Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

joi, 26 noiembrie 2009

Zile fără plată - ANP a greșit calculele.

De ce trebuie luate în serios consultarea salariaților...

Conform FSANP, zilele fără plată trebuie recalculate având în vedere că legea privind reducerea cheltuielilor a intrat în vigoare in data de 12.11.2009. Același argument îl folosește și CSM ca răspuns la solicitarea unei Curți de Apel.

Trebuiau astfel reduse doar un număr de ore de lucru egal cu procentul de 9,81%, adică undeva la 14 - 15 ore.
Adresa FSANP recalculare zile fara plata noiembrie 2009

31 comentarii:

Anonim spunea...

ca orice lucru facut pe genunchi si chestia cu scazutul cheltuielilor a fost facuta fara calcule exacte. ei au estimat mai mult si se vede ce a iesit.in timp ce altii primesc deja banii de echipament la noi abia " se fac demersurile" cum spunea cineva de la sindicat.o sa ajungem de rasul curcilor, mai rau decat politia comunitara.

murgila spunea...

Va miscati extrem de repede.Angajatii ANP au la ora asta urdori la ochi. Reactia va intarzia.

Anonim spunea...

Oare Acadel a calculat eronat? Poate calculul corect apare odata cu CV ul sau!Deci mai avem de asteptat!!!

Huginn spunea...

Pe holurile ANP se anunta ca s-a facut solicitarea pentru plata unei parti din banii pe echipament. Ceea ce inseamna ca sunt ceva sanse... ramane de vazut ce se va si aproba.

Anonim spunea...

Blogger Huginn am rugamintea sa publicati decizia CCR privind legea salarizarii unice(motivarea)cu privire la plata orelor suplimentare pentru 2010 sau sa indicati o adresa de www unde poate fi citita integral

aqua_di_roma spunea...

RACULE....nu ti-e frica de DUMNEZEU,ca-mi esti datoare vanduta atat moral cat si material.Daca tot binele pe care ti l-am facut se uita repede sa stii ca de datorie(euro)n-am uitat,asa ca acum in prag de sarbatori cauta si adu-mi banii...Nu amesteca imprumuturile cu prestatiile facute de tine...Te rog acum ca tot iti da banii pe echipament sa-mi aduci banii...Am sa te reclam si eu la parchet asa cum ai procedat TU...pacat ca nu mai apartinem de Parchetele Militare.(rog postare ca drept de replica)

Anonim spunea...

altii au luat banii iar la noi abia se cer aprobari. suntem de tot rasul.asta pe langa faptul ca avem cea mai mica norma de echipare dintre toate structurile militare sau foste militare.

Anonim spunea...

daca au urdori la ochi -din cauza muncii normal- cum se face ca noi ne luam drepturile in urma tuturor?

Anonim spunea...

imi vine sa vars de ce oameni suntem condusi in A.N.P,RUSINE ,oare nu aveti si dvs.cei din A.N.P de luat bani pe echipament???sunt sigur ca da si oare nu e si in interesul dvs???sunt sigur NU

aqua_di_roma spunea...

Rog intregul personal de cadre al Penitenciarului Galati sa ma reclame pe la tot felul de soiuri de parchete,pentru ca acum in prag de pensie ma plictisesc si astfel imi omor timpul cu plimarile pe la domnii procurori...grazie GALATI !!!!

Anonim spunea...

Daca ai dat cu inprumut dute la usa la respectivul si adui aminte ca are sa-ti dea datoria si nu mai scrie aici toate prostiile . Sa va spun ce gandesc eu daca la politie si jandarmerie sa-u dat bani pe echipament atunci sa stiti ca sa-u dat pentru ca au avut nevoie de acestia la alegeri si o sa mai aiba saptamana viitoare dar de noi cine sa aiba nevoie pe noi ne trimit in fara plata .AM O INTREBARE . Cand se face bugetul pe un an (respectiv 2010)ANP nu include si bani ptr echiparea prostilor ?(de ce este nevoie se deschidem proces ptr ati lua drepturile????)de ce nu ne da echipament ? de ce nu ne da contravaloarea pe anii trecuti?unde sant fondurile alokte? pentru echipare?Va rog sa ma scuzati daca am fost un pic mai agresiv. Va salut.

Anonim spunea...

Bravo MISTER DUMTRASCU matale esti un IOHANIS al ANP,sincere felicitari

mihai virgolici spunea...

http://www.viata-libera.ro/articol-Graba_mare_la_buletine_pe_ultima_suta_de_metri_2.html
oare intereseaza pe cineva?

Anonim spunea...

Domnule Huginn am inteles ca unele categorii de bugetari de maine vor fi vaccinati contra gripei ANH1.
Puteti sa ne spuneti daca sa luat in calcul ca sa primim si noi cei de la penitenciare acest VACCIN.
Va multumesc.

25.11.2009 18:01:00

Anonim spunea...

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/gardianul-supermarket-fura-din_0_854314699.html

Anonim spunea...

In ultmii ani cei din conducerea ANP au radus sistematic componente din norma de echipare,sau au marit mult durata de folosinta a componentelor de echipament ,asa ca vin cu rugamintea ca cei care se afla la conducerea federatiilor sindicale sa faca o analiza prin sindicatele din teritoriu si la anul ce vine sa mergem la conducerea ANP cu solutii pentru inbunatatirea normei de echipare.
Va supun atentiei aceasta problema deoarece am facut o analiza in ceia ce priveste echiparea personalului din 2001 si am constatat o reducere a nivelului de echipare in proportie de 47% sa nu mai vorbim de calitatea echipamentului.
Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit.

Huginn spunea...

@ 25.11.2009 18:01:00

Imi pare rau. Asta chiar nu stiu. Inteleg insa ca avem cazuri de "gripa noua" la Poarta Alba. Cred ca ar fi bine daca s-ar intampla si la noi cu vaccinurile.

prizonu spunea...

Am publicat un comentariu decent de pe un nickname care nu a mai fost. De ce mi s-a sters?

Huginn spunea...

Pentru ca incercati sa pareti ceea ce nu sunteti.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
prizonu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
prizonu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Huginn spunea...

Domnule orice-ai-vrea-sa pari

Esti unul dintre postacii care-si posteaza comentarii si replici la comentarii care n-au aparut. Get a life! Plimba ursu'!

Huginn spunea...

In 10 min iti sterg toate comentariile... :)

Anonim spunea...

Banii pe echipament, prime de instalare, norma de hrana pe : www.sindicatulfraternitatea.ro
Multumesc Hugg pentru ingaduinta.

aqua_di_roma spunea...

Mihaitza,Mihaitza ,cine te-o mai tine...Ca nimic nu-ti mai convine,Pe Tugui cat a fost,Mereu l-ai luat la rost,Viata ta e ca de caine, Doar un psihiatru te mai tine!!!

Anonim spunea...

Intr-adevar, se pare ca spiritul Penifestului nu a murit! Mai mult decat atat la Galati de cand se scrie pe Penifest iarba este tunsa regulat, se da cu var si vopsea in porti, lumea este tot mai atenta pe la colturi ce vorbeste, in sedintele de comanda se rade despre comentarii si in ultimul timp unii fac plangere la Parchet aproape zilnic. Penifestul a deschis o noua era de dezvoltare sociala in randul lucratorilor de penitenciare! Desi se incearca aflarea celor care posteaza aici diverse comentarii pot spune ca unii tot isi vor asuma riscul de a spune lucrurilor pe nume. Ma gandesc la ziua in care se vor afla nume... Ce se va intampla? O sa fie mutati "disciplinar"(vezi cazul Irimia - Negraia) de domnul Bala la Aiud sa numai scrie despre Galati? O sa fie cercetati in Comisia de Disciplina de doamna Racu(care vad ca iar a aparut),domnul Dumitrascu(care are multe la activ),etc. Libertatea de opinie si exprimare castigata acum 20 de ani nu poate fi suprimata cu plangeri la Parchet. Fiindca stiu ca am multi admiratori care ma asteptau sa scriu aici sa aiba posibilitatea scoata la imprimanta comentariul meu si sa-l imprastie prin curte(V.M.), fiindca sunt multi care au internet in birouri si citesc matinal penifestul va anunt ca am sa revin!
TARABOSTES

EU spunea...

bucurati-va ca luam bani pe echipament 2008,VA ROG SA NU PLANGETI CAND VE-TI VEDE CAT!

murgila spunea...

Felicitari VIZIONZRULE, ca mare dreptate ai avut.Stai sa vezi ce va urma.

Anonim spunea...

Ia sa nu se acorde drepturile unui detinut ! Sa vedeti atunci ce se va intampla !! Traim vremuri ciudate dragi colegi !!!

Anonim spunea...

Tarabostes te rog sa nu mai postezi pe penifest,pentru ca va urma un nou val de postari pertinente.Te rugam sa ne lasi ca o buna perioada de timp,sa ne ocupam de PARCHETARI si de VAPORENI.Adica o alta modalitate de abordare a celor trei TIFLE, care nu stim pentru ce sunt retribuiti la ora actuala,mai bine zis sunt salariatii sistemului sau ai parchetului.Pentru informarea tuturor-HA-HA-HA=ISTVAN-NEPOT DE NEPOT.