sa trimita in unitati adrese cu noua cota ?
e o noua manevra a lui firinel,trebuie neaparat sa plece din anp,altfel va fi linsat.

Anonim spunea...

Lucrind an sistem de 10 ani, saptamana trecuta antr-un exces de nervi cind am ajuns la baza , cum i-am vazut pe liderii nostrii de sindicat, i-am si luat la ture in sensul ca, nu sunt lideri care sa fie ascultati si care sa faca lucrurile sa mearga ajutindu-ne cu drepturile la zi sunt, poate colegi care au un singur salariu ,doi copii si o groaza de rate si ei o stiu ,dar au ajun s sa se uite an gura A.N. P -ULUI,si nu la drepturile noastre. Daca s-ar fi****** cei mari in gura lor si le-ar fi spus sa-l inghita, asa ar fi facut fara ar spune ceva,eu, o spun si am spu-s-o mereu: liderilor nostri,: fiti barbati nu carpe ca de aceea platim sindicatele, daca ne retragem, nu va convine ca ne-a picat guvernul, acum abia se instaleaza, traiasca democratia, sus cersetoria .Asta suntem cersim drepturile noastre. Dupa 10 , 20 25 ani vechime domnia si prostia doare,

Anonim spunea...

GREVA! Cine a refacut calculul, Firinel?

Anonim spunea...

Bancher : ...... hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte stranse; Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern. Atunci, si acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.Actualul presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate economica si politica; a trebuit sa presam extrem de mult pentru ca ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.
Preluat w.w.w.urbaniulian.roi

Anonim spunea...

Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet, noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important, ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam.W.W.W.urbanviorel.ro

Anonim spunea...

aplicati terapia prin ras prima data ca urmeaza si ce-a prin plans fara sa vreti MESAJ DE LA ARAD

Anonim spunea...

cind sa ne dea gresesc , cind sa ne ia e corect ;sintei nise minti luminate(sefii paznicilor)

Anonim spunea...

Este un artificiu al ANP/MJLC pentru a putea spune ca ne-au dat 100% contravaloarea echipamentului pe 2008. Veti vedea maine la negocierile de la MJLC.

Anonim spunea...

este curios cum cineva care ajunge acolo sus, i se da hapul si nu mai stie de unde a plecat.
i se face o spalare completa a creierului, a ratiunii de a fi pur si simplu om, cinstit si onest asa cum ne cere codul deontologic.
cu alte cuvinte legea se aplica numai pe cei slabi(palmasii-in termen penitenciar) iar cei sus pusi o aplica in favoarea lor.
nu se vrea a se gindi logic, practic in aplicarea legilor in vigoare.de ce? de ce ni se cere sa le mai respectam? si le respectam pentru cca sintem oameni simpli si onesti. cu asta ne mai mindrim asta este singura noastra amagire de a fi pur si simplu om cinstit
oare cei din conducere stiu ce inseamna acest cuvint?
unde este cinstea si onoarea de a fii ofiter? s-a pierdut pe drum ,sau sint doar niste cuvinte frumoase de fatada.
oare citeste cine trebuie aceste cuvinte, mai trezeste in cineva acel ceva ce ne separa de regnul animal. cu stima

Anonim spunea...

parca vad ca nu o sa mai vedem banii de echipament decat daca ii dam in judecata - apoi castigam si ne esaloneaza plata - si ca va trebui sa o luam de la capat cu zilele fara plata. cand au fost incepute protestele nu trebuiau oprite.acum cersim ca aia la semafor dreptul nostru.

Anonim spunea...

pana la urma se da ceva sau nu din banii de echipament ca vin sarbatorile si pentru noi si familiile noastre si mai luam si salariul micsorat.se faceau niste convorbiri. s-a mai obtinut ceva sau e apa de ploaie si diversiune toata treaba?

Anonim spunea...

...iaca prima reactie a mangafalelor de la anp, sclavii lui base"...ne arde la echipament...a dreaq gaselnita bah...ptiu sclavilor pd listi...abea asteptau sa iasa betivu ala...

Anonim spunea...

Logistică la greu la.... MAI

Reţeta succesului cu care “Echipa de Fier” de la conducerea Internelor încearcă să ţină sistemul sub control este cît se poate de simplă şi eficientă: logistică la greu! Astfel, după toate probabilităţile, poliţiştii români vor fi dotaţi cu armament modern, cu maşini de intervenţii viabile şi alt echipament de ultimă oră. Adică exact ceea ce le lipsea cel mai mult. Alături, bineînţeles, de încrederea care, vorba reclamei, “poate să le dea aripi”. Însă cireaşa de pe tort va fi cu siguranţă reprezentată de introducerea şi păstrarea atît de productivului stimul al recompenselor băneşti acordate pe loc. Pentru că, dacă la salarii este încă greu de umblat, cel puţin în sens pozitiv, cu totul altfel stau lucrurile în ceea ce priveşte procedeul pragmatic de creştere a “productivităţii muncii” promovat prima oară la noi de către chestorul Fătuloiu. Deci, dacă un “miliţian” destoinic reuşeşte să se agite şi să prindă vreun infractor mai acătării, în 24 de ore va trece pe la casierie, de unde va primi pe loc o primă cash. Mai mult, se intenţionează ca şi “sifoanele” obişnuite poliţiei să fie răsplătite în acelaşi mod. Nu o fi totul prea moral, dar este singura şansă de a recîştiga nişte “colaboratori” tradiţionali şi atît de eficienţi ai anchetatorilor.

Le zboară “caşchetele”

Cutremurul din Poliţia Română va fi completat de “executarea silită” a puzderie de vechi “miliţieni” aflaţi pe listele negre deja întocmite. Este vorba, în general, de către veterani care deja ajunseseră să se creadă “nemuritori” în sistem şi care, lesne de înţeles de ce, purtau poreclele de “caşchete”. Deci, în curînd vom urmări împreună publicarea listelor de epuraţi cu mai mult interes chiar decît cele ale cîştigătorilor de la Bingo. Aşa că, vorba lui Ciocan, “vă iubesc”…

Anonim spunea...

Mai taiati, cate putin,cate putin pana cand nu mai ramane nimic din acest echipament!
Si asa:calitativ nu e
cantitativ nu e
acum nici pret nu e
Vai mama lui de echipament!

Anonim spunea...

De unde a luat noile valori din CV-ul lui?
Cum a scazut asa brusc cu 3 milioane?

Anonim spunea...

am auzit azi la radio ca pina la 31 dec se vor aloca bani pt echipament pe anii 2008 si 2009,al 13 lea salar si restantele pt orele suplimentare pt toti lucratorii din penitenciare

Anonim spunea...

Stie cineva daca a crescut valoarea aferenta normei de hrana? Multumesc.

Anonim spunea...

Domnule IOANITOAIA,sef al corpului de control al ministrului,cum poate fi calificata atitudinea d-voastra ,ca in control la CRAIOVA,sa va prezentati in fata plutonului escorte,intr-o dimineata( cand probabil ati primit dispozitie sa fiti treaz)sa faceti presiuni de genul ,,NU VA MAI UITATI IN OGRADA ALTUIA,, ,,DE CE FACETII ATATA VALVA PENTRU DREPTURILE VOASTRE.Cum poate fi calificata aceasta atitudine?
Credeti ca va platim sa creati asemenea presiuni si asemenea disensiuni intre oamenii care produc banii necesari sistemului ,intre oamenii care va-u urcat pe inaltele si calduroasele jilturi pentu a va da toata silinta ca si viata lor si a familiilor lor sa fie dulce, nu numai a clanurilor d-voastra,pentru ca la final si clanurile d-voasra sunt compuse tot din OAMENI,CARE OAMENI CAND MOR NU IAU CU EI DECAT ,,UN PARDESIU DIN BLANII,,.
Sa aveti sarbatori fericite ,cate actiuni benefice pentru oameni(fpss)ati propus!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

ori nesimtire ori comanda politica..ori ambele.chiar acesti indivizi nu pot fi trasi la raspundere? de unde atita nesimtire? ce le da dreptul la doi neaveniti sa-si bata joc de 12 mii de sufelte plus membrii lor de familie.doar 2....sa nu ne fie frica de cei 2 ,lor sa le fie frica de cei 12000 de oameni cinstiti care vor doar sa munceasca.rusine,rusine

Anonim spunea...

de ce domnilor? sa protestam..altii cum pot?noi ce avem de nu putem....chiar nu vedeti ca e din ce in ce mai rau? ce va face sa credeti ca se vor opri aici? insemna ca ,chiar asta vrem si ca ne meritam soarta... au ajuns ppl sa ne spuna ca suntem vai mama noastra..prost imbracati? ca ne inteleg ca suntem trimisi acasa si ca ''promit'' ca vor sta cuminti doua luni de zile...doamne ce zileam ajuns...si asta ca ne este teama..teama de ce? ca ne vom pierde locul de munca si privilegiile? care privilegii? de a fi sluga-n tara ta?

Anonim spunea...

Ptr 19.32:daca nesimtitul ala, ca altfel nu gasesc cum sa-i spun, a zis asa ceva, trebuia sa-l huduiti, sa-l filmati cu un telefon eventual si sa-l dati pe youtube!

Anonim spunea...

Maine cand FSANP va merge la intalnirea de la MJLC vom afla mai multe despre echipamentul pe 2008,2009 si al 13-lea salariu. La intalnirea de pe 07.12.2009 nu s-au obtinut decat promisiuni.

Anonim spunea...

deci la intalnirea de pe 07 s-a obtinut mangleala.poate miine mai vom obtine mai multe.

Anonim spunea...

Bip...Bip...Bip...., in loc de Sa traiti bine ANP!
Atita mizerie umana nu a existat in sistemul penitenciar, va bate-ti joc de demnitate, onoare, familiile noastre si de DREPTUL NOSTRU DE A FI CETATENI ROMANI!
D-le Bala credeti ca, daca ne dati o bomboana mai gustoasa( bruma de ron pe echipament) nu mai bem apa! Va inselati d-le va blesteama chiar si hotii, familia d-tale va suferi cindva .. pe nedrept...
Cu H2O nu te imbeti niciodata! nu cumva iei droguri si noi nu stim asa cum facea Hitler!!!!!!!

Anonim spunea...

Administratore, mi-ai cenzurat opinia, era o simpla intrebare a unui simplu agent, palmas asa cum va place voua sa ne numiti, dar sa nu credeti ca puteti cenzura opinia celor multi, indiferent de intrebarile care, pe acest site, se adreseaza, indiferent daca ele isi au raspuns pentru un numar defavorizat de ,, palmasi,, mutati de la jilava la giurgiu, unii cu, altii fara voia lor, era intrebarea despre chirii, stiu ca nu o vei publica, iar dc o vei face, deja este tardiva... Si scuze pt faptul ca, inca, folosesc...anonimatul.

Anonim spunea...

19,32-nu l-ai vazut tu pe ioanitoia la bistrita,ca de-acolo a plecat la bucuresti.Vezi doamne a fost avansat in functie.Pina la demilitarizare a fost vai si amar de capul nostru,ne baga pumnu in gura cit ai clipi si acum are portretul pus in comandament linga fata lui roman(de,intai descalecatorii in puscaria bistrita).Stau si ma intreb:in fata portretelor e loc de inchinaciune sau......

Anonim spunea...

Sa fiti pregatiti de greva dragi colegi! Le facem o surpriza chiar de sarbatori, sa-i stea "soriciul" in gat lui Bala si "blestematilor" care ne mint mereu. Dragi conducatori sa va bucurati de sarbatori cum s-a bucurat Ceausescu de craciun in 1989.

Huginn spunea...

@ postaci si/sau siparezi

Domnilor, nu va fi ceartă acolo unde trebuie să fie bună înțelegere. Recomandarea mea... Mai răsfirați băieți, mai răsfirați!

Anonim spunea...

Am aflat de pe unele site-uri ca nu se mai tine intalnirea de maine de la MJLV.De ce nu mai se tine intalnirea de maine de la MJLC? Liderii de sindicate afiliate la FSANP ne-au comunica ca Radu Buica a invitat FSANP miercuri la MJLC pentru a avea discutii cu privire la drepturile restante; contravaloarea echipament 2008, 2009 si al 13-lea salar,diminuarea salariului pe noiembrie si decembrie cu 15,5%, conditii de munca etc. Asteptam cu nerabdare intalnirea de maine pentru ca mai este putin pana la Craciun.Este adevarat ca nu se mai tine maine?

Anonim spunea...

oare sa imi aduc aminte ded anul trecut cand sindicatele trambitau ca se va da prema de 1 decembrie si de fapt am luat niste resturi din fondul de premiere? oare asa sa fie pana la urma si cu banii de echipament? cineva a postat ca a aflat ca nu se mai tine intalnirea.inseamna ca vor face ce vor muschii lor indiferent de ce vor sindicatele sa vada lumea cine e la conducere.

Anonim spunea...

Pt 19.32.
Daca sunteti uniti faceti o petitie in care specificati amenintarile si presiunile exercitate de Ioanitoaia asupra voastra, semnata de toti colegii care au fost in sala si exepediati petitia la Ministerul Justitiei,Primul Ministru pentru abuz in servici,deoarece sunt mai multe semnale referitoare la unii dintre membrii corpului de control pentru abuz in serviciu si atitudine partinitoare fata de anumiti functionari sau anumite sectoare.Unele sectoare precum reeducare ,economico-administrativ productie si venituri nu au fost controlate absolut deloc.
Este abuz in serviciu vadit.
Cred ca Ioanitoaia a cantat cum a vrut Becheanu dar sunt sigur ca va regreta.

DEMISIA .........

Grevist nerabdator spunea...

Domnule Huginn stiti cumva cand va avea loc "informarea prealabila inainte cu 48 de ore cu privire la greva" conform legii? Tot tam-tam-ul cu greva este iarasi praf in ochi si un circ ieftin de fatada sau sunt intentii serioase? Ce mai asteptam?

Anonim spunea...

La Deva liderul grupei SNLP ne-a spus ca este ordin de la conducerea SNLP sa nu mai demareze actiuni pentru greva ca o amana dupa sarbatori. Se face sau nu greva, sau fac decat cei de la FSANP, ca astia la noi in curte deja au strans semnaturile pe niste tabele.Noi de ce nu facem greva, nu ne trebuie bani? Eu muncesc la dracu in praznic la punct de lucru la zeci de km ca sa faca Bota banii pe care i-a luat ANP-ul, ca acum aveam sa completam la echipament. Liderul de la noi este si el suparat pe cei de lla centtru de la SNLP. Zice ca intalnirea de maine a fost amanata la cererea lui Teoroc si a lui Neacsu care sunt in strainatate cu treburi pentru Publisind. Care este treaba cu Publisindul asta? Au devenit functionarii din alte sectoare de activitate mai importanti decat noi? Eu am inteles ca vin banii mai multi de acolo pentru voi , dar de noi cine se mai ocupa? Credeti ca am devenit nesemnificativi 7000 de fpss de la puscarii fata de cei 20-30 de functionari care s-au inscris in Publisind? Sper sa nu fiu cenzurat domnule administrator dar sunt plin de draci. Eu muncesc la punct de lucru fara tinuta , fara bani si noi o lasam dupa sarbatori cu grevele.Nu fac nici cei de la FSANP mare lucru dar incearca. Ma uit pe site-uri si vad ca se duc pe colo pe colo , la noi nimic? Spania, Italia, M Britanie pe unde sunteti plecati domnilor. Zi doamna Neacsu. Daca actionati dupa sarbatori mai bine nu va mai obositi, ca acum avem nevoie de bani mai ales ca astia ne-au oprit o caruta dde bani.
Sper sa nu fie adevarat ca umblati prin strainataturi pentru Publisind ca va cer banii inapoi. Cred ca este echivalentul echipamentului. Hai SNLP.

Huginn spunea...

@ 08.12.2009 23:09:00

Nu stiu, stiu doar ca ceva trebuie facut si prea multe optiuni nu prea mai sunt.

@ 08.12.2009 22:18:00

O parte dintre participanti nu pot participa si au cerut amanarea.

@ 08.12.2009 23:51:00

Scopul e comun, cearta e inutila. Adversarul e altul. Noapte buna.

Anonim spunea...

Terminati cu prostiile ca Teoroc este in tara. Nu participa la intalnirea de maine din motive medicale.

Anonim spunea...

Si ce daca sunt plecati in strainatate ofticosilor. SNLP este mare si are cine sa stea la conducere. Cred ca sunteti concurenta aia invidioasa ca nu aveti si voi bani sa plecati. Invatati finante de la SNLP.

Anonim spunea...

Este logic,d-l DUMITRASCU nu vrea greva acun cind pdl-ul a cistigat alegerile pentru Cotroceni.
Ca doar nu se va pune rau cu d-na MACOVEI,sustinatoarea lui BASESCU.

Anonim spunea...

Capetele noastre luminate de la A. N.P., NU AU INTERPRETAT BINE LEGEA, care este facuta a fi int erpretabila dar care are si portite ce pot fi activate cum trebuie de cineva care nu are "mama", nu are
"tata" cineva apt pt a gindi si9 nu inaPT apt pt a face ceva ce este in defavoarea noastra ca " militari", cit despre domnul Ioanitoaia, eu il consider un om deosebit, nepartinitor de vreme ce pe unde a trecut a luat masurile pe care le-a considerat corecte: daca nu a avut ce sa-i faca sefului de la Craiova nu au avut cu ce sa -l umileasca, si nu are catei pe linga el , asa cum a avut al nostru de la Gorj,sanctionat pt prost management , eu as dori sa-l intreb pe domnul Bala daca nu ar avea salariu pt care ancalzeste scaunul A.N.P -ului si coordoneaza activitatea penitenciara a acestei mici infime parti a structurii M.J. L. C SI ar fi cu un singur salariu:s-ar mai putea uita in ochii clor tri copii, inclusiv celi de la Gorj, ar mai avea cu ce sa-i platesca pensia alimentara fara a fi rautacios noi nu cersim munca noastra nci pe a dumneavastra dragi colegii ai administratiei noi dorim un viitor mai bun copiilor nostrii:, nu leaganul pisicii in care va cufundati dumneavasta sau in care va leganati , sa refolmulez mai bine idee,a trimis doamnele psiholoage an teritoriu pe "VEDEA" starea de spirit asa cum a venit pe vara si cei de la M.J si au spus ca nu sunt nemultumiri in rindul cadrelor ca sa ajungem sa ne cerem drepturilela cumpana dintre ani ,credeti ca este o compensatie a actiunilor testarii psihologice pe care o dam noi ?, acum ,si nu dumneavastra, noi vrem fapte, nu vorbe, sa nu mai fim nevoiti sa recurgem la actiuni de protest cind e vorba de:
cad demunca ,nervii si sanatatea noastra sa nu le bagam pumnul pe git liderilor nostrii cu toate ca ei vor sa faca ceva si sunt auziti sau nu sunt crezuti de degradarea financiara in care "noi" ne afam, am pus chilimele anume domnule administrator va rog publicati-mi comentariu asa cum este nu am jignit pe nimeni sunt constatari care pe noi ne dor iar pe altii ii doare-n cot, va mai scriu peste trei luni asa cum intru foarte rar

Anonim spunea...

NU este vorba de incins spirite, ci de starea de confuzie creata eu gandesc la rece, la noi functionezaideea traeste si dezbina , an tot sistemul penitenciar nu numai , la Gorj, :vorbea cineva de onestitate, eu va dau raspunsul in ideea conform careia ar trebui sa vina de la sefi de la administratie sa fie onesti , corecti fata de cei care si-au ancredintat destinul in miinile lor, fara a gandi ca le vor fi taiata drepturile salariale, un handicap de imagine vine de la virf si nu de la poale sau brau nu vreau sa instig este o realitate cruda la noi, pentru mine conteaza siguranta coppiilor mei sa nu fiu nevoit sa le spun ca nu am cu ce sa le cumpar haine sau sa-mi achit ratele pt a nu fi nevoit sa s tau pe drum in plina iarna doresc pt copiimei aceeasi copilarie fara griji asa cum parintii mei mi-au asigurt-o mie vreau sa retraiesc copilaria dar cu ochii si forta de adult :psihologic vorbind, sarbatori fericite faptele bune pe care le ampartim pe pamint, sau rele la anumite virste vor fi puse pe cintar cintarul amar al destinului.SarbATORI fericite, fie ca angerii sa va deschida poarta mintii lumnindu-va asa cum trebuie

Anonim spunea...

Viceliderul grupei sindicale de la Giurgiu Petcu ne-a informat aseara la sala ca seful nostru domnul Teoroc este in Aglia sa fac un acord cu un ONG pentru a fi suplimentat bugetul pana la 100% pe 2008 pentru echipament. Este cu el si doamna vice Neacsu asa ca nu sunt in interes personal. Sedinta de azi de la MJLC a fost amanata pentru saptamana viitoare asa ca nu vad de ce asa graba. Este timp petru discutii si daca nu o rezolvam acum in ianuarie sigur ne vor da banii. Daca nu pe ei - in instanta cu raufacatorii astia din ANP. Asa ca stati linistiti ca SNLP-ul este pe val. Nu se dau batuti usor. Daca nu o rezolva din tara o rezolva din strainatate. Impreuna suntem puterni dar lasati invidia la o parte.

Anonim spunea...

"Cainii latra caravana trece"asta este parerea lor despre ceeace credem noi, si chiar daca ne-am exprima cu nume si prenume tot nu le-ar pasa pentru ca oricum nu-i trage nimeni la raspundere.Organizatii sindicale cu parere de rau -zero-inainte de ai acuza pe ei sa ne uitam la noi cit suntem de lasi,bine ne fac ne meritam soarta.Legea se aplica numai in cazul obligatiilor.De cand nu s-a mai facut o sedinta in care sa vina cu curaj sa ne spuna cum stau lucrurile?stau ascunsi in birourile lor calduroase si isi fac jocurile vicioase,asta este SUNTEM NISTE MARIONETE!!!!

Anonim spunea...

ma oameni buni..spuneti ce dracu trebuie sa facem ca aceste drepturi prevazute de lege sa le primim...m-am saturat de atita vrajeala! stimabile d-le dumitrascu..departe gindul de mine de a va jigni sau de a baga strimbe''....nu sunt adeptul teoriei conspiratiei..insa nu cumva mergeti la doua capete? sunt doar un agent care vrea sa puna pe masa celor 2 copii nu doar ambalaje.......

Anonim spunea...

As vrea sa vad daca la Craiova va veni ioanitoaie la sala si va da explicatii impreuna cu cei de la financiar de ce ni sau mai taiat din banii de haine.
poate ca erau citeva chistoace pe linga posturile de paza din cauza asta .
Dar nu stie ca agentii stau si 12 ore in foisor fara sa fie schimbati din cauza C.F.S.

Anonim spunea...

Noi muncim fara bani si Teoroc se plimba prin Anglia pe banii nostrii si Neacsu la fel. Lasa vrajeala cu intalniri c i ONG ca sunt dusi in concedii.

Anonim spunea...

Ioanitoaia,Eremia impreuna cu toti membrii corpului de control au facut la Craiova ceva, ce in istoria penitenciarelor nu sa mai intalnit.
Nu au gasit absolut nimic concludent si au inceput sa inventeze ca sunt chistoace pe jos ,mizerie,si nu sunt floricele si tablouri la popota pentru a fi o atmosfera ambientala care sa linisteasca burtile .
Era sa uit !!! Doamna Eremia a considerat ca nu este posibil sa se respecte baza legala cu asa strictete astfel incat noi sa beneficiem de sporuri.
Cred ca au directive sa-l faca pe saracul Becheanu .

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Comunistilor,voi aveti spor de pericol la ANP,huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Anonim spunea...

Lasati pe Teoroc in pace daca nu reactiona initial SNLP-ul si apoi FSANP-ul nu mai luati nimic decat30-90 ron pe haine,,lasati oamenii sa-si faca treaba nu-i blamati aiurea,in 2008 ati luat prime 400 ron cand nimeni nu mai spera ca luati,alte ctegoriiprofesionale nu au luat.Uitati repede domnilor si nu stiti sa apreciati singurii oameni care va tin apararea presedinti si lideri sindicali,Teoroc,neacsu,liderul vostru etc.Nu fiti rautaciosi si sustineti liderii ca altfel va fi rau de cu..ul nostru.
Cu stima
Un membru SNLP