Powered By Blogger

Recent Posts

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

De weekend...

14 comentarii:

Anonim spunea...

...nu crezi ca era mai normal sa postezi ceva legat de reactiile mai marilor nostrii lideri de sindicat, pe care nici acum nu stiu cine i-a ales sa ne conduca?...pe mine unul nu m-a intrebat nimeni...sa-si puna mintea la actiune si sa determine nemernicii aia din anp sa faca ceva concret si pentru "sclavii" lor din teritoriu...

Huginn spunea...

@ anonim 29.11.2009 08:56:00

Am tot postat in ultimele saptamani despre reactiile sindicatelor. Cat despre alegeri va veti lamuri daca cititi statutul. Exista o Adunare Generala sau ceva de genul asta care alege. Cred insa ca nu sindicatul ci sindicalistii inseamna puterea, iar in contextul actual nu poti convinge un ANP arogant si nesimtit nici macar cu bataia.

Anonim spunea...

Da suntem pentru pichetarea ANP sau MJLC dar ne trebuie un semnal din partea conduceri{DUMITRASCU ,TEOROC}pentru ca ceia ce se intampla acum este revoltator si nu mai putem indura atatea umilinte din partea ANP.

Anonim spunea...

Lasati critica,veniti cu propuneri pentru sindicate.

Anonim spunea...

Trebuie sa facem ceva saptamana aceasta pentru a boicota alegerile de duminica. Numai asa ne putem face auziti caci sunt 11.000 de detinuti care vor vota.

Anonim spunea...

Decit sa pichetati si sa tot criticati mai bine puneti mina si mai si munciti.
de latrai este satul sistemul acesta.
Aruncati vina pe altii pentru incompetenta voastra, oare nu aveti capacitatea sa va vedeti. E mult mai usor sa te uiti la altii.
Daca a-ti fi fost unii din voi factori de decizie nici macar salariile la luna decembrie nu erau asigurate.
Nu stiti decit sa o tirati de la munca asa cum o faceti in unitati (gata, pichetare, greva etc), fuga de munca si raspundere.
Din cauza unora ca voi se duce de ripa sistemul.
Oameni muncitori si corecti nu se fac auziti aici deoarece ei nu au timp de asa ceva, muncesc pentru binele vostru.
Va doresc numai de bine.

Anonim spunea...

Domnule Huginn, daca stiti ceva privind reorganizarea unitatilor sau din discutiile purtate cu reprezentantii unitatilor care au fost la ANP in saptamina 23-27.11.2009, deoarece pe la noi nu a rasuflat nimic, cumva sunt prinse aceste discutii privind reorganizarea la "top secret", sau se impart functiile de sefi, am inteles ca aceste functii vor fi suplimentate pe criterii "obiective", de sefi ducem lipsa in aceste vremuri, miltumim ANP pentru transparenta si pentru functiile de sefi suplimentare. Sunt unitati unde avem 80 de ofiteri, o armata. Oare nimeni nu vede aceasta aberatie.
Acum si unitatile mici vor tot atitia ofiteri si chiar mai multi.
Oare cine va cistiga, moguli sau realitatea romineasca. Traiasca sefii. Se fac aranjamente, ca sa ramina la nivel de ANP si sa nu tipe nimeni se dau si in teritoriu cu acordul tacit al sindicatelor.
Sindicatele nu vad citi ofiteri si sefi sunt in unitati. Nu deoarece sunt interesati liderii de sindicat sa ajunga ofiteri sau daca sunt deja ofiteri urmaresc un post de sef promis pentru tacerea lor.
Unitatile vor geme in final de ofiteri si sefi, oare cine va mai lucra, unde vor mai fi executanti, de unde vor mai fi agenti?
Domnule Hginn, este adevarat ca ANP trebuie sa rezolve cu reorganizarea sistemului pina la data de 12.01.2010 deoarece Legea 329/2009 privin reorganizarea institutiilor publice ..... a dat un termen de 60 zile de aplicare de la momentul aparitiei.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
De regula aflam mai repede de la penifest anumite informatii decit de la sindicate sau ANP, multumim ca sunteti.

Huginn spunea...

@ 29.11.2009 16:18:00

La acest link puteti gasi 3 dintre sedintele de consultare. Nu stiu daca poate fi deschis cu orice player dar VLC merge sigur.

http://dl.transfer.ro/Transfer_ro-27Nov-c0a8d58da17.zip

Informarea a fost trimisa si in unitati, din cate stiu. Directorii ar fi trebuit sa fie primi care comunica modificarile. Poate ca au uitat sau poate ca urmeaza.

Nasul spunea...

Inainte de a fi sefi, sa va ganditi daca meritati. Apoi sa stiti ca nu e usor. Dar va preocupa prea mult situatia astora. Daca aveti nemultumiri legate de ei, ce va opreste sa le spuneti?
Mai bine un executant bun decat un sef incompetent.

Anonim spunea...

Daca ANP-UL nu va rezolva problema in acelasi mod ca MIRA atunci cred ca SNLP exista doar pe hirtie.Daca va este teama-spuneti fratilor,daca nu sunati ADUNAREA,si le vom face niste sarbatori ,cum nu au vazut niciodata dupa decembrie89. VA ASIGURAM CA SISTEMUL PENITENCIAR ROMANESC FIERBE.VA CONVINGETI IN PERIOADA URMATOARE.NU ESTE AMENINTARE CI O CONSTATARE REALA CARE A MOCNIT TOT TIMPUL LA CONGRESUL SNLP,DAR DOMNUL BALA A TRAIT CU IMPRESIA CA SISTEMUL E CUMINTE. UN PARTICIPANT LA CONGRES.

Anonim spunea...

Stie cineva ce se va intimpla la reorganizare cu functiile de agenti.
Toata lumea vorbeste despre ofiteri si sefi.
Ofiteri sunt suficienti dar agenti, mai ales in operativ e jale, se lucreaza fara schimbatori.
Au mai promovat dintre agenti ca ofiteri si am ramas si mai putini.
Reorganizarea ar trebui sa privesca mai atent spre functiile de executie si agenti ca suntem foarte putini, daca vor crea tot functii de ofiteri si sefi vor arunca bani pe fereastra si noi vom lucra tot in conditii grele pe aceeasi bani sau mai putin.
Poate se sesizeaza cineva si pune stop dezmatului in functii de ofiteri si sefi si suplimenteaza si la noi palmasii de rind. Chiar pot fi radiate unele functii de sefi si infiintate functii de palmasi ca de asta are nevoie sistemul, bagatori de seama sunt deja preamulti. In unele birouri se calca ofiterii pe bombeuri sunt 10/4 mp. Nu mai spun ca exista sefi fara subalterni, dar iau indemnizatie de sef, ca este sef peste el. Mai avem si situatia in care peste cinci palmasi sunt 2 sefi si dau dispozitie unul peste celalalt.
Sistemul penitenciar este o increngatura de sefi si ofiteri nemaiintilnita in alte sisteme, dar merge, functioneaza si banii pe indemnizatii se duc iar eficienta consta in ..... cheltuirea banului public pe indemnizatii de sefi contrar reglementarilor in vigoare.
ANP-ul incerca sa reglementeze aceasta situatie dar se pare ca interesele unor grupuri din teritoriu ca si a liderilor de sindicat, nu va reusi sa rupa aceasta densitate de ofiteri si sefi de prin unitatile subordonate.

Anonim spunea...

Atit timp cit MIRA are 142 de mii de angajati,iar ANP-UL-12 mii,cu siguranta guvernantii nu ne vor lua in calcul.Cu toate ca penitenciarele au dreptul la greva generala, iar cei de MIRA-nu,cei care isi primesc drepturile sunt cei multi care pot influenta mersul lucrurilor in ROMANIA.Armata de paznici, temnicieri,gardieni sau mai nou fpss nu are nici un cuvint de spus cu toate ca au o munca ingrata,plina de riscuri si neagreata de societatea civila.Intotdeauna ANP-ul a pus pe primul loc ppl-ii si apoi personalul de care isi bate joc in aceste zile.MIRA ia banii pe echipament-1.500 ron-pe anul 2009,iar penitenciarele 90.ron pe 2008.Si totusi noi stam cu botnita pusa.OARE-OARE-OARE-OARE?

Anonim spunea...

SIATI CA CEI DIN MAGISTRATURA NU AU PRIMIT NICI MACAR O SINGURA ORA CONCEDIU OBLIGATORIU.

Anonim spunea...

Pai cu atat mai mult, daca aia sunt 142 de mii si noi doar 12 mii, cum pentru mai multi se pot gasi bani si pentru mai putini nu?
Nu voi intelege niciodata calculul asta.