Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

duminică, 22 noiembrie 2009

Președintele românilor?

Votăm...


semianalfabeti...


jucători...


nebuni...


mincinoși...


beizadele...


puturoși...


Votăm!

35 comentarii:

Anonim spunea...

Propun ca presedintele Romaniei sa fie Becheanu! Numai el spune ,,e puscaria mea ,fac ce vreau eu in ea!,,,
,,Eu am dat examen si am invatat tot ce rebuie sa stiu,deci stiu mai bine ca voi!,,
Va dati seama ce om capabil poate conduce Romania!?
Becheanu si doctorita Cioabla seamana din ce in ce mai mult cu Ceausescu si Ceauseasca ! Traiasca BNRC (Becheanu,Negru,Radu si Cioabla)!

Anonim spunea...

Precizare

Numele despre care vorbesti sunt de la penitenciarul Craiova.

Huginn spunea...

Cu scuzele de rigoare nu vom publica mesaje cu tenta electorala.

Anonim spunea...

Daca cade Base si implicit Predoiu cine va prelua fraiele ANP-ului? Am auzit ca Bala isi face cartile pe la Universitatile din jurul Timisoarei. Daca ii da gradul de chestor cred ca se retrage din sistem.Si-a luat si doctoratul ca sa nu mai fie nevoit sa dea examen ș deci se leaga.

Anonim spunea...

Sunt curios pe cine numeste BECHEANU de la Craiova pirm ministru dintre cele doua "candidate"???
VOCHESCU DANIELA
LAURA CIOABLA

Care o fi mai buna???

hapiness spunea...

Huggin, nu inteleg ce e cu categoriile sociale prezentate in articol. Doar astia sunt? Putini, da multi!

Huginn spunea...

Sunt o parte din realitatea politica... Nu am prezentat categorii sociale. Am prezentat 'năravuri' de politicieni.

hapiness spunea...

Scuze,am uitat ghilimelele!Oare care narav e raul cel mai mic?

Huginn spunea...

Habar n-am simplu, sunt milioane de alegatori care stiu asta mai bine. Asa ar trebui...

Anonim spunea...

@ anonim 02:14:00

Lasă-l pe Becheanu şi uită-te la tine. (Ţie la care dintre ele ţi se dă? Nu te bagă în seamă, nu-i aşa că eşti frustrat?) În sistemul ăsta femeile nu pot fi competente? Lasă-i pe cei cu atribuţii de conducere să conducă şi revino în anonimat.

Anonim spunea...

Saptamana trecuta Vocheasca spunea ca Becheanu este slab in comparatie cu fostul director Bala.
Din cate stiu Vocheasca nu mai este vazuta bine de Becheanu sau certat.

Eu cred ca Laura este adevarata simpatie a lui Becheanu.

Anonim spunea...

@ anonim 20:06:00

Te rog să iei niţel o carte de gramatică: "s-au certat". Asta spune ceva despre nivelul tău şi sincer nu mă mai miră comentariile tale răutăcioase la adresa lui Becheanu, eşti mult sub standarde.

Anonim spunea...

cata rautate la olteni....
si... nu numai...
noi suntem rimani, nu?

Anonim spunea...

CRAIOVA...
Becheanu nu are nici o calitate de mare conducator , din pacate.Dar nimeni nu se naste cu aceasta calitate ea este dobandita in timp...Ar trebui sa-si aleaga o echipa buna, sa fie inconjurat de oameni capabili si nu lingai precum Negru Dorel,Alexe,Gaspar si altii.... si astfel nu ar avea nici o problema . Pe paza are oameni competenti , in frunte cu Marin Calota - nu puteti spune ca nu a facut o alegere buna Becheanu pentru paza! BRAVO LUI PENTRU ACEASTA ALEGERE.
A gresit in schimb in partea Economica.... dar orice om greseste dar poate revinii asupra deciziei luand-o pe cea corecta!Becheanu nu este un om rau, nu este un director care nu stie munca de penitenciar - asta o dovedeste vechimea in munca de penit.pe care o are - nu a vrut sa aduca oameni INCAPABILI din alta parte cum a facut BALA isi foloseste oamenii din unitate ,si bine face.Usor ,usor lucrurile vor intra in normal si la Penitenciarul nostru!

Anonim spunea...

Da Becheanu este un om cu suflet bun sunt sigur problema este sa nu fie influentat de anumiti "prieteni" cred deja ca este usor,repet doar usor de Negru Dorel marele lider de sindicat in ce priveste sesizarea comisiei de disciplina inainte de a analiza corespunzator problemele.

Deci atentie d-le Becheanu nu mai sesiza asa repede comisia de disciplina ,sfatul meu este sa fie liniste in penitenciar si lucrurile merg foarte bine.
NEgru Dorel este memebru in comisia de disciplina si poate mai vrea si el 5%.
Inainte de sesizarea comisiei de disciplina sunt foarte multe etape de parcurs din punct de vedere managerial.
-Dialog
-Coordonare
-Control
-inca o coordonarea
-Control
-Avertisment
etc,etc,etc,

Asa ca mai potoleste-te naiba cu comisia de disciplina ca oamenii vad ca nu este practica ta,tu d-le Becheanu este om cuminte .

Mult succes un admirator

cetateanul care se va turmenta spunea...

Turul doi cu Basescu si Geoana. Ce vis urat! Si eu cu cine votez?

Anonim spunea...

Nu mai bateti apa in piua si aveti mare grija la unitatea grupului in fiecare unitate-evident acolo unde exista unitate de idei si actiuni.Va spune acest lucru un avizat care a participat la intilnirea cu domnul BALA.Va zic cu toata sinceritatea de care pot da dovada ,ca ne asteapta vremuri grele,pe noi palmasii.Greii din anp si unitati se vor descurca cu siguranta ,dar vor fi monitorizati in mod corespunzator.Va pot asigura de acest lucru. DE LA MINE CATRE TOTI

Anonim spunea...

Becheanu este fff slab nu uitati ce facea pe cand era sef sectie,chipurile compromisuri pt a merge treaba,dar de fapt se numea"tramvaiul"ppl-ilor.

Anonim spunea...

cum poti vorbi asa de dl.director el este acum un om "vertical".

Anonim spunea...

Pacat mare ca l-am pierdut pe d-l Bala la Craiova,intradevar un bun manager si nu in ultimul rand un OM,dar am toata covingerea ca o sa revina si atunci lucrurile vor intra pe un fagas normal!

Anonim spunea...

Sunteţi porniţi pe Becheanu pentru că vă pune la muncă. Atunci când era Bălă director spuneaţi că nu e bun, vouă nu vă convine deci nimeni, poate credeţi că sunteţi perfecţi, dar nici pe departe. De fapt cred că toate comentariile astea răutăcioase aparţin unei singure persoane veşnic în deerivă.

Anonim spunea...

Da Bala Constantin a fost un adevarat OM pentru ,familia Cone ,pentru cumnata si prietenul ei pentru Negru Dorel,pentru Badarau Liviu,intr-un cuvant pt apropiati,dar si pt........

Din punct de vedere managerial Bala Constantin este nul.
Este imputernicit pe o functie care nu are nimic in comun.Asa a ocupat functii imputernicit ani la rand.

murgila spunea...

Mare om dl. BALA.Dupa regimul Simescu a venit el la Tg-Jiu si a dat startul la civilizatie. Ne-a scos dintr-o mocirla si o garderoba din care nu ne mai vedeam scapati,a inceput un lucru frumos dar a durat atat de putin....A dracului nostalgie !

murgila spunea...

Esti frustrat rau de tot. Asta spune mult despre un ...om sa zicem,care acum de dupa paravanul lui "anonim" arunca mizeriile pe care le-a tinut in suflet si nu a avut curajul sa i le spuna in fata.De ce nu ai facut asta cand era director? Mai pitbul.

Anonim spunea...

De ce credeti ca seamana Becheanu si compania din ce in ce mai mult cu un grup de chinezi? De la orez? NU,este din cauza controlului venit in unitate! Marele leu a devenit brusc soarece!

Anonim spunea...

Domnule Becheanu de ce este Negru asa bucuros ca a venit controlul in unitate? Ti-a pregatit ceva ? O debarcare ,ceva? Asta este omul este bun,nu degeaba are 3 exceptionale la rind!Credeam pina acum ca singurul lui merit exceptional este ca exista,dar m-am inselat! Si Bala l-a avut pe post de catelusi si uite ce a patit,te duci si tu dupa el ?

Anonim spunea...

Nu faceti comparatii de genul asta Bala cu Becheanu,nu o sa-i calce pe urme niciodata cel din urma lui Bala,sunt incomparabili.

Anonim spunea...

Da intradevar Becheanu nu o sa-i calce lui Bala pe urme niciodata.

Becheanu este baiat destept comunica cu functionarii in mod democratic si obiectiv, pe cand Bala avea stil de conducere dictatorial si iresponsabil numai apropiatii lui erau buni restul erau prosti.

Anonim spunea...

Nu cred că a existat director de penitenciar care să nu fi greşit, nu e om care să nu fi greşit, însă la PMS Craiova oricine a fost director a fost hulit de către o mână de incompetenţi. Dacă eraţi buni dădeaţi examene, dacă aţi avea coloană vertebrală i-aţi spune în faţă ce gândiţi. Sunteţi nişte laşi mediocrii veşnic nemulţumiţi. Chiar cred că domnul Becheanu e un bun profesionist şi a demonstrat asta pentru cei ce au ochi de văzut.

Anonim spunea...

democratic si obiectiv ??? Becheanu ??? Cand? Cand urla si face grimase de om nebun sau cand da cu pumnii in usi?

Anonim spunea...

Ce aveti cu noul nostru Hitler de la Craiova? Ce nu va convine? La fel ca Hitler conduce cu mana de fier,behaie la fel in sedinte,el este unicul,este salvatorul PMS !
Si daca-l mai criticati poate devine chiar seful ANP ! La cat este de capabil si de inginer ,oricind ii ia locul macar lui Acadel ! Pazea Acadele......!

Anonim spunea...

Domnilor;
Va rog sa nu va mai luati de BECHEANU,ca il suparati pe HUGINN,ca doar este creatia lui.
Daca doriti amanunte,sunt dispus sa le ofer.

Anonim spunea...

@07.21
Ia sa vedem ce amanunte!?

Anonim spunea...

A devenit o vedeta Becheanu asta pe penifest ii dati prea multa importanta iar el este un nimeni!!!Hai sa discutam lucruri care ne intereseaza si pe care putem sa le dezvoltam si sustine.

Anonim spunea...

Pentru 25.11.2009 07:21:00
Ia spune tu ARMANi ce stii despre Becheanu? De obicei tu si Verareclamati si fugiti,acum unde esti plecat ?